- 30 Ekim 2022
- 8
- 6
- 1
- 34
Merhaba gittiniz mi acaba merak ettim ben yanlış anlaşılmamak için yorumu uzatmak istemedim hatta silmeyi düşündüm yani… Antalya da oturuyorum tatile gittim İstanbul’a zor zamanlardan geçiyorum belkide çok beklentide iyi bişeyler duymak istediğim için bana iyi geldi ben memnun kaldığımı yazdım ama sizin de yorumunuzu merak ettim..hemen iş yerinden izin aldım koşarak gidiyorum :)
Banada sadece bir dediği evet çıktı gerisi çıkmadı. Zeynep ondan biraz daha iyiCanımmm merhaba
Ben kendisine iki kez baktırdım,ilkinde inanılmaz negatifti ki dedikleri açısından değil,enerjisi kötü
Ben,yenilen pehlivan güreşe doymazmış,tekrar baktırdım
Gerçekçi bir kadın bu benim için artı bir durum
Ama beni şaşırtan bir şey söylemedi açıkçası
Ayrıca inanılmaz sağlık sorunu yaşayan biriyim,sağlığım için iyi dedi
İşyeri ile ilgili dediği şeyler çıkmadı
anligi bile bilememis mi yoksaaZeynep'in gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı, ona verdiğim paralara acıyorum...
ben bir iki sene önce baktıranları duymuştum parası çok diye numarasını almamıştım şimdide bulamıyorum belki de bırakmıştır haaklısınız bu tarzda bir bakan arıyorum ya sanırım ama yokUmut fal bakmayı çoktan bırakmış diye duydum, 6-7 yıl belki daha fazla,,, çok büyk arazi alıp orda tarım vs ilw uğraşıyormuş güya
Çok ta birşey kaçırmadınız... yıllar önce 1 yıl ara ille 3 kez baktırdım..,nasipte yoksa kimse birşey söyleyemiyır..,,, nasipte varsa orta derece bir falco da söyler..,ebru gündeş in rezza ile evleneceği kaderinde varmış söylemiş, zeynepe vaktırsa o da söyler...zeynep öyle büyk olay olacaksa söylüyır zaten.... sorun olmayacaksa da söylüyor olmasıben bir iki sene önce baktıranları duymuştum parası çok diye numarasını almamıştım şimdide bulamıyorum belki de bırakmıştır haaklısınız bu tarzda bir bakan arıyorum ya sanırım ama yok
Evetanligi bile bilememis mi yoksaa
Uzun zamandır yorum yapmıyordum. Ama Zeynep hakkında bu kadar karalayici konusulunca yapmak istedim. 2019 dan beri Zeynep'e baktiririm. O zamanlar beraber olduğum kişiyle evlilik varmı diye sorduğumda varlıkları bana hiç bir zaman var yakın vade demedi. Göremiyoruz şu an yok dediler takii 2022 yılına kadar bundan sekiz ay öncesi ile sana evlilik var demeye başladılar. Hatta o arada Zeynep birde geçmişle bağlantılı yurtdışı ile işi olan biri isim değil adamın baş harfini verdi oda evlilik teklif edecek diye. Belki sizin beklediğiniz gibi hemen olmadı ama şu an iki tane evlilik teklifi aldım aylar öncesinden dediği gibi. Ve yine Zeynep bundan iki sene önce bana beraber olduğun kişi taşınıyor tüm eşyaları kafama göre alacaksın bu yeni evde dedikten 6 ay sonra dediği olmuştur. Zeynep zorla kimseye fal bakayım derdinde olan bir bayan değil. Onun kendi kemik müşterileri bence ona yeterli. Zeynep'in dediklerini zamana yayarak anlamak onu tanıdıkça daha mümkün olabiliyor. Benim kendi şahsi düşüncem ve şu an içinde bulunduğum durum bu. Bana hangisini seçersen onunla yoluna devam edeceksin dedi son karar hep bize aitŞuursuz bşr kadın bu Zeynep...dengesiz....eminmisin diyorum, bak bu senin söykediğin gibi durmuyor olay öyle gitmiyor diyırum,hala aynı ısear, çk büyük zarar gödüm , kötü değil şuursuz bir kadın bu
Arkadaşlar bu bir fal %100 tutma ihtimali hiçbir falcıda yok. Zeynep e ben uzun zamandır baktırıyorum dediği şeylerin çoğu oldu. Hatta bu yaz erkek arkadaşımla aram çok iyiyken ağustos ortasında sorun olacak dedi gerçekten de o zamanlarda ayrıldık. Kardeşim evleneceğinde ayrılırlar dedi 6 ay sürdü evliliği, büyü yapılıyor dedi evde büyü bulduk bunun gibi birçok şeyi bildi. Yanıldığı yerlerde oldu bazen ama geleceği zaten çok iyi bilme ihtimali yok kimsenin. Ben bu şekilde kimsenin hakkının yenmesini istemem. Beğenmiyorsanız aramazsınız ama böyle yazmak çirkin bence. Silah zoruyla fal bakmıyor.Arkadaşlar eski üyeyim
Zeynep’e çok baktırdım
Herşey güzel olacak, çok büyük şans geliyor, çok mutlu olacaksın deyip deyip arkasından herşeyinizi kaybetmil bir şekilde bulsbilisiniz...2-3 yıl önce kötüleri söylerdi az biraz , ama şimdi tamamen uçmuş herşey polyanna...kötüleri de söylemiyor artık...ya sa çok kusık bşr ses tonuyla araya sıkıştırıyor...çok yanıltıyor çok yanılttı .... hayat ona güzel bize değil söylefikleti hayalden başja birşey de değil...ben verdiğim parayz acımıyorum beni soktuğu hatallwre acıyorum .... hakkımk helal etmiyorum ona
Ben bir keresinde Gamze Çakal (Zeynep'in eski müşterisi) adına ödeme yapmıştım. O sizsiniz sanırım, kullanıcı adınız malumUzun zamandır yorum yapmıyordum. Ama Zeynep hakkında bu kadar karalayici konusulunca yapmak istedim. 2019 dan beri Zeynep'e baktiririm. O zamanlar beraber olduğum kişiyle evlilik varmı diye sorduğumda varlıkları bana hiç bir zaman var yakın vade demedi. Göremiyoruz şu an yok dediler takii 2022 yılına kadar bundan sekiz ay öncesi ile sana evlilik var demeye başladılar. Hatta o arada Zeynep birde geçmişle bağlantılı yurtdışı ile işi olan biri isim değil adamın baş harfini verdi oda evlilik teklif edecek diye. Belki sizin beklediğiniz gibi hemen olmadı ama şu an iki tane evlilik teklifi aldım aylar öncesinden dediği gibi. Ve yine Zeynep bundan iki sene önce bana beraber olduğun kişi taşınıyor tüm eşyaları kafama göre alacaksın bu yeni evde dedikten 6 ay sonra dediği olmuştur. Zeynep zorla kimseye fal bakayım derdinde olan bir bayan değil. Onun kendi kemik müşterileri bence ona yeterli. Zeynep'in dediklerini zamana yayarak anlamak onu tanıdıkça daha mümkün olabiliyor. Benim kendi şahsi düşüncem ve şu an içinde bulunduğum durum bu. Bana hangisini seçersen onunla yoluna devam edeceksin dedi son karar hep bize ait
Aynen benim. Ben değil herkes bunu yaptı. Ben eski musterisiyimBen bir keresinde Gamze Çakal (Zeynep'in eski müşterisi) adına ödeme yapmıştım. O sizsiniz sanırım, kullanıcı adınız malum
4 yıl kadar önce... Telefonunu kaybetmiştim adanalı yusuf un da kaybettim... Falı cok hatırlamıyorum galiba iki kez baktırdım, kadin anda başarılı bir kadındı. Sevdin mi sen? O zaman Adana, İzmir, Mersin çok denedim öyle geleceği bilen yok ama anda başarılı olanlar arada derede çıkıyor. Adanalı Yusuf'u arıyorum ya kızlar telefonu birilerinde vardır muhakkak mesajımı okuyan olursa... N'olur bana bi mesaj atsın.Mersinli refikaya baktıran ve çıkan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?