- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
baktırmadım arkadaşlar allah aşkına özel mesaj atmayın akşama baktıracagım yemin ederimn korkuyorum buraya bişr şey yazmayamerhaba kızlar bu akşam için birine para gönderdim. çocukluk arkadaşımın tavsiyesi ile o böyle şeylere inanmaz bir hafta önce beni şok oldum diye aradı benim merakımı bildiği için. tüm iş yeri olarak baktırmışlar neredeyse ve herkese her şeyi söylemiş söyledikleri çıkınca oda aramış şu an o çok yeni baktırdığı için bir şey diyemiyorum. ben bu akşam baktıracagım görüntülü görüşüyormuş ve kahramanmaraş ta yaşıyormuş baktırayım bakalım size sonucu bildireceğim
Valla önceki yazdıklarını hatırlayamadım. Sayfalarca yazılmış sende biliosun. Bana da Zeynep bildikleri oldu bilmedikleri de bazı şeyleri hiç bilemio bazıları da nokta atışı. Ama beni uyardığı konularda haklıydı
Valla önceki yazdıklarını hatırlayamadım. Sayfalarca yazılmış sende biliosun. Bana da Zeynep bildikleri oldu bilmedikleri de bazı şeyleri hiç bilemio bazıları da nokta atışı. Ama beni uyardığı konularda haklıyd
Ayrıca bu üç kötü olayı baktırfığım diğer falcılar da bilemedi bu zeynebe mahsus değil diğerlerinden hadi neyse Zeynebim bunları bilmesini bekletdim ama o da bilemeyince falın artık boş olduğunu düşünüyorum... bu zeynep ile ilgili değil fal ile ilgili , üç harfliketi söylemiyorlar kötüleri işte bundan bence
Valla önceki yazdıklarını hatırlayamadım. Sayfalarca yazılmış sende biliosun. Bana da Zeynep bildikleri oldu bilmedikleri de bazı şeyleri hiç bilemio bazıları da nokta atışı. Ama beni uyardığı konularda
Gülistan da kötü şstersen göndereyim onun da söyledikleri çıkmadıİzmirli Gülistan'ın telefonunu bilen var mı kızlar bir kere baktirmistim, adanalı yusuf ile onunkini kaybettim. İzmirli Gulistan mutlaka üyelerde vardır, gönderenin nezaketi için şimdiden teşekkür ederim. Adanalı Yusuf sanırım çok eski üyelerde. Onlar artık girmiyor galiba.
Tesekkur ederim canım benim cansın.Gülistan da kötü şstersen göndereyim onun da söyledikleri çıkmadı
Bana anlıkları az çok tutturdu ama gelecek olacaklar tam tamına 0Ucundan bile çıkmadı. İnsan'ın olmasını istediklerini duyunca hoşuna gidiyor ama öyle şeyler oldu ki anlık bile bilememiş.
Sakın o parayı ona verme 3 kere gittim bir kere bile dediği çıkması işimi bildi sadeceTesekkur ederim canım benim cansın.
Sakın o parayı ona verme 3 kere gittim bir kere bile dediği çıkması işimi bildi sade
Sanırım allah yolundan ayrılıp falcılardan medet umuyoruz ya, allah da bu yanlış yolu seçenleri ödüllendirmiyor işte... bu fal işinden kimse fayda gördüğünü zamnetmesin, kenndi hislerinizle jarar vermeye çalışınişin en üzücü tatafı bı para kaybı öncesi hep para şansı görüyorum demesi... ben ona baktırdığım fallardan sadece küm beni çekemiyor küm beni kıskanıyor kiminle konuşma yapacam ( isim bile var) ama bu konuşmalar eften püften snlamı olmayan konuşmalar ... bunları bilsen ne bilmesen ne..... sen beni sarsacak ciddi olayları görememişsin bu abuk subuk olaylarla mı kafa ütüleyeceksin.... kısacası elde var sıfır... ömceden uyardığı ciddi bir olay olmadı, ama ciddi çok şey yaşandı
Ne demek istediğimi onun sıkı müşterileri anlar, ben de onun sıkı müşterisiydim , koruyucu melek gibi bile gördüm baktıronca herşeyi bilecek ve beni kötü şeylerden koruyacak zannettim öünkü bildiği bazı şeyler oldu gerçekten ve bunlara güvenetek kötüleri önce hep söyler zannettim , ama asla bir falcıdan medet ummayın arkadaşlar 1 bilir 3 kaybettirir...Sanırım allah yolundan ayrılıp falcılardan medet umuyoruz ya, allah da bu yanlış yolu seçenleri ödüllendirmiyor işte... bu fal işinden kimse fayda gördüğünü zamnetmesin, kenndi hislerinizle jarar vermeye çalışın
Bahsettiğin kişi kim...Ne demek istediğimi onun sıkı müşterileri anlar, ben de onun sıkı müşterisiydim , koruyucu melek gibi bile gördüm baktıronca herşeyi bilecek ve beni kötü şeylerden koruyacak zannettim öünkü bildiği bazı şeyler oldu gerçekten ve bunlara güvenetek kötüleri önce hep söyler zannettim , ama asla bir falcıdan medet ummayın arkadaşlar 1 bilir 3 kaybettirir...
Tüm yazdıklatBahsettiğin kişi kim...
zeynep canım ... ona güvenirken yaşadığım talihsizlikleri yazdım.... benim suçum ona sadece güvenmek ... bu güven de 3-4 tutan durumdan oluştu.... zeynep sayfası tamamen kapandı benim için ....Bahsettiğin kişi kim...
Benim bir arkadasım var Twitter da ne kadar falcı tarotçu varsa baktırdı:)kızz ben daha önce burada yazmıştım twitter falcılarının kendi arasında bir wp grubu filan varordan aralarında konuşuyolar kim kime ne baktırdı diye bana kavga ettiğim twitter falcısı söylemişti çoğu zaten 18 27 yaş aralığında gençler
Evet var,ama kimi diyor acababaktırmadım arkadaşlar allah aşkına özel mesaj atmayın akşama baktıracagım yemin ederimn korkuyorum buraya bişr şey yazmaya
Hasanın numarasını atabilir misin acaba?kızlar sarmasık cafe hasan dedği birşey cıktı 1 hafta 10 gün içinde arıcak demişti
burdan telefon nosu aldıgım hazal da 2-4 gün içinde arayacak dedi 2 gün sonra aradı
Banada atabilir misinizHasanın numarasını atabilir misin acaba?
Hasan da baya kötü tek dediği çıkmadı banaHasanın numarasını atabilir misin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?