Zeyder bana hic alakasiz bir fal bakmis, soru sorup cevabi icin siteye tekrar girmemistim bile, bence kotu baya.bu ara zeydere 2-3 fal atmisliim var sene basindan bu yana, ilk fali sanki iyi sanmisim ama yeni tanisicagim sportif erkeklen henüz tanisamadik ^^ yaz aylarinda olucakdi ama öyle birsey yok.
sanki ani iyi biliyormus gibi geliyordu ama gelecekle ilgili hic birsey tutmamis, bide ilk fali ve 2. fali celiskiliydi.
Ay o cok kötu ben ona baktırdım ve iade istedim anında o kadar kötu ve sallamasyondu kiArkadaşlar yıldızname zerrine iki kez baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadızaten genelde öğüt vermişti ama enerjisi güzel diye iki kez gitmiştim
Bakırköy’de olup da iyi olan falcı bilmiyorum. Çiğdem Canan toprak ben de baktırmıstım ve bombos yani tek meziyetleri ağzı laf yapıyor olması o da tecrübeyle oluyor iste herkese sallıyorlar nasıl yakalayacaklarını bılıyorlar insanları. Roza da öyle. Şenay ve Neslihan baktırmadım o yuzden bılmıyorumZeynep in dediği bana tam olarak şu an çıkmadı. Dediği şekilde olmadı. Diğer dedikleri de olacak şeyler değil ben daha baktırmam. Kontes cafe Canan da dedikleri çıkmadı anıda bilememiş. Mandal cafe toprakta patladı. Seyhan çok kötü patladı dejavu cafe. Laf cafe Çiğdem de patladı. Çok fazla patlayan var cidden eskiden beyaz Melek te olan Ahu feci patladı dediklerinin tam tersi oldu. Neslihan patladı sütlü kahve çok fazla atmış hemde çok. Taksimdeki roza patladı. Asmindeki hepsi patlamış. Çok çok fazla patlamışlar. Daha ne kaldı. Valla telefonda birkaç bastırdığım var onlarda baya baya patlamış. Onları yazmak bile istemiorum. O kadar daha fazla var ki onları artık yazmak bile istemiorum. Yukarıda yazdıklarım çok fazla patlayanlar hele fincan cafe Şenay o tam bir sallamacı hep iyi soluo tekrar gidelim diye ben ve üç arkadaşıma ole yaptı halbuki tek bir gelişme olmadı herşey tam tersi oldu
ben cogunu denedim ama dörtdörtlük hicbiri degil. ben simdiye kdr melisa donukuk ve duygu denize bakdirin derim ama begenmeyeni de cok var.Kızlar fal sepetinde kimi önerirsiniz hazır konusu açılmışken
Bende beğenmedim. Bir defa gittim ve hatta unuttum dediklerini, alakası yoktuArkadaşlar yıldızname zerrine iki kez baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadızaten genelde öğüt vermişti ama enerjisi güzel diye iki kez gitmiştim
Bende de ilk fali guzel gelmisti sonra bana tavsiye vermeye ve bildigim seyleri soylemeye baslayinca uydurmasyon oldugunu dusundum, sorudan gidiyor kesinlikle veya ilk baktirdigim donemde gercekten odaklanarak bakiyordu sonra hizli ve sallamasyon bakmaya basladi bilemiyorum, ilk dedikleri tutarliydi ve bir iki seyi de bilmisti.yildizname zerrine bende bakdirdim 2 kez olmasi lazim. ilk falini begenmisdim , spesifik birseyler bildigi icin ama genel anlaminda sallamis soruma göre yürümüs diye bilirim cünki 2. fali celiskiliydi ondada.
Cansu nerede bakiyor? Bu arada Turuncu cafe Irem dikkatimi cekmisti kotu mu gercekten, anlik da bilmiyor mu?fal tecrubeleri olan biri olarak ben de yazmak istiyorum zeynepe baktırdım yakın vadede dediği şeyler çıkmadı anda iyi,bakır köy ümit koca baktırdım iki yıl sonrasini öngördü yani henüz bişey yok,Ankara turuncu kafe ireme baktırdım yakın vadede dediği şeyler çıkmadı,buradaki bı üye tavsiyesi ile cansuya baktırdım anda gerçekten çok iyi yakın vadede dediği şeyler oldu
Ya ben ondan dolayı artık soru sormuyorum. Aşk üzeri anlatın diyorum, geçmişi anlatınca anlıyorum gerçekten hisli mi değil mi. Soru olmadığı için ellerine koz vermiyorumBende de ilk fali guzel gelmisti sonra bana tavsiye vermeye ve bildigim seyleri soylemeye baslayinca uydurmasyon oldugunu dusundum, sorudan gidiyor kesinlikle veya ilk baktirdigim donemde gercekten odaklanarak bakiyordu sonra hizli ve sallamasyon bakmaya basladi bilemiyorum, ilk dedikleri tutarliydi ve bir iki seyi de bilmisti.
Telefon da bakiyor Tarot bakıyor turuncu kafe İrem anlık fena değil de verdiği vadeler çıkmadıCansu nerede bakiyor? Bu arada Turuncu cafe Irem dikkatimi cekmisti kotu mu gercekten, anlik da bilmiyor mu?
aynen bende öyle yapiyorumYa ben ondan dolayı artık soru sormuyorum. Aşk üzeri anlatın diyorum, geçmişi anlatınca anlıyorum gerçekten hisli mi değil mi. Soru olmadığı için ellerine koz vermiyorum
Onu bunu bilmemde doğulu falcıların çoğunluğu çok iyi fal bakıyorMardin kızıltepede falcı fatma varmış evi gecekondu gibiymiş onu bilen var mı ?
Meselaaa?Online baktırdığım kimseden memnun kalmadım
Hello Kızlar istanbulda dilek diye bir falcı duydunuzmu? Ara sıra evlere gidermiş veya cafelere gidermiş kahveye bakarmış yaşı biraz olgun ve esmer bir kadın? Duyan varmı ?
Daha doğrusu nosunu bilmiyorum arkadaşımın teyzesinde varmış telden bakmıyormuş kalabalık vs olunca gelip bakıyormuş. Ay acaba o mu? Eğer oysa senin yorumun nedirnumarasinin sonu 58 olan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?