- 18 Aralık 2010
- 1.354
- 3.899
- 333
Duydum cok iyiymis ama uzaktan bakmiyormusMardin kızıltepede falcı fatma varmış evi gecekondu gibiymiş onu bilen var mı ?
Mardinin neresinde nerde bilgisi olan varmı? Kalkıp bir mardine gitmediğim kaldıDuydum cok iyiymis ama uzaktan bakmiyormus
KızıltepedeymişMardinin neresinde nerde bilgisi olan varmı? Kalkıp bir mardine gitmediğim kaldı
Keşke telefonda falan baksa yaaKızıltepedeymiş
evet denk geldim ocak veya şubat gibi baktırdım fakat dediklerinden birşey çıkmadı.İnstagram ve twitterda yakamoz kullanıcı adında tarotçu var 3 aydır yazıyorum bana cevap vermiyor hiç denk geldiniz mi acaba ?
Aaaa ben ulaşamıyordum kişiye geri dönüşleri görünce çok baktırmak istemiştim teşekkür ederim yorumunuz içinevet denk geldim ocak veya şubat gibi baktırdım fakat dediklerinden birşey çıkmadı.
Canim o kadin hakkinda baya bi arastirdim internetten ama memnun olmayanda cok. Cok sira bekleyip, ozel ona gidip hayal kirikligi olanalar cok.Mardinin neresinde nerde bilgisi olan varmı? Kalkıp bir mardine gitmediğim kaldı
Yaa öyle mi canım,yani fal enerji işi ama okadar gidiptr eğer memnun kalmazsam çok sinir olurum. Peki neye bakıyomuşCanim o kadin hakkinda baya bi arastirdim internetten ama memnun olmayanda cok. Cok sira bekleyip, ozel ona gidip hayal kirikligi olanalar cok.
Kahveymis bebegim. Ve herkese uyan seyler soylermis. Cogunlukla grup kizlar gidermis ozel Mardin'e bu kadin icin, disariya kadar sira olurmus hep. Yikik cokuk bi evi varmis (bu kadar musterin varken nasil boyle olur onuda anlamis degilimYaa öyle mi canım,yani fal enerji işi ama okadar gidiptr eğer memnun kalmazsam çok sinir olurum. Peki neye bakıyomuş
Ha bide kadini tanimayan yokmus. Cok meshurmus. Ama iste sikayette cok.Kahveymis bebegim. Ve herkese uyan seyler soylermis. Cogunlukla grup kizlar gidermis ozel Mardin'e bu kadin icin, disariya kadar sira olurmus hep. Yikik cokuk bi evi varmis (bu kadar musterin varken nasil boyle olur onuda anlamis degilim). Birkac saat bekledikten sonra sira gelip bakiyormus ve cok pisman olup donenler varmis bunun icin mi geldik diye. Baska bi platformda okudum bir suru yorum vardi.
Ay istanbuldan kalkıp mardine gideceksem eger cok iyi olmasını beklerim. Gününde olması gerekiyor demekki bilemedim ki. Zaten ben artık tarottan umudumu kestim,kahve veya suya bakanlara öncelik tanıyorum aynen. Çok ünlüymüş demekki.Kahveymis bebegim. Ve herkese uyan seyler soylermis. Cogunlukla grup kizlar gidermis ozel Mardin'e bu kadin icin, disariya kadar sira olurmus hep. Yikik cokuk bi evi varmis (bu kadar musterin varken nasil boyle olur onuda anlamis degilim). Birkac saat bekledikten sonra sira gelip bakiyormus ve cok pisman olup donenler varmis bunun icin mi geldik diye. Baska bi platformda okudum bir suru yorum vardi.
Orada olsam giderdim sırf merakımdan ama artık bu yorumlardan sonra nooHa bide kadini tanimayan yokmus. Cok meshurmus. Ama iste sikayette cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?