- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 23
- 40
Ciddimisin? Cunku hepsini yapan falcilar en iyisi tarot derler. Tarot gelecege dair ongoru verir, su zaten soru cevap olur genelde, kahve palavra derlerAy istanbuldan kalkıp mardine gideceksem eger cok iyi olmasını beklerim. Gününde olması gerekiyor demekki bilemedim ki. Zaten ben artık tarottan umudumu kestim,kahve veya suya bakanlara öncelik tanıyorum aynen. Çok ünlüymüş demekki.
Sanki su falı daha iyi gibime geliyor ya da kahve falı. Tarot kime baktırsam hiçbiri çıkmadı,tarot o anın enerjisini veriyor benceCiddimisin? Cunku hepsini yapan falcilar en iyisi tarot derler. Tarot gelecege dair ongoru verir, su zaten soru cevap olur genelde, kahve palavra derler.
Kesinlikle haklisin canim. Bende hep oyle dusundum ama israrla tarot en iyisi derler hep. Sanirim onlar icin daha kolaySanki su falı daha iyi gibime geliyor ya da kahve falı. Tarot kime baktırsam hiçbiri çıkmadı,tarot o anın enerjisini veriyor bence
Bende kolay olduğunu düşünüyorum onlar için.Kesinlikle haklisin canim. Bende hep oyle dusundum ama israrla tarot en iyisi derler hep. Sanirim onlar icin daha kolay.
Aynen bende sevemedim kartların çok anlamı var ve ciddi yorum işi,deste alan falcı oluyor gibi ama bence fal değil dediğiniz gibi başka birşeytarot fal değil bence,kartların bir çok anlamı var
Yorum işi ve ben sevemedim bir türlü
Sanki şey gibi geliyor ,bir deste kart alan kişiler falcı oluyor
Garip şey
Ben baktırmıştım seneler önce. Çıkmamıştı falı. Kurtuluş'ta yaşıyordu. Bir de orda Rita vardı. Onun da falı çıkmadı hatta tersi çıkmıştı. Olumsuz dediği şeyler çıkmadı, tam tersi olumlu sonuçlanmıştı.kızlar arap melahata fal baktıran oldu mu daha önce öldü diyorlar ama
Merhabalar banada numarasını atar mısınızWhatsapptan aradim ben oradan bakti, bakar sanirim. Telefonunu gonderiyorum. Tek tip fal bakiyor, isim yas aliyor sadece, yaziyor sanirim oyle bakiyor.
Merhaba bu Yeliz’di sanirim ilk fali iyiydi ama sonra yeniden baktirdim tabsiye gibi garip bir fal bakti, hic bir sey bilemedi kendinden falan bahsetti o yuzden sildim numarasini, bir daha baktirmayi dusunmuyorum.Merhabalar banada numarasını atar mısınız
Bende durugörü baktırmak ıstıyorum arastırma ıcerısındeyım suan henuz bı bılgım yok bu konular hakkındaMerhaba bu Yeliz’di sanirim ilk fali iyiydi ama sonra yeniden baktirdim tabsiye gibi garip bir fal bakti, hic bir sey bilemedi kendinden falan bahsetti o yuzden sildim numarasini, bir daha baktirmayi dusunmuyorum.
Baktirdiktan sonra paylasirmisin bizimle nasil gectigini :)Hello ben de dün gece apar topar can a sesli kayıt ile baktırdım ancak ilk fırsatta mutlaka telde baktırıcam çok kısaydı ancak çok garip detaylar bildi şaşırdım açıkçası var mı başka fikri olan ya da önerisi olan
hangi can bu nerde bakiyorCan'a baktiranlar var mi baska? Begendiniz mi?
Asmin café de bakiyomus, bende merak ettim :)hangi can bu nerde bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?