angel edalim eski sevgilin mi geri döndü. Hani hep bekledğin kişi, esas oğlan???
yaaa kim bu bayan çok merak ettim özel mesaj atacaktım ama doluymuş posta kutun :)
bende mrk ettım . bılgılerını alalım kabul etmezse gıtmeyız
ozendırdın sımdı
arkadaşlarr bakırköydeki falcıya gittim inanılmıcak kadar süperdi kadın resmen aklımdan geçeneri bile söyledi ben bu yaşıma kadar çok kişiye fal baktırdım ama böyle birine hayatımda ilk defa rastladım bebekliğimden başladı çocukluqum gençliqim kaç yaşında evlendiğim şu anda kaç yaşında olduqum eşimle aramda kaç yaş olduqu eşimin yaşı ailemin kaçıncı çocuqu olduqum bnm çocuklarımın sayısı en büyüğünün hangisi olduqu çocuklarımın büyüdüğü zaman hangi mesleqi yapacakları ikisininde kaç yaşında evlenecekleri ve tarih vererek şu ayda olucak şeklinde yada şu yılda olucak şeklinde herşey, ama herşeyi anlattı ve tarihler konusunda bu tarihi sakın unutma tut aklında diyerek ve sorduqum bütün sorulara doqru cevap vererek ŞOK etti beni ama size kötü bir haberim var kadın 30liraya bakıyor ama herkesi evine kabul etmiyor özelime bikaç kişi gelip bu kadının numarasını istemişti bende gittikten sonra veririm demiştim kadına sordum bikaç arkadaşım gelmek istiyor dedim olmaz herkesi kabul etmiyorum dedi yani para için bile herkesi kabul etmiyor gözü tok biri hala şoktayım her sözüne Allahın izniyle diye başlıyor paylaşmak istedim
tşk ederiz...göster ama elletme durumu olmuş sanki:)))
heooooo,bunu beklemiştik:))!!
bir hanım arkadaş çok iyi yorumlamış bende katılıyorum demeden duramadım,
"GÖSTER AMA ELLETME OLMUŞ" WALLA...
bakırkoydekı ayse bodrum katta oturuyor ve sısman kadın mı?
Arkadaşlar yazdıkalarınıza çok üzüldüm sonuçta kadın evinde bakıyor telefonunuzu isteyenlere verebilirmiyim diye izin istemek zorundayım sonuçta evinde özel bir yaşantısı var ve izin almadan kimsenin teli bir başkasına verilmez sbbcim hayır canım bu kadın giriş katta oturuyor ve ismi halise 1.5 saate yakın baktı bana ne şişman ne zayıf balık etli sarışın bir bayan..
1-roza kim nerde kaça bakıyo?
2-şermin de çıktı hayırlı olsun
3-taksimdeki karakola yakın olan bi teyze daha var
4-biri daha vardı hatırlayamıyorum...hah hatırladım ranaydı
5-önceliği armağana vermiştim ben gerçi ama...
bunun kesinkes sonu yok...Allahım yaa merak edip bu siteye girerek hayırlara mı karıştım şerlere mi bilmiorum ama bööle giderse borç bataaana doğru 3 vakte kadar yol var bana o kesin..:)
ahahahaha off koptum.. Bende iki hafta sonra bir daha baktirmamayi dusunuyorum. Hayatimizda illaki olumsuzluklar olmaya devam edicek, herseyede baktirmak icin gidilirse vah halimize..
Bu arada arkadaslar son zamanlarda gittigim tum falcilar gelecekte bi konuda ayni seyleri soylediler.. sizce inanmalimiyim, hatta birini test ettim acaba sevindirmek icinmi yapiyor diye.. sonra baska birini tanidigimi soyledim falciya ki tanidimda.. o kisi hakkinda olumlu konustum, ama hicccc banamisin demedi ve ayretten cocugun bi eglence mekaninda calistigini dahi bildi (muzisyen).. tamam tamam dedim toparlandim gittim
olursa olur ama bız burda bır kasım gecırdıkkk hepberaberrkı ne kasım bırak 2 falcıyı 12 falcı aynı seyı soledı ama maalesef olmadı olanı da cıkmadı o yuzden umıtlenme hayatına devam et olursa ne ala
Arkadaşlar yazdıkalarınıza çok üzüldüm sonuçta kadın evinde bakıyor telefonunuzu isteyenlere verebilirmiyim diye izin istemek zorundayım sonuçta evinde özel bir yaşantısı var ve izin almadan kimsenin teli bir başkasına verilmez sbbcim hayır canım bu kadın giriş katta oturuyor ve ismi halise 1.5 saate yakın baktı bana ne şişman ne zayıf balık etli sarışın bir bayan..
İzin aldıktan sonra bana özelden telefonunu gönderbilirsen sevinirim, olursa bugün gitmeye niyetim var. Çok teşekkürler, sevgiler
arkadaşlarr bakırköydeki falcıya gittim inanılmıcak kadar süperdi kadın resmen aklımdan geçeneri bile söyledi ben bu yaşıma kadar çok kişiye fal baktırdım ama böyle birine hayatımda ilk defa rastladım bebekliğimden başladı çocukluqum gençliqim kaç yaşında evlendiğim şu anda kaç yaşında olduqum eşimle aramda kaç yaş olduqu eşimin yaşı ailemin kaçıncı çocuqu olduqum bnm çocuklarımın sayısı en büyüğünün hangisi olduqu çocuklarımın büyüdüğü zaman hangi mesleqi yapacakları ikisininde kaç yaşında evlenecekleri ve tarih vererek şu ayda olucak şeklinde yada şu yılda olucak şeklinde herşey, ama herşeyi anlattı ve tarihler konusunda bu tarihi sakın unutma tut aklında diyerek ve sorduqum bütün sorulara doqru cevap vererek ŞOK etti beni ama size kötü bir haberim var kadın 30liraya bakıyor ama herkesi evine kabul etmiyor özelime bikaç kişi gelip bu kadının numarasını istemişti bende gittikten sonra veririm demiştim kadına sordum bikaç arkadaşım gelmek istiyor dedim olmaz herkesi kabul etmiyorum dedi yani para için bile herkesi kabul etmiyor gözü tok biri hala şoktayım her sözüne Allahın izniyle diye başlıyor paylaşmak istedim
arkadaşım, aşkolsun!
izin almadan paylaş demedim ki ben? izin çıkarsa isteriz isterizisteris ama ltfen unutma bisi...
hem madem istemiyor kimseyi,
aç kurtlar gibi içten içe kuduran, ben gelecekle ilgili bir beklenti içinde değilim desede,
ne iyi olur (istemem yan cebime koy demenin başka bir yolu)diyen bu kadar fal meraklısı bir gruba bu açıklamayı yapınca nefis uyanıyor, iştah kabarıyor ve kaçınılmaz son telefonu nedir sorusuna boğuyor seni. kısacası kaçınılmaz son.
ama şimdi canım arkadaşım, sen söle bizim yerimizde olsan sende sormaz mısın?
ahahahaha off koptum.. Bende iki hafta sonra bir daha baktirmamayi dusunuyorum. Hayatimizda illaki olumsuzluklar olmaya devam edicek, herseyede baktirmak icin gidilirse vah halimize..
Bu arada arkadaslar son zamanlarda gittigim tum falcilar gelecekte bi konuda ayni seyleri soylediler.. sizce inanmalimiyim, hatta birini test ettim acaba sevindirmek icinmi yapiyor diye.. sonra baska birini tanidigimi soyledim falciya ki tanidimda.. o kisi hakkinda olumlu konustum, ama hicccc banamisin demedi ve ayretten cocugun bi eglence mekaninda calistigini dahi bildi (muzisyen).. tamam tamam dedim toparlandim gittim
arkadaşım, aşkolsun!
izin almadan paylaş demedim ki ben?
hem madem istemiyor kimseyi,
aç kurtlar gibi içten içe kuduran, ben gelecekle ilgili bir beklenti içinde değilim desede,
ne iyi olur (istemem yan cebime koy demenin başka bir yolu)diyen bu kadar fal meraklısı bir gruba bu açıklamayı yapınca nefis uyanıyor, iştah kabarıyor ve kaçınılmaz son telefonu nedir sorusuna boğuyor seni. kısacası kaçınılmaz son.
ama şimdi canım arkadaşım, sen söle bizim yerimizde olsan sende sormaz mısın?
:26::26:
BİR DAHA OKUDUM DA YAZDIKLARIMI NE KADAR İHTİYAÇ KRİZİNDEYİM VE HEYECANLANDIM Kİ SEN HESAPLA...
nıye ole dıyosun canım bak sormadım bıle telı nedır dıye ben bole durumlarda sakın kalıyorumm....Gercekten merak ettıgım bısey kalmadı bırde klasık durum arkadaşımıza çok çok harika gelen bana gelmeyebılır ama tabıı sızler gıdın yorumlarınızı yazınn onları merakla okurum meselaa
Sonra eger kurtlar cok kemırırse denerımm ama zayıf ıhtımal artık hevesım yok pek
roza'ya ben gitmiştim. hiç soru sormadı nerdeyse ve çok isabetli bakmıştı. başka bir arkadaşım gitmişti beğenmemişti.
ayrıca çıkan fal: bir arkadaşımı ağustos'ta gül'e götürmüştüm. zamana çok takılmam ancak 1 hafta evvelden de olsa bugün dediği şey çıktı. hatta kıza ikinci önemli şeyi tutturmuş oldu. aynısını bahar'da söylemişti, dolayısıyla o da bildi.
ağustos'tan beri bu ikisine gitmişti sadece. fikrimce fal baktırma olayında kesinlikle az gidilirse daha sağlıklı sonuçlar elde ediliyor. benim az baktırdığım dönemlerdeki fallarım da çıkardı. ne kadar sık gidilirse o kadar karışıyor. bunu bir falcı da söylemişti ve sürekli düşünmemek gerekiyor. çok sık fal baktıran bir arkadaşla da konuştuk geçen, ikimiz de artık sık gitmiyoruz ve bir şeylerin ilerlediğini farkettik. mümkünse max ayda 1.
niye bugün değil de 2 hafta sonra acep arkadaşım merak ettim...???
(buna bir yorumum var ama burdan olmas heheheheheh)
bi de :80: haftasonu prooramımız konusunda beni bilgilendrir misin canım?(ay çok samimi oldu bir anda ama nasıl sorcaamı bende bilemedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?