sen solesene kıza sengulun yıllar once arkadasının arkadasın bıle bılmıyoken hamıle oldugunu soledıgını,ev mevzusunu,erkek olucak demıstı galıbaa onlarıı
Canım şimdi biz fal orucundayızda güyaaa gitmemeye calısıyoruz artıkk bırde bu yenılerın hepsı facıa cıktı aynı ısımlerde don dolas yordu tabiii
Ama şengüle gidecem bu hafta hadı bakalımmm,sende gelecennn
Where is the MERDANE
serhan hanım ın telini bana da gonderebilir misiniz?
Almira cafe de bakıyor bkırköyde shile inerken kemal tancayı geçtikten sonraki sokakta dışardan ev yemekleri yapan bir yere benziyor görünce şaşırma çünkü ben ilk gittiğimde burası değildir herhalde deyip geri dönmüştüm çünkü bu arada Enfal randevuyla çalışıyor sana nosunu özelden atarım bu arada yanında sormak istediğin kişinin resmi olursa iyi olur resimde soruyor çünkü:93:
Özelden bana da gönderebilir misin lütfen Enfal'in telefonunu, teşekkürler
Kızlar melekler kahvesi Şengül salı günleri orda mı bilen varsa cevap verebilir mi? Yarın gitmeyi düşünüyorum da...
[laf cafe canan hanıma yeni baktırdım, ben memnun kaldım geçmiş ve şimdi için ama gelecekle ilgili gelişmeler için biraz daha zaman var o yüzden gerçekleşirse burdan bildiririm, denemek isteyen gider.
kimseye falcı önermiyorum, etkilemek istemiyorum, gidipte memnun kalmazsanız üzülürüm.
çünkü aynı falcı herkese iyi bakamıyor malesef...
yine de gitmek istiyorsan, laf cafe bakırköy, carousel avm nin arka tarafındaki balıkçıkların sırasında
neseye gıtmıstım dejavuda ıyıydı o an ıcın ama sonra gelecek cıkmadı yıgıte bırkac kez gıttı hıc bılemedı hıc cıkmadı enfale gıtmıstım hıc bır sey bılemedı elmıraya gıtmıstım ıyıydı begendım mercan cok ıyıydı seyhan hanım ve serhan hanım kotuydu bende. gul su an ıcın ıyı ama gelecek cıkmıyor anlayacagınız kısıye gore degısıyor soganlık emıne hanım ıyı toprak bey var modada o da ıyıdır bana bırkac dedıgı cıktı devamını beklıyorum marı hanım var eve gelen onu beklıyorum burda bahsedılen ugur bey antalyada ıyıydı ama gelecek ıcın beklıyorum sımdılık bu kadar
Kızlar melekler kahvesi Şengül salı günleri orda mı bilen varsa cevap verebilir mi? Yarın gitmeyi düşünüyorum da...
ben aradım orda yarın ve ben de gidicem yarın :)
bari denk getirelim toplu seans olsun :) heheh
yahu ben hiç netteki hayatı reel hayata geçirmem çünkü sanal muhbbet etmeyi bilmem ama bu site ve fal durumu sanırım beni bozdu
kızlar konuyla alakasız ama ben çok kötüyüm bu gece hemen bitsin istiyorum içim içime sığmıyor ağlamaktan helak olcam paylaşmak istedim birileriyle konuşmaya ihtiyacım var
şekercim üzme kendini...konu her ne ise herşey olacağına varıyor biliyorsun...
inan bana yaşadıklarımızı sonradan çok komikmiş gibi anlatsakda insanda iz bırakıyo herşey.
sadece zaman ve sabır ki bu kavramlar senin durumunda çok ağır ve havada kalan kavramlar oluyo
di i?
bu durumda ne oluyo sbb saçmalıyo...
ne olmuuuşş...sebin fal vaktin gelmiş, di mi hanımlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?