İstanbul'da Fal - Falcılar

sanirim bazi arkadaslar eski yorumlara kadar gidip aralarinda konusmuslar. bana nevin hakkinda 7-8 mesaj gelmis cunku. yetisemiyorum buradan toplu cevap vereyim kadikoydeki nevin artik bakmiyor ben kendisiyle goruseli aylar oldu. daha mesajla soracak olan varsa bilgisi olsun

Ay birşey dicem aynı şeyleri banada dedi inanamıyorum pes... Eğer ses atılıyorsa atmak istiyorum buradan. Aynı cümleler aynı senaryo aynı kelimeler birde ben taratto vade vermeyi sevmem ama eli kulağında yoğun bir adım atma enerjisi var dedi. Sonra işte yurt dışına gidebilir iş için veya taşınma dedi. Flört ettiği kişiler olmasına rağmen aklındasın ve sana adım atmak konuşmak istiyor dedi. Sana bir hediye almak istiyor dedi bu çiçek olur kahve olur vs vs hahahaha yuh artık yani

Kesinleşmiş galiba taksimdeki bazı cafeler fal cafe yazısını kaldırmış,online olarakta yasak. Avukat bi arkadaşıma sordum kesinlikle yasak dedi cezası vardır dedi,o zaman bu forum ne olacak

Kesinleşmiş galiba taksimdeki bazı cafeler fal cafe yazısını kaldırmış,online olarakta yasak. Avukat bi arkadaşıma sordum kesinlikle yasak dedi cezası vardır dedi,o zaman bu forum ne olacak
Binnaz ne yapacak esas, cok para kazanan bir uygulama. Belki bir yolunu bulurlar yani yurt disina tasirlar web uygulamayi falan galiba Binnaz;in oglu avukat oyle biliyorum yanlis degilse. Bulur bence bir yolunu zaten acikgoz birine benziyor annesinin fal bakmasindan nerelere tasimis olayi.

Bende merak ediyorum bunu,belki bir yolunu bulurlar ama kesinleşmiş sanırım. Gerçekten kapanabilirde

Çok iyi olur kurtulurum bu işten. Ama bu falcılar telefonda bakmaya devam eder. Bence öle
Bence son zamanlarda falcilar buyuculer kendileri kasindilar yasak gelsin diye. Instagrama reklam alan medyum gordum acik acik buyu yapilir her turlu baglama ayirma buyusu yazmis reklama, sok olmustum. Bunlara bir denetims sartti, cogu insan para kaptiriyordur bu insanlara hem de yuksek meblaglarda. Fal cafeler o kadar tehlikeli degil insanlar eglencesine fal baktiriyorlar fiyatlar da ucuk olmuyor ama arada onlar da yanmis oldu.

Turan Leyla hakkında iyi yorumlar gördüm kızlar, deneyimleyenler varsa yazabilir mi? Numarası varsa bana da atar mısınız?

Turan Leyla hakkında iyi yorumlar gördüm kızlar, deneyimleyenler varsa yazabilir mi? Numarası varsa bana da atar mısınız?
Bence sen artık gerçekten bu sayfadan biraz uzaklaş. Yani kendine enerjine acımıyorsan verdiğin paraya acı, ciddiyim. Seni birebir tanıyorum kaç kere bu konuda ablan olarak uyardım yetmez mi? günde kaç kere fal baktırdıgın belli değil hem verdiğin paraya, hem enerjine yazık. git o verdiğin paralarla kendin için, kişisel gelişimin için bir şeyler yap, kursa git, ders al, spora git olmadı her gün ayakkabı al inan bir süre sonra bu bağımlılıktan kurtulacaksın. alma artık sen falcı numarası. Beklediğin o değersiz adam sana değer verse burda senle konuşuyor olmazdık bu sadece senin için geçerli değil ben kendime de diyorum bunu bağlılıklarımız bağımlılığa dönüşüyor bir süre sonra, kurtulmamız gerektiğini göremiyoruz. o sana boş vaatler veren Zeynep te dahil hiçbirinin dediği olmuyor, lütfen bak ben uzaklaştım inan mutluyum uzaklaş sen de, kendin için

Ablam benim, çok haklısın... Seni gerçekten çok seviyorum. Zeynep bana kesin dönecek, seni çok seviyor dedi. Söylediği bazı şeyler çıkınca bende günden güne umutlandım açıkçası. Ama somut bir şey olmuyor ve ben kahrediyorum kendimi. Çevremdekiler de kurtul artık bu fal bataklığından diyor. Son kez adam akıllı birisine fal baktırıp uzun süre bu fal defterini kapatmak istiyorum. Adamı da artık beklememeye karar verdim. İnşallah, umarım hepimiz hakkında hayırlı, güzel şeyler olur.

kuzum sorun şu adam akıllı biri yok o yüzden baktırma youtube da cans tarot var mesela ve tarot faslı dinle onların açılımlarını fal krizin geldiğinde inan bak uyumlanacaksın ve bir süre sonra falcıya ihtiyaç duymayacaksın

ZK TAROT KANALI var YouTube'da ablacım, son olarak ona baktırmayı düşünüyorum. Buradan biri falı çıktı falan yazmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…