İstanbul'da Fal - Falcılar

günaydin kizlar, birsey sorcam. siz zeynebe bakdirmak istiyorsaniz ariyip randevu mu aliyorsunuz nasil oluyor? whatsapp fln yokmus denildiydi. tele bakiyormu hep ve yurtdisindan bakdiran oldumu ödemeyi nasil yapdiniz?

Zeynep bende neden çıkmıyor sanırım 3ay önce baktırmıştım son falımı 1-1,5ay vade vermişti 1sene öncede 2-3ay dediği vade için yani her aradığımda 2-3ay öteliyor. Tam 9kere baktırdım yok çıkmadı yani zaten hiç olumsuz konuşmuyor asla. Diyelimki zamanını yakalamak lazım 9'da 1 yakalamışımdır heralde. Çıkana nasıl çıkıyor ben anlamıyorum

Geçenlerde 2hafta önce İrem'e baktırdım iş konularında güvendiğim biridir daha öncede işle ilgili bir durumumu bilmişti çalışacağım kişiyi söylemişti ismiyle cidden 3-4ay sonra olmuştu. Bu seferde gittiğimde beklediğim ertelediğim biryer vardı ben biraz beklemeye aldım çok çok emindim sonrasında İrem bana o işi başkasına vermişler dedi çünkü güvendiğim bir falcı o iş seni vs. dedi gerçekten hatırladıkça sinir oluyorum. Ve ne öğrendim işi başkasına vermişler gerçekten ve ben şok oldum çünkü %100 değil %1000 emin olduğum birşeydi çok çok üzgünüm.

Diğer falcının bana açıklaması şu başkasına vermiş olmaları sana vermeyecekleri anlamına gelmez yani ağlasam mı gülsem mi
Birde bir falcı Ağustos Eylül ayımda maddi sıkıntılı olacağını ortasından sonra düzeleceğini söylemişti oysaki 1senedir çok çok iyiydi ona da inanmamıştım oda çıktı ama kim bilmiyorum son 1 senenin son 3 ayında Nihal, Ümit, İrem ve Ümit yeniydi zaten Ümit berbattı Nihaldi sanırım ama oda çok genel ve çok akıl veriyor sevmiyorum fal bakışını

Son düzenleme:
Çok fazla hatalı cümle kurmuşum :)))

Heidi Hanımcım iremin numarasını alabilir miyim

Zeynep bana eski sevgilim için bir iki vadede dönecek demişti baktıralı 1.5 ay oldu, engelledi 2 3 hafta önce Ama artık ben de istemiyorum Daha eskiden tanıdığım ve pandemi dönemi görüşemeyp mecburi bitirdiğimiz birisi vardı, onunla konusuyoruz tekrar. Zeynep'e acaba onun için baktırsam mı diye düşünüyorum

E bilememis ki, tekrar baktirmazdim ben ama sen bilirsin tabii.

Irem sadece is konularinda mi biliyor peki?
Yani anlık durumlardada iyide gelecek konusunda sadece iş çıktı diğer aşk meşk konuları çok çıkmadı daha doğrusu hatırlamıyorum genelde ben iş ile ilgili olunca ona gidiyorum.

Yani sonuç olarak çıkmadı di mi ?? Bende baktırdım nu yakın zamanda tekrar ve asla ve asla tam anlamıyla attı asla dediği gibi olmaz asla

Paraniza yazik olur, cikmadi madem bence hic baktirmayin.

Ben birine tarot baktırmıştım isim vermeyeyim zaten burada adı geçen biri değil. bana ömürlük yorum yapmaya kalktı. Yani ömür boyu şu şöyle olacak, şu olmayacak diye. ben de nasıl emin oluyorsunuz en fazla 6 ayı vermiyor muydu dedim cevap vermedi Bu konuda bilgisi olan var mı merak ettim

Ya inanma, moralini de bozma herşeyi ancak tek Allahu Teala bilir. Berat kandilinden Berat kandiline meleklere bir yıl içinde ölecek, doğacak, evlenecek, rızık taksimi vs vs bildirilir. Meleklerin konuşmalarından faydalanan varlıklar var bunlara (fal bakanlara yardım ediyorlar, meleklerin konuşmalarıni iletiyorlar) ki o da konusmalara yalan eklemezler ise. Bazıları durugorumuz var diyor ama ne kadar gerçek bilmiyorum hani bize rüyalarda da bildiriliyor ama zaten ahir zamanda boyutlar yaklaştığı yol göstericiler azaldığı için sahih rüyalar yani gerçek rüyalar hemen hemen herkes için artacak. Ben anlamıyorum ne içiyor bunlar da böyle kesin söyle olacak böyle olacak tövbe Ya Rabbım. Akıl okuyan az çok var geçmişte olanı söyleyen de bunlar da iyice yedi kafayı... Bi de saçmalıklarına 300 500 fal parası talep ediyorlar. İyice sizofrenlestiler.

Son düzenleme:
En iyi falci bile omurluk fal bakmaz. Suya bakan bir falci var unlulerin falcisi, ulasilmasi falan da zor o hatta gelecek neredeyse hic kesin konusmuyormus sadece anlik durum ve gelecekte kisa bir doneme kadar soyluyormus. Mesela dua oneriyormus demek ki dua ve biresel dusuncelerle kaderi etkileyebiliyoruz. Hayirlisini isteyip dua etmek onemli bence, gelecegi gercekten Allah'in senin bilmeni istedigi kadariyla ogrenebiliyorsun bence. Ogrenmen hayirliysa yoldan gecen cingeneye fal baktirirsin o tutar, degilse en iyi falciya gidersin bir sey bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…