İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Tarik Tarman'a baktirdim. Bi fal nasil kotu olabilirse daha kotusuydu emin olun. Papagan gibi ayni seyleri dedi; su 10 ve 60 sayilarina dikkat et, bunlari yaz, yani bu kadar kotu olabilirdi. Eee diyorum baska: 10 ve 60 sayilarina onem verin. Tek bunu dedi. Bi kez olsun insan yalanda olsa bi tahmin yurutmez mi. Bunu buraya yaziyorum ki eger insanlar arayis yaparlarsa bu isimle, sakin ama sakin baktirmasinlar, paralari cope gider. Seside bön bön zaten, sifir enerji.

günesin oglu serdarmi neyse artik bakirköydekise yani eskiden ordaydi, eski dedigimde 1-2 sene önce bakdirmisdim. cok kötü yani dedigi seyleri yasamadim. anlikdada attida atti. ben hic begenmemisdim. ve cok iddali konsuuyor uyuz oluyorum öylelerinede.

Zaten kendisini öven ve tanıtımını yapan üye,hesabını pasifleştirmiş
Şaşırdık mı?Hayır
Pirim vermeyin bu tarz kişilere
Güneşin oğlu Serdar demek ki
Allahtan ayın oğlu değil

Yazan kendisi zaten canim, ceza almis zaten artik giremez foruma umarim.

Kizlar dün tesadufen bi sayfayla karsilastim. Kiz kahve falini astroloji ile birlikte bakiyo ve cok ucuza yapiyo. Cok zahmetli is yaptigi ama daha yeni oldugu icin henuz cok hesapli. Instagram bilgileri vermek sanirim serbest, adresi: dilbertastro ve degisik bakimlari var tarot bakiyo, kahve fali ama hepsine astroloji katiyo ve o cok zahmetli bisey. Ben cok begendim ama sizde nasil olur bilemem ona göre bunuda bastan soylemek istedim. Telefon numarasi yok bende, dedigim gibi instagramdan baktirdim.

Merhaba! zeynebi atabilir misiniz özelden msj attım ama görmediniz sanırım :)
Arkadaşlar eski üyeyim
Zeynep’e çok baktırdım
Herşey güzel olacak, çok büyük şans geliyor, çok mutlu olacaksın deyip deyip arkasından herşeyinizi kaybetmil bir şekilde bulsbilisiniz...2-3 yıl önce kötüleri söylerdi az biraz , ama şimdi tamamen uçmuş herşey polyanna...kötüleri de söylemiyor artık...ya sa çok kusık bşr ses tonuyla araya sıkıştırıyor...çok yanıltıyor çok yanılttı .... hayat ona güzel bize değil söylefikleti hayalden başja birşey de değil...ben verdiğim parayz acımıyorum beni soktuğu hatallwre acıyorum .... hakkımk helal etmiyorum ona

Şuursuz bşr kadın bu Zeynep...dengesiz....eminmisin diyorum, bak bu senin söykediğin gibi durmuyor olay öyle gitmiyor diyırum,hala aynı ısear, çk büyük zarar gödüm , kötü değil şuursuz bir kadın bu

Canan’ın dediği şey çıktı şöyle şöyle birşey göreceksin dediği şeyi gördüm... Burda önerdiğim kişiler vardı baktıranlar sizden çıkıp çıkmadığıyla ilgili bilgi almak istiyorum çünkü söyledikleri olumsuz bir ilerleyişti

Canımmm merhaba
Ben kendisine iki kez baktırdım,ilkinde inanılmaz negatifti ki dedikleri açısından değil,enerjisi kötü
Ben,yenilen pehlivan güreşe doymazmış,tekrar baktırdım
Gerçekçi bir kadın bu benim için artı bir durum
Ama beni şaşırtan bir şey söylemedi açıkçası
Ayrıca inanılmaz sağlık sorunu yaşayan biriyim,sağlığım için iyi dedi
İşyeri ile ilgili dediği şeyler çıkmadı

Peki söylediği şeyler çıktımı yani yakın vadede. Ya ben gerçekten çok şaşırdım söylediği şeyin yine olmasına ama olumsuz tabi acaba denkmi geldi bilmek istiyorum yani çıkan birşey oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…