arkadaşlar bugün ben fal baktırdım.. Mulla bilirsiniz belki kızılderili....
adam herşeyi bildi.. geçmişimi söyledi kaçç kız kardeşim 1 tane abim oldugunu.. geçmişi..
ve geleceği...
ve tarih vererekk..
sevgililik dönemimi ...evlilik dönemimi... kişiliğimi...
geleceği..
süper hakikatennnnn...daha önce taksimdeymiş şimdi bizim mahallede küçükyalıda..
öylesine gideyim dedim hayatımda 2. kez fal baktırdım.. yani inanmayanlardanım fakat söyledikleri şaşırttı beniiiiii...tavsiye ederim... fiyatı da ucuz 20 tl.. su tarot kahve bakıyor...
Kızlar cep numarasını buldum,0533 6215886...bir arayın cafe kadının zaten yeni açmıştı ben gittiğim zaman,ben beğenmiştim birde siz deneyin bakalım.
Bu arada başka birini daha duydum ama ben evlendikten sonra hiç gitmedim falcıya artık kötü birşey söylerler diye korkuyorum..:18:Buna arkadaşım gitmiş Kartalda oturuyormus adı Talya...Kadın ve arkadaşım birbirlerinin arkasına dönmüşler ve kadın arkadaşım kimi istiyorsa onun içine girip düşüncelerini söylüyormuş fiyatı 50 TL miş.İsteyen olursa onunda numarasını alırım
Talyayi arkadaşımla denemiştik kötüydü sacmalamisti şükranı denerim ne kadardiKızlar cep numarasını buldum,0533 6215886...bir arayın cafe kadının zaten yeni açmıştı ben gittiğim zaman,ben beğenmiştim birde siz deneyin bakalım.
Bu arada başka birini daha duydum ama ben evlendikten sonra hiç gitmedim falcıya artık kötü birşey söylerler diye korkuyorum..:18:Buna arkadaşım gitmiş Kartalda oturuyormus adı Talya...Kadın ve arkadaşım birbirlerinin arkasına dönmüşler ve kadın arkadaşım kimi istiyorsa onun içine girip düşüncelerini söylüyormuş fiyatı 50 TL miş.İsteyen olursa onunda numarasını alırım
Kızlar cep numarasını buldum,0533 6215886...bir arayın cafe kadının zaten yeni açmıştı ben gittiğim zaman,ben beğenmiştim birde siz deneyin bakalım.
O zaman bi kac gun icinde olucaklari soyleyen kisi bulman lazim.. gecmisi bilip gelecegi tutturamayan cok maalesef. Ama hem gecmisi bilip hemde yakin zamandakiler cikiyorsa o zaman umutlanabilir insan. Bugun denemek amacli yine Pelin'e gittim. Ve ortami kolacan ediyim dedim, acaba herkesemi olumlu seyler soyluyolar diye.. valla ordan bi kizcagizi aglatarak gonderdi :S merak edip sordum oda, eski sevgilisi hakkinda birseyler duydugunu ve maalesef dogru oldugunu ogrenmis ayrica kafasindaki bir diyer kisiylede olmayacagini soylemis.. bir baska kadin daha uzgun ayrildi.. yani herkese olumlu konusmuyorlar.. bana devamli ayni sey soylenildi, Pelin yine dokturdu ve tarihler zaman verdi, dikkat ettigim ise ayni tarihleri bir daha vermesiydi, bunu kesinlikle beklemiyodum.. o kadar kisiye baktiktan sonra benimkisini hafizasinda tutmasina imkan yoktu.. neyse yasayip gorucez =)
ben peline çok baktırmışımdır ama şimdiye kadar söylediklerinden biri hariç hiç bir şey çıkmadı. keşke o ağlattı kıza söylediklerinin yarısını da bana söyleseydi. sürekli ümit verici konuşmalar yapmıştık. ama yine de kötü demem; şu anı , kişi karakterlerini iyi bilir.
Çıkmayacağını bilememe rağmen pelin'e baktırdığım zamanlar olmuştur, ben kişi olarak seviyorum çünkü pelin'i. çok tatlı bi insandır :114:
bencede kalabilirler,bizim arkadaşlar üniversitede okurken yapmışlar,ben inanmadım..sonraki yaptıklarında bende izledim kafa buluyorlar sandım...sonra inanman için ne yapsın dediler bende çimden bir isim geçircem onu yazsın dedim.hiç unutmuyorum içimden kimsenin o an aklına gelmeyeceğini düşündüğüm Poyraz ismini geçirdim ve direk poyraz yazdı.çok korkmuştum sonrada hiç öyle bir ortamda bulunmadım..felaketti yaaa
ya bu sayfaya girip okumayi hic istemiyorum ya kendimi tutamiyorum cunku fal baktirasim geliyor
yarin isten izin aldim mesela susu cafemidir nedir ona gidicem allah beni islah etsin gercekten sonumu hic iyi gormuyorum
aman amann bilmediginiz islere girismeyin, onu birak o arada beginde kalici bi hasar birakabilir korkudan!
bu arada cok merak edip meryem'e gidiyim dedim anam butun harfleri saydi sonrada aa bildim iste filan dedi sonra bi kac sey salladi tutturdugu oldu, ama devamli sorarak veee yaa biliyomus dimi Meryem ablan filan dedibende kopuslardayim o an, hayatimda gordugum en berbat falci oydu
o süper bişidir yahu...fenomen!
bi gidersin bişi söler ikinci gittiğinde asla yanısını söletemezsin...
bi de meryem ablanız nasıl bilio bak gördün müsü meşhur onun:)
bi de mekanın prensesidir o, tüm çalışanlar saçını tarar makyajını yapar öjesini sürer falan müşterierde öööle onun süsünü püsünü bekler....5 sene önce falan gittim ben ona kriz anımda bir iki defa daha çok fenalık afakan falan gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?