arkadaşlarr bakırköydeki falcıya gittim inanılmıcak kadar süperdi kadın resmen aklımdan geçeneri bile söyledi ben bu yaşıma kadar çok kişiye fal baktırdım ama böyle birine hayatımda ilk defa rastladım bebekliğimden başladı çocukluqum gençliqim kaç yaşında evlendiğim şu anda kaç yaşında olduqum eşimle aramda kaç yaş olduqu eşimin yaşı ailemin kaçıncı çocuqu olduqum bnm çocuklarımın sayısı en büyüğünün hangisi olduqu çocuklarımın büyüdüğü zaman hangi mesleqi yapacakları ikisininde kaç yaşında evlenecekleri ve tarih vererek şu ayda olucak şeklinde yada şu yılda olucak şeklinde herşey, ama herşeyi anlattı ve tarihler konusunda bu tarihi sakın unutma tut aklında diyerek ve sorduqum bütün sorulara doqru cevap vererek ŞOK etti beni ama size kötü bir haberim var kadın 30liraya bakıyor ama herkesi evine kabul etmiyor özelime bikaç kişi gelip bu kadının numarasını istemişti bende gittikten sonra veririm demiştim kadına sordum bikaç arkadaşım gelmek istiyor dedim olmaz herkesi kabul etmiyorum dedi yani para için bile herkesi kabul etmiyor gözü tok biri hala şoktayım her sözüne Allahın izniyle diye başlıyor paylaşmak istedim
bakırkoydekı ayse bodrum katta oturuyor ve sısman kadın mı?
gittim ben serap hanıma...mevcut durumu bilme ve kişilik analizleri gayet iyi...amaa gelecek ile ilgili söyledikleri maalesef başarısız...ayrıca gelecek için çok yuvarlak şeyler söylüyor.özet:mevcut durum analizi ve kişiler ile ilgili yorum isityorsanız ok...ama gelecek için...maalesef pek başarılı değil derim.
karar sizin!!
herhalde...şuşu cafe...şengül (adın galiba böyle idi) den bahsediyorsun...evet...suya bakıyor...kahve ve kağıt karışımı birşey yaparak bakıyor...fena değil.mevcut durum,kişilik analizleri güzel,gelecek mantıklı...ama henüz çıkmadı....gelecek için yorumlarında başarılı mı birşey diyemem tabii...ama biz gayet memnun ayrılmıştık.
nurtopu gibi bi ayşemiz oldu sanırım. sitemiz hanımlarına hayırlı olsun :)
eee yazz12 arkadaşım, sizin ayşe teyze yorumunuzu alalım???
bir hanım arkadaş çok iyi yorumlamış bende katılıyorum demeden duramadım,
"GÖSTER AMA ELLETME OLMUŞ" WALLA...
roza'ya ben gitmiştim. hiç soru sormadı nerdeyse ve çok isabetli bakmıştı. başka bir arkadaşım gitmişti beğenmemişti.
ayrıca çıkan fal: bir arkadaşımı ağustos'ta gül'e götürmüştüm. zamana çok takılmam ancak 1 hafta evvelden de olsa bugün dediği şey çıktı. hatta kıza ikinci önemli şeyi tutturmuş oldu. aynısını bahar'da söylemişti, dolayısıyla o da bildi.
ağustos'tan beri bu ikisine gitmişti sadece. fikrimce fal baktırma olayında kesinlikle az gidilirse daha sağlıklı sonuçlar elde ediliyor. benim az baktırdığım dönemlerdeki fallarım da çıkardı. ne kadar sık gidilirse o kadar karışıyor. bunu bir falcı da söylemişti ve sürekli düşünmemek gerekiyor. çok sık fal baktıran bir arkadaşla da konuştuk geçen, ikimiz de artık sık gitmiyoruz ve bir şeylerin ilerlediğini farkettik. mümkünse max ayda 1.
önceki yazılanları okumadım,daha önce yazıldımı bilmiyorum ama İstiklal cd üstünde sokak adını hatırlamıyorum ama karakolun olduğu tarafta bir cafete götürmüştü arkadaşım beni evlenmeden önce.Herşeyi söylemişti birebir yaşadım arkadaşımkinide öyle,korkmuştuk hatta...Adı Şükrandı hatta seda sayana dilanda çıktı:18:
Ayyy gene forumun ruh hastası insanı olarak kimseyi beğenmediğimi söylücem =( Bu gün bana göre uzun bi aradan sonra gene fal aşkıyla taksime gittim... Melekler kahvesi Şengül'e baktırdım beğenmedim, hızlı hızlı bi sürü şey söyledi arada 1-2 şeyi tutturur gibi oldu... 300 şey söylerse 1-2 şey tutar tabi...
Hırsımı alamayıp ordan Kapris'e gittim... Tasula yada İmam'a baktırıcaktım ama yoklardı... Roza'ya baktırdım... Giden oldu mu Roza'ya??? Biraz fazla soru sordu gibi geldi... Gelecekle ilgili şeyler söyledi onları tutturur mu bilmiyorum...
haydi bunun üzerine yazayım Çıkan fal haberiiiiRoza 1 ay önce memleket ismi vererek eski sevgılınden alınacak bir intikamın içinde bir şeyin var dedi onu alıcaksın dedı...dedim 2 yıldır görüşmüyoruz amaaaaa ne oldu bız gorustuk aradı geldı ve ben gercekten cocugu yerın katmanlarına gömdüm
Ha bunun dısında roza ıyıymıydı dersenız hayır kız ıyı degıl basarılı bulmadım hatta begenmedımmm
olcak dedıgı seylerın suresı gectı ve olmadı bu harıcc
Roza'nın sana gelecekle ilgili dediklerinden çıkan bişey oldu mu?
kartı vardı bende,yarın bakar yazarım..önce kahve falı baktı sonra tarot açtı,bayağı uzun bakıyor.Örneğin ben o zaman nişanlıydım ama kadın bilebilecekmi diye alyansımı çıkarmıştım,bana direk sen nişanlısın alyansını neden çıkardın dedi vee eşimi resmen tarif etti,düğün tarihimi söyledi,nasıl bir yerde yaşayacağımı filann :18:
Merhaba;
Bi falcı var kadın kahve tarot ya da baska bişeye bakmıomus direk yüze hayatı döktürüuomuş valla gidenlerin hepsi şok içinde kalmış ve uzun bakıomuş ama öle böle diil hayat hikayesini anlatıomus kadın bi arkadasım ben korktum bu kadar bilemez dedi be nde telefonu var ama baktırmadım karar veremedim henüz cünkü o kadar gecegi duymaya hazırlıklımıyım bilemiyorum korkuyorum acıkcası ve 70 milyon yani fiyatı pahalı karar vericem işte ama falcıda son nokta dior herkes adı şermin telefonu arkadasımda var isteyen olursa ögrenirim AMA BEN BAKTIRMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?