İstanbul'da Fal - Falcılar

Oda bir bakış açısı tabii ki, bende YouTube Tülay Kök mavi oda ve Doğan Cüceloğlu Polat doğru insan insana programlarını dinliyorum, insan kendi kendini tedavi edebilir diye düşünüyorum. Fala ise hiç baktirmiyorum çünkü negatif yorum yaparsa beklentiye giriyorsun ister istemez, şerre yorunca herşey şer oluyor rüyalar bile. Güzel düşünmenin, hayra yormanın, Allah hakkında Hüsnü zan etmenin gerektiğine inanıyorum.

İyi de düşünseniz her şey olması gerektiği gibi olur bence
Bakış açısı diyelim biz ona

Selam kızlar,İstanbulda emine diye bir falcı duydunuzmu geçen gün arkadaşım çok bahsetti istanbulda telde suya bakan biriymiş acil olarak bilenler duyanlar yorum yazabilirlermi?

Birde kızlar şu zeynebin yeni güncellemesini yazarmısınız neyi değiştirdi aynı fiyatmı? Bilenler yazabilirlerse cok sevinirim.

ay kızlar ben onu şakasına yazdım hani falcılar yapıyo ya şu falda şu gözükmez diğer falıma gel çok detaylı o ama tabii 200 300 lira daha pahalı ondan dolayı öyle yazdımm güncelleme getirmiştir diye

Fal güncellemesi ile geldim cansu iletişim olacak o kisiyle demişti üçlu zaman vermişti dediği çıktı bende

kadıköy aura cafe'de ümite tarot baktıran var mı? baba vanga cafe hazala gittim beklerken diğer insanlar neredeyse 30-40 dk'da yanından çıktı,sonra hazal hanım yukarı inip çıktı yoğunluğu gördü yanından insanlar 10-15 dakikada çıkmaya başladı falıda beni tatmin etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…