İstanbul'da Fal - Falcılar

o vakit bana gadunlar gayfesinun yolu göründü 3 vakte kadar:)
bu bende kriz gibi gelio, hep bu modda değilim ama mood on olmuşken bu siteyi bulmam hayır olmadı sanki...
ay nolcak benim bu durumum, amateme mi yatsam?:18:
fal bağımlılarını alıyolar mı bilen var mi?:2:

merhaba
mulla dediğiniz kişi küçükyalının neresinde?evdemi bakıyor yoksa cafedemi?çok merak ettim

canım valla benim 1 ay öncesine kadar çok büyük sorunlarım vardı, onlar hakkında hem yol gösterme hem de rahatlama açısından burda sürekli falcı takip ettim. tam birine karar verdim, birileri benden önce gitti ve memnun kalmadı vazgeçtim. derken sorunlarım tek tek halloldu mucizevi bir şekilde.
dedim bir hayır vardı demek ki gitmememde çünkü hiç kısmet olmadı.

geçen hafta gittim dejavu yiğit i burdan duyarak, kendisi geç geleceği için beklemedim onu ve buradan görüp ismini kenara yazmadığım bir başka falcıya gittim. güzel şeyler duydum geri geldim.

senin sonun da benim gibi olacak sanırım. her an kendini alakasız bir falcıda bulabilirsin :)
inşallah iyi bir falcıya denk gelirsin

amatem değil de bakırköy de falcı falcı diye yırtınırken burda, bir ara korktum bende bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına gidicem diye

Bu kisiler Kadinlar Kahvesinde calisiyor canim..

in_heaven.. sanada kadinlar kahvesinde bakan falci dogrulari soylemisti oyle degilmi?.. yoksa yanlismi hatirliyorum. Gulsah'in isminin duyulmamasi cok ilginc, yada kimse pek merak edip gitmemis, ama kadincagiz bana oyle bi tip soylediki, dedim bu imkansiz, hee hee diyip kafa salladim, ama ayni gunumu cikar bu kisi karsima? Ayrica cikan baska seylerde oldu ve sahsen favorim bu kisidir :)

Son düzenleme:

Randevu ile mi çalışıyor? Ne zaman gitsek bulabilir miyiz? Ve son soru, Kadınlar Kahvesi nerede? :))

merhabaaa...
enfal bakırköydeydi dimi??
güzel bakıyor mu tecrübesi olan var mı??
kaça bakıyor acaba??

canım ben kadınlar kahvesinde sadece remziye ye baktırdım, o da faciaydı

yıllar önce melekler kahvesi dilek herşeyimi bilmişti, geleceği de tutturmuştu ondan bahsetmiştim aklında o kalmıştır.

Flemenca.. randevuya gerek yok istedigin zaman gidebilirsin yalniz bir cogu 14'ten sonra calisiyor, aman Meryeme gitme, Baris'ada gitme cok yuzeysel bakiyor her ne kadar ileride beni zengin yaptiysada, iliskiminde duzelicegini soylesede ne biliyim bana inandirici gelmedi her soyledigi... digerlerine gonul rahatligiyla baktirabilirsin, ama dedigim gibi Gulsah ve Dilek'tir favorilerim

in_heaven, zaten dilek tut diyorlar degilmi ve o yonde daha cok yogunlastiklarindan olsa gerek ona dair daha cok sey soyleyip, e hadi extradan birseylerde soyleyim diyebilirler.. yani benim kendi sahsi fikrim boyledir. Ama hepsi hayatindaki erkek kim diye sordu, hatta valla hatirlamiyorum sizde uc S harfle baslayan kisiler var dedi aa dedim oha annem ben ve sevgilim.. guzelim dedi onunla siz baglanmissiniz, her ne kadar kafam karisik suan desende bos, evleniyorsunuz, bende ay ama yeni biriyle tanistim filan iyi cocuk dedim.. citir cerez niyetine o kisiyle takilirsiniz ama olmucak onla diye ustune basti! Cunku ben secim yapicam ve ondan yana kullanmicam, ama yavas yavas bu duruma uzulmeye bile basladim, gercekten her yonden cok uyusuyoruz, hayata bakis acimizdan tut zevklerimiz ve ilgi alanlarimiz hersey.. allahim hayirlisi olsun!!

Son düzenleme:
bende en son dileğe fal baktırdım.. cart diye nisan evleneceksin dedi.. gerçekten öyle.. :)
söyledikleri tutarlıydı. üstelik ilginçtir yıllardır baktırdığım fallarda hep söylenen şeyleri oda söyledi..

umarım çıkar dedikleri.

aniden nisanlanip evlenicekmisin sen simdi? bildi yani.. hic kafamda yokken benimde aklima soktular evliligi simdi bu kisi olmazsa direk ilk cikan kisiyle evlenicem iyimi puahaha

valla ben tarot kartlarını seçerken birebir yaşadım bu durumu. kafamda daha çok aşk hayatımdaki gelişmeleri merak ederek gittim, kapatırken ki dileğim de aşkla alakalıydı ve fincanımda sadece aşkla alakalı şeyler çıktı çıktı :)
onları öğrendikten sonra iş hayatıyla ilgili birşeyler öğreneyim bari dedim, tarot kartlarımı o şekilde seçtim. ama hepsinde yine aşk çıktı :) sevgilimin iş hayatını öğrenmek için tarot kartı seçtim yine aşk hayatımız çıktı. dervişin fikri neyse zikri de odur derler

ama bak sana tekrar söylüyorum; 4 ayrı falcı falımda bana mahkeme çıkarttı geçen sene ama çok şükür öyle bir durum yaşamadım. fal baktırırken kafamda okulla alakalı sorunlarım vardı (mezuniyetimde problem çıkartmaya çalışıyorlardı, eğer öyle bir durum olursa mahkemeye vermeyi planlıyordum) yani senin düşüncelerin yansımış da olabilir.

güzel şeyler söylediyse umutlan tabi ki ama kendini çok kaptırıp sakın hayati kararlar verme, sonra bir bakarsın ikisi de uçmuş gitmiş...o yüzden hakkında hayırlısını dile çok fazla takılma

Bilgi için teşekkürler. :) Siz böyle anlatınca pek bir gidesim geldi... :)

Ya yok aslinda benim boyle dedigime bakma, daha once falci olmuyacagini soyledi eski bi iliskim icin, ben direttim oldurucamda oldurucamm.. hani o anki hislerim agir basar, hislerime kulak asarim genelde. Inatciyimdir, kolay pes etmem, ama nitekim kadin hakli cikti ... yani olmayacagini soyleselerde, istersen ikna etmek icin onume altinlar sersinler yine ben bildigimi okurum.. simdi isime geliyo diye caktirma ... yarin is yerinden biriyle tanisir evlenirsem sasmayin yani

aniden nişanlanıp değil canım.. nisan yazıp bırakmışım yanlış anlaşılma olmuş

nisan ayında evleneceksin dedi..

:)

@second.. anladim canim.. valla ciktigina sevindim tatlim, insallah bundan sonrakilerde olur .. ama hep derim allah vericekse hayirlisini versin.. banada bi mayis ayi tutturdular karar alinicak evlilik teklifi gelicek ve 1,5 2 sene sonrada evlenilicek.. valla ben bilmez, ne kadar gec o kadar iyi.. daha once nisanlilik yasamis biri olarak pekte sicak bakmiyorum.. hele hele tam guvenmedigim bi adamla asla.

o konuda haklısın canım .. hayırlısıysa olsun her şey tabii..

yıllarca fal baktırmış biri olarak şunu söyleyebilirim en iyisinin geleceği tutturma şansı % 5 bile değil bence. ama şuna katılıyorum aklından ve içinden geçenleri biliyorlar. geçmiştede başarılı olanlar var.
çok uzun zamandır fal baktırmıyodum yıllarca baktırmış olmama rağmen 2 yıl kadar ara verdim. dileği çok öven oldu çevremde o yüzden gittim.

kötü bir fal değildi. ama tabii körü körüne inanmıyorum asla

inatçı olman iyi iyi çook iyi çünkü insanın kafasını çok karıştırıp umutlandırıyolar. hayal kırıklığı çok kötü birşey
o zaman sen kendi falına kendin bakıyosun zaten :) hakkında hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…