dün akşam havine fal baktırdım durup durup yine bir saçmalık yaptımArkadaşlar merhaba, uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyorum, genellikle adı geçen isimlerden Havin'e baktırmak için bugün bir arkadaşımıza yazdım ama numarası yokmuş onda da , lütfen kimde varsa bana atabilir mi?Bütçem en fazla 200, bu rakamın üzerine çıkmam mümkün değil , bu ve bunun altında düzgün birini önerirseniz tavsiyelere açığım.Bir sene önce aldatıldığımı öğrendim ve eşimden boşandım, herkes biliyormuş benim dışımda, gururum da kırıldığı için çok zor bir süreç yaşadım, şimdi ne kendime ne insanlara güvenebiliyorum. Yeni gelişmeler var hayatımda ve iyi niyetli birkaç söz duymaya çok ihtiyacım var,.
peki tavsiye ettiklerin var mi?dün akşam havine fal baktırdım durup durup yine bir saçmalık yaptımbaktırmayın çünkü gerçekten çok kötüydü tutuk tavsiye verdi bana ben olsam böyle yapardım gibi numarasını sildim istemeyin o yüzden ama tavs,ye etmiyorum
HAYIRpeki tavsiye ettiklerin var mi?
Evet , birkaç kişi daha bu şekilde uyardı beni,teşekkürler.dün akşam havine fal baktırdım durup durup yine bir saçmalık yaptımbaktırmayın çünkü gerçekten çok kötüydü tutuk tavsiye verdi bana ben olsam böyle yapardım gibi numarasını sildim istemeyin o yüzden ama tavs,ye etmiyorum
Al bende de o kadar dedim bende bugün kadıköy e gidiyim bende bunu soracaktım. Inan daha önce tüm gittiklerim patladiKızlar kadıköye gideceğim bugün önerebileceğiniz falcılar varmı gitmişken uğra diye? Off hiçbirinin dediği çıkmadı tüm falcılar patladı.
Ben 2019 da gülistan a 500 tl vermiştim. Herhalde şimdi bin tl dır ve dediği gelecekle ilgili ve anda da aşkla ilgili tek bir detay çıkmadı sende gayet iyi biliosun hatta. Çok ticari bakanlar en boş bakanlar benceBen SEBA denen falcıya yazdım 1 hafta sonra döndü ve fiyatı 500TL'ymişsanırsın atom parçalıyo asla ve asla o parayı vermem bunlar şaşırmış cidden. Nedir bu kadının özelliği Allah aşkına dediği herşey çıkıyormu harfi harfine çünkü 1/5'ine %60ı çıkan falcılar var
KADIKÖYDE NURAY DİYE BR,NE GİTMİŞTİM BİR BEŞ ALTI AY ÖNCE BELKİ DENENBİLİR AMA EMİN DEĞİLİM UNUTTUM ŞU ANAl bende de o kadar dedim bende bugün kadıköy e gidiyim bende bunu soracaktım. Inan daha önce tüm gittiklerim patladi
Kadıköyde adam akıllı falcı bulamıyorum bende ya. Anadolu yakasında oturuyorum gitmişken uğriyim dedim ama yok yani bari adam akıllı olsunKADIKÖYDE NURAY DİYE BR,NE GİTMİŞTİM BİR BEŞ ALTI AY ÖNCE BELKİ DENENBİLİR AMA EMİN DEĞİLİM UNUTTUM ŞU AN
Heeepsi patladı,artık boşa zaman ve para harcıyoruz gibime geliyorAl bende de o kadar dedim bende bugün kadıköy e gidiyim bende bunu soracaktım. Inan daha önce tüm gittiklerim patladi
Benim baktirdiklarim feci patladı öle atmışlar ki. Buna zeynep te dahilHeeepsi patladı,artık boşa zaman ve para harcıyoruz gibime geliyor
Asla cikmio çoğumuz yıllardır kk da hala düzgün bir falci arioruzYa kızlar nasıl hepimiz senelerdir fal baktırıyoruz ama hiç biri çıkmıyor anlamış değilim
Zeynep bende çoktaaan patladı,o kadını kim bu kdr popüler hale getirdiyse şaşırıyorum.Benim baktirdiklarim feci patladı öle atmışlar ki. Buna zeynep te dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?