İstanbul'da Fal - Falcılar

baktırmadım arkadaşlar allah aşkına özel mesaj atmayın akşama baktıracagım yemin ederimn korkuyorum buraya bişr şey yazmaya

İzmirli Gülistan'ın telefonunu bilen var mı kızlar bir kere baktirmistim, adanalı yusuf ile onunkini kaybettim. İzmirli Gulistan mutlaka üyelerde vardır, gönderenin nezaketi için şimdiden teşekkür ederim. Adanalı Yusuf sanırım çok eski üyelerde. Onlar artık girmiyor galiba.

Gülistan da kötü şstersen göndereyim onun da söyledikleri çıkmadı

Arkadaşlar çok uzun yılların fal mşterisiyim.... kaderde olan yaşanıyor, yok önceden uyardılar yanlış yapmamı engellediler diye falcılara kıymet bindirmetin... ben her hafta haftada iki kez zeynoya baktırıyordum çok büyük bir para dolandırılmam oldu ki hemen öncesinde zeynebe baktormıştım hatta olay öncesinde 1 ay için 5 krz falan baktırmışım ama hiçbirinde bu olayı göremedi dolandırıldığım mevlatı buraya yazmayacam çok büyük sonra olay okunca aradım böyle böle oldu diye evet dolandırılmışsın dedi ... pardon da sana öncesinde defalarca baktırmışım hiiç mi görmedin ... bu göremediği olaylardan sadece bir tanesi daha iki çpk büyük olay var ... öncesinde görüp uyaydığı ıvır zıvırları büuütmeyin asıl görmesi gerekeni görmedi ki
Sakın o parayı ona verme 3 kere gittim bir kere bile dediği çıkması işimi bildi sade

işin en üzücü tatafı bı para kaybı öncesi hep para şansı görüyorum demesi... ben ona baktırdığım fallardan sadece küm beni çekemiyor küm beni kıskanıyor kiminle konuşma yapacam ( isim bile var) ama bu konuşmalar eften püften snlamı olmayan konuşmalar ... bunları bilsen ne bilmesen ne..... sen beni sarsacak ciddi olayları görememişsin bu abuk subuk olaylarla mı kafa ütüleyeceksin.... kısacası elde var sıfır... ömceden uyardığı ciddi bir olay olmadı, ama ciddi çok şey yaşandı

Sanırım allah yolundan ayrılıp falcılardan medet umuyoruz ya, allah da bu yanlış yolu seçenleri ödüllendirmiyor işte... bu fal işinden kimse fayda gördüğünü zamnetmesin, kenndi hislerinizle jarar vermeye çalışın

Ne demek istediğimi onun sıkı müşterileri anlar, ben de onun sıkı müşterisiydim , koruyucu melek gibi bile gördüm baktıronca herşeyi bilecek ve beni kötü şeylerden koruyacak zannettim öünkü bildiği bazı şeyler oldu gerçekten ve bunlara güvenetek kötüleri önce hep söyler zannettim , ama asla bir falcıdan medet ummayın arkadaşlar 1 bilir 3 kaybettirir...

Bahsettiğin kişi kim...

Kızlar merhaba daha önceden telefondan görüntü olarak İrem’e fal baktıran var mı?Sadece tarot bakıyormuş

Benim bir arkadasım var Twitter da ne kadar falcı tarotçu varsa baktırdı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…