İstanbul'da Fal - Falcılar

Naptiniz nasil gectii
Çok çok iyi geçti kızlar ben pek suskun gittim gidip sadece dinliycem dedim kuzenim ve arkadaşımın ısrarıyla Serdar diye birine fal baktırdım hayatımdaki çoğu şeyi bildi geçmişte yaşadığım şeyleri söyledi bana tepkisiz dinledimm kendimle ilgili ve karakterimle ilgili şuan yaşadıklarımla ilgili herşeyi bildi inanamadımmm gelecekte ne olacağını nasıl davranmam gerektiğini falan..kesin kesin tekrar gidicem yanına Bakırköy zaten benim uğrak yerim nasıl şimdiye kadar uğramamışım halbuki yıllardır orada varmış ve biliniyormuş gitmek isterseniz kızlar şiddetle tavsiye ediyorum Bakırköy fal cafe melekler bahçesi Serdar a baktırın hala şoklardayımm

Güneşin oğlu Serdar diye arama motorunda yorumlar varmış kızlar bende yeni gördüm adam baya bilindik ben nasıl geri kalmışım buradan baktıran varsa yorumlar zaten çok çok iyiydi gerçektennn

Güneşin oğlu Serdar diye arama motorunda yorumlar varmış kızlar bende yeni gördüm adam baya bilindik ben nasıl geri kalmışım buradan baktıran varsa yorumlar zaten çok çok iyiydi gerçektennn
zamanında bu kişinin burada çok reklamı yapılmış yapan hesapların çoğuda yasaklanmış sonra
adamında fotoğrafını gördüm neresi güneş anlamadım klasik doğulu işadamlarına benziyo

Şiddetle tavsiye ettiğiniz için,baktırmayacağım
Bir de ,insanların zekasına hakaret etmeyin lütfen…
Ne zaman üye oldunuz,ne zaman şiddetle tavsiye edecek duruma geldiniz

hemen iş yerinden izin aldım koşarak gidiyorum :)

Bende saf gibi herkese inaniyorum ya allah beni napmasin
Öyle dusunmeyin bence, hisleriniz ne diyorsa onu yapin. Herkesin ovdugu ama ise yaramaz biiiiir suru falci var ona bakarsaniz. Ama Melekler kahvesinde iyi bir falci yok o da ayri. Ayrica bende yurtdisindayim ama genelde online yapiyorlar. Tabi soylersek yurtdisinda oldugumuzu 4 kat odettiriyorlar o ayri bi konu, ben demiyorum genelde. Yok efendim € 50,-- neymis ki, bizim icin bisey degilmis, oyle diyenleri aninda engelliyorum. Tabi hersey bedava burda, bizim paramizin degeri yok, 50 euro ne ki

Kızlar selam bir tane Zeynep nuamrası vardı burdan almıstım aradım 200 dedi aynı kişidir inşallah numara atarsanız karsılastayın öğlen bakacak biraz yavas konusuyor

Kızlar selam bir tane Zeynep nuamrası vardı burdan almıstım aradım 200 dedi aynı kişidir inşallah numara atarsanız karsılastayın öğlen bakacak biraz yavas konusuyor
Ay hadi bakalım zeynepcilerin arasına hoşgeldin mutlaka bize haber ver numarasının sonu 93 dü yanlış hatırlamıyosam bir üyenin bana mesajında öyle yazıyo ordan baktırmıştım

Evet simdi hatirladim, bende baktirmistim berbatti, Gunesin oglu deyince hatirladim. Kendi kendine oyle reklam yapiyo cunku. Berbat otesiydi hatta. Iyi ki gunesin oglu yazdin yoksa hatirlayamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…