İstanbul'da Fal - Falcılar

upsyy_daisyy (Twitter)

Öncelikle tavsiye ettiği için Lizyaa 'ya teşekkür ederim, ben de sizlere tavsiye etmeye geldim. Aşağıya detayları yazıyorum arkadaşlar. Ben çok memnun kaldım.

An ve geçmiş analizini ben beğendim.

Malum kişinin kişiliğini, yüz yapısını ve burç grubunu bildi.

Bu kişinin beni stalkladığını bildi. Çok fazla uykusuz geceleri varmış ve bu konuyu fazlaca kafasına takıyormuş. (Kızlar gece Instagram'ıma bakıyor malum kişi, bu durumu Zeynep de bildi)

Malum kişinin zamanında neden şehir değiştirdiğini bildi.

Diğer erkek arkadaşımın da elementini bildi.

Malum kişi için adım atma düşüncesi var ama somut bir hamlesi olmayacak dedi. Ne yapsam diye düşünüyormuş, aramızda telepatik bir bağ olabilirmiş.

5'li ve 7'li (uzun bir zaman) vadeler benim için önemliymiş. (Bu tarih bizim tanıştığımız günlerin sayıları kızlar, bilginiz olsun kızlar)

Benimle olan geçmişini düşünüyor ve bana değer veriyor olarak görmüş.

Su ve toprak etkili bir erille karşılacağımı söyledi; mevkiisi yüksek, yaşça olgun (kısmen bir evlilik ya da nişan atmış birisi olabilir), benden biraz uzun. Bu kişiye bir ön yargım olacakmış. Bu kişiyle tanışıyor olabilirmişiz. Adında "S" harfi olan birisi.

Malum kişinin adını verince taşlar yerine oturdu ve duru görüyle fala devam etti. Bu kişinin eski kişi olabileceğini de belirtti.

Görüşme, iletişim olabilir dedi sonradan. Ama uzun bir 7'li vadede olabilirmiş bu iletişim.

Ben bir tamamlanma ya da zafer yaşayacakmışım.

Ailemize nazar değdiğini bildi, akrabalarımız arasında karşılıklı sevmeme durumlarını bildi.

Beni malum kişi olgun, şanslı, sivri dilli biri olarak buluyormuş.

Su ve toprak burçlu bir eril demiş, malum kişinin doğum haritasına baktım yükseleni suymuş ve doğum haritasında 1'den fazla toprak burçları var.

Ben de çok beğendim canım. Sana gelecek öngörüleri ne zamandı?

Ben de burada Gereksiz Kontes onerdiği için listeme almıştım dün kahve falı baktırdım. Tam randevu verdiği zamanda yazdı, randevusuna sadık ve cok kibar bir kız bence hisleri de var. 50 liraya bakıyor ve emek veriyor, bana da bazı onemli tarihleri nokta atışlı bildi, iki kişinin burcunu ve karakterini bildi ve bir tanesi hakkında da nokta atışlı bir şey soyledi . 2 ongorusu oldu, onlar da olursa yazarım. 50 lira ucreti oldukça uygun. en onem verdiğim şeylerde biri de randevusuna sadık olması, hitap şekli konuşması, oldukça iyi enerji aldım ben. Once gorduklerini kısa ses mesajı olarak gonderiyor sonra 4 tane soru sorabiliyorsunuz en sonunda. Benle ilgili ve dusuncelerimle ilgili kısımlar da dogruydu bu arada. Denemek isteyene oneririm.

Şimdiye kadar baktırdığım falcılarda anı en iyi bilen bakırköy sütlü cafe neslihan. Bende ve arkadaşımda durumu çok iyi bilmişti. Aynı cafede nalan da var, arkadaşım 2-3 baktırdığında her defasında herşeyi çok iyi bilmiş hatta sorunlarına sebep olan kişileri bile söylemiş. Bende nalana iki defa baktırdım ama bende falı kötüydü enerjimiz uymadı. Bu kafede falcılar nokta atışı yaptıkları kişilerin güvenini kazanıp işleme yöneltip daha fazla para alıyorlar

neseliyildizlar (Twitter)

Buraya yazıyım ki unutmamayım kızlar, bakalım çıkacak mı hep birlikte görelim. Malum kişinin birkaç hafta içerisinde bana adım atma ihtimalinin olduğunu söyledi. Malum kişinin ev ya da iş değişikliği olabileceğini, seyahat edebileceğini söyledi. Yoğun bir adım atma enerjisi çıkmış malum kişiden bana. Hayatında birisi varken bile beni içinden atamadığını söyledi. İlişkinin yeniden başlaması birkaç ayı bulabilirmiş. Malum kişi şu an gözlem yapma ve değerlendirme evresindeymiş. Beni sosyal medyadan stalklıyormuş (bu doğru).

Cans tarot baksa valla ben de atlarım
Tarot faslı diye bir kanal var onu da çok çok beğeniyorum
Twitter’da uykucusirineyim diye bi kız var o da baya detaylı ve uygun bakıyor ben tarot delisi olduğum için cok insan denedim iyiydi baya

ay kız Twitter falcılarının çoğu birbiriyle arkadaş daha öncede söylemiştim ona göre dikkat edin birine bişey anlattıysanız birbirlerine isim söyleyip soruyolar sonra vay be nasıl biliyo oluyoz daha önce burdan mesajla göstermiştik bunları
çoğu z kuşağından daha
bu en son konuşulan twiterdan olan kişiye arkadaşla yazdık dönmedi bize adımız çıktı galiba veya fake hesabız diye

Ayy evet ama benim düzenli baktırdıhım var Twitter’da kız cok tatlı bayada memnunun

Düzgün kahve falcısı varsa banada önerin kocamla aramız düzelecek mi baksın bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…