İstanbul'da Fal - Falcılar

Hehe uzun zamandan sonra girdim okudum burayı... Bayadır fal orucundaydım biliyosunuz... 2011 de hiç baktırmadım hala... Ama senle bizim elektriğimiz de çok tutuyordu... Şengül'e bende giderim ilk fırsatta bu durumda...

kızlar yarın taksime gidicem cafe zade armağan mı melekler şengül mü? baktıran varsa kıyaslayabilir mi acaba çok kararsız kaldım

Özelden bana da gönderebilir misin lütfen Enfal'in telefonunu, teşekkürler

Kızlar melekler kahvesi Şengül salı günleri orda mı bilen varsa cevap verebilir mi? Yarın gitmeyi düşünüyorum da...

Özelden bana da gönderebilir misin lütfen Enfal'in telefonunu, teşekkürler

önceki sayfalardan ve giden arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla enfalin sıradan falcılardan farkı yokmuş... pek memnun kalmamıştı giden arkadaşlarım bende o yüsden gitmedim.
gerçi hep diyoruz ya elektrik olayı diye...
neyse ben sadece bilgi olarak paylaşiim ddim hanımlar...

Kızlar melekler kahvesi Şengül salı günleri orda mı bilen varsa cevap verebilir mi? Yarın gitmeyi düşünüyorum da...

ben arayıp sormuştum cafeyi izin günleri değişiyomuş. bu hafta, bugün izinliydi yarın gelecekmiş.ben de yarın gideceğim inş. :)

Arkadaşlar bugün Dimo cafe fatoşa gittim.....FOSSSSS.... Hani serhan2a kötü demiştik ya bu ondan da kötü. Bu kadar mı atılır yahu.... Sakın sakın gitmeyin derim.

Teşekkürler tarif ettiğin için tatlım,yolum o tarafa düştüğünde uğrarım..Tabıkı gitmek isteyen gıder,kımse bırbırnı suclayamaz burası bır forum..herkes yasadıgını yazıyor,gıdıp gıtmemek karsı tarafın kararı..ben dıyorum ztn o anlık bısey bu ,bazen ıyı bılıyor dedıgımız falcılar bıle tekrar gidiyorsun hıcbırsey bılemıyor..ŞANS diyorum..Falcının ruh halı de onemlı.. o Nedenle GİDİP Bana kötü de gelse,Senınle ılgılı bı durum yok ın heaven TESEKKURLER tekrar..[/QUOTE]

rica ederim canım umarım işe yarar.
memnun kalsan da kalmasan da gittikten sonra yorumlarını bekliyorum

şu mercan ın telefonunu alabilir miyim arkadaslar???

bari denk getirelim toplu seans olsun :) heheh

yahu ben hiç netteki hayatı reel hayata geçirmem çünkü sanal muhbbet etmeyi bilmem ama bu site ve fal durumu sanırım beni bozdu

bu site zaten hasta eder ya komple okudum baştan sona 1072 sayfayı fal defteri yaptım kendime bakalım yarın turlamalara başlıyorum :)

kızlar konuyla alakasız ama ben çok kötüyüm bu gece hemen bitsin istiyorum içim içime sığmıyor ağlamaktan helak olcam paylaşmak istedim birileriyle konuşmaya ihtiyacım var

kızlar konuyla alakasız ama ben çok kötüyüm bu gece hemen bitsin istiyorum içim içime sığmıyor ağlamaktan helak olcam paylaşmak istedim birileriyle konuşmaya ihtiyacım var

şekercim üzme kendini...konu her ne ise herşey olacağına varıyor biliyorsun...
inan bana yaşadıklarımızı sonradan çok komikmiş gibi anlatsakda insanda iz bırakıyo herşey.
sadece zaman ve sabır ki bu kavramlar senin durumunda çok ağır ve havada kalan kavramlar oluyo
di i?
bu durumda ne oluyo sbb saçmalıyo...

ne olmuuuşş...sebin fal vaktin gelmiş, di mi hanımlar :))))

evet haklısın ondan yani sevdiğimden hiç umudum yok...1 yılı geçti imkansız zaten ama unutamıyorum geceleri özellikle nöbet geçirir gibi oluyorum aileme hissettirmemeye çalışıyorum ...
ben onu bu kadar severken onun beni hiç umursamaması o kadar acı ki....

bu arada arkadaşlar nostradamus zeynepe giden olup da dedikleri çıkmadı ya da şu anı bile bilemedi diyen oldu mu aranız da...arkadaşım çok üzülmüş de dediklerine çıksın istemiyor...evinde de bakıyormuş sanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…