- 13 Mayıs 2019
- 410
- 633
- 103
Ya takmayın kafanıza yine iyi paranızı yollamış geçen ünlülere bakan bi kadın sözüm ona... Ağzında yemek lokmalarının sesi, 35_40 dakika bakarım dediği falda 10 dakika biseyler saçmalamalar, iki kişi sorsan karıştırıyorum bana tek sor:))) bunu da ilk kez gördüm... Hadsizligin alası... Tamam falı kesin hakkımı da helal etmiyorum müsaadenizle dedim. Biz muhatap olup kendimiz kendimize ediyoruz... İstanbul' da gerçekten falcı yok sanırım. İyi olanlar Bursa, Adana dağılıp kaçıyorlar... Artık bulunmak mi istemiyorlar kemik müşteri var vakit mi yok bilemedim de burada yazılanların tadı kaçtı. Başta iyi olan çok kişi bozdu gerçekten.Sabaha kadar açıklama yapsın terbiyesiz. 30 dk geç dönüyor madem öyle niye randevu veriyorsun randevu saatini aksaranlar da oldu ama ben bunun kadar terbiyesiz hadsiz birini görmedim. Müşteri benim paramla rezil olup senin keyfini mi bekleyeceğim işim var gücüm var bir de utanmadan Çan Çan çemkiriyor aşırı sinirlendim. Buraya hiç bu kadar olumsuz bir yorum yazmamıştım insanı çileden çıkarır bu hadsize giden 1 kuruşa üzülürüm
Ya Zeynep bana isim veriyor, isimler çıkıyor, hatta verdiği bir soyadda iş için iki kişi ile tanıştım ama ekimde iş dedi hani geçti olmadi, falı çıkıyor gibi olup yarım kalıyor. Onda bi degisik hal var ama çıkıyor gibi olup çıkmayan falcı da gerek yok yaHiç bilmiyor ramamen atıyor demedik.... birşeylet biliyır ki gerçekten çok sk müşterileri var... ama bugün dediğini yarın tetsi söyleyebilir ve siz birönceki gübe göre bir adım atmışsınızdır ve geri dönüşümartık yoktur, açık sçık yaxamıyırım olayı... neticede kazabdırdığıklarının yanında kaybettirdikleri çok çok fazla... fal işte, faldan zaten küm hayır görmüş... herkes kendi hissiyatına göre davransın bence , falcılar gerçek ankamda asla kazandırmaz ben artık bırakrım bu işjeri sadece zeynep değil hiç bir falcının ünsana biri faydası yok
Twitter da bi tane anné nickli var o mu? Eğer oysa bilemedim fiyatları yüksek geldi denemedim. Bir de yazisarakmis, ben yazistigim hiçbir faldan keyif almam. Telefon bile sıkıntı ki...Kizlar falci anna yi duyan varmi aranızda istanbulda yasiyan bi kadin
Bana 1 yıldır yeni iş diyor ortada birşey yok...2 yıldır 3 falından birinde yeni araban hayırlı oldun diyor öyle bir ihtmal bile yok ... neyse arada bizi mutlu etmek için fala birşeyler katıyor kendince, o an mutlu olursun ama sonrasında daha da mutduz olursun.. beklentiye bu kadar kolay sokmamalı bence insanı... biraz söylediklerine dikkat etmeli parayla umut satmamalıYa Zeynep bana isim veriyor, isimler çıkıyor, hatta verdiği bir soyadda iş için iki kişi ile tanıştım ama ekimde iş dedi hani geçti olmadi, falı çıkıyor gibi olup yarım kalıyor. Onda bi degisik hal var ama çıkıyor gibi olup çıkmayan falcı da gerek yok ya
Krize giriyoruz, yalnızlıktan iki laflasalim diyoruz bu falcı kısmının kafası eserikli
kız banada bi kere haneye yeni araba geliyo hayyırlı olsun demişti yok gerek yok dedim o zaman eşin alcak diyoBana 1 yıldır yeni iş diyor ortada birşey yok...2 yıldır 3 falından birinde yeni araban hayırlı oldun diyor öyle bir ihtmal bile yok ... neyse arada bizi mutlu etmek için fala birşeyler katıyor kendince, o an mutlu olursun ama sonrasında daha da mutduz olursun.. beklentiye bu kadar kolay sokmamalı bence insanı... biraz söylediklerine dikkat etmeli parayla umut satmamalı
Hiç mi çıkmadı?? Sen çok iyi dedinZeynep'in gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı, ona verdiğim paralara acıyorum...
Kim bu ??Şimdi diyeceksiniz ki madem bilemedi baktırma; ya işte hep bildiği ıvır zıvır olan ve gereksiz daha birsütü şey yüzünden devam ettim ama anladım ki bildikleri hayatımı asla kolaylaştırmıyor asıl bilemefikleri çok şey götürmüş benden... senin iş arkafaşının senin terfini çekememesini bülmenin sana faydası ne , bana da zamanında şu seni çekemiyor dedi evet onlar doğruydu ama bunu bilmek ile ne kazandınız... hayatımdaki dönüm noktalarını bilemedi, çok ağır kayıplarım oldu onların hiç birini bilemedi
İnsan yanılabiliyorİyi diyeli 1 yıl olmuş artık kötü diyorum bu yıl yaşadığım 3 byük kötü olayın hiçbirin görmedi hep iyi könuştu ama iyiye dair birşey yaşamadım
İyi diyeli 1 yıl geçmiş hamgi dünyada yaşıyorsunuz
Kötüymüş işte geç de olsa anladık
Valla önceki yazdıklarını hatırlayamadım. Sayfalarca yazılmış sende biliosun. Bana da Zeynep bildikleri oldu bilmedikleri de bazı şeyleri hiç bilemio bazıları da nokta atışı. Ama beni uyardığı konularda haklıydıİyi diyeli 1 yıl olmuş artık kötü diyorum bu yıl yaşadığım 3 byük kötü olayın hiçbirin görmedi hep iyi könuştu ama iyiye dair birşey yaşamadım
İyi diyeli 1 yıl geçmiş hamgi dünyada yaşıyorsunuz
Kötüymüş işte geç de olsa anladık
Ayrıca bu üç kötü olayı baktırfığım diğer falcılar da bilemedi bu zeynebe mahsus değil diğerlerinden hadi neyse Zeynebim bunları bilmesini bekletdim ama o da bilemeyince falın artık boş olduğunu düşünüyorum... bu zeynep ile ilgili değil fal ile ilgili , üç harfliketi söylemiyorlar kötüleri işte bundan benceİnsan yanılabiliyor
İyi değilmiş ok mi
Ucundan bile çıkmadı. İnsan'ın olmasını istediklerini duyunca hoşuna gidiyor ama öyle şeyler oldu ki anlık bile bilememiş.Hiç mi çıkmadı?? Sen çok iyi dedin
Zeynep tam anlamiyla fiyasko cikti yani. Yorumlarin benim icin degerli, burada paylastigin icin tesekkurler. Bir ara ciddi ciddi zeynebe baktirmayi dusunmus ama hep ertelemistim. En iyisini yapmisimUcundan bile çıkmadı. İnsan'ın olmasını istediklerini duyunca hoşuna gidiyor ama öyle şeyler oldu ki anlık bile bilememiş.
Yok yazisarak bakmiyor benim dediğim tlf yada yuz yüze evet fiyati biraz yuksekTwitter da bi tane anné nickli var o mu? Eğer oysa bilemedim fiyatları yüksek geldi denemedim. Bir de yazisarakmis, ben yazistigim hiçbir faldan keyif almam. Telefon bile sıkıntı ki...
kızz ben daha önce burada yazmıştım twitter falcılarının kendi arasında bir wp grubu filan varHavinle ilgili dun bir uye saygisizligindan dem vurmustu (hak verilebilir) ama ben havinle ilgili baska bir sey paylasmak istiyorum. Havine 2 kere baktirmistim. Ona baktirdigim zamanlar arasinda baska bir falciya baktirmistim ve havin o falciyla tanidik oldugunu vs soylemistisonra da sogudum aslinda o zamandan beri de elim gitmiyo fal islerine. Burada da coklu hesaplar tanidiklar vs var tabi ama biz buradan numara alip birini arayinca nerden bilelim ki yan odasindaki falciya da (artik gercekten falciysa tabi) bilgilerimizin ulasmadigini? Yoksa anlikta bilmeleri ve diger taraftan cuvallamalari… ne biliyim bi garip.. yani umarim anlatabilmisimdir ama falcilarin bir cogu (belki de hepsi?) birbirlerinden haberdar ve aralarinda iletisim, bilgiler dönüyo. Bence.
kahramanmaraştan birine hiç fal baktıran var mı buradan biri değil yani arkadaşımında burayla alakası yok zaten amamerhaba kızlar bu akşam için birine para gönderdim. çocukluk arkadaşımın tavsiyesi ile o böyle şeylere inanmaz bir hafta önce beni şok oldum diye aradı benim merakımı bildiği için. tüm iş yeri olarak baktırmışlar neredeyse ve herkese her şeyi söylemiş söyledikleri çıkınca oda aramış şu an o çok yeni baktırdığı için bir şey diyemiyorum. ben bu akşam baktıracagım görüntülü görüşüyormuş ve kahramanmaraş ta yaşıyormuş baktırayım bakalım size sonucu bildireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?