- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 23
- 40
Hala ayni cafede calisiyo kendisi.Kardeş eski yorumları okuya okuya buldum bunu, bende de aynı şey oldu adam herseye bilmiş,var mı sizde numarası ?
Ayni cafede calisiyo hala.Bundan 4-5 sene evvel Bağdat Caddesindeki Symbol Cafe'de ismini hatırlayamadığım (Metin diyesim geliyor ama emin değilim..) kel bir beye fal baktırmıştım anı falan cok iyi bilmişti epey şaşırmıştım ve şuan anlıyorum ki dediği pek çok şey uzun vadeli olarak çıkmış... Paylaşmak istedim.
Zeynep herkese olumlu konusuyorİster inanın ister inanmayın ama Zeynep’in dedikleri çıkcak olsa bana çıkması lazımdı hep olumlu konuştu bana çok büyük ask yasayacaktık askı meski geçtim öyle bi şey oldu ki o gelse bile ben istemem su an
Ben aradım, burada çalışmıyor artık dediler, numarasını sordum bizde yok dediler. Aynı Metin diil mi acaba, böyle 45 üzerinde olgun bir bey di mi ?Hala ayni cafede calisiyo kendisi.
Ben işte yıllar önce baktırmıştım, söyledikleri o zaman için baya olmaz şeylerdi, uzun vadede hepsi gerçekleşmiş.Kizlar, Bagdat Caddesindeki Symbol cafede Metin'e baktiran oldu mu? Ve nasil buldunuz?
Estağfurullah niye aşağılayayım, sadece durum analizi yaptım, insan yeri geliyor kendisiyle de dalga geçiyor bunda alınacak bir şey yok, ayrıca bu ne hırçınlık alın başka foruma gidin falan , size mi sorucam nereye gideceğimi , buranın yöneticisi kural koyanı mısınız siz .O baktırmıyorum diyenlerden biri benim eğer bu lafınız banaysa bence çok daha detaylı okuyun. Ayrıca kim oluyorsunda eleştiriyorsun burada insanlar günde 3-4defa fal baktırıyor ve ayda 1baktırmak onun için baktırmamak oluyor o yüzden o aşağılar gibi konuştuğunuz cümleleri alıp başka forma gidin.
Evet canim ta kendisi. Ben demin konustum daha, kel bi bey. Ama taaa eski yorumlarda okudum begenmeyende cok olmus. Adam anı bildi ve cok kisa bakti. 22 yildir symboldaymis.Ben aradım, burada çalışmıyor artık dediler, numarasını sordum bizde yok dediler. Aynı Metin diil mi acaba, böyle 45 üzerinde olgun bir bey di mi ?
Özelden no'sunu veriyorum.Evet canim ta kendisi. Ben demin konustum daha, kel bi bey. Ama taaa eski yorumlarda okudum begenmeyende cok olmus. Adam anı bildi ve cok kisa bakti. 22 yildir symboldaymis.
Gönder bitanem , yaşa be !Özelden no'sunu veriyorum.
Canimmm, oldu mesajina bak :)Celine1989 ozel gonderemiyorum, siz bana yazin isterseniz fotosuyla birlikte gondereyim.
Siz analiz yapmadınız bence,yazılanları eleştirdiniz ki tarzınız doğru değil benceEstağfurullah niye aşağılayayım, sadece durum analizi yaptım, insan yeri geliyor kendisiyle de dalga geçiyor bunda alınacak bir şey yok, ayrıca bu ne hırçınlık alın başka foruma gidin falan , size mi sorucam nereye gideceğimi , buranın yöneticisi kural koyanı mısınız siz .
Ozaman şöyle bende sizi aşağılayarak devam ediyim öyle ilerlesin yada dalga geçiyim, hoş olmayan imalarda bulanıyım birşeyler şeyler yapıyım madem bu kadar özgürüz. Zaten çıkar şimdiden baksana falcı falcı gezmeye başlamışsın hatta taa yıllar önceki falcı peşine düşmüşsün çok gülünç :)Estağfurullah niye aşağılayayım, sadece durum analizi yaptım, insan yeri geliyor kendisiyle de dalga geçiyor bunda alınacak bir şey yok, ayrıca bu ne hırçınlık alın başka foruma gidin falan , size mi sorucam nereye gideceğimi , buranın yöneticisi kural koyanı mısınız siz .
yine yanlış kişidesin :) Ankara leyla dediğin kişiye burada birilerinin tavsiyesi ile beş altı ay önce fal baktırdım telefonda konuşurken bir daha seni asla aramayacak dediği kişi daha konuşmamız bitmeden arkadan aramaya başladı eee arıyor dedim aaa nasıl olur aranmaz aramayacak deyip beni güldürdü hatta telefonu yüzüne kapadım kadının tamamen saçmalıktı sana söyledikleri şeyler herkese söylediği şeyler inanma :)Ankara Leyla
Çok beğendim. Diğer kişinin hayatında ciddi bir kız olduğunu bildi. Benim beklediğim kişiyle şu an ayrı olduğumuzu gördü ve sıkıntılı dedi. Ama bir taraftan da aklındasınız dedi. Bu kişiyle hayatında olumsuz bir şey olmayacak dedi. Aşk hayatına çok düzgün birisi girecek dedi. Malum kişinin hayatında cinsellik yaşadığı birisi var dedi ben sormadan, köpek gibi geleceğini görüyorum dedi. Bu cinsellik yaşadığı kadından kazık yedikten sonra gelecek dedi. 2 2,5 ay içinde adım atacak ve sevgili olacaksınız dedi. Harfleri bildi. İki kişi arasında kalacaksın dedi. "Ben mutluyum" diyeceksin dedi. Sınavlı bir döneme gireceksin dedi iş konusunda. Mesleki bir eğitim daha alacaksın dedi. 2 yıl içinde evleneceksin dedi. Aşk evliliği yapacağını görüyorum dedi. Çevrenden kişileri elediğini görüyorum dedi. Ailemdeki birinin sağlık sıkıntısını gördü. 1 kız 1 erkek çocuğumun olacağını söyledi. Malum kişi beni iyi niyetli, ciddi olarak görüyormuş. Malum kişi bir anda bana yazacakmış. Bu kişi arada kendisini sana hatırlatıyor dedi. Her şekilde sana adım atacak dedi.
Kimse kavga aramıyor sadece üslubu uygun değilArkadaslar bu forum kavga etmek icin degil. Kiz sadece dusuncesini paylasmis ve kimsenin ismini soylememis burda, o yuzden bence kimse alinmasin. Bosuna kimsenin huzuru kacmasin. Iyi ki o falcinin pesine dusmus bu sayede bir suru kisiye yardimci oldu iclerinde bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?