İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar fal baktırmak istiyorum bana yardımcı olun uygulama veya site hiç fark etmiyor kimi tavsiye ediyorsunuz

Arkadaşlar bir soru sormak için üye oldum, hepinize selamlar, 2015 yılında Suadiye symbol kafede metin isminde bir falcı vardı, hem kahve hem tarot bakıyordu , sonra ordan ayrıldı , kendisinden haber alan nerde baktığını bilen telefonuna sahip olan biri var mı aramızda ? Varsa çok makbule geçer, adamın bana söyledikleri uzun vadede çıktı, ilk baktırdığımda alay bile etmiştim, ama bayaaa sonrasını görmüş arıyorum kendisini

Peki begendiniz mi? Ve telefonda mi bakiyor?

Arkadaşlar lütfen bi yardım edin , gözünüzü seveyim , pis

Sanırım,eğer yanlış hatırlamıyorsam,çocukluk en büyük travma demişti..Kafka
Çocuklukta oluşan o kalıplar sizin temel inançlarınız…genelde olumsuz..bunun üstünde ara inançlar ve en üstünde bunlardan beslenen otomatik olumsuz düşünceler var
Bunlsrın hepsi birer Şema oluyor…
Değiştirilmesi imkansız değil ama çok zor,terapi gerektirir
İşte burada devreye,yok tılsım yok taş giriyor,ancak aslında psikolog girmeli devreye
İnsanlar inanıyor,falcılar da bunların üst versiyonu..baktırıyoruz işte…

Kızlar eskiden kadıköy katina cafede iranlı mihriban diye bir kadın varmış bu kadını bilen duyan var mı?

Kardeş eski yorumları okuya okuya buldum bunu, bende de aynı şey oldu adam herseye bilmiş,var mı sizde numarası ?

Bu forum çorba olmuş , başlık İstanbul Fal, hani böyle deyince gidip baktırabileceğin falcılar kastediliyor, İzmirlisi yazmış, ankaralısı yazmış, telefondan baktıranlar yazmış, hiç dikkat etmemişiniz kardeşler, bunları ilgili başlığa yazmak lazım

Kızlar artık fal bakanlara ceza kesilecekmiş 3ay hapis cezası varmış kafe, online hepsi.

Bu hep yasakti diye biliyorum, daha once cezalar kesiliyordu cafelere.
Sanırım yeni uygulamaya geçmiş birde şikayet üzerine dedi arkadaşım ama bilmiyorum tabi baktım haberlere de düşmüş. Gerçi hoş petshop'larda kapatılacaktı nerde hala açık zavallım hayvanları gördükçe içim acıyo geçmek bile istemiyorum önlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…