İstanbul'da Fal - Falcılar

Ciddimisin? Cunku hepsini yapan falcilar en iyisi tarot derler. Tarot gelecege dair ongoru verir, su zaten soru cevap olur genelde, kahve palavra derler.

Ciddimisin? Cunku hepsini yapan falcilar en iyisi tarot derler. Tarot gelecege dair ongoru verir, su zaten soru cevap olur genelde, kahve palavra derler.
Sanki su falı daha iyi gibime geliyor ya da kahve falı. Tarot kime baktırsam hiçbiri çıkmadı,tarot o anın enerjisini veriyor bence

Sanki su falı daha iyi gibime geliyor ya da kahve falı. Tarot kime baktırsam hiçbiri çıkmadı,tarot o anın enerjisini veriyor bence
Kesinlikle haklisin canim. Bende hep oyle dusundum ama israrla tarot en iyisi derler hep. Sanirim onlar icin daha kolay.

tarot fal değil bence,kartların bir çok anlamı var
Yorum işi ve ben sevemedim bir türlü
Sanki şey gibi geliyor ,bir deste kart alan kişiler falcı oluyor
Garip şey
Aynen bende sevemedim kartların çok anlamı var ve ciddi yorum işi,deste alan falcı oluyor gibi ama bence fal değil dediğiniz gibi başka birşey

kızlar arap melahata fal baktıran oldu mu daha önce öldü diyorlar ama
Ben baktırmıştım seneler önce. Çıkmamıştı falı. Kurtuluş'ta yaşıyordu. Bir de orda Rita vardı. Onun da falı çıkmadı hatta tersi çıkmıştı. Olumsuz dediği şeyler çıkmadı, tam tersi olumlu sonuçlanmıştı.

Bu arada ben baktırdım,genelde kişilik analizi yaptı,bildiğim şeyleri söyledi ya da tahmin ettiğim şeyleri diyeyim
Tarotla ilgili düşüncelerimi beni bilenler biliyor zaten

Hello ben de dün gece apar topar can a sesli kayıt ile baktırdım ancak ilk fırsatta mutlaka telde baktırıcam çok kısaydı ancak çok garip detaylar bildi şaşırdım açıkçası var mı başka fikri olan ya da önerisi olan

Whatsapptan aradim ben oradan bakti, bakar sanirim. Telefonunu gonderiyorum. Tek tip fal bakiyor, isim yas aliyor sadece, yaziyor sanirim oyle bakiyor.
Merhabalar banada numarasını atar mısınız

Merhabalar banada numarasını atar mısınız
Merhaba bu Yeliz’di sanirim ilk fali iyiydi ama sonra yeniden baktirdim tabsiye gibi garip bir fal bakti, hic bir sey bilemedi kendinden falan bahsetti o yuzden sildim numarasini, bir daha baktirmayi dusunmuyorum.

Merhaba bu Yeliz’di sanirim ilk fali iyiydi ama sonra yeniden baktirdim tabsiye gibi garip bir fal bakti, hic bir sey bilemedi kendinden falan bahsetti o yuzden sildim numarasini, bir daha baktirmayi dusunmuyorum.
Bende durugörü baktırmak ıstıyorum arastırma ıcerısındeyım suan henuz bı bılgım yok bu konular hakkında

Can'a baktiranlar var mi baska? Begendiniz mi?

Baktirdiktan sonra paylasirmisin bizimle nasil gectigini :)

Son günlerde krizdeydim 3 kişiye baktırdım.

uzaykahini selin: paranıza yazık, öyle laf salatası yapıyor ki ses kaydını yarısında kapattım. zaten yaşı da küçük galiba. iban hesabı bile kendine ait olmayan ergenin biri.

cansu: eh işte, aklımda bile kalmadı pek diğeri kadar berbat olmasa da.

can: ben memnun kaldım. geçmişe ve şimdiki zamana hakim. enerjisini de sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…