İstanbul'da Fal - Falcılar

hemen iş yerinden izin aldım koşarak gidiyorum :)
Merhaba gittiniz mi acaba merak ettim ben yanlış anlaşılmamak için yorumu uzatmak istemedim hatta silmeyi düşündüm yani… Antalya da oturuyorum tatile gittim İstanbul’a zor zamanlardan geçiyorum belkide çok beklentide iyi bişeyler duymak istediğim için bana iyi geldi ben memnun kaldığımı yazdım ama sizin de yorumunuzu merak ettim..

Banada sadece bir dediği evet çıktı gerisi çıkmadı. Zeynep ondan biraz daha iyi

Umut fal bakmayı çoktan bırakmış diye duydum, 6-7 yıl belki daha fazla,,, çok büyk arazi alıp orda tarım vs ilw uğraşıyormuş güya
ben bir iki sene önce baktıranları duymuştum parası çok diye numarasını almamıştım şimdide bulamıyorum belki de bırakmıştır haaklısınız bu tarzda bir bakan arıyorum ya sanırım ama yok

Çok ta birşey kaçırmadınız... yıllar önce 1 yıl ara ille 3 kez baktırdım..,nasipte yoksa kimse birşey söyleyemiyır..,,, nasipte varsa orta derece bir falco da söyler..,ebru gündeş in rezza ile evleneceği kaderinde varmış söylemiş, zeynepe vaktırsa o da söyler...zeynep öyle büyk olay olacaksa söylüyır zaten.... sorun olmayacaksa da söylüyor olması

Uzun zamandır yorum yapmıyordum. Ama Zeynep hakkında bu kadar karalayici konusulunca yapmak istedim. 2019 dan beri Zeynep'e baktiririm. O zamanlar beraber olduğum kişiyle evlilik varmı diye sorduğumda varlıkları bana hiç bir zaman var yakın vade demedi. Göremiyoruz şu an yok dediler takii 2022 yılına kadar bundan sekiz ay öncesi ile sana evlilik var demeye başladılar. Hatta o arada Zeynep birde geçmişle bağlantılı yurtdışı ile işi olan biri isim değil adamın baş harfini verdi oda evlilik teklif edecek diye. Belki sizin beklediğiniz gibi hemen olmadı ama şu an iki tane evlilik teklifi aldım aylar öncesinden dediği gibi. Ve yine Zeynep bundan iki sene önce bana beraber olduğun kişi taşınıyor tüm eşyaları kafama göre alacaksın bu yeni evde dedikten 6 ay sonra dediği olmuştur. Zeynep zorla kimseye fal bakayım derdinde olan bir bayan değil. Onun kendi kemik müşterileri bence ona yeterli. Zeynep'in dediklerini zamana yayarak anlamak onu tanıdıkça daha mümkün olabiliyor. Benim kendi şahsi düşüncem ve şu an içinde bulunduğum durum bu. Bana hangisini seçersen onunla yoluna devam edeceksin dedi son karar hep bize ait

Arkadaşlar bu bir fal %100 tutma ihtimali hiçbir falcıda yok. Zeynep e ben uzun zamandır baktırıyorum dediği şeylerin çoğu oldu. Hatta bu yaz erkek arkadaşımla aram çok iyiyken ağustos ortasında sorun olacak dedi gerçekten de o zamanlarda ayrıldık. Kardeşim evleneceğinde ayrılırlar dedi 6 ay sürdü evliliği, büyü yapılıyor dedi evde büyü bulduk bunun gibi birçok şeyi bildi. Yanıldığı yerlerde oldu bazen ama geleceği zaten çok iyi bilme ihtimali yok kimsenin. Ben bu şekilde kimsenin hakkının yenmesini istemem. Beğenmiyorsanız aramazsınız ama böyle yazmak çirkin bence. Silah zoruyla fal bakmıyor.

Kimse kusura bakmasın ama Zeynep'in asıl konu için ısrarla kesin olacak dediği şey olmadı Hatta ben Zeynep'e güvenip kendim adım attım, bir de üstüne rezil oldum Adamın tekrar egosunu okşamış oldum. Buraya zaten bazı özellikleri bildi falan diye yazmıştım ama benim için asıl konuyu bilemedikten sonra bunların hiçbir önemi yok...

Ben bir keresinde Gamze Çakal (Zeynep'in eski müşterisi) adına ödeme yapmıştım. O sizsiniz sanırım, kullanıcı adınız malum

Valla geceninkraliçesine katılıyorum,zeynebin sadece 1 konuda Allah var aile konusu için konuşuyorum özellikle dediği olmuştur. O da nasıl oldu,ben kendim sorduğumda cevap verdi.
Bana özel hayatımla ilgili söylediği şeylerin ses kaydını size atsam koparsınız. Senin için ölüyor sana gelecek hayatında kimse yok,1 ay içinde birliktesiniz dediği adam ben zeynebe baktırdığımda meğersem tatilde demiştim ya size hani,heh o adam şuan evleniyor.... diyeceklerim bu kadar

Forumda zeyneple direkt alakali olabilecegini dusundugum bir iki kisi daha var… arada bir gelip zeynep guzellemesi yapip kayboluyolar. bende dahil “acaba mi” diyoruz ve bazilari o an fal gonderiyolar hemen. Ama simdi anlamiyorum; bu kadar zeynep iyiyse hatta uber superse o zaman daha fazla kisiye cikmali… ama boyle olmuyor. O bazilarina bir iki bilip digerlerine bilemiyor..
cok tuhaf..
sonrada enerjim/iz tutmadi falan filan.. yersen..

Mersinli refikaya baktıran ve çıkan var mı
4 yıl kadar önce... Telefonunu kaybetmiştim adanalı yusuf un da kaybettim... Falı cok hatırlamıyorum galiba iki kez baktırdım, kadin anda başarılı bir kadındı. Sevdin mi sen? O zaman Adana, İzmir, Mersin çok denedim öyle geleceği bilen yok ama anda başarılı olanlar arada derede çıkıyor. Adanalı Yusuf'u arıyorum ya kızlar telefonu birilerinde vardır muhakkak mesajımı okuyan olursa... N'olur bana bi mesaj atsın.

Öfff ne zamandir baktiricam bi olmadi. Kahveyi icip kapatiyorum. O an ders calistigim icin unutuyorum bi bakmisim uzerinden 5-6 saat gecmis bu sekilde yanlislikla fali biraktim galiba birazdan derse gecicem yine kahve yapicam, usenmezsem birine aticam.. ama buyuk ihtimalle uzerinden saatler gececek ve fal atmayi yine unutucam
Yeri gelmisken sorayim; kariyer, egitimde iyi biri var miiiii, ucuz olmasi tercihtir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…