- 10 Eylül 2022
- 50
- 12
- 8
- 24
Kuzum Zeynep gün diyorsa hafta, hafta diyorsa ay, ay diyorsa yıl olarak çıkıyor bende. Bilgin olsun, çok ileriyi görüyor kendisi bence.Zeynep bende çoktaaan patladı,o kadını kim bu kdr popüler hale getirdiyse şaşırıyorum.
Su ve toprak burçlu bir eril demiş, malum kişinin doğum haritasına baktım yükseleni suymuş ve doğum haritasında 1'den fazla toprak burçları var.upsyy_daisyy (Twitter)
Öncelikle tavsiye ettiği içinLizyaa 'ya teşekkür ederim, ben de sizlere tavsiye etmeye geldim. Aşağıya detayları yazıyorum arkadaşlar. Ben çok memnun kaldım.
An ve geçmiş analizini ben beğendim.
Malum kişinin kişiliğini, yüz yapısını ve burç grubunu bildi.
Bu kişinin beni stalkladığını bildi. Çok fazla uykusuz geceleri varmış ve bu konuyu fazlaca kafasına takıyormuş. (Kızlar gece Instagram'ıma bakıyor malum kişi, bu durumu Zeynep de bildi)
Malum kişinin zamanında neden şehir değiştirdiğini bildi.
Diğer erkek arkadaşımın da elementini bildi.
Malum kişi için adım atma düşüncesi var ama somut bir hamlesi olmayacak dedi. Ne yapsam diye düşünüyormuş, aramızda telepatik bir bağ olabilirmiş.
5'li ve 7'li (uzun bir zaman) vadeler benim için önemliymiş. (Bu tarih bizim tanıştığımız günlerin sayıları kızlar, bilginiz olsun kızlar)
Benimle olan geçmişini düşünüyor ve bana değer veriyor olarak görmüş.
Su ve toprak etkili bir erille karşılacağımı söyledi; mevkiisi yüksek, yaşça olgun (kısmen bir evlilik ya da nişan atmış birisi olabilir), benden biraz uzun. Bu kişiye bir ön yargım olacakmış. Bu kişiyle tanışıyor olabilirmişiz. Adında "S" harfi olan birisi.
Malum kişinin adını verince taşlar yerine oturdu ve duru görüyle fala devam etti. Bu kişinin eski kişi olabileceğini de belirtti.
Görüşme, iletişim olabilir dedi sonradan. Ama uzun bir 7'li vadede olabilirmiş bu iletişim.
Ben bir tamamlanma ya da zafer yaşayacakmışım.
Ailemize nazar değdiğini bildi, akrabalarımız arasında karşılıklı sevmeme durumlarını bildi.
Beni malum kişi olgun, şanslı, sivri dilli biri olarak buluyormuş.
Ben de çok beğendim canım. Sana gelecek öngörüleri ne zamandı?Kızlar Twitter'da bir kahve falı çekilişi kazandım ve çok beğendim. Geçmişte ve anda çok iyiydi bence, her şey doğruydu. Gelecek için de gayet olabilecek şeyler söyledi, öyle toz pembe ya da aşırı negatif şeyler değil. Aşırı tuttu enerjimiz, çok tatlı birisi ve sesi çok huzur verdi bana. O da benim enerjimin çok iyi geldiğini belirtti, baya sohbet etmeye döndük neredeyseİncelemek isterseniz hesabı : @upsyy_daisyy 30 TL imiş kahve falı.
Uygulamalarda 100 200 lira verip memnun kalmamaktansa arada baktırabilirim. Konuşmak bile keyif verdi
An ile ilgili garip yorumları var ondan olabilirZeynep bende çoktaaan patladı,o kadını kim bu kdr popüler hale getirdiyse şaşırıyorum.
Ben de burada Gereksiz Kontes onerdiği için listeme almıştım dün kahve falı baktırdım. Tam randevu verdiği zamanda yazdı, randevusuna sadık ve cok kibar bir kız bence hisleri de var. 50 liraya bakıyor ve emek veriyor, bana da bazı onemli tarihleri nokta atışlı bildi, iki kişinin burcunu ve karakterini bildi ve bir tanesi hakkında da nokta atışlı bir şey soyledi . 2 ongorusu oldu, onlar da olursa yazarım. 50 lira ucreti oldukça uygun. en onem verdiğim şeylerde biri de randevusuna sadık olması, hitap şekli konuşması, oldukça iyi enerji aldım ben. Once gorduklerini kısa ses mesajı olarak gonderiyor sonra 4 tane soru sorabiliyorsunuz en sonunda. Benle ilgili ve dusuncelerimle ilgili kısımlar da dogruydu bu arada. Denemek isteyene oneririm.upsyy_daisyy (Twitter)
Öncelikle tavsiye ettiği içinLizyaa 'ya teşekkür ederim, ben de sizlere tavsiye etmeye geldim. Aşağıya detayları yazıyorum arkadaşlar. Ben çok memnun kaldım.
An ve geçmiş analizini ben beğendim.
Malum kişinin kişiliğini, yüz yapısını ve burç grubunu bildi.
Bu kişinin beni stalkladığını bildi. Çok fazla uykusuz geceleri varmış ve bu konuyu fazlaca kafasına takıyormuş. (Kızlar gece Instagram'ıma bakıyor malum kişi, bu durumu Zeynep de bildi)
Malum kişinin zamanında neden şehir değiştirdiğini bildi.
Diğer erkek arkadaşımın da elementini bildi.
Malum kişi için adım atma düşüncesi var ama somut bir hamlesi olmayacak dedi. Ne yapsam diye düşünüyormuş, aramızda telepatik bir bağ olabilirmiş.
5'li ve 7'li (uzun bir zaman) vadeler benim için önemliymiş. (Bu tarih bizim tanıştığımız günlerin sayıları kızlar, bilginiz olsun kızlar)
Benimle olan geçmişini düşünüyor ve bana değer veriyor olarak görmüş.
Su ve toprak etkili bir erille karşılacağımı söyledi; mevkiisi yüksek, yaşça olgun (kısmen bir evlilik ya da nişan atmış birisi olabilir), benden biraz uzun. Bu kişiye bir ön yargım olacakmış. Bu kişiyle tanışıyor olabilirmişiz. Adında "S" harfi olan birisi.
Malum kişinin adını verince taşlar yerine oturdu ve duru görüyle fala devam etti. Bu kişinin eski kişi olabileceğini de belirtti.
Görüşme, iletişim olabilir dedi sonradan. Ama uzun bir 7'li vadede olabilirmiş bu iletişim.
Ben bir tamamlanma ya da zafer yaşayacakmışım.
Ailemize nazar değdiğini bildi, akrabalarımız arasında karşılıklı sevmeme durumlarını bildi.
Beni malum kişi olgun, şanslı, sivri dilli biri olarak buluyormuş.
Anladım canım yani bilemedim şimdi tabi enerji meselesi birşey diyemiyorumKuzum Zeynep gün diyorsa hafta, hafta diyorsa ay, ay diyorsa yıl olarak çıkıyor bende. Bilgin olsun, çok ileriyi görüyor kendisi bence.
Twitter’da uykucusirineyim diye bi kız var o da baya detaylı ve uygun bakıyor ben tarot delisi olduğum için cok insan denedim iyiydi bayaCans tarot baksa valla ben de atlarım
Tarot faslı diye bir kanal var onu da çok çok beğeniyorum
Ben tarot baktırıyorum düzenli twittırda bi kıza uykucusirineyim dene onu çıkıyor hepsiYa kızlar nasıl hepimiz senelerdir fal baktırıyoruz ama hiç biri çıkmıyor anlamış değilim
Ayy evet ama benim düzenli baktırdıhım var Twitter’da kız cok tatlı bayada memnununay kız Twitter falcılarının çoğu birbiriyle arkadaş daha öncede söylemiştim ona göre dikkat edinbirine bişey anlattıysanız birbirlerine isim söyleyip soruyolar sonra vay be nasıl biliyo oluyoz daha önce burdan mesajla göstermiştik bunları
çoğu z kuşağından daha
bu en son konuşulan twiterdan olan kişiye arkadaşla yazdık dönmedi bize adımız çıktı galiba veya fake hesabız diye
ay kız Twitter falcılarının çoğu birbiriyle arkadaş daha öncede söylemiştim ona göre dikkat edinbirine bişey anlattıysanız birbirlerine isim söyleyip soruyolar sonra vay be nasıl biliyo oluyoz daha önce burdan mesajla göstermiştik bunları
çoğu z kuşağından daha
bu en son konuşulan twiterdan olan kişiye arkadaşla yazdık dönmedi
kac yıl boyunca o sana gelecek çok büyükZeynep bende çoktaaan patladı,o kadını kim bu kdr popüler hale getirdiyse şaşırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?