İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba arkadaşlarr...
bende bakırköyde gidebileceğim bir falcı istiyorumm...
öneriniz var mı acaba??

yılbaşından berii yani 2011'den beri fal mall..bıraktım artık..vallaa neden mi..aynen sayenizde...birinin beğendiğinee biri berbat dedi..demek ki tavsiye de fayda etmiyor adama dedim..hadi diyelim reklamm yapıyolarr daa gidiyoruz beğenmiyoruz..reklam olması onun iyi yada kötü bakmasına engel mi? değil. yada burdakilerin hepsi reklamsa, herkes reklam yapıyorsa ee o zaman gidip o kadar paraya kıyıp yorum yapanlar kimler?...baktırmasamda ne zaman siteyee girsem..du bakayım neler olmuş diyee bakmadan edemiyorumm o ayrı tabi...Ama sayenizde zaten bildiğim bir şeyi gözüme sokulması çok iyi olduu...Kimse geleceği bilemez...1, 1 daha 2 eder bu kadar basit..

Angelcım bu topiğin bu kadar müdavimisin..ritanın iyi dedildiğini daha duymadım derken neyi kastediyordun anlamadım açıkcasıı..belki bir sürü insan ritanın çok iyi baktığını söyledi..ama kastettiğin buysa katılıyorum:eskiden mükemmmel bakıyordu..sanırım yorulmuş olacak ki şu anda ortanın üstünde bakan biridir..yani aslaa kötüü denileyemecek kadar tecrübeye sahip..onu bilee harcadın yaa sana daha ne diyimm..:))) Hadi bide melehate berbat deki tam olsun yaww..şaka maka oda süper bakıyordu ama şimdi bilmiyorum..giden yok heralde sess cıkmıyor?

dimo cafe..fatoş hanım içindee aynı olumsuzluklarr..
şengül içinde aynı olumsuzluklarr..
tarıkk içindee aynı olumsuzluklar....
Ama hala taraftarı var hala iyi diyeni var..
Mercanı ,Kostağı daha bilimumlar, bu topic yerin dibine soktu soktu çıkardı ama bakın hala arayıp soran var demek ki herkes içinde böylee değildi...

Enfali çok beğendim dedi bir arkadaş..sonra birisi denedi beğendii birisi hiç begenmedii..sonra o adamcagızında adı kötüye çıktı..Ama ilk çok övüldüğünde yakın diyee gitsem diye aradıgımda adam yer yok dedi..inat oldu sonra yine arayım dedim yine yer yok full dedi..sonra yine full sonrada aa dedimm gitmiyim..Bu kadar berbatken bu adam nasıl full cekiyorr..??

Nolurr bana biri çıkıp desin ki şurdaa şu zamanda şu kişi beğenildi..ve hala bu topictekii %51 kiŞİ Tarafından hala beğenilip ..takip ediliyor..? Nolurr biri desinn...

Ben söyliyim yokk..hepsi birileri tarafından beğenilip ilerliyen zamanda da başka birileri tarafından karalandı..olamazda zaten . Olsaa ..olmazdı zaten:))
Ben de aynı hataya düştüğüm için bu topicte cok daha iyi anladm herşeyi..gerçeten gayet içten ve samimi bir şekilde çok beğendiğim bir falcnın ismini söyledim..hani dedim gitsinler..denesinler ..her giden cok memnun boşuna paraları gitmesin..5 dakıkada 10 dakikalık fallar yerine uzun uzun açılımlar yapan bir hanımdır dedim..Ben bu kadar beğendim bir çok kişiyi götürdüm artık bensiz gider oldular..ama gel görki burda biri beğenirken biri beğenmedi..ama halaa tıklım tıklım çalışan bir cafee:))

Bazen bu topicte cok ağır ve acımasız konuştuğumuzu düşünüyorum..Hatta bazen gıyablarında hakarete varan sözcükler bile kuruluyor..bu kadarın da nahoş olduğunu düşünüyorum.

Peki ya sonuç..? Biz nasıl en iyi fal bakanı bulucaz..? Herkesin favorisi kendine...Kimse ben cok fal baktırdım ben cok falcı gezdim diye..Kimse falın yada falcının kompedanı olamaz..Şu İyidir yada Şu kötü diye bir kült oluşturamaz..çünkü denedik gördük oluşturulamıyor..Aslında bu topiği çok seviyorum ama bu tipbir hava oluşmasından pek haz etmiyorum ..burda bunca falcı gezdim..hiçbirinden aynı etkiyi alamadım.. aralarından beğendiklerimde oldu tabii..ama gel gör ki..hala favorim aynı..yakın çevrem için de aynı..Bu topiğe takılan yeni arkadaşlar maleseff kendi favoriniz yok isee burdan dene yanıla dene yanılaa bulacağınızı ümid ediyorum:)))

Asıl mesele ..Kendimizi gerçekten bu işle alakası olmayan ..geçim derdinden yapacak bi iş bulamayıp bu işe soyunan kişilerden koruyalım yeter arkadaşlar....
offf yazarken benim parmaklarım..okurken sizin gözleriniz yoruldu..ama derdimi anlattım!öptüm sizi

o adam süpermiş nerde o çanga cafe dediğin kesinlikle gidip baktırmam lazım

cnm ben 2009 yılının yaz ayında baktırdım serkana, bana gelecek ile ilgili söylediği bir şey ki benim için çok önemliydi, yaklaşık 1,5 ay rotar ile gerçekleşti. ben angel'dayken gitmiştim. Çanga cafenin telefon numrasını bulmaya calısıyorum ama bulamıyorum maalesef internetten falan. Hangi saatlerde oldugunu bilebilmek için önemli. Bilen varsa lütfen bana iletebilir mi?

telefonunu bilmiyorum fakat salı hariç hergün oradaymış

Bios canım kısaca şyle cevaplıyım
Rita ve melahatla ılgılı burada cok cok olumlu yorum cıkmadı,eskıden ıyı olması bana göre şu an iyi olucagı anlamına gelmez..
Örnek paradiso Demet eskıden cok ıyıymıss duydukca pes diyor insan ama su an tam bir sahtekar..Gittiklerim arasında en kötüsü,dolandırıcı kadınn....
Yani baskasına göre iyi bana göre kötü yapıcak bişey yok göreceli diyelim gecelımmm
Ben ılk sayfadan ıtıbaren okudugumda sona kadar burda kım cok begenıldıyse ona gittim hic de pişman olmadım gittiklerimden...

Yenilerin yaptıgı hatta ılk sayfaları okuyup bu iyiyimiş diye gitmeleri hemen,halbukı bir 50 sayfa sonra zaten o kısının aslında bır anlık heves kaldıgını görücekler....
Birı bir laf atıyor su ıyıymıs diye toplu toplu gidiliyor ona sonra aman da aslında iyi degılmıs denılıyor
İste Ayhan gıbı mesela....Burdakı cogu falcıdan ıyı belkı ama cok da süper değil yani.....
Sonuc herkesın dinlemek istediği kendine...

Ben gercek duymak ısterım,anlık dusuncelerı...Gelecek umrumda değil yok şu dönermi,yok sevgili olurmuyuz bunlar umut.... benim boş umutlara karnım tok...

Bana gercekler lazım,su an ne düşünüyor meselaa gibii
Bunları bana söyleyebilcek kişileri de buldu, burdaki eskilerin sayesinde,saolsunlar

BENIM TERFI ETmem gerekıyordu aralıkta, oyle demıstı, edemedım, onun yerıne ısten ayrılıyorum. ısten ayrılma fıkrıme de nisan gıbı demıstı, gecıkecek demıstı, gecıkme yok, kafamda tasarladıgım gıbı oldu... burdan ayrılınca soyle bı yerde calısacaksın dedı, yuvarlak bır holdıng, burdan sonra calısacagım yerı de ayarladım, tek kat kare bır yapı. meslegımı ogrenınce tek bır yorumu yarı dogru cıktı: buyuk bır ıse gıreceksın yazarlık gıbı bısey dedı, evet oyle bır durum oldu ama sartlar yuzunden kabul etmedım...onun dısında ask hayatı ıstıyosan dedıgı kısıyle tanısmadım. umarım tanısırım. gecmısten su harfte bırı donecek dedı, bırı dondu ama adında soyadında o harf yok...

arkadaşlarr bakırköydeki falcıya gittim inanılmıcak kadar süperdi kadın resmen aklımdan geçeneri bile söyledi ben bu yaşıma kadar çok kişiye fal baktırdım ama böyle birine hayatımda ilk defa rastladım bebekliğimden başladı çocukluqum gençliqim kaç yaşında evlendiğim şu anda kaç yaşında olduqum eşimle aramda kaç yaş olduqu eşimin yaşı ailemin kaçıncı çocuqu olduqum bnm çocuklarımın sayısı en büyüğünün hangisi olduqu çocuklarımın büyüdüğü zaman hangi mesleqi yapacakları ikisininde kaç yaşında evlenecekleri ve tarih vererek şu ayda olucak şeklinde yada şu yılda olucak şeklinde herşey, ama herşeyi anlattı ve tarihler konusunda bu tarihi sakın unutma tut aklında diyerek ve sorduqum bütün sorulara doqru cevap vererek ŞOK etti beni ama size kötü bir haberim var kadın 30liraya bakıyor ama herkesi evine kabul etmiyor özelime bikaç kişi gelip bu kadının numarasını istemişti bende gittikten sonra veririm demiştim kadına sordum bikaç arkadaşım gelmek istiyor dedim olmaz herkesi kabul etmiyorum dedi yani para için bile herkesi kabul etmiyor gözü tok biri hala şoktayım her sözüne Allahın izniyle diye başlıyor paylaşmak istedim

yaaa kim bu bayan çok merak ettim özel mesaj atacaktım ama doluymuş posta kutun :)

bende mrk ettım . bılgılerını alalım kabul etmezse gıtmeyız
ozendırdın sımdı

kızlar bugün önce armağan a sonra da şengüle gittim değerlendirmemi yapmak gerekirse;
öncelikle armağan kişi olarak çok tatlı bi insan gülmekten yoruldum karşısında. detaylı da baktı bi yarım saat kadar. yani iyiydi beğenmiştim verdiğim paraya da değdi bence ama eğer ki şengülle kıyaslarsam ki yarı fiyatına baktığını belirtmeliyim şengül e 10 üzerinden 8 verirsem armağan 6-7 gibi olur. ben şengülü gerçekten çok iyi buldum. 4 kişi var dediler ben gittiğimde önümde ama hemen sıra geldi ve şuana kadar gittiğim falcılar arasında şuanda favorim şengül. tavsiye ederim :)

Kadinlar kahvesindeki Gulsah, gecmisi, hayatimdaki erkegi, tanisicagim erkegi vs hepsini bildi. Bi gun sonra bana tarif ettigi gibi bi erkekle tanistim ve gorunus ve karakter olarak aynisiydi, resmen sok gecirdim diyebilirim. 400tl cebinden cikicak bu gunlerde dedi ve bugun ucak bileti aldim yaklasik 400tl'ya geldi, yani hayretler icerisindeyim sahidende.. digerlerininde cikmasini bekliyorum

etiler miraj kafe serap hanım dıyorum,mıllet gıbı ozelden numara gonderme gıbı ugrastırıcı merak uyandırı durumlar yaratmamak adına dırek yazıyorum.0212 352 2194.gecmısıde bıldı,su ankı durumuda bıldı super bıldı.hayatmdakı karsılıklıgı sırasınla anlattı.gelecegıde en yakın tutturan sahıs bu oldu.bu sekılde devam edeceksın vs gıbı seyler soledı.asla evlenıyorsun,su cocuk bu cocuk vs demedı.INATLA VE ISRARLA TAVSIYE EDIYORUM

Iyi aksamlarr herkesee
bugun bir arkadasimla konusurken bogazici universitesinin karsisinda bir kafe soledi bana bi kadin varmis ama cafenin adini ve kadinin adini bilmiyorum.suya bakiyor dedi. yaninda kurani kerim falan duruyomus.
bana bayagi iyi hatta su an ki zaman icin herseyi biliyor dedi.
siz bole birini duydunumuz?:26:

gittim ben serap hanıma...mevcut durumu bilme ve kişilik analizleri gayet iyi...amaa gelecek ile ilgili söyledikleri maalesef başarısız...ayrıca gelecek için çok yuvarlak şeyler söylüyor.özet:mevcut durum analizi ve kişiler ile ilgili yorum isityorsanız ok...ama gelecek için...maalesef pek başarılı değil derim.

karar sizin!!

heooooo,bunu beklemiştik:))!!

herhalde...şuşu cafe...şengül (adın galiba böyle idi) den bahsediyorsun...evet...suya bakıyor...kahve ve kağıt karışımı birşey yaparak bakıyor...fena değil.mevcut durum,kişilik analizleri güzel,gelecek mantıklı...ama henüz çıkmadı....gelecek için yorumlarında başarılı mı birşey diyemem tabii...ama biz gayet memnun ayrılmıştık.

Cok ovdu arkadasim acikcasi benim favorim Ayhan ama insallah Ayhani gecer ::)
Ayhandan sonra kime baktirsam fos cikti insalah sengul beni yaniltmaz

bir hanım arkadaş çok iyi yorumlamış bende katılıyorum demeden duramadım,

"GÖSTER AMA ELLETME OLMUŞ" WALLA...

Ayyy gene forumun ruh hastası insanı olarak kimseyi beğenmediğimi söylücem =( Bu gün bana göre uzun bi aradan sonra gene fal aşkıyla taksime gittim... Melekler kahvesi Şengül'e baktırdım beğenmedim, hızlı hızlı bi sürü şey söyledi arada 1-2 şeyi tutturur gibi oldu... 300 şey söylerse 1-2 şey tutar tabi...
Hırsımı alamayıp ordan Kapris'e gittim... Tasula yada İmam'a baktırıcaktım ama yoklardı... Roza'ya baktırdım... Giden oldu mu Roza'ya??? Biraz fazla soru sordu gibi geldi... Gelecekle ilgili şeyler söyledi onları tutturur mu bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…