- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Hikaye oMersinli refikaya baktıran ve çıkan var mı
Ayrıca nedense beni bir muhasebeci ile evlendirmiştiMersinli refikaya baktıran ve çıkan var mı
Dmden mesaj attım sana :)Ayrıca nedense beni bir muhasebeci ile evlendirmişti
Hayatimda ilk defa bir fal yorumu alirken telefonu suratina kapamayi dusundum. 5 dk daha devam etseysi kapayacaktim da, basim agridi faldan sonra zaten.kendime dair napacağımı bilmiyorum hayatıma dair napacağımı bilmiyorum
bende size fal baktım zeynep gibi özelden mesaj atın iban vericem
bu arada müşterisinin??? adına ödeme almak da pek müşteriye yapılacak bişey değil danışıklı dövüş olmasın bu
Havin gelecek hic cikmadi bende zaten cok bir sey soylememisti. Anda soylediklerisinin de yarisi dogru yarisi yanlisti yani bence cok bos degil biraz hisleri var ama falci olarak iyi bulmadim ben yani tekrar baktirmayi dusunmem.Merhaba, bir ara Havin çok övülmüştü bastıranlar güncelleyebilir mi ona göre bakım yaptırmak istiyorum
Merhaba , kaça bakıyor acabaKizlar dün tesadufen bi sayfayla karsilastim. Kiz kahve falini astroloji ile birlikte bakiyo ve cok ucuza yapiyo. Cok zahmetli is yaptigi ama daha yeni oldugu icin henuz cok hesapli. Instagram bilgileri vermek sanirim serbest, adresi: dilbertastro ve degisik bakimlari var tarot bakiyo, kahve fali ama hepsine astroloji katiyo ve o cok zahmetli bisey. Ben cok begendim ama sizde nasil olur bilemem ona göre bunuda bastan soylemek istedim. Telefon numarasi yok bende, dedigim gibi instagramdan baktirdim.
Merhaba, kahve fali 75tl ve daha bir suru bakimi var. Isterseniz sayfasina bakin yaziyo cunku. Sanirim tarot 100 muydu simdi ne desem yanilmis olabilirim. Ama kahve baktirdim ben 75 tl idi ama ustune astroloji katti. Cok kapsamli bakimdi.Merhaba , kaça bakıyor acaba
Ben daha önce üstüne basa basa yazmıştım burada zaten çok terbiyesiz birisi olduğunu. Büyük ihtimal öğrencilikten sonra felan para kazanıyım kafasıyla fal bakmaya başlamış 20-25lerinde birisi olabilir. banada ileri geri konuşmuştu engellemiştim anındaDİKKAT!!!
Herkese merhaba buraya çok az insan hakkında yorum yazmışımdır aratabilirsiniz falları çoğunun çıkmamış olmasına rağmen en fazla dedikleri olmadı diyip geçmişimdir. Fakat bugün fazlasıyla TERBİYESİZ ve HADSİZ birini burda belirtmek isterim ki böyle terbiyesizlere paramızı kaptırmayalım. Yurtdışında yaşıyorum ve Türkiye ile aramda 2 saat fark var dün akşam için Türkiye saatiyle 5 te bakım HAVIN adındaki falcıdan randevu aldım. Gördüğünüz gibi buranın saatiyle 3 de Türkiye saatiyle 5 te parasını gönderdim ve mesaj attım attığım mesajlara cevap germedi aradım kapattı ve geri dönüş yapmadı. 30 dk sonra hanımefendi cevap verecek misiniz mesajına verdiği cevap bu. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış bu olsa gerek! Herkes çalışıyor ve herkesin bir programı var eğer 5 te uygun olamayacaksan bana haber vereceksin!!! Öyle kafana göre yarım saat sonra cevap veremezsin hadi cahilliğinden vermedin haber yazdığım da kusura bakmayın bir 20 dk geç başlayabilir miyiz diyeceksin ! Bu mesajın bir şekilde sana geleceğini de çok iyi biliyorum. Dua et parayı hemen gönderdin yoksa senle fena uğraşırdım!!!
Burdan da herkese duyurum olsun böyle hadsiz kendini bilmezlerin 1 kuruş bile kazanmalarına vesile olmayalım
25 temmuzda söylemişimisterse dünyanın en iyi falcısı olsun havini asla önermiyorum kızlar haberiniz olsun
kendime dair napacağımı bilmiyorum hayatıma dair napacağımı bilmiyorum
bende size fal baktım zeynep gibi özelden mesaj atın iban vericem
bu arada müşterisinin??? adına ödeme almak da pek müşteriye yapılacak bişey değil danışıklı dövüş olmasın bu
bende de bildiği şeyker var ama bilemedikleri ve kaybettirdikleri çok çok daha fazla... yanıldıkları çok önemli noktalardı...Günaydın dostlar
Genelde tarafsız yazmaya çalışıyorum ,bilenler biliyor beni
Az sayıda falcıya baktırıyorum ve aralıklı olarak
Belki bir de hiç denemediklerimi deniyorum
Eylül ayında Zeynep’e baktırmıştım
İşimle ilgili sıkıntılıydım çok
Bana bir değişiklik olacağını,arkadaşlarımın dilde hayırlı olsun diyeceklerini ancak Kalben bu değişimi istemeyeceklerini söylemişti
Dediği gibi oldu,güzel bir değişim oldu
Arkadaşlarda onun dediği gibi davrandı aynen
Hiç bilmiyor ramamen atıyor demedik.... birşeylet biliyır ki gerçekten çok sk müşterileri var... ama bugün dediğini yarın tetsi söyleyebilir ve siz birönceki gübe göre bir adım atmışsınızdır ve geri dönüşümartık yoktur, açık sçık yaxamıyırım olayı... neticede kazabdırdığıklarının yanında kaybettirdikleri çok çok fazla... fal işte, faldan zaten küm hayır görmüş... herkes kendi hissiyatına göre davransın bence , falcılar gerçek ankamda asla kazandırmaz ben artık bırakrım bu işjeri sadece zeynep değil hiç bir falcının ünsana biri faydası yokbende de bildiği şeyker var ama bilemedikleri ve kaybettirdikleri çok çok daha fazla... yanıldıkları çok önemli noktalardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?