İstanbul'da Fal - Falcılar

bakırkoydekı ayse bodrum katta oturuyor ve sısman kadın mı?

bence de serap su anda ıyı fakat gelecek hıc cıkmadı aksı oldu ayrıca

kadın onune gelene buyu var dıyormus kanmayın kızlar sakınn

nurtopu gibi bi ayşemiz oldu sanırım. sitemiz hanımlarına hayırlı olsun :)

eee yazz12 arkadaşım, sizin ayşe teyze yorumunuzu alalım???

henuz bılmıyoruz cevaplasın o mu degılmı ogrenelım ben gıtmıstık etkılendım ama gelecek cıkmamıstı gorelım kımmıs?

önceki yazılanları okumadım,daha önce yazıldımı bilmiyorum ama İstiklal cd üstünde sokak adını hatırlamıyorum ama karakolun olduğu tarafta bir cafete götürmüştü arkadaşım beni evlenmeden önce.Herşeyi söylemişti birebir yaşadım arkadaşımkinide öyle,korkmuştuk hatta...Adı Şükrandı hatta seda sayana dilanda çıktı:18:

Merhaba, İstiklal cad. üzerinde x cafe diye bir cafede Rana abla adında bir falcı var. Yıldızname-kahve falı bakıyor, bazen tarot da açıyor. Şu ana kadar bana söylediği bir çok şey doğru çıktı. Buraya tel nı yazmam sakıncalı mı bilmiyorum fakat bu akşam gittiğimde özellikle aldım soran olursa daha rahat bulsun diye 0212 252 59 17.
Kahve + fal (hangisi/leri olursa farketmez) toplam 15.-TL

roza'ya ben gitmiştim. hiç soru sormadı nerdeyse ve çok isabetli bakmıştı. başka bir arkadaşım gitmişti beğenmemişti.

ayrıca çıkan fal: bir arkadaşımı ağustos'ta gül'e götürmüştüm. zamana çok takılmam ancak 1 hafta evvelden de olsa bugün dediği şey çıktı. hatta kıza ikinci önemli şeyi tutturmuş oldu. aynısını bahar'da söylemişti, dolayısıyla o da bildi.
ağustos'tan beri bu ikisine gitmişti sadece. fikrimce fal baktırma olayında kesinlikle az gidilirse daha sağlıklı sonuçlar elde ediliyor. benim az baktırdığım dönemlerdeki fallarım da çıkardı. ne kadar sık gidilirse o kadar karışıyor. bunu bir falcı da söylemişti ve sürekli düşünmemek gerekiyor. çok sık fal baktıran bir arkadaşla da konuştuk geçen, ikimiz de artık sık gitmiyoruz ve bir şeylerin ilerlediğini farkettik. mümkünse max ayda 1.

Roza'nın sana gelecekle ilgili dediklerinden çıkan bişey oldu mu?

daha fazla bılgı yokmu cafe adı ve neye bakar be kadardı?

kartı vardı bende,yarın bakar yazarım..önce kahve falı baktı sonra tarot açtı,bayağı uzun bakıyor.Örneğin ben o zaman nişanlıydım ama kadın bilebilecekmi diye alyansımı çıkarmıştım,bana direk sen nişanlısın alyansını neden çıkardın dedi vee eşimi resmen tarif etti,düğün tarihimi söyledi,nasıl bir yerde yaşayacağımı filann :18:

haydi bunun üzerine yazayım Çıkan fal haberiiii Roza 1 ay önce memleket ismi vererek eski sevgılınden alınacak bir intikamın içinde bir şeyin var dedi onu alıcaksın dedı...dedim 2 yıldır görüşmüyoruz amaaaaa ne oldu bız gorustuk aradı geldı ve ben gercekten cocugu yerın katmanlarına gömdüm
Ha bunun dısında roza ıyıymıydı dersenız hayır kız ıyı degıl basarılı bulmadım hatta begenmedımmm
olcak dedıgı seylerın suresı gectı ve olmadı bu harıcc

Ayyy inşallah bana dediklerinden çoğu çıkar =))) Güzel şeyler söyledi...

Roza'nın sana gelecekle ilgili dediklerinden çıkan bişey oldu mu?

canımmm bana 1 ay once hayatımda olan bır ınsan ıcın ıddıalıyım goruceksın 15 ocakta sevgılı olucaksınız dedı adamla konusmuyoruz bıle su an
yine 17 ocakta ıs degıstırme kararı alıcaksın,27 ocakta ıs degıstıreceksın dedı bu da mumkun degıl
sallamasyon yanııı :27
karısık bakıyor yorulmaya cok gerek yokkk

Son düzenleme:
Merhaba;
Bi falcı var kadın kahve tarot ya da baska bişeye bakmıomus direk yüze hayatı döktürüuomuş valla gidenlerin hepsi şok içinde kalmış ve uzun bakıomuş ama öle böle diil hayat hikayesini anlatıomus kadın bi arkadasım ben korktum bu kadar bilemez dedi be nde telefonu var ama baktırmadım karar veremedim henüz cünkü o kadar gecegi duymaya hazırlıklımıyım bilemiyorum korkuyorum acıkcası ve 70 milyon yani fiyatı pahalı karar vericem işte ama falcıda son nokta dior herkes adı şermin telefonu arkadasımda var isteyen olursa ögrenirim AMA BEN BAKTIRMADIM

aa cok merak ettim bu falciyi :)

1-roza kim nerde kaça bakıyo?
2-şermin de çıktı hayırlı olsun
3-taksimdeki karakola yakın olan bi teyze daha var
4-biri daha vardı hatırlayamıyorum...hah hatırladım ranaydı
5-önceliği armağana vermiştim ben gerçi ama...

bunun kesinkes sonu yok...Allahım yaa merak edip bu siteye girerek hayırlara mı karıştım şerlere mi bilmiorum ama bööle giderse borç bataaana doğru 3 vakte kadar yol var bana o kesin..:)

angel edalim eski sevgilin mi geri döndü. Hani hep bekledğin kişi, esas oğlan???

hani birşeyi çok yersin miden bulanır bi daha görmek istemezsin ya...
bende bi günü fal günü ilan edip heryere gidip mütemadiyen fal baktırsam acaba sonunda midem bulanıp bi daha gitmek istemez moda girer miyim?:44::44::44::44::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…