İstanbul'da Fal - Falcılar

Hasan ya da telde iyi bakan başka birinin no'sunu verebilir misiniz, yazılamıyorsa özelden atabilir misiniz, krizlerdeyim acil :)

Selam burda Cansu hanımın numarasını aldım ve az önce bakım yaptırdım aslında tereddütlerim vardı burda çünkü sahte hesaplarla övülme durumuyla karşılaştım çok fazla. Ama bizim enerjimiz Cansu hanımla çok uydu. Benim hislerimi ve geçmişte yaşanan olayları karşı tarafın karakter analizini gayet net yaptı. Toz pembe umutlar vaadetmedi bana olumlu olumsuz gördüklerini anlattı. Ben memnun kaldım bir vadesi var eğer o da olursa burda güncelleme yapacağım

Ben de Cansu'ya baktırdım. Güzel temiz bir enerjisi var. Benim enerjimi ve karşı tarafı iyi yorumladı. Birkaç gelecekle ilgili yorumu da isabet ederse tekrar da güncellerim.

aynı cansu mu telde bakan eğer oysa geçen burdan birinden aldım nosunu
arkadaşım baktırdı pek beğenmemiş çok yüzeysel şeyler dedi

Kızlar, ben okadar çok para döktüm ki, şimdiye kadar bilen olmadı. Gaybı zaten Allah bilir ama nasıl bişeyse bile bile yine baktırıyorum. 100 olmuştur baktırdığım kişiler ama tiryaki oldum sanırım duramıyorum, maalesef terapi gibi geliyor. Zaten standart olarak birkaç ay sonra tarih veriyorlar, ozamana kadar yine birkaç defa arıyorsun ediyorsun ve böylece çokça kazanıyorlar ve sonunda tabiki tutmuyo. Mesela YouTube de yorumcu Derman ana adında birisi var, okadar da yorum, abone ves. Kadını bir aradım, berbattı!!! Başkasına daha 2 hafta önce bu yazacak mı diye sordum ve evet yazacak dedi. Yakın öngörü yani ama onu bile bilemiyorlar çünkü yazmadı. Şimdiyi bilenler var evet onlarada fısıldıyorlar. Çünkü onlarda geleceği bilemezler asla. Yani heeeer türlüsüne baktırdım, elde var sıfır. O kadar çok tövbe ettim ki ama yine durduramadım kendimi Allah affetsin. Ben bir kadına baktırmıştım ocakta, çok çok beğenmiştim ve bana birkaç şeyler söyledi bu sene içinde, ama olmadı hala. Ve ben bunu arıyorum diyorum ki: çıkmadı dediklerin. Kadın da bana daha sene bitmedi diyor ve bizim yaptığımız ipucu, öngörü ve çıkacak diye bişey yok, onu Allah bilir diyor ama biliyorum çıkmayacak. Bunu bile bile devam etmek en acısı.

Bizim bir amcamız vardı rahmetli oldu kendisi adam ücret almazdı ama bir tane ıskalazdı üzerinden 24 saat geçmeden çıkıyordu. Hatta telefon numaranı alıyor ben iş yerinde kahve içtiğimde direk arardı kapat falını derdi yemin ederim.
Sonra ara ara arardı söyledikleri direk çıkıyordu. Hatta eşim sinirlenip evden çıktığı oluyordu arıyordum direk konum söylüyordu. 2 sene olacak rahmetli oldu. Ondan sonra kimseye baktırmadım. Ama çokta merak ediyorum.

Mardinin neresinde nerde bilgisi olan varmı? Kalkıp bir mardine gitmediğim kaldı
Canim o kadin hakkinda baya bi arastirdim internetten ama memnun olmayanda cok. Cok sira bekleyip, ozel ona gidip hayal kirikligi olanalar cok.

Yaa öyle mi canım,yani fal enerji işi ama okadar gidiptr eğer memnun kalmazsam çok sinir olurum. Peki neye bakıyomuş
Kahveymis bebegim. Ve herkese uyan seyler soylermis. Cogunlukla grup kizlar gidermis ozel Mardin'e bu kadin icin, disariya kadar sira olurmus hep. Yikik cokuk bi evi varmis (bu kadar musterin varken nasil boyle olur onuda anlamis degilim ). Birkac saat bekledikten sonra sira gelip bakiyormus ve cok pisman olup donenler varmis bunun icin mi geldik diye. Baska bi platformda okudum bir suru yorum vardi.

Ha bide kadini tanimayan yokmus. Cok meshurmus. Ama iste sikayette cok.

Ay istanbuldan kalkıp mardine gideceksem eger cok iyi olmasını beklerim. Gününde olması gerekiyor demekki bilemedim ki. Zaten ben artık tarottan umudumu kestim,kahve veya suya bakanlara öncelik tanıyorum aynen. Çok ünlüymüş demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…