İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet aynen öyle, ama ben de o işlere girmeye korkarım sahsen senden de duyduktan sonra korktum yani

Çok eski bir falcı çok uzun zaman önce denemiştim. Tekrar denemek istedim ama an için gelecek attık sormuyorum bile

Valla bana tutturduğu atar hiç tutturamadığı davar. 0 bildiği de var. Ama bildiği var

Ya anda iyi olan falcı yok mu?? Gelecek fln istemiorum. Geçmiş zaten biliorum. Sadece anda iyi olan

Ya anda iyi olan falcı yok mu?? Gelecek fln istemiorum. Geçmiş zaten biliorum. Sadece anda iyi olan
Bana enerjim tuttu diye mi, birbirimizi çok sevdiğimiz için mi bilemiyorum ama Zeynep anda efsane. Gelecek için söyledikleri olacak diye düşünüyorum çünkü olumlu şeyler oluyor.

Ben yenilerde Turuncu cafe İrem e baktırdım anı cidden iyi bildi bende hatta ağzımdan laf almaya çalışmadı ben sevdim ama herkese de anı tutturur mu bilemem . Bir de yeniler de baktırdığım için gelecek çıkar mı bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyorum, genellikle adı geçen isimlerden Havin'e baktırmak için bugün bir arkadaşımıza yazdım ama numarası yokmuş onda da , lütfen kimde varsa bana atabilir mi?Bütçem en fazla 200, bu rakamın üzerine çıkmam mümkün değil , bu ve bunun altında düzgün birini önerirseniz tavsiyelere açığım.Bir sene önce aldatıldığımı öğrendim ve eşimden boşandım, herkes biliyormuş benim dışımda, gururum da kırıldığı için çok zor bir süreç yaşadım, şimdi ne kendime ne insanlara güvenebiliyorum. Yeni gelişmeler var hayatımda ve iyi niyetli birkaç söz duymaya çok ihtiyacım var,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…