İstanbul'da Fal - Falcılar

tktk, küçükyalıda nerde bakıyor? Cafede mi bakıyor? tel nosunu gönderir misin?

teşekkürler canım...

keryneia bu durumuda değerlendirsek mi?
bence bis sabahtan akşama kadar midemiz bulanıp kusana kadar baktıralım sorada uzzzuuun süre kimseden palavra dinlemek istemiyoruz geyiği ile belki uzak kalabiliriz ne dersin? :)

Talyayi arkadaşımla denemiştik kötüydü sacmalamisti şükranı denerim ne kadardi

kahve,su,tarot ...fal bakma yöntemlerini biliyoruz da...'içine girerek' düşünce okuma saçmalağına inanmayın yaa...artık bu abartma sanatın önde gidenlerinden...

valla inanıp inanmamak herkesin mantığına kalmış,ben şahsen korktuğum için gidemem ama merak edenler tabiki gidebilirler.

ben peline çok baktırmışımdır ama şimdiye kadar söylediklerinden biri hariç hiç bir şey çıkmadı. keşke o ağlattı kıza söylediklerinin yarısını da bana söyleseydi. sürekli ümit verici konuşmalar yapmıştık. ama yine de kötü demem; şu anı , kişi karakterlerini iyi bilir.
Çıkmayacağını bilememe rağmen pelin'e baktırdığım zamanlar olmuştur, ben kişi olarak seviyorum çünkü pelin'i. çok tatlı bi insandır :114:

Anliyorum canim yaa, Pelin'den ziyade Dilek daha uzun anlatmisti, ama Gulsah'in simdiden dedigi iki sey cikti.. ve sonuc olarak ayni seyi soylediler.. Pelin'i begendim, ama bazen konsantrasyon sorunu yasiyor gibi geldi o zamanda eline kartlari aliyor ve o andan itibaren soyledikleri bi ihtimal cikar gozuyle baktim. Is degisikligi icin biseyler soyledi, ama yine ayni turden bi is soyledi :S, sube degisikliyi dese neysede ama ... Birde bir kiza soyledikleri cikmis, ama yanindaki zavalli kiza dedikleri hic cikmamis.. bu tamamen elektirik meselesi bence. En iyi falcilara bile gidenler zamanla attiklarini soylediklerine gore sanirim bu dogru olsa gerek

kızlar bi de selma diye bi kadın varmış dışarda randevu veriyomuş. isim tarih karakter burç takım tip boy pos kilo sağlık ne varsa hepsini döküyomuş gideniniz oldumu arkadaşım gitmiş. bütün yorumları okudum hiç öle birinin adı geçmemiş ünlü biri galiba

ya bu sayfaya girip okumayi hic istemiyorum ya kendimi tutamiyorum cunku fal baktirasim geliyor
yarin isten izin aldim mesela susu cafemidir nedir ona gidicem allah beni islah etsin gercekten sonumu hic iyi gormuyorum

kızlar birde ruh çağırmamı ne muhabbeti varmış,gelen ruha herşeyi soruyormuş söylüyormuş,deneyen oldumu hiç:18:

Ay zaten hepsinde birsey var aman ruhla muhla gelirler donmezler musallat olurlar :S

bencede kalabilirler,bizim arkadaşlar üniversitede okurken yapmışlar,ben inanmadım..sonraki yaptıklarında bende izledim kafa buluyorlar sandım...sonra inanman için ne yapsın dediler bende çimden bir isim geçircem onu yazsın dedim.hiç unutmuyorum içimden kimsenin o an aklına gelmeyeceğini düşündüğüm Poyraz ismini geçirdim ve direk poyraz yazdı.çok korkmuştum sonrada hiç öyle bir ortamda bulunmadım..felaketti yaaa

aman amann bilmediginiz islere girismeyin, onu birak o arada beginde kalici bi hasar birakabilir korkudan!

bu arada cok merak edip meryem'e gidiyim dedim anam butun harfleri saydi sonrada aa bildim iste filan dedi sonra bi kac sey salladi tutturdugu oldu, ama devamli sorarak veee yaa biliyomus dimi Meryem ablan filan dedi bende kopuslardayim o an, hayatimda gordugum en berbat falci oydu

bu işi bilenlerdeki genel kanı bizim ruh dediğimiz seyler 3 harfliler...yani ruh diye bişi yok...

iiyyyk! unuttum diyanet fetvasını gene dedim, 3 harfli deyince anlıyolardı di mi artık
afedersiniz!:92::92:

ya bu sayfaya girip okumayi hic istemiyorum ya kendimi tutamiyorum cunku fal baktirasim geliyor
yarin isten izin aldim mesela susu cafemidir nedir ona gidicem allah beni islah etsin gercekten sonumu hic iyi gormuyorum

şuşu? hisarüstündeki yer mi? orda kim var?
kim gitti ve önerdi kine?

o süper bişidir yahu...fenomen!
bi gidersin bişi söler ikinci gittiğinde asla yanısını söletemezsin...
bi de meryem ablanız nasıl bilio bak gördün müsü meşhur onun:)
bi de mekanın prensesidir o, tüm çalışanlar saçını tarar makyajını yapar öjesini sürer falan müşterierde öööle onun süsünü püsünü bekler....5 sene önce falan gittim ben ona kriz anımda bir iki defa daha çok fenalık afakan falan gelmişti

Muhabbeti ilginc hatun hemen yasadigi olaylari anlatmaya basladi bana, valla bi 15 20 dakka muhabbet ettik sigaramizi ictik oh oh.. derken dedim fali acaba ne kadar surucek 5 dakika surdu surmedi kendimi postalanmis buldum .. ama orda en saglami Gulsah gercektende, ikinciside Dilektir. Gulsah, cunku dedigi seyler aninda cikti , bu kadar hizli cikabilirdi ancak yani ahahaha.. bakalim onun dedigine gore bi hafta on gun icinde arayacakmis benimkisi, aradi aradi aramadi yenisine sans vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…