Benim kardeşim aldı çok memnun. Bende biraz başladım fena gitmioMuijiza konusulmuştu burda danismanlik alan oldu mu
Muijiza konusulmuştu burda danismanlik alan oldu mu
Canim bende dusundum ucretleri nasil . Baya iyi donusler olmuşBenim kardeşim aldı çok memnun. Bende biraz başladım fena gitmio
Evet o :)O muijaza mı ne çeşmede yolda satılan çubukları alıp limona batırın sonra kafanıza bastırın diyip 1250 tl ye bunları satan birisi değil mibunu japon pazarındanda alıp yapabilirim diye düşünüyorum ben
Tam olarak ne aldı kardeşiniz? Bilgi verimisiniz teşekkürlerBenim kardeşim aldı çok memnun. Bende biraz başladım fena gitmio
Vel tılsımıTam olarak ne aldı kardeşiniz? Bilgi verimisiniz teşekkürler
Tamamdır teşekkür ederimVel tılsımı
Ben de almıştım para tuzağı hicbir ise yaramamıştıKızlar siz almadan ben anlatıyım çünkü burda konuşulduğunda araştırıp arkadaşımla bulmuştuk
kız almış bildiğin bi tane çubuk yolluyortılsımmış ama çeşmeye giden bilir bunların olduğu bölgede tüm hediyelik eşya yerlerinde satıyolar o tılsımlardan
aşk meşk bişey varsa bunu gönderiyo fiyatı ortalama 1200 lira
sonrasında da sana bunu limona batır sonra al başının üstüne tutom baga bingo mungo bişeyler söyle diye kağıt yazıp koymuşlar
ama bi umut işte kızcağız yapmış 30 gün bişey değişmemiş sormuş enerjinizi verememişsinizdir diyor
valla fal tamam ayrı bişeyde böyle materyallere ben güvenmiyorum 1500 liraya haytımda herşey düzelecek olsa bunu 1500 liraya satmazlar zaten tamamen psikolojik veya o an denk geldiği için aa düzeldi gerçekten oluyor insan bende birileri buna para verince üzülüyorum :)
Tövbe ya RabbimKızlar siz almadan ben anlatıyım çünkü burda konuşulduğunda araştırıp arkadaşımla bulmuştuk
kız almış bildiğin bi tane çubuk yolluyortılsımmış ama çeşmeye giden bilir bunların olduğu bölgede tüm hediyelik eşya yerlerinde satıyolar o tılsımlardan
aşk meşk bişey varsa bunu gönderiyo fiyatı ortalama 1200 lira
sonrasında da sana bunu limona batır sonra al başının üstüne tutom baga bingo mungo bişeyler söyle diye kağıt yazıp koymuşlar
ama bi umut işte kızcağız yapmış 30 gün bişey değişmemiş sormuş enerjinizi verememişsinizdir diyor
valla fal tamam ayrı bişeyde böyle materyallere ben güvenmiyorum 1500 liraya haytımda herşey düzelecek olsa bunu 1500 liraya satmazlar zaten tamamen psikolojik veya o an denk geldiği için aa düzeldi gerçekten oluyor insan bende birileri buna para verince üzülüyorum :)
Ayy haber et mutlakaaMerhaba kızlarYarın ben Bakırköy melekler bahçesi diye cafe varmış oraya gidicem görmeden buraya bakıp bi isim cafe varmı diye baktım ama bu cafeyle ilgili pek yorum yok arkadaşlarım çevrem gitti ve merakla yarını bekliyorum çünkü giden herkes baya baya etkilenmiş bilinenlerden yarını bekliyorum bende bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?