İstanbul'da Fal - Falcılar

Al benden de o kadar. Kıyamet kopsa olmaz. O yüzden ben eledim.
Ben zaten o zamandan beri fal baktırmıyorum hayatımda olumlu anlamda bi şey değişti mi belki en azından param cebimde kalıyor ayrıca olmayacağını zaten bildigim halde umut bağlamaya başlamıştım ben faldan sonra o çok kötü oldu benim için

Ben onu hep yaptım. Olmayacağını aslında sende bende biliyoruz ama nedense birisinin bir falcının gelicek dönecek demesine ya da olacak demesine ihtiyaç duyuyoruz. Bu da bizi öteliyor,sonra adamın gerçek yüzünü görünce ben nasıl buna inandım olucak iş değildi diyoruz. O umut bağlamak insanı mahveden bişey.

Katılıyorum o yuzden falcıların bekleyin az kaldı o adım atacak falan demesine asla aldanmasın kimse ben çok bekledim bu şekilde hayal dünyasında yasamayalım tam tersi oldu

Ama bunların hepsi senin bildiğin şeyler bunu bu platformadaki falcıların %50si biliyor kaldıki düşüncen doğrumu hatta ben bir örnek vereyim bu konuda;
Bana ismi lazım olmayan bir falcı düşünce okuyan bana demiştiki bu çocuk geceleri sana bakıyor falan whatsaptan bende bakıyorum adam cidden gece1-2hep online sonra aslında adamın izmirde sevgilisi olduğunu ve kızın hemşire olduğunu ve nöbette olup onunla yazıştığını öğrenmiştim yani kadın benim düşüncemi bana söylemiş o yüzden bence anı bilen insanlara çok odaklanmayın gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşarsınız ben buna 100lercekere şahit oldum.
Daha geçen gün birine baktırdım tek baktırdığım kişiydi bırakmıştım bana her ay farklı konuşuyo düşnceme göre işte seni düşünüyor adım atcak falan sonra diğer ay işte bu ara meşgul düşünmüyor falan bakıyorum başka kızlar çıkıyor sürekli böyle en sonunda dedimki sen benim düşüncemi okuyosun böyle fal olmaz dedim dalga geçiyosun resmen dedim bıraktım ve inanırmısınız dediği şeylerin tam terslerine şahit oldum yani bir şekilde önünüze çıkıyor o yüzden bu söylediklerinin hepsi senin bilinç altın bunları tasdikliyosun diyosunki karşlıklı sevmeme durumlarını bildi nerden biliyosun bu senin düşüncen asla bilemezsin yani bunuda örnek olarak söylemek istedim bu arada yanlış anlamanı istemem

Twitter ve instagram'da baktirirken evet cok fake ve sacma insanlara denk gelinebilir o yuzden referans onemli. Bu son 2-3 kisinin baktirip benim de onerdgim 50 lira, enerjisi guzel ve sonucta canli bakiyor. Fal krizi geldiginde vs telwede falan baktirmaktansa daha mantikli. Fiyat bundan cok olsa baktirmazdim ama, 50 ideal boyle bir fal icin.

50 ₺'ye geçmişi ve anı doğru analiz etmesi beni memnun etti açıkçası, sizlere de tavsiye etmek istedim. Bildi dediklerim de doğru olan şeyler, ben hiçbir yorum yapmadan doğru söyledi. Yok kuzum neden yanlış anlayayım, hepimizin düşüncesi. Öptüm.

Asla bilmio artık hatta baya baya kötü eskiden iyi olabilir fakat şu an gerçekten berbat ötesi

Zeynep mi bilemedi
Evet sadece önemli tek bi şeyi bildi onu da tam bilmiş sayılmaz normalde bana bekle demişti ben beklemedim bi hamle yaptım o sayede dediği olmuş oldu dediklerinin devamı da gelmedi zaten ama şunu da söyliyim ben zamanında çok falcı denedim hepsi atıp tutuyor Zeynep çıkmasa bile hepsinden iyidir bence

Yıldıznamedeki Alara ayaz yok olmus ya nereye gitti acaba ben cok begenmıstım ılk defa omline bir falcı bu kadar bildi her seyı

Zeynep bende sadece olumsuzları tutturdu asla olumlu dediği hiç birşey çıkmadı cafedekiler zaten berbat ötesi çok çok kötü

Yani onun bekle demesine kalsa hala olmayacak duaya amin demeye devam ediyordum 1 yıl falan geçmişti
O da çok iyi değil yani zaten özellikle ilişki konularında biri aramıyorsa sormuyorsa yalan adım bekle fln inanmamak lazım. En gururlu adam bile çok sevince arıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…