Zaten fal işi bi terapi yöntemi ciddiye alan insanın itikatında bi sorun olduğunu düşünürüm. Çünkü tahmin üzerine gidilir ve bazı insanların hisleri kuvvetli verdiğiniz enerjiye karşılık etkileri söyler. Cinli olan falcılar ise gördükleri herşeyi söylemezler buna izin yoktur 3 tane şey söylüyosa 2 sini sallar 1 tanesini tutturur herşeyi söylemezler üstün körü olacak der ne zaman olacak vaade nedir diye sorarsanız orasını Allah bilir der aslında ona söylenir hissettirilir ama size aktarmaz. Açıkçası fal baktıran biri olarak psikologlara tonlarca para dökeceğime onların saçma tavsiyelerini alacağıma fal baktırıp kendimi motive etmek daha mantıklı geliyor. Tabi fal işinide abartmamak lazım hoş muhabbet deyip geçmek hayatımızı bir fincan göre yön vermememiz gerektiğinin bilincinde olmamız lazım diye düşünüy
Zaten fal işi bi terapi yöntemi ciddiye alan insanın itikatında bi sorun olduğunu düşünürüm. Çünkü tahmin üzerine gidilir ve bazı insanların hisleri kuvvetli verdiğiniz enerjiye karşılık etkileri söyler. Cinli olan falcılar ise gördükleri herşeyi söylemezler buna izin yoktur 3 tane şey söylüyosa 2 sini sallar 1 tanesini tutturur herşeyi söylemezler üstün körü olacak der ne zaman olacak vaade nedir diye sorarsanız orasını Allah bilir der aslında ona söylenir hissettirilir ama size aktarmaz. Açıkçası fal baktıran biri olarak psikologlara tonlarca para dökeceğime onların saçma tavsiyelerini alacağıma fal baktırıp kendimi motive etmek daha mantıklı geliyor. Tabi fal işinide abartmamak lazım hoş muhabbet deyip geçmek hayatımızı bir fincan göre yön vermememiz gerektiğinin bilincinde olmamız lazım diye düşünüyorum.
Oda bir bakış açısı tabii ki, bende YouTube Tülay Kök mavi oda ve Doğan Cüceloğlu Polat doğru insan insana programlarını dinliyorum, insan kendi kendini tedavi edebilir diye düşünüyorum. Fala ise hiç baktirmiyorum çünkü negatif yorum yaparsa beklentiye giriyorsun ister istemez, şerre yorunca herşey şer oluyor rüyalar bile. Güzel düşünmenin, hayra yormanın, Allah hakkında Hüsnü zan etmenin gerektiğine inanıyorum.Zaten fal işi bi terapi yöntemi ciddiye alan insanın itikatında bi sorun olduğunu düşünürüm. Çünkü tahmin üzerine gidilir ve bazı insanların hisleri kuvvetli verdiğiniz enerjiye karşılık etkileri söyler. Cinli olan falcılar ise gördükleri herşeyi söylemezler buna izin yoktur 3 tane şey söylüyosa 2 sini sallar 1 tanesini tutturur herşeyi söylemezler üstün körü olacak der ne zaman olacak vaade nedir diye sorarsanız orasını Allah bilir der aslında ona söylenir hissettirilir ama size aktarmaz. Açıkçası fal baktıran biri olarak psikologlara tonlarca para dökeceğime onların saçma tavsiyelerini alacağıma fal baktırıp kendimi motive etmek daha mantıklı geliyor. Tabi fal işinide abartmamak lazım hoş muhabbet deyip geçmek hayatımızı bir fincan göre yön vermememiz gerektiğinin bilincinde olmamız lazım diye düşünüyorum.
İyi de düşünseniz her şey olması gerektiği gibi olur benceOda bir bakış açısı tabii ki, bende YouTube Tülay Kök mavi oda ve Doğan Cüceloğlu Polat doğru insan insana programlarını dinliyorum, insan kendi kendini tedavi edebilir diye düşünüyorum. Fala ise hiç baktirmiyorum çünkü negatif yorum yaparsa beklentiye giriyorsun ister istemez, şerre yorunca herşey şer oluyor rüyalar bile. Güzel düşünmenin, hayra yormanın, Allah hakkında Hüsnü zan etmenin gerektiğine inanıyorum.
Hahaha nasıl bir güncelleme acaba çok merak ettim kızlar bana da mesaj atınzeynep güncelleme getirmiş
bilmiyorum valla kız ama kesin şeydir x falı bişeydir normal fiyatından 200 300 lira daha fazladır işteHahaha nasıl bir güncelleme acaba çok merak ettim kızlar bana da mesaj atın
Hahahah olabilir ios güncellemesi gibi olmuş o zamanbilmiyorum valla kız ama kesin şeydir x falı bişeydir normal fiyatından 200 300 lira daha fazladır iştebelki dua filan veriyodur bide
Nasil oluyor o özel bakumBirde özel bakımı var . Bilmem baktirdinmi o dahada spesifik
Ne gibi bir güncellemezeynep güncelleme getirmiş
Sorduk ama cevap yok kendisinden.Birde kızlar şu zeynebin yeni güncellemesini yazarmısınız neyi değiştirdi aynı fiyatmı? Bilenler yazabilirlerse cok sevinirim.
Aynen bende çok merak ettim.Sorduk ama cevap yok kendisinden.
Allah iyiliğini versinay kızlar ben onu şakasına yazdımhani falcılar yapıyo ya şu falda şu gözükmez diğer falıma gel çok detaylı o ama tabii 200 300 lira daha pahalı ondan dolayı öyle yazdımm güncelleme getirmiştir diye
Bu Cansu nerde bakiyo acaba?Fal güncellemesi ile geldim cansu iletişim olacak o kisiyle demişti üçlu zaman vermişti dediği çıktı bende
Telefonda bakıyor kafede bakan birisi değilBu Cansu nerde bakiyo acaba?
Tesekkur ederimTelefonda bakıyor kafede bakan birisi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?