İstanbul'da Fal - Falcılar

redvelvetcake Canım çok teşekkür ederim, Alara Ayaz'dan çok memnun kaldım. Hikayeme çok yakın bir zamanda baktığını söyledi ve bu daha dün gece olmuştu. Zeynep'le çok paralel şeyler söyledi. Malum kişinin hayatına dair spesifik bir şeyi de bildi. Sonuçları hep beraber bekleyerek göreceğiz. Ben Zerrin'den de memnun kalmıştım. Ama fiyatına göre Alara Ayaz gerçekten iyiymiş.

Canım umarım o bahsettiğin dua hiçlikten gelen güç kitabındaki uzun dua değildir? Eğer öyleyse anlatıcaklarım var sana.

ayy canım cok sevındım, hadi bakalım insallah gelecek ongöruleri de isabetlidir

bende not aldım çok teşekkür yazılı bakıyomuş sesli açarsa ilerde bende denicem mutlakaa

herkese selamlar. havine haziran ayında baktırdığım bir fal tamamıyla çıktı. öncesinde de diğer fallardan çıkan detayları vardı zaten ama baktırdığım kişinin bir anda iletişimi keseceğini, eski sevgilisinin döneceğini bu yüzden benden uzak kalacağını söyleyen tek kişi oydu. üstelik daha sonraki süreçte gelme zamanını ve nasıl geleceğini de tek o bildi. diğer burada adı geçen falcılar hayatında birinin olmadığını söylüyordu ancak varmış...

Ya bitanem o bayan hakkinda hem cok sikayet gordum, hemde bosuna para verenleri, google'da cok sey yaziyo. Aman canim benim, dikkat et.

Ya bitanem o bayan hakkinda hem cok sikayet gordum, hemde bosuna para verenleri, google'da cok sey yaziyo. Aman canim benim, dikkat et.
Canımm cok haklısın ben de şikayetleri okumuştum ama kimse kitaplardaki bu tehlıkelı dualardan bahsetmiyor kimse farkında degil ama kadın resmen cin daveti içeren seyler paylaşıyor bilmiyorum yani cok tehlıkelı bence

Kizlar havinin numarasini yollarmisiniz bana?

Evet bitanem, sonucta buyulerde dualarla yapiliyo. Allah uzak etsin hepimizde korusun

Evet canım aynen öyle.. o tılsımlar falan hic güvenilir degil yani
Bebiş güvenilir olduğunu sanmıyorum bende ama plaesabo etkisi heralde kuzenime cok iyi geldi ama işte mesela tılsım verip üstüne vericeği dua yine böyle sana anlttıgım gibi birseyse bizde okumazsak o tılsım calısmaz,yani verdiğimiz parada çöp olur.

Çekim yasasıyla alakalı bişi deneyimledim hemen sizlerle paylaşmak istedim kızlar. Bundan iki hafta kadar önce bi yerde oturuyorum bir sanatçının müziği çalıyor . Biz kalkana kadar hep aynı kişi çaldı herhalde tüm albümünü koymuşlar öyle çalıyor neyse . Çalan kişiyi eskiden bir arkadaşım tanırdı beraber canlı performansına gidecektik kısmet olmadı.

O an otururken içimden bu adam da kayboldu gitti bir yerlerde sahnesi varmı acaba gidesim geldi ne iyi olurdu dedim ve unuttum. Geçen gün arkadaşım beni aradı ve konserine davet etti hiç aklımda yoktu. Sonradan iki hafta önceki olay aklıma geldi. Ve bunu anlattım bir kaç kişiye. Hemen akabinde ne mi oldu ? Arkadaşım hastalandı gidemedik

Yani demem o ki çekim yasası bence bilinçsizce ama gerçekten kalpten istemek ve unutmak üzerine işliyor ve tabiii gerçekleşmeden kimseye anlatmamakla

Merhaba kızlar Roza’ya fal baktıran var mı? Deneyimleri benimle paylaşırmısınız lütfennnn

telefonda baktırmıştım cafeyi arıyıp isim sordu yaş sordu sonra bişeyler anlattı sonuç olarak dediği hiçbişey çıkmadı
Sağol bebiş yorumun için. Bende baya uzaktan gelip Roza’ya gittim Taksim’de. Orada baya kişi Roza için gelmişti. Bekleyenlere sordum Roza nasıl diye, çok iyi 10 senedir geliyorum tarihleri bile tutuyor dediler. Ondan merak ettim benim vadelerime daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…