İstanbul'da Fal - Falcılar

inanmıyorum bide bunlara paramı veriyosunuz 70 tl az paramı ya paranıza yazık.hem eğer islamiyete inanıyorsanız fal ve falcılık günah arkadaşlar.apaçık ayetler var.şirke girmiş oluruz.biara bende çok sardım bu işlere.şurda falcı var desler fizanda olsa bulur ona baktırırdım.ama şükür bu bağımlılıktan kurtuldum.insan bi alıştımı varya bu merak mahfediyo.

yaaa kim bu bayan çok merak ettim özel mesaj atacaktım ama doluymuş posta kutun :)

bende mrk ettım . bılgılerını alalım kabul etmezse gıtmeyız
ozendırdın sımdı

ahahahaha off koptum .. Bende iki hafta sonra bir daha baktirmamayi dusunuyorum. Hayatimizda illaki olumsuzluklar olmaya devam edicek, herseyede baktirmak icin gidilirse vah halimize..

Bu arada arkadaslar son zamanlarda gittigim tum falcilar gelecekte bi konuda ayni seyleri soylediler.. sizce inanmalimiyim, hatta birini test ettim acaba sevindirmek icinmi yapiyor diye.. sonra baska birini tanidigimi soyledim falciya ki tanidimda.. o kisi hakkinda olumlu konustum, ama hicccc banamisin demedi ve ayretten cocugun bi eglence mekaninda calistigini dahi bildi (muzisyen).. tamam tamam dedim toparlandim gittim

Son düzenleme:

olursa olur ama bız burda bır kasım gecırdıkkk hepberaberrkı ne kasım bırak 2 falcıyı 12 falcı aynı seyı soledı ama maalesef olmadı olanı da cıkmadı o yuzden umıtlenme hayatına devam et olursa ne ala

Dogru diyosun, hayatimizi onlarin dediklerine gore tabikide sekillendiremeyiz, ama kisa vadede icin soyledikleri cikti, bi kisminin henuz zamani var. Bu dedigim kisiyle tanisacagimi kafami karistiracagini bildi, cocugun tipini karakterini aynen bildi ve dedigi kisiyle hemen tanistim :) ahaha.. sonra bi miktar para harcicaksin yukluce biraz, onuda bildi. Valla kafam karisti dogrusu :)

size mesaj atılmıyor mesaj kutunuzu boşaltmayı düşünmüyor musunuz????

canım ya çok ihtiyacım var bu ara bahsettiğin gibi bir falcıya numarasını yollarsan cok sevınırım sevgiler

Son düzenleme:
arkadaşım, aşkolsun!
izin almadan paylaş demedim ki ben? izin çıkarsa isteriz isterizisteris ama ltfen unutma bisi...
hem madem istemiyor kimseyi,
aç kurtlar gibi içten içe kuduran, ben gelecekle ilgili bir beklenti içinde değilim desede,
ne iyi olur (istemem yan cebime koy demenin başka bir yolu) diyen bu kadar fal meraklısı bir gruba bu açıklamayı yapınca nefis uyanıyor, iştah kabarıyor ve kaçınılmaz son telefonu nedir sorusuna boğuyor seni. kısacası kaçınılmaz son.
ama şimdi canım arkadaşım, sen söle bizim yerimizde olsan sende sormaz mısın?[/QUOTE]

:26::26:
BİR DAHA OKUDUM DA YAZDIKLARIMI NE KADAR İHTİYAÇ KRİZİNDEYİM VE HEYECANLANDIM Kİ SEN HESAPLA...

Son düzenleme:

niye bugün değil de 2 hafta sonra acep arkadaşım merak ettim...???
(buna bir yorumum var ama burdan olmas heheheheheh)
bi de :80: haftasonu prooramımız konusunda beni bilgilendrir misin canım?(ay çok samimi oldu bir anda ama nasıl sorcaamı bende bilemedim)

BİR DAHA OKUDUM DA YAZDIKLARIMI NE KADAR İHTİYAÇ KRİZİNDEYİM VE HEYECANLANDIM Kİ SEN HESAPLA...[/QUOTE]

nıye ole dıyosun canım bak sormadım bıle telı nedır dıye ben bole durumlarda sakın kalıyorumm....Gercekten merak ettıgım bısey kalmadı bırde klasık durum arkadaşımıza çok çok harika gelen bana gelmeyebılır ama tabıı sızler gıdın yorumlarınızı yazınn onları merakla okurum meselaa
Sonra eger kurtlar cok kemırırse denerımm ama zayıf ıhtımal artık hevesım yok pek

BİR DAHA OKUDUM DA YAZDIKLARIMI NE KADAR İHTİYAÇ KRİZİNDEYİM VE HEYECANLANDIM Kİ SEN HESAPLA...

nıye ole dıyosun canım bak sormadım bıle telı nedır dıye ben bole durumlarda sakın kalıyorumm....Gercekten merak ettıgım bısey kalmadı bırde klasık durum arkadaşımıza çok çok harika gelen bana gelmeyebılır ama tabıı sızler gıdın yorumlarınızı yazınn onları merakla okurum meselaa
Sonra eger kurtlar cok kemırırse denerımm ama zayıf ıhtımal artık hevesım yok pek[/QUOTE]

bu hevessizlik konusunda darısı başımıza inşşşşalllah! (amin!)

bu hevessizlik konusunda darısı başımıza inşşşşalllah! (amin!)[/QUOTE]

ehh baktıra baktıra gelecegı tutturamadıklarını idrak edince sende de olur aynısıı

ah ah sigara gibi bağımlılık yaptı bende bu fal senin gibi düşünüyorum ne kadar çok fal o kadar çok karışıklık çok sık fal baktırmanın olacak birşeyleri geciktirdiğini daha da fazla içinden çıkılmaz bir hale getirdiğine inanmaya başladım baktırmayacağım diyorum hafta sonu soluğu x falcıda alıyorum 15 liralık da 50 liralık falcıda aynı şeyi söylüyor bana artık fal orucuna başladım :26:bakalım kaç gün direnebileceğim

Cunku bi yere gidip gelicem ve dondugumde ise baslicam direk :) veeee fala mala ihtiyacim kalmicak daha dogrusu zamanim olmucak, ama haftasonu kacamagi yapabilirim

haftasonu geliyosun ve kafamiza gore takiliyoruz sekerim :))) telini ozelden atarmisin bu arada armagana filan gidebilirim bildigim kisilere gitmek istemiyorum acikcasi.

Niye falcıya gitmeye ihtiyaç duyarsınız anlamıyorum?
Bu işlerle uğraşan kişilerden oldum olası uzak dururum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…