Valla ne güzel söylemişsiniz, ben iki gündür okuyorum forumu, bazıları gerçekten bağımlı olmuş, bi de birkaç kişi var artık baktırmıyorum diyip diyip dalmış, diyip diyip dalmış herkese koşmuş çok güldüm.Ama yazdım burası çorba olmuş, her şehir, telefon ıvır zıvır, kalmamış istanbul' la alakası.Başlık açmayı öğreniyim ayırmak lazım bunlarıkuzum sorun şu adam akıllı biri yok o yüzden baktırma youtube da cans tarot var mesela ve tarot faslı dinle onların açılımlarını fal krizin geldiğinde inan bak uyumlanacaksın ve bir süre sonra falcıya ihtiyaç duymayacaksın
Keşke daha önceden aramıza katılsaydınız, forumu siz düzenlerdiniz. Ne yapalım bizimki de bir umuttur belki de? Siz fal baktırmıyorsanız sizin ne işiniz var burada onu da anlamış değilim açıkçası, bizlere çok gülmüşsünüz ya?Valla ne güzel söylemişsiniz, ben iki gündür okuyorum forumu, bazıları gerçekten bağımlı olmuş, bi de birkaç kişi var artık baktırmıyorum diyip diyip dalmış, diyip diyip dalmış herkese koşmuş çok güldüm.Ama yazdım burası çorba olmuş, her şehir, telefon ıvır zıvır, kalmamış istanbul' la alakası.Başlık açmayı öğreniyim ayırmak lazım bunları
ZK TAROT KANALI var YouTube'da ablacım, son olarak ona baktırmayı düşünüyorum. Buradan biri falı çıktı falan yazmışt
Yok be canım alının diye söylemedim, alınacak kırılacak bir şey değil, bağımlılığın altını çizmek için söyledim. Komik çünkü büyük büyük laflar edip bırakmış iki gün sonra yine falcıdan bahşediyor , sen olsan gülmez misin :) E ben de falcı arıyorum hem de 7 sene önce baktırmışım onu arıyorum, ama falcı falcı dolaşmam yani..Keşke daha önceden aramıza katılsaydınız, forumu siz düzenlerdiniz. Ne yapalım bizimki de bir umuttur belki de? Siz fal baktırmıyorsanız sizin ne işiniz var burada onu da anlamış değilim açıkçası, bizlere çok gülmüşsünüz ya?
Ben öyle falı bırakıp tekrar saran arkadaş hatırlamıyorum, bazen birkaç kişi ara veriyoruz sonra bizim adamlar ortaya çıkınca tekrar sarıyoruz fallara. Açıkçası böyle oluyor.Yok be canım alının diye söylemedim, alınacak kırılacak bir şey değil, bağımlılığın altını çizmek için söyledim. Komik çünkü büyük büyük laflar edip bırakmış iki gün sonra yine falcıdan bahşediyor , sen olsan gülmez misin :) E ben de falcı arıyorum hem de 7 sene önce baktırmışım onu arıyorum, ama falcı falcı dolaşmam yani..
E yalan mı ama, İstanbul fal yazıyor, gitmiş Ankara'da baktırdıklarını yazmış telefonda baktırdıklarını yazmış be güzelim.
E işte onu da online fal , telefonla fal gibi başlıklara yazmak lazım bebeğimBen öyle falı bırakıp tekrar saran arkadaş hatırlamıyorum, bazen birkaç kişi ara veriyoruz sonra bizim adamlar ortaya çıkınca tekrar sarıyoruz fallara. Açıkçası böyle oluyor.
Hani örneğin Ankara'da iyi bir falcı varsa ve telefonla bakıyorsa buradakileri de haberdar ediyor olabilirler.
E işte onu da online fal , telefonla fal gibi başlıklara yazmak lazım bebeğim
Yaşa be kuzuKonu açtım canım, buraya beklerim.Online Fal
Merhaba arkadaşlar, online fal ve telefon yoluyla fal baktıranların yorumlarını buraya bekliyoruz.www.kadinlarkulubu.com
Valla sizi tanimiorum ama o pinoshhun dediği birşey çok ama çok doğru. Biri birini istikra fal fln hikaye adam mutlaka ario soruo ve senin yanında oluo. Allahtan öte yol yok. Sadece o bilio neler neler dediler bana hani hangisi oldu. Bir daha asla baktirmiycam diyemiorum. Ama 6 aya bir düşürucem. Valla youtube meditasyonları ise yarıo yapalım onları deneyelim. Allah bize sevmeyi sevilmeyi aynı zamanda nasip etsin. Kimin ne derdi varsa şifa versin. Rabbim nolur yanımızda ol diyelim. Şeytan kılıklı falcılar hepsi parayı alır parasız tek bir dakika konuşmazlar. Daha yok cidden. 6 ayda bir iyidir. O da bir kere. O paralarla giyinsem kuşansam estetikler yaptırsam dünya adam bulurdum. Şu an elimde 0 herseyAblam benim, çok haklısın... Seni gerçekten çok seviyorum. Zeynep bana kesin dönecek, seni çok seviyor dedi. Söylediği bazı şeyler çıkınca bende günden güne umutlandım açıkçası. Ama somut bir şey olmuyor ve ben kahrediyorum kendimi. Çevremdekiler de kurtul artık bu fal bataklığından diyor. Son kez adam akıllı birisine fal baktırıp uzun süre bu fal defterini kapatmak istiyorum. Adamı da artık beklememeye karar verdim. İnşallah, umarım hepimiz hakkında hayırlı, güzel şeyler olur.
Yorumlarınızdan sonra ZK'dan vazgeçtim. Turan Leyla'nın numarasına ulaşırsam son falımı ona baktırıp bir süre fallara ara vereceğim.ZK TAROT KANALI var YouTube'da ablacım, son olarak ona baktırmayı düşünüyorum. Buradan biri falı çıktı falan yazmıştı.
Ustte konu icinde arama var mesela, oradan cikiyor istedigin konuya gore.Valla ne güzel söylemişsiniz, ben iki gündür okuyorum forumu, bazıları gerçekten bağımlı olmuş, bi de birkaç kişi var artık baktırmıyorum diyip diyip dalmış, diyip diyip dalmış herkese koşmuş çok güldüm.Ama yazdım burası çorba olmuş, her şehir, telefon ıvır zıvır, kalmamış istanbul' la alakası.Başlık açmayı öğreniyim ayırmak lazım bunları
Keşke bir müdahale noktası oluştursaydınızYok be canım alının diye söylemedim, alınacak kırılacak bir şey değil, bağımlılığın altını çizmek için söyledim. Komik çünkü büyük büyük laflar edip bırakmış iki gün sonra yine falcıdan bahşediyor , sen olsan gülmez misin :) E ben de falcı arıyorum hem de 7 sene önce baktırmışım onu arıyorum, ama falcı falcı dolaşmam yani..
E yalan mı ama, İstanbul fal yazıyor, gitmiş Ankara'da baktırdıklarını yazmış telefonda baktırdıklarını yazmış be güzelim.
Ben katilirimYa arkadaslar size bir sey onerecegim. Ayri bir baslik da acabilirim sadece isteyen var mi katilan olur mu onu ogrenmek istiyorum. Hepimizin ortak noktasi fal baktirma sebebi ask ve askta istenilen mutlulugu bulamama, yanlis insanlar vs. surekli birini bekleme halindeyiz veya bekledigimiz biri bile yok. Falla cozulecek bir sey degil. Kolektif niyetler daha cabuk kabul olur, bu inanci olun olmayin fark etmez amac bir cok kisinin ayni amac ve niyetlle belli bir seye ayni zamanda niyetlenip enerjiyi oraya akitmasi. Ben meditayson ve dua esma calismasi yapiyorum kendi kendime ama burada katilmak isteyen herkes belli bir sayi ile katilacagi bir esma calismasi yapsak nasil olur? Dine inanmayan veya duaya inanmayanlar da katilabilir dedigim gibi esma calismasinin amaci belli bir enerjiye ayni anda bircok kisinin yogunlasmasi, sozlukler de tekrar edip bu enerjiyi yogunlastirma metodu. Amac toplu bir sekilde enerji alani olusturmak.
Belli bir niyet belirleyecegiz ve herkes okumak istedigi miktari yazarak bu niyeti ederek bu esmayi okuyacak. Atiyorum niyet "bu duaya katilan herkesin aski, kosulsuz sevme ve sevilmeyi deneyimlemesini ve ask hayatinda istedigi mutlulugu yakalamasini, maddi manevi birbirlerine iyi en iyi gelecek ruh esi ile en kisa zamanda tanisip saglikli ve mutlu bir omur gecirmelerine niyet ediyorum" Herkes esma calismasindan once bu esma calismasina katilan herkes adina bu niyeti ediyorum diye basta ve sonda cumleyi niyeti tekrar edecek.
Ask ve sevgi ile alakali oldugu icin Ya Vedud Ya Camii diye dusundum mesela, baska da olabilir. Katilmak isteyen bana mesaj yazabilir, bu konuya da yazabilir ama fal topigi oldugu icin falci arayanlari rahatsiz edici olabilir. Katilmak isteyenler msg yazarsa ben yeni baslik acip dua calismasi diye katilanlari etiketlerim oradan 2-3 gun icinde tamamlariz(hizli ve cok kisi katilimla olursa daha etkili olur)
Ay o çocuk çok yakışıklı yaBinnaz ne yapacak esas, cok para kazanan bir uygulama. Belki bir yolunu bulurlar yani yurt disina tasirlar web uygulamayi falan galiba Binnaz;in oglu avukat oyle biliyorum yanlis degilse. Bulur bence bir yolunu zaten acikgoz birine benziyor annesinin fal bakmasindan nerelere tasimis olayi.
Ablam benim, çok haklısın... Seni gerçekten çok seviyorum. Zeynep bana kesin dönecek, seni çok seviyor dedi. Söylediği bazı şeyler çıkınca bende günden güne umutlandım açıkçası. Ama somut bir şey olmuyor ve ben kahrediyorum kendimi. Çevremdekiler de kurtul artık bu fal bataklığından diyor. Son kez adam akıllı birisine fal baktırıp uzun süre bu fal defterini kapatmak istiyorum. Adamı da artık beklememeye karar verdim. İnşallah, umarım hepimiz hakkında hayırlı, güzel şeyler olur.
Benim geçmiş mesajlarıma bakabilirsin Zeynep burada en olumlu konuştuğu insanlardan biriyim adamın bana evlilik teklifiyle geleceğine ayaklarıma eğileceğini söyleyen biridir kendisiAblam benim, çok haklısın... Seni gerçekten çok seviyorum. Zeynep bana kesin dönecek, seni çok seviyor dedi. Söylediği bazı şeyler çıkınca bende günden güne umutlandım açıkçası. Ama somut bir şey olmuyor ve ben kahrediyorum kendimi. Çevremdekiler de kurtul artık bu fal bataklığından diyor. Son kez adam akıllı birisine fal baktırıp uzun süre bu fal defterini kapatmak istiyorum. Adamı da artık beklememeye karar verdim. İnşallah, umarım hepimiz hakkında hayırlı, güzel şeyler olur.
İster inanın ister inanmayın ama Zeynep’in dedikleri çıkcak olsa bana çıkması lazımdı hep olumlu konuştu bana çok büyük ask yasayacaktık askı meski geçtim öyle bi şey oldu ki o gelse bile ben istemem su an
Son kez Turan Leyla'ya baktırıp fallara ara vereceğim.Benim geçmiş mesajlarıma bakabilirsin Zeynep burada en olumlu konuştuğu insanlardan biriyim adamın bana evlilik teklifiyle geleceğine ayaklarıma eğileceğini söyleyen biridir kendisiD hahaha adam ortada yok yıl olmuş zaten bende başkasından çok etkileniyorum yani inanma hoş olumsuz diyenlerede inanma onlarda çıkmıyo ben çözemedim bu işi kaç senedir sende çözemezsin sadece zaman kaybı oluyo. Bende senin gibiydim günde 4-5tane baktırırdım 2-3yıl öncesinden aylık verdiğim para fallara 3000-5000tl civarındaydı ozaman bir araba 50-100bin aralığındaydı oradan hesap biçebilirsin :)) elde nevar zaman kaybı, para kaybı, fırsatların geri çevrilmesi, kendine ilişki anlamında yenilikler katabilecekken onların kaybı, senden etkilenen insanların kaybı çok şey psikolojiyi hiç demiyorum.
Okadar alışkanlık olmuşki baktırmadan duramıyosun ben şimdi eğlencesine böyle olumlu şeyler söyleyen insanlara gidiyorum ayda 1 bile değil. 2-3ayda bir şu son 1senede toplamda 6kişiye baktırdım mutluyum huzurluyum :) 2hafta önce bir hata yaptım birtane kadına fal baktırdım resmen geçen senelerdeki psikolojiye çekildim hemen kendimi topladım
O baktırmıyorum diyenlerden biri benim eğer bu lafınız banaysa bence çok daha detaylı okuyun. Ayrıca kim oluyorsunda eleştiriyorsun burada insanlar günde 3-4defa fal baktırıyor ve ayda 1baktırmak onun için baktırmamak oluyor o yüzden o aşağılar gibi konuştuğunuz cümleleri alıp başka forma gidin.Valla ne güzel söylemişsiniz, ben iki gündür okuyorum forumu, bazıları gerçekten bağımlı olmuş, bi de birkaç kişi var artık baktırmıyorum diyip diyip dalmış, diyip diyip dalmış herkese koşmuş çok güldüm.Ama yazdım burası çorba olmuş, her şehir, telefon ıvır zıvır, kalmamış istanbul' la alakası.Başlık açmayı öğreniyim ayırmak lazım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?