Al benden de o kadar. Kıyamet kopsa olmaz. O yüzden ben eledim.kac yıl boyunca o sana gelecek çok büyük
aşk yaşayacaksınız dediği kişiyle su an iki dünya bir araya gelse yine olmaz
Ben zaten o zamandan beri fal baktırmıyorum hayatımda olumlu anlamda bi şey değişti mi belki en azından param cebimde kalıyor ayrıca olmayacağını zaten bildigim halde umut bağlamaya başlamıştım ben faldan sonra o çok kötü oldu benim içinAl benden de o kadar. Kıyamet kopsa olmaz. O yüzden ben eledim.
Ben onu hep yaptım. Olmayacağını aslında sende bende biliyoruz ama nedense birisinin bir falcının gelicek dönecek demesine ya da olacak demesine ihtiyaç duyuyoruz. Bu da bizi öteliyor,sonra adamın gerçek yüzünü görünce ben nasıl buna inandım olucak iş değildi diyoruz. O umut bağlamak insanı mahveden bişey.Ben zaten o zamandan beri fal baktırmıyorum hayatımda olumlu anlamda bi şey değişti mi belki en azından param cebimde kalıyor ayrıca olmayacağını zaten bildigim halde umut bağlamaya başlamıştım ben faldan sonra o çok kötü oldu benim için
Katılıyorum o yuzden falcıların bekleyin az kaldı o adım atacak falan demesine asla aldanmasın kimse ben çok bekledim bu şekilde hayal dünyasında yasamayalım tam tersi olduBen onu hep yaptım. Olmayacağını aslında sende bende biliyoruz ama nedense birisinin bir falcının gelicek dönecek demesine ya da olacak demesine ihtiyaç duyuyoruz. Bu da bizi öteliyor,sonra adamın gerçek yüzünü görünce ben nasıl buna inandım olucak iş değildi diyoruz. O umut bağlamak insanı mahveden bişey.
Katılıyorum o yuzden falcıların bekleyin az kaldı o adım atacak falan demesine asla aldanmasın kimse ben çok bekledim bu şekilde hayal dünyasında yasamayalım tam tersi oldu
Ama bunların hepsi senin bildiğin şeyler bunu bu platformadaki falcıların %50si biliyor kaldıki düşüncen doğrumu hatta ben bir örnek vereyim bu konuda;upsyy_daisyy (Twitter)
Öncelikle tavsiye ettiği içinLizyaa 'ya teşekkür ederim, ben de sizlere tavsiye etmeye geldim. Aşağıya detayları yazıyorum arkadaşlar. Ben çok memnun kaldım.
An ve geçmiş analizini ben beğendim.
Malum kişinin kişiliğini, yüz yapısını ve burç grubunu bildi.
Bu kişinin beni stalkladığını bildi. Çok fazla uykusuz geceleri varmış ve bu konuyu fazlaca kafasına takıyormuş. (Kızlar gece Instagram'ıma bakıyor malum kişi, bu durumu Zeynep de bildi)
Malum kişinin zamanında neden şehir değiştirdiğini bildi.
Diğer erkek arkadaşımın da elementini bildi.
Malum kişi için adım atma düşüncesi var ama somut bir hamlesi olmayacak dedi. Ne yapsam diye düşünüyormuş, aramızda telepatik bir bağ olabilirmiş.
5'li ve 7'li (uzun bir zaman) vadeler benim için önemliymiş. (Bu tarih bizim tanıştığımız günlerin sayıları kızlar, bilginiz olsun kızlar)
Benimle olan geçmişini düşünüyor ve bana değer veriyor olarak görmüş.
Su ve toprak etkili bir erille karşılacağımı söyledi; mevkiisi yüksek, yaşça olgun (kısmen bir evlilik ya da nişan atmış birisi olabilir), benden biraz uzun. Bu kişiye bir ön yargım olacakmış. Bu kişiyle tanışıyor olabilirmişiz. Adında "S" harfi olan birisi.
Malum kişinin adını verince taşlar yerine oturdu ve duru görüyle fala devam etti. Bu kişinin eski kişi olabileceğini de belirtti.
Görüşme, iletişim olabilir dedi sonradan. Ama uzun bir 7'li vadede olabilirmiş bu iletişim.
Ben bir tamamlanma ya da zafer yaşayacakmışım.
Ailemize nazar değdiğini bildi, akrabalarımız arasında karşılıklı sevmeme durumlarını bildi.
Beni malum kişi olgun, şanslı, sivri dilli biri olarak buluyormuş.
Twitter ve instagram'da baktirirken evet cok fake ve sacma insanlara denk gelinebilir o yuzden referans onemli. Bu son 2-3 kisinin baktirip benim de onerdgim 50 lira, enerjisi guzel ve sonucta canli bakiyor. Fal krizi geldiginde vs telwede falan baktirmaktansa daha mantikli. Fiyat bundan cok olsa baktirmazdim ama, 50 ideal boyle bir fal icin.ay kız Twitter falcılarının çoğu birbiriyle arkadaş daha öncede söylemiştim ona göre dikkat edinbirine bişey anlattıysanız birbirlerine isim söyleyip soruyolar sonra vay be nasıl biliyo oluyoz daha önce burdan mesajla göstermiştik bunları
çoğu z kuşağından daha
bu en son konuşulan twiterdan olan kişiye arkadaşla yazdık dönmedi bize adımız çıktı galiba veya fake hesabız diye
50 ₺'ye geçmişi ve anı doğru analiz etmesi beni memnun etti açıkçası, sizlere de tavsiye etmek istedim. Bildi dediklerim de doğru olan şeyler, ben hiçbir yorum yapmadan doğru söyledi. Yok kuzum neden yanlış anlayayım, hepimizin düşüncesi. Öptüm.Ama bunların hepsi senin bildiğin şeyler bunu bu platformadaki falcıların %50si biliyor kaldıki düşüncen doğrumu hatta ben bir örnek vereyim bu konuda;
Bana ismi lazım olmayan bir falcı düşünce okuyan bana demiştiki bu çocuk geceleri sana bakıyor falan whatsaptan bende bakıyorum adam cidden gece1-2hep online sonra aslında adamın izmirde sevgilisi olduğunu ve kızın hemşire olduğunu ve nöbette olup onunla yazıştığını öğrenmiştimyani kadın benim düşüncemi bana söylemiş o yüzden bence anı bilen insanlara çok odaklanmayın gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşarsınız ben buna 100lercekere şahit oldum.
Daha geçen gün birine baktırdım tek baktırdığım kişiydi bırakmıştım bana her ay farklı konuşuyo düşnceme göre işte seni düşünüyor adım atcak falan sonra diğer ay işte bu ara meşgul düşünmüyor falan bakıyorum başka kızlar çıkıyor sürekli böyle en sonunda dedimki sen benim düşüncemi okuyosun böyle fal olmaz dedim dalga geçiyosun resmen dedim bıraktım ve inanırmısınız dediği şeylerin tam terslerine şahit oldum yani bir şekilde önünüze çıkıyor o yüzden bu söylediklerinin hepsi senin bilinç altın bunları tasdikliyosun diyosunki karşlıklı sevmeme durumlarını bildi nerden biliyosun bu senin düşüncen asla bilemezsin yani bunuda örnek olarak söylemek istedim bu arada yanlış anlamanı istemem
Asla bilmio artık hatta baya baya kötü eskiden iyi olabilir fakat şu an gerçekten berbat ötesiŞimdiye kadar baktırdığım falcılarda anı en iyi bilen bakırköy sütlü cafe neslihan. Bende ve arkadaşımda durumu çok iyi bilmişti. Aynı cafede nalan da var, arkadaşım 2-3 baktırdığında her defasında herşeyi çok iyi bilmiş hatta sorunlarına sebep olan kişileri bile söylemiş. Bende nalana iki defa baktırdım ama bende falı kötüydü enerjimiz uymadı. Bu kafede falcılar nokta atışı yaptıkları kişilerin güvenini kazanıp işleme yöneltip daha fazla para alıyorlar
Kesinlikle hep yalan oyalıyolar tekrar gidelim diyeKatılıyorum o yuzden falcıların bekleyin az kaldı o adım atacak falan demesine asla aldanmasın kimse ben çok bekledim bu şekilde hayal dünyasında yasamayalım tam tersi oldu
Zeynep mi bilemedikac yıl boyunca o sana gelecek çok büyük
aşk yaşayacaksınız dediği kişiyle su an iki dünya bir araya gelse yine olmaz
Evet sadece önemli tek bi şeyi bildi onu da tam bilmiş sayılmaz normalde bana bekle demişti ben beklemedim bi hamle yaptım o sayede dediği olmuş oldu dediklerinin devamı da gelmedi zaten ama şunu da söyliyim ben zamanında çok falcı denedim hepsi atıp tutuyor Zeynep çıkmasa bile hepsinden iyidir benceZeynep mi bilemedi
Evet sadece önemli tek bi şeyi bildi onu da tam bilmiş sayılmaz normalde bana bekle demişti ben beklemedim bi hamle yaptım o sayede dediği olmuş oldu dediklerinin devamı da gelmedi zaten ama şunu da söyliyim ben zamanında çok falcı denedim hepsi atıp tutuyor Zeynep çıkmasa bile hepsinden iyidir bence
Zeynep bende sadece olumsuzları tutturdu asla olumlu dediği hiç birşey çıkmadı cafedekiler zaten berbat ötesi çok çok kötüEvet sadece önemli tek bi şeyi bildi onu da tam bilmiş sayılmaz normalde bana bekle demişti ben beklemedim bi hamle yaptım o sayede dediği olmuş oldu dediklerinin devamı da gelmedi zaten ama şunu da söyliyim ben zamanında çok falcı denedim hepsi atıp tutuyor Zeynep çıkmasa bile hepsinden iyidir bence
Geçen gün ben de baktım göremedim canım, sonra sadece katinada gördüm şimdi baktım orada da yok.Yıldıznamedeki Alara ayaz yok olmus yanereye gitti acaba ben cok begenmıstım ılk defa omline bir falcı bu kadar bildi her seyı
Yani onun bekle demesine kalsa hala olmayacak duaya amin demeye devam ediyordum 1 yıl falan geçmiştiZeynep bende sadece olumsuzları tutturdu asla olumlu dediği hiç birşey çıkmadı cafedekiler zaten berbat ötesi çok çok kötü
O da çok iyi değil yani zaten özellikle ilişki konularında biri aramıyorsa sormuyorsa yalan adım bekle fln inanmamak lazım. En gururlu adam bile çok sevince arıoYani onun bekle demesine kalsa hala olmayacak duaya amin demeye devam ediyordum 1 yıl falan geçmişti
Cafe falcılarının birsey bildigi yok,tamamen günün kazancına düsmüsler.Zeynep bende sadece olumsuzları tutturdu asla olumlu dediği hiç birşey çıkmadı cafedekiler zaten berbat ötesi çok çok kötü
Aynen ole belki sadece altı ayda bir baktırmak lazım çünkü diğer türlü kesinlikle çıkmıo. Her iyi dediklerine koştuk asla tek birşey bilemedilerCafe falcılarının birsey bildigi yok,tamamen günün kazancına düsmüsler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?