Ona bende gidicem canım
Kıymet verip emekle yazmışsınız, yazınız da çok güzel ve doyurucu... Tesekkur ederim...Ben meditasyon ve dua diyorum. Bu ara meditasyonu arastiriyorum kitaplar vs, zaten etkisi fal ve astroloji gibi olasilik degil, beyin hucrelerine dusunce kalibina direkt etkisi oldugu kanitlanmis. Eski inanislari, degersizlik hissini silemezsek hicbir sey olmuyormus, kendi kendimizi bilincalti inancimizla engelliyoruz. Beyin cok garip demisler mesela sen hic bilmiyorsun neden oyle davrandigini. Cocukken bir seyden korktun diyelim o anda atiyorum oldugun evde duvarlar mavi boyaliydi sonraki donemde mavi renge bagliyormus beyin bu kotu olayi ve mavi renkten nefret ediyorsun veya boyle boyanmis ortamdan kaciyorsun. Iliskilerde, para kazanmada da boyle, 7 yasina kadar bir travma olduysa cevrende mesela annenle bosanmis arkadasi konustu sen de dinledin erkeklere guven olmaz dedi biri beyin bunu kodluyormus sonra omur boyu erkeklere guven olmaz diye dusunuyorsun ve tam ciddi iliskin olacak evleneceksin, o dusunceden dolayi sabote ediyorsun bir sekilde evlenmiyorsun. Davranisin tam tersi de olabilir yani evlenmek istiyorum, butun amacim bu deyip plan yaparken bitiyor mesela iliski. Karsi taraf terkediyor hatta ama aslinda sorun sende, gecmisten beyninde kalan bu erkekler guvenilmez kodlamissin olan kisiyi de bu enerjiyle itmis olyorsun.
Cok karisik ama bu bilincalti temizlememiz gerekiyor bu inanclari bulmak icin psikiyatrisle, psikoterapistle gorusmek en mantiklisi ama boyle bir imkan yoksa da kendi kendine telkin ve meditasyon yapilmali. Once bakin demisler hangi alanda mutsuzsun ve sikayet ediyorsun. Diyelim askta mutsuzsun o halde karsi cins konularda bilincaltinda bir sey var. Erkeklere guven olmaz diyorsun Ya da sorun kendinle. Kendini mutlu olmaya deger gormuyorsun ama bunun farkinda degilsin. Veya degisimden korkuyorsun. Belki hayatta degisimler sana hep kotu geldi, travma yasatti artik iyiye dogru da olsa degisiklik olsun istemiyor beynin belki. Bunlar icin bir suru olumlama ve meditasyon var Youtube'ta, her aksam duzenli yapmak gerekiyor en az 1 ay boyunca.1-2 yapmada duzelmiyor, isin sirri devamlilikta. Ozellikle bilincalti temizlenmesi kolay bir sey degil, yillarin koklesmis kaliplasmis inanclari var.
Veya atalardan gelen karmalar, kotu enerjiler var. Yapma cocugundan cikar derler, ben bu atalardan gelen enerjilere cok inaniyorum. Bunun icin de meditasyonlar var, olumlamalar var. Su olumlamalari yapmak lazim
Bunun gibi cok meditasyon var. Meditasyona odaklanamayan en azindan sessiz ortamda olumlamalari dinleyebilir her aksam.
Bu ara cok okuyup arastiriyorum ve 3-4 gundur de meditasyon yapiyorum, umarim devamini getirebilirim. Yazmak bana da bir ozet ve kendime genel bir hatirlatm ve motivasyon icin aslinda. Kendimle birlikte herkes faydalansin istiyorum cunku kaderimizi degistirmek elimizde bunu gordum. Fallar da hem maddi cokuntu hem daha buyuk hayal kirikligi ustelik bu meditasyonlarin duzeltmeye calistigi seyi tam tersi bozucu ve bizi kosullandirici etkisi var, umarim ben de dahil bundan sonra hepimiz hic fal baktirma geregi bile duymayiz.Kıymet verip emekle yazmışsınız, yazınız da çok güzel ve doyurucu... Tesekkur ederim...
ÂminnnnnnnBu ara cok okuyup arastiriyorum ve 3-4 gundur de meditasyon yapiyorum, umarim devamini getirebilirim. Yazmak bana da bir ozet ve kendime genel bir hatirlatm oldu aslinda. Kendimle birlikte herkes faydalansin istiyorum cunku kaderimizi degistirmek elimizde bunu gordum. Fallar da hem maddi cokuntu hem daha buyuk hayal kirikligi ustelik bu meditasyonlarin duzeltmeye calistigi seyi tam tersi bozucu ve bizi kosullandirici etkisi var, umarim ben de dahil bundan sonra hepimiz hic fal baktirma geregi bile duymayiz.
Ben tugce ısınsuya gidicem sanırım benim gibi dertlilere derman oluyor duyuyorum çevreden de
Ciddi misiniz kızlar ? Ben onun hakkında baya olumsuz şey duymuştum ama insanları azarlıyormuş falan. Siz şahit oldunuz mu peki etrafınızda ona gidip iyi olan birlerine ?Ona bende gidicem canım
Valla benim kuzenim tılsım aldı yeni söylüyor hayatı yoluna girdi 500 tl vermiş ama ben aradım dün 600 tl yapmışCiddi misiniz kızlar ? Ben onun hakkında baya olumsuz şey duymuştum ama insanları azarlıyormuş falan. Siz şahit oldunuz mu peki etrafınızda ona gidip iyi olan birlerine ?
Ya benim bir arkadaşım var tahmin ettiğim kadarıyla o da böyle bu tarz bir yerlere gidiyordu. Kime gittiğini bilmiyorum ama . Sadece bir kaç kez ağzından kaçırmıştı fakat kimdir nedir anlatmadı. Anlatmaz zaten hiç bir şeyini . Şimdi hayatı inanılmaz yolunda gidiyor .Valla benim kuzenim tılsım aldı yeni söylüyor hayatı yoluna girdi 500 tl vermiş ama ben aradım dün 600 tl yapmış
Ay kim acaba öğrensek ya ne güzel olur takip ettiklerine falan bak istersen canım ordan anlarsınYa benim bir arkadaşım var tahmin ettiğim kadarıyla o da böyle bu tarz bir yerlere gidiyordu. Kime gittiğini bilmiyorum ama . Sadece bir kaç kez ağzından kaçırmıştı fakat kimdir nedir anlatmadı. Anlatmaz zaten hiç bir şeyini . Şimdi hayatı inanılmaz yolunda gidiyor .
İşte maalesef sürekli instagram kapatır açar bi bakayım yine deAy kim acaba öğrensek ya ne güzel olur takip ettiklerine falan bak istersen canım ordan anlarsın
Tamam canımİşte maalesef sürekli instagram kapatır açar bi bakayım yine de
Serhat yabancıyı gördüm sade ama o da eneji ile alakalı değil sanırım herhangi spritüel bişi yoktu ama dediğim gibi belki eskiden varmıştırTamam canım
Sirrini soyledin zaten, yolunda gidince hayatiyla ilgili hicbir sey paylasmayanlarin isleri tamamlaniyor. Anlatmayin derler, nazar degiyor, kendimizinki bile degiyor.Ya benim bir arkadaşım var tahmin ettiğim kadarıyla o da böyle bu tarz bir yerlere gidiyordu. Kime gittiğini bilmiyorum ama . Sadece bir kaç kez ağzından kaçırmıştı fakat kimdir nedir anlatmadı. Anlatmaz zaten hiç bir şeyini . Şimdi hayatı inanılmaz yolunda gidiyor .
Ayy ben söylemiştim, beğenmene sevindim. En azından uygun fiyatlııBir sürü telaş,uğraşı derken…Burada bir üye,affına sığınırım,kullanıcı adını unuttum
Twıtterda Uppsy-daısy olması lazım,bir hanıma fal baktırdım
Değişik alternatifler vardı,ben 35 TL olanı seçtim
Kahve ve 3 soruydu sanırım
Denenebilir,enerjisi güzel,ses kaydı yolluyor
Sadece twıtterdan bakım yapıyor
Fiyatı uygun,bakımı güzel
Evet okudum onu kuzenimede sordum dualar verdi tılsımla beraber dedi belki onun etkisi olmuştur bilemicem ama yorumlar cok kötü cok azarlıyormus zaten bende ne kadar fiyatı dedim 600 diyip yüzüme kapattı o kadının tarzı böyle ve bu kdr şifayla spritüellikle ugrasan insanın neden böyle bir tarzı var bende anlamıyorum. Youtubedan bakıcam birseyler ise yarayan seyler olurda yazarım canım ama düzenli meditasyona yağlara falan baslayacağım en azından bi yapiyim göriyimKizlar tilsim satanlara inanmayin. Paragoz dolandirici, kendilerine faydalari olmayan insanlar bunlar. para icin size olmayan bir sey satiyor. Ise yariyorsa da plasebo etkisiyle yariyor arastirin bakin bu etki nedir. 10 kisiden 2 kiside iyi seyler oluyor biz onu goruyoruz algida secicilik, digerleri yaramiyor. o parayi yardima muhtac birine verin sevap kazanin cok daha hayirli.
Plasebo etkisi de olsa ise yarasin yeter diyor olabilirsiniz ama ucretsiz de bu etkiyi olusturabiliyoruz yaratim panosu gibi teknikler var. Tugce Isinsu hakkinda sikayet var'i bir okuyun bakin cok komik, kadin psikolojik sorunlu gibi duruyor. Bir kisi degil onlarca insanin sikayeti var. Boyle bir insan nasil yardim edebilir?
Kesin fake hesabından takip ediyodur bende bu tarz kisileri kendi hesabımdan etmem mesela,görünsün istemem o da olabilir.Serhat yabancıyı gördüm sade ama o da eneji ile alakalı değil sanırım herhangi spritüel bişi yoktu ama dediğim gibi belki eskiden varmıştır
İyiydi canım,teşekkür ederimAyy ben söylemiştim, beğenmene sevindim. En azından uygun fiyatlıı
500 mü 600 mü neymis seansı. Yani o da dua veriyor aslında ama, bilinçaltı vs işlerine inanıyorum acıkcası. Söylediği seyler de bana hep mantıklı geliyor, ama tabii duanın parayla satılması kapısına cıkıyor aslında hepsı bu da hos degil. Napalım artık günümüz dünyası böyleOyle mi? Pahalı mı o da? Ben Vakıâ, Târık ve Taha Sûresi ard arda dinliyorum ya vedud esmasını okumaya gayret ediyorum bir de tuzlu su, sirke duş yapıyorum eskiye göre daha iyiyim.
Tılsım da veriyormuş ama seans daha mantıklı geldi banaOna bende gidicem canım
Benim etrafımda şahit olduğum ıkı kişi var. Azarlıyor evet ama kadın net olmak ıcın yapıyor bence az öz bilgi verip işine bakıyor herkesın derdini dinlese bu kadar başarılı olamazdı zaten. O yuzden haklı bence biraz bizim millet yumuşaklığı hemen suistimal ediyor cunkuCiddi misiniz kızlar ? Ben onun hakkında baya olumsuz şey duymuştum ama insanları azarlıyormuş falan. Siz şahit oldunuz mu peki etrafınızda ona gidip iyi olan birlerine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?