İstanbul'da Fal - Falcılar

Kitaplarını aldıysan onları da deneyebılırsın canım ben de kendımı kötu hıssettigim zaman aklıma yatan bazı şeyler oluyor kitaplarında onları yapıyorum

Sirrini soyledin zaten, yolunda gidince hayatiyla ilgili hicbir sey paylasmayanlarin isleri tamamlaniyor. Anlatmayin derler, nazar degiyor, kendimizinki bile degiyor.
Evet kesinlikle the secret bu ! Ben bir türlü çenemi tutmayı beceremediğimden daha işin haberini duysam anlatmaya başlarım neyse şimdi kendimi frenlemeye başladım tam böyle ağzımı açacak gibi oluyorum destuuur diyorum dur orda

tugce isinsu ruh esi fln diyodu da kendisinin de yok ruh esi..
Valla ruh eşi diye bir şey yok burada çok iyi anlatmış. Anıl Can’cınoldum ben de çok mantıklı konuşuyor ama fal yerine onun meditasyonlarından alabilirim.
Bu arada tugçe ışınsu yıllar önce bir kitabında gördüm, bana soruyorlar siz niye aşk yaşamıyorsunuz hayatınızda aşk yok diye, o da benim görevim acı çekmek yani ben mutlu olsam bu çalışmaların üzerinde çalışıp size yardımcı olamam bu da benim misyonum mu ne oyle saçma bir şeyler yazmış o son olmuştu zaten bir daha kitabını falan almadım. Yaptırdığı seyler çok uzun suruyor kim okuyacak binlerce dua, bilmem kaç gun boyunca. Uzun duaları veriyor bir iki yapmış sıkılmıştım yani onları yapmak için evde butun gun boş vaktinin olması lazım ki o kadar uzun ookuma etkisini azaltıyor cunku bıkkınlık geliyor içine ister istemez agırlık yapıyor ve faydadan cok zarar oluyor.

Ya valla artık anladım hepsi boş kaderden öte yok. O fallar daha beter etti hayatımı. Çok boş işler cidden. Ama yapıyoruz dayanamıyoruz işte. Hele Zeynep bana bu kez çok attı

Zeynep garip o an aklinda kim varsa siz o kisiyle sevgili oluyorsunuz olumlu konusuyor

buna katilmamakla birlikte artik zeynep, ayse, fatma vs kim olursa olsun ilgilenmiyorum ama sunu soylemezsem hakkini yemis olurum, benim bir sene once terk edilecegim ve sonrasinda da benim bitirecegim iki iliskimi bilmisti. ikisi de dedigi gibi olumsuz oldu.

yildizname.com.tr sitesinde ilk kez fal baktırdım kızlar, daha önce Zerrin'i ya da başkasını deneyen oldu mu? Dedikleri çıktı mı? Kimseden çıkan fal haberi yok mu hala

yildizname.com.tr sitesinde ilk kez fal baktırdım kızlar, daha önce Zerrin'i ya da başkasını deneyen oldu mu? Dedikleri çıktı mı? Kimseden çıkan fal haberi yok mu hala
ben bikac kez bakdirdim zerrine, gecmis ve anlik durumu iyi yorumladi uydu bana dedikleri ama gelecekle ilgili birsey cikmadi henüz, ilk gittigmde baya sevinmisdim iyi birini buldum diye ama 2. ve 3. fali 1. le celiskiliydi. onun icin pek bel baglamadim.

Aynen ben de ilk falini begendim 2. ve 3. fallari alakasizdi ve surekli kart secmis. kahve atmistim aslinda, bir de sacma yerlere deginip uzatmis yani ben baska bir sey soraraken bana dijital cagda insanlar boyle soyle bildigim seyleri siralamis. hic begenmedim bu defa baktirmam tekrar.

ben bir kere baktırdım, skandaldı yani, hemen iade icin yazdım, 12 dk gondermis yarısına kadar dinleyebildim, bosa zaman kaybıydı. ay o kadar kötuydu kiii

evet bana da oyle sacma sapan seyler soylemisti, uzatmıs da uzatmıs aynı cumleyı kelimelerin yerini degıstırerek tekrarlamıs, hayatımda baktırdıgım en kötu fal olabilirdi

ben orada alara ayaz diye birine baktırdım, kredim kalmıstı o sacma sitede bırakmak istemedim, 100 krediydi yeni yorumcuymus deneyeyim dedim, kısa bakıyor ama 5 dk sında 10 tane nokta atısı falan vardı. yani oyle bir site icin iyiydi. cunku en iyi dedikleri zerrin fiyasko cıktı yani

Fiyatı uygunken bende deneyeyim.

kızlar bu arada gecenlerde tugce ısınsu konusu gecmisken son bir sey daha eklemek istiyorum. ben onun kitabında bir dua görmustum, imkansız dedikleriniz icin cok kuvvetli dua falan diye. okuyorum, ama okurken artık az cok aşinaysanız bu işlere dua falan biliyorsanız anlasılıyor bazı kelimelerin farklılıgı, garipligi. neyse, her bir paragrafın bası fatiha suresinin bolümleriydi, ben de dedim herhalde fatiha suresinin güclü bir hali falan, devam ediyorum ama bu sefer bazı varlık isimleri geciyordu bildigim, ve garip bazı kelimeler ama o an cok kafam yerinde degildi, duayı birkac kere okudum, okurken cok basım agrıdı garip bir agrı girdi hatta basıma hatırlıyorum, birinci okudugumda kızın ve annesinin ismi diye parantezler vardı mesela ben de orada kendi ismimi ve annemin ismini soylemistim. o gece inanılmaz korkunc ruyalar gördüm, ve cok kötu seyler gordum yani, ama istedigim seyle ilgili olumlu gelismeler oldu ertesi gun. amaaa... iki gun sonra da ruyamda gordugum bazı seyler basıma geldi cok uzuldum agladım yıkıldım.. burada bazı arakdaslarla özelden konusmustuk gercekten cok kötu bir donem yasıyorum, son bir bucuk aydır. zar zor ayakta duruyorum ve insan boyle donemlerde dualara sarılıyor turbelere gidiyor adak adıyor vs, iste burada muhabbet ediyoruz fal bilmem ne hani ne iyi gelirse yani panik icinde... (hani hem dua edip hem nasıl fal forumlarında takılıyorsun diyecek olan olursa da, burada kimse allaha şirk kosmak ıcın veya gelecegi kesin öğrenecegine inanıp falcılara itimat ettigi icin fal baktırmıyor, bu da bir cesit kendini oyalama, iyi hissettirme vs.)

neyse ben de zamanları artık cok aklımda tutamıyorum, karısıyor bazı seyler o kadar yogun ve hareketli bir zaman yasıyorum ki, gecen gun yine aklıma geldi o dua ise yaramıstı sanki güclü bir duaydı okusam nolur falan diye dusunup tekrar okudum. hani iyi sey ne zaman olmustu kötu sey ne zaman olmustu neden sonra olmustu vs gibi aklımda net diildi, ben de oyle unutup okudum tekrar. bu sefer ama guclu bır dua oldugunu bıldıgım ıcın bastan kendime koruma yaptım ayetel kursi ile, okurken de parantez icindeki yerlere karsı tarafın ismini ve annesinin ismini okuyarak okudum cunku benim bilgime gore kime etki etmesini istiyorsanız onun ısmının gecmesi lazım, az cok arapca da anladıgım kadarıyla o cumlede oyle olması gerekiyordu bence. okudum ve sonra nedense icime sinmedi ve internetten duayı arastırdım, fatiha suresinin azimeti mi neymis, onun huddamı ile yapılan bir duaymıs, tabii ki ben basit bir kulum ne hocayım ne hacıyım ne de bu islerle ugrasan yuksek frekansta biriyim, benim basit bir dua okumamla varlıklar benim emrimde hizaya gecmez ama yine de bir huzursuz oldum; cunku varlık isimleri geciyordu ben bunu duayı okumaya baslayınca hatırladım tekrar.

hani kadın kitaba boyle bir dua koyuyor ve bunu herkes okuyabilir, internette de var bu tur seyler buyuler vs bile var ama yine de kadın guclu bir dilek duası gibi koymus baska bir sey yazmamıs dua hakkında. internette goruyorsun biraz daha neyin ne oldugunu, oraya insanlar buyu bile yazsa yazıyor bu bu yapmayın yapın denemeyin vs diye. tabii ki yapıp yapmamak okuyup okumamak hepimizin hür iradesinde olan bir sey. ben konsantre olup abdest alıp baska seylerle destekleyerek duanın kabul olması ıcın gayet muntazam sekilde on kere falan okusam bu duayı belki basıma bir seyler gelecek ya da gelmese bile korkutulucam bir seyler olacak yani. ben bunu cok bilincsizce buldum, bunu soylemek istedim lafı uzattım ama.

ve kızlar biliyor musunuz ne oldu, ben o gece evde hayatımda gordugum en buyuk orumcegi gördum, hem de benim o duayı oturup okudugum yerde duruyordu, ve benim su hayatta en en en cok korktugum seydir, o kadar korktum ki zaten cıglık cıglıga bagırmaya basladım, guvenligi aradım onlar da sesi duyup kosmuslar zaten, tansiyonum dustu falan asırı korktum ben cok korkarım cunku bilmiyorum bu bir isaret miydi ama cok korktum, ve nasıl girdi eve anlayamadım evde her yer kapalı camlarda tel var hep kücük bir sey olsa anlarım da. ruyamda bir sey gormedim, baska bir sey de olmadı ama o seyı gormem bana yetti gercekten cok ama cok korktum. o yuzden oyle dualar vs okumadan once artık mutlaka bakıyorum internetten nedir ne degildir anlamını bilmedigimiz seyleri okumamak lazım gercekten ki ben salaklık ettim bilincsizce bile bile yaptım bunu.. bana da ders oldu. insan umutsuzluga kapılınca yok o duası bu duası anlamını bilmedigimiz sözlerle belki de farklı frekanslara geciyor rahatsız ediyor, ediliyoruz. bu konuda uyarmak istedim, her ne kadar ben egitim aldım bu konularda dese de tugce ısınsu (ki kendisini takip ediyorum, begeniyorum da) bazı paylastıgı dualar ritueller internette mutlulugunsifresi vs gibi sitelerde olan seylerin copy paste yapılmıs hali, bunu da cok basit ve yanlıs buluyorum acıkcası

Internette o kadar çok var ki anlamını bilmediğimiz okuma duaları ,sayı veriliyor söyle oku ayağına gelsin, söyle oku aşkından yansin neyi cagirdigimizi bilmiyoruz allah korusun çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…