İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam kızlar,daha önce zeynebe baktırmıştım biliyorsunuz. Zeynebin bana aşk için söylediği şeyler tamamen tersi oldu ve hatta kapandı ama bir konuda birşey oldu. Aşk meşk konularının dışında tamamen özel ailevi birşey sormuştum,dediği şey "bu iş olacak uzun sürer gibi olacak ama hayır korkma biranda olacak,endişe etme" demişti. Gerçektende öyle oldu haber vermek istedim

O muijaza mı ne çeşmede yolda satılan çubukları alıp limona batırın sonra kafanıza bastırın diyip 1250 tl ye bunları satan birisi değil mi bunu japon pazarındanda alıp yapabilirim diye düşünüyorum ben
Muijiza konusulmuştu burda danismanlik alan oldu mu

Kızlar siz almadan ben anlatıyım çünkü burda konuşulduğunda araştırıp arkadaşımla bulmuştuk
kız almış bildiğin bi tane çubuk yolluyor tılsımmış ama çeşmeye giden bilir bunların olduğu bölgede tüm hediyelik eşya yerlerinde satıyolar o tılsımlardan
aşk meşk bişey varsa bunu gönderiyo fiyatı ortalama 1200 lira
sonrasında da sana bunu limona batır sonra al başının üstüne tut om baga bingo mungo bişeyler söyle diye kağıt yazıp koymuşlar
ama bi umut işte kızcağız yapmış 30 gün bişey değişmemiş sormuş enerjinizi verememişsinizdir diyor
valla fal tamam ayrı bişeyde böyle materyallere ben güvenmiyorum 1500 liraya haytımda herşey düzelecek olsa bunu 1500 liraya satmazlar zaten tamamen psikolojik veya o an denk geldiği için aa düzeldi gerçekten oluyor insan bende birileri buna para verince üzülüyorum :)

Ben de almıştım para tuzağı hicbir ise yaramamıştı

Tövbe ya Rabbim

Kızlar Zeynep kaça bakıyor? Genel olarak yorumlama tarzı nasıl? Anı ve geçmişi biliyor mu? Whatsapptan baktırabiliyor muyuz?

Zeynep en son 200 tldi seveni de var beğenmeyeni de, telefonda konuşarak bakıyor fal a . Whatsapp kullanmıyor sanırım.. degisik noktaları yakalıyor evet ama ben bir kez baktırdım çok fazla da yorum yapamıyorum.

Merhaba kızlar Yarın ben Bakırköy melekler bahçesi diye cafe varmış oraya gidicem görmeden buraya bakıp bi isim cafe varmı diye baktım ama bu cafeyle ilgili pek yorum yok arkadaşlarım çevrem gitti ve merakla yarını bekliyorum çünkü giden herkes baya baya etkilenmiş bilinenlerden yarını bekliyorum bende bakalım..

Ayy haber et mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…