- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Evet aynen öyle, ama ben de o işlere girmeye korkarım sahsen senden de duyduktan sonra korktum yaniBebiş güvenilir olduğunu sanmıyorum bende ama plaesabo etkisi heralde kuzenime cok iyi geldi ama işte mesela tılsım verip üstüne vericeği dua yine böyle sana anlttıgım gibi birseyse bizde okumazsak o tılsım calısmaz,yani verdiğimiz parada çöp olur.
Vasat kafe falcısıMerhaba kızlar Roza’ya fal baktıran var mı? Deneyimleri benimle paylaşırmısınız lütfennnn
Valla bana tutturduğu atar hiç tutturamadığı davar. 0 bildiği de var. Ama bildiği varSağol bebiş yorumun için. Bende baya uzaktan gelip Roza’ya gittim Taksim’de. Orada baya kişi Roza için gelmişti. Bekleyenlere sordum Roza nasıl diye, çok iyi 10 senedir geliyorum tarihleri bile tutuyor dediler. Ondan merak ettim benim vadelerime daha var
herkese selamlar. havine haziran ayında baktırdığım bir fal tamamıyla çıktı. öncesinde de diğer fallardan çıkan detayları vardı zaten ama baktırdığım kişinin bir anda iletişimi keseceğini, eski sevgilisinin döneceğini bu yüzden benden uzak kalacağını söyleyen tek kişi oydu. üstelik daha sonraki süreçte gelme zamanını ve nasıl geleceğini de tek o bildi. diğer burada adı geçen falcılar hayatında birinin olmadığını söylüyordu ancak varmış..
İyi değil.Laf cafe Çiğdem sizce anda iyi mi??
Neden sence sana bilemedi mi??İyi değil.
Bana öyle bir salladı ki anlatamam, sonradan zaten gelecek hiç çıkmadı. Güya beni düşünüyormuş, bana kolye alacakmış falan meğer o sıralarda sevgilisi bile varmış.Neden sence sana bilemedi mi??
Bana enerjim tuttu diye mi, birbirimizi çok sevdiğimiz için mi bilemiyorum ama Zeynep anda efsane. Gelecek için söyledikleri olacak diye düşünüyorum çünkü olumlu şeyler oluyor.Ya anda iyi olan falcı yok mu?? Gelecek fln istemiorum. Geçmiş zaten biliorum. Sadece anda iyi olan
Çok boş o kadınLaf cafe Çiğdem sizce anda iyi mi??
Anda da mı kötü sence??Çok boş o kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?