İstanbul'da Fal - Falcılar

dün akşam havine fal baktırdım durup durup yine bir saçmalık yaptım baktırmayın çünkü gerçekten çok kötüydü tutuk tavsiye verdi bana ben olsam böyle yapardım gibi numarasını sildim istemeyin o yüzden ama tavs,ye etmiyorum

peki tavsiye ettiklerin var mi?

Ben SEBA denen falcıya yazdım 1 hafta sonra döndü ve fiyatı 500TL'ymiş sanırsın atom parçalıyo asla ve asla o parayı vermem bunlar şaşırmış cidden. Nedir bu kadının özelliği Allah aşkına dediği herşey çıkıyormu harfi harfine çünkü 1/5'ine %60ı çıkan falcılar var

Evet , birkaç kişi daha bu şekilde uyardı beni,teşekkürler.

Kızlar kadıköye gideceğim bugün önerebileceğiniz falcılar varmı gitmişken uğra diye? Off hiçbirinin dediği çıkmadı tüm falcılar patladı.

Ben 2019 da gülistan a 500 tl vermiştim. Herhalde şimdi bin tl dır ve dediği gelecekle ilgili ve anda da aşkla ilgili tek bir detay çıkmadı sende gayet iyi biliosun hatta. Çok ticari bakanlar en boş bakanlar bence

KADIKÖYDE NURAY DİYE BR,NE GİTMİŞTİM BİR BEŞ ALTI AY ÖNCE BELKİ DENENBİLİR AMA EMİN DEĞİLİM UNUTTUM ŞU AN
Kadıköyde adam akıllı falcı bulamıyorum bende ya. Anadolu yakasında oturuyorum gitmişken uğriyim dedim ama yok yani bari adam akıllı olsun

Falsepeti Nevin gülü deneyip memnun kalan var mı ben baktırdım anda sanki bilmiş gibi ama gelecek çıkar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…