İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeyder bana hic alakasiz bir fal bakmis, soru sorup cevabi icin siteye tekrar girmemistim bile, bence kotu baya.

Bakırköy’de olup da iyi olan falcı bilmiyorum. Çiğdem Canan toprak ben de baktırmıstım ve bombos yani tek meziyetleri ağzı laf yapıyor olması o da tecrübeyle oluyor iste herkese sallıyorlar nasıl yakalayacaklarını bılıyorlar insanları. Roza da öyle. Şenay ve Neslihan baktırmadım o yuzden bılmıyorum

yildizname zerrine bende bakdirdim 2 kez olmasi lazim. ilk falini begenmisdim , spesifik birseyler bildigi icin ama genel anlaminda sallamis soruma göre yürümüs diye bilirim cünki 2. fali celiskiliydi ondada.

yildizname zerrine bende bakdirdim 2 kez olmasi lazim. ilk falini begenmisdim , spesifik birseyler bildigi icin ama genel anlaminda sallamis soruma göre yürümüs diye bilirim cünki 2. fali celiskiliydi ondada.
Bende de ilk fali guzel gelmisti sonra bana tavsiye vermeye ve bildigim seyleri soylemeye baslayinca uydurmasyon oldugunu dusundum, sorudan gidiyor kesinlikle veya ilk baktirdigim donemde gercekten odaklanarak bakiyordu sonra hizli ve sallamasyon bakmaya basladi bilemiyorum, ilk dedikleri tutarliydi ve bir iki seyi de bilmisti.

Cansu nerede bakiyor? Bu arada Turuncu cafe Irem dikkatimi cekmisti kotu mu gercekten, anlik da bilmiyor mu?

Ya ben ondan dolayı artık soru sormuyorum. Aşk üzeri anlatın diyorum, geçmişi anlatınca anlıyorum gerçekten hisli mi değil mi. Soru olmadığı için ellerine koz vermiyorum

Hello Kızlar istanbulda dilek diye bir falcı duydunuzmu? Ara sıra evlere gidermiş veya cafelere gidermiş kahveye bakarmış yaşı biraz olgun ve esmer bir kadın? Duyan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…