Kadin hic kimsenin bilmedigi biseyi soylemese ve iste diger kadinla soyledigi sey tutmasa inanmayabilirdim.. hic okulu katmamama ragmen, kizim senin derslerin kalmis alttan onlari alicaksin filan dedi.. derken ben 3 tanesini aldim bile.. ve hizla ilerliyorum artik kimse tutamaz beni... yaani alicagimi kendimde biliyodum, ama guzel bi enerji verdi ve gelecekle ilgilide illaki olumsuzluklar olucak ama soyledigi seyi o kadar cok istiyorum ki ve yapmak icin o kadar cok ugrasiyorum ki inandim dediklerine :))..
Niye falcıya gitmeye ihtiyaç duyarsınız anlamıyorum?
Bu işlerle uğraşan kişilerden oldum olası uzak dururum.
olursa olur ama bız burda bır kasım gecırdıkkk hepberaberrkı ne kasım bırak 2 falcıyı 12 falcı aynı seyı soledı ama maalesef olmadı olanı da cıkmadı o yuzden umıtlenme hayatına devam et olursa ne ala
kimdir bu bahsi geçen alcı canım?
Nilufer abla.. sen gel aksam telini veriyim
ah ah sigara gibi bağımlılık yaptı bende bu fal senin gibi düşünüyorum ne kadar çok fal o kadar çok karışıklık çok sık fal baktırmanın olacak birşeyleri geciktirdiğini daha da fazla içinden çıkılmaz bir hale getirdiğine inanmaya başladım baktırmayacağım diyorum hafta sonu soluğu x falcıda alıyorum 15 liralık da 50 liralık falcıda aynı şeyi söylüyor bana artık fal orucuna başladım :26:bakalım kaç gün direnebileceğim
Kızlar parama kıyıp şermine gitmeye karar verdim yeri belirledik inşallah kötü şeyler demez yarın yorumlarımı yazıcam burda bana telefonunu sormuşlar 10 dakkada 1 mesaj o yüzden hepsine yetişemiyorurm beni bekleyin yarına memnun kalırsam gidin dicem ama gidip de memnun kalmayan yokmuş ayrıca telden de bakıomuş ki hep aslında telden bakıomuş cumartesiye kadar burdaymış anlaştık yarın nautilusta baktırıcaz bekleyin haberlerimi 70 çok o yüzden ben bi deneyeyim arkadasımla siz öle arayın korkuyorum aslında kadın anormalmiş çünkü açıkçası gerçekleri duymaya korkuyorum çünkü kafama takıcam bakalm
çok iyi yapıyorsun cnm, dayan!!! benim de gitmediğim kalmadı 70 kişiden fazla, nerden girdim bu işe anlamadım elimi verdim kol da değil üstelik komple battım içine. ortalama bu 70'den sadece 4'ü tam tersini söyledi diğerlerinden. çok iyi dediklerim uzun vadede tutturdu. bu kadar aynı şeye rağmen geçen 2009 ekim'den beri hep aynı şey, sürekli şu zaman...oluyor mu hayır, eeee?
çok sık baktırmak misal ayda 4-5 kez keyif ve terapi değil bana göre. kendimce!!! bana terapi olmuyor, keyif de vermiyor. hırs yapıyor sürekli gitmek istiyorum ve bir süre snr tarihlere bakıyorum, bekliyorum vs vs. bu bağımlılıktır. parama ruhumu eziyetten başka değil. sabahtan akşama hangi falcıya gitsem diye düşünüyordum. çok şükür artık kafam rahat.
"istediğim şey çıksın diye baktırmıyorum" mottosuyla kendimi frenleyip bu işten sıyrılıcam inşallah.
Herkese merhaba. :) Anladığım kadarıyla bu sayfada fal konusunda çok tecrübeli arkadaşlar var. Ben hayatımda birkaç defa fal baktırmış biri olarak pek tecrübeli değilim, bazen kendim kahve falı bakarım eğlence olsun diye ama 6. hissim kuvvetlidir söylediklerim genellikle çıkar. Yani eşe dosta baktığım birkaç falın çıktığı oldu diyeyim ama bir iddiam yok. Bazı insanların olan ve ileride olabilecek olayları hissedebildiklerine inanıyorum. Peki bana tek bir isim önerebilir misiniz? Yani şöyle diyeyim, "x ve diğerleri" diye kesin olarak ayırabileceğiniz bir x falcı var mı başarısı şüphe götürmeyen?
arkadaşım, 1080 sayfadır falan bu sorunun cevabını arıyo hatun ahalisi ama bulabilen henuz yok.
birine iyi gelen başkasına kötü bile gelebilio. sen de çalışcan ve eninkini bulcan artık.:82:
aramıza hoşgeldin
hoş buldum ama korkutmayın beni! :)) sayfada 70 tane falcı dolaştığını anlatanlar var, deneye yanıla en iyisini bulmak deyince kendimi falcı falcı dolaşırken hayal ettim de... :))
önceki yazılanları okumadım,daha önce yazıldımı bilmiyorum ama İstiklal cd üstünde sokak adını hatırlamıyorum ama karakolun olduğu tarafta bir cafete götürmüştü arkadaşım beni evlenmeden önce.Herşeyi söylemişti birebir yaşadım arkadaşımkinide öyle,korkmuştuk hatta...Adı Şükrandı hatta seda sayana dilanda çıktı:18:
Kızlar cep numarasını buldum,0533 6215886...bir arayın cafe kadının zaten yeni açmıştı ben gittiğim zaman,ben beğenmiştim birde siz deneyin bakalım.kartı vardı bende,yarın bakar yazarım..önce kahve falı baktı sonra tarot açtı,bayağı uzun bakıyor.Örneğin ben o zaman nişanlıydım ama kadın bilebilecekmi diye alyansımı çıkarmıştım,bana direk sen nişanlısın alyansını neden çıkardın dedi vee eşimi resmen tarif etti,düğün tarihimi söyledi,nasıl bir yerde yaşayacağımı filann :18:
Kızlar cep numarasını buldum,0533 6215886...bir arayın cafe kadının zaten yeni açmıştı ben gittiğim zaman,ben beğenmiştim birde siz deneyin bakalım.
Bu arada başka birini daha duydum ama ben evlendikten sonra hiç gitmedim falcıya artık kötü birşey söylerler diye korkuyorum..:18:Buna arkadaşım gitmiş Kartalda oturuyormus adı Talya...Kadın ve arkadaşım birbirlerinin arkasına dönmüşler ve kadın arkadaşım kimi istiyorsa onun içine girip düşüncelerini söylüyormuş fiyatı 50 TL miş.İsteyen olursa onunda numarasını alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?