İstanbul'da Fal - Falcılar

Asmin Yagiz cok ovuluyordu telefonda baktirmistim cok siradan bir fal bakmisti, bir sey de cikmadi.

Arkadaşlar ben cana 2 kere baktırdım. 1 tanesi cafede öylesine gittiğimde baktırmıştım o sıra memnun kaldım baya detay bilmişti gelecekten söylediği 1 2 şey de çıkmıştı. Gittiğim falcılar içinde en beğendiğim o olmuştu hatta. Sonra Ağustos da telefondan baktırdım ( cafeden ayrılmıştı şu an tekrar döndü mü bilmiyorum ) ama telefonda bana verdiği tarih ekimdi. Şu an ekim bitmek üzere bu günlerde dediği çıkmazsa bilemiyorum. Şu ana kadar verdiği tarih ile ilgili bir şey çıkmadı. Ama yan yana cafede baktırdığım da daha iyiydi sanki. Ekim de dedikleri çıkarsa gene yazarım

Yeni bir üyenin zeynep i bilmesi şaşırttı. Buradaki eski üyeler bile bazen birbirine soruyor hala zeynep in numarasını
ya astroloji fal degil ki zeynep dediginiz falcı galiba dogum haritası başka bir şey

cana arkadaşım baktırdı öğlen kızlar
şimdi kızçemiinn yanına gidiyoum konuşayım bakım nasıl bakmış akşam sizede söylerim
cıkyok öyle ahım şahım şeyler yokmuş kızlar yani klasik fal bakmış
1 tane bildiği detay spesifik bişey olmuş oda çok önemli bişey değilmiş zaten gerisi tavsiye gibiymiş hani gelebilir dönebilir şu şu 2 aylık zaman aralğına dikkat et gibi

Bilgilendirdigin icin cok tesekkurler, mesajini bekliyordum cunku. Artik merak etmeye gerekte kalmadi

Cafe falcilari bana hic olmuyor, en ovulenler bile.

Ben şunu anlamakta zorlanıyorum
Telefonda tarot baktırmak ne kadar doğru
Kartların enerjisi varsa,geçmesi gerekmiyor mu
Ayrıca,can bende burçlardan gitti ve geleceğe yönelik hiçbir şey söylemedi
Merhabalar, konu başlığını görünce sizin vasıtanızla tüm arkadaşlara bilgi vereyim dedim, benim kardeşlerim ve arkadaşlarım da bu fal konularını çok ciddiye almaya başlamışlardı. Bu sebeple araştırdım mümkün mü, doğru çıkabilir mi ,geleceği bilebilir mi? Arkadaşlar falcıların bilseler de bilmeseler de bu bilgileri kulağına sızdıranlar cinler. Cinler de haberleri Allahın katından gizlice çalıyorlar ve çaldıktan sonra üstüne de olamayan şeyler uyduruyorlar 10 da 9u uydurma,10 da 1i doğru. Asla geleceği bilemiyorlar, zaten onu bir tek Allah bilir. Bilgi çalanlara gelince “Onları, taşlanmış (kovulmuş) her şeytandan koruduk. Ancak kulak hırsızlığı eden müstesna. Onun da peşine açık bir alev sütunu düşmüştür.”
Kuran-ı Kerim Hicr, 15/17-18;

Zaten fal işi bi terapi yöntemi ciddiye alan insanın itikatında bi sorun olduğunu düşünürüm. Çünkü tahmin üzerine gidilir ve bazı insanların hisleri kuvvetli verdiğiniz enerjiye karşılık etkileri söyler. Cinli olan falcılar ise gördükleri herşeyi söylemezler buna izin yoktur 3 tane şey söylüyosa 2 sini sallar 1 tanesini tutturur herşeyi söylemezler üstün körü olacak der ne zaman olacak vaade nedir diye sorarsanız orasını Allah bilir der aslında ona söylenir hissettirilir ama size aktarmaz. Açıkçası fal baktıran biri olarak psikologlara tonlarca para dökeceğime onların saçma tavsiyelerini alacağıma fal baktırıp kendimi motive etmek daha mantıklı geliyor. Tabi fal işinide abartmamak lazım hoş muhabbet deyip geçmek hayatımızı bir fincan göre yön vermememiz gerektiğinin bilincinde olmamız lazım diye düşünüyorum.

Ben artık emin oldum ki kim için fal baktırsam daha beter oluo. Yani ne zaman fala sarılsam o olay çok daha kötü oldu. Son olarak zaten tüm falcılar patladı ve kimse birşeyi bilemedi. Hemde hiç kimse Zeynep in de dediği yüzde otuz çıktı ama bir konuda haklıydı. Ben yine ara verecem çünkü hem maddi hemde manevi bitirdi yine beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…