Muhabbeti ilginc hatun hemen yasadigi olaylari anlatmaya basladi bana, valla bi 15 20 dakka muhabbet ettik sigaramizi ictik oh oh.. derken dedim fali acaba ne kadar surucek 5 dakika surdu surmedi kendimi postalanmis buldum.. ama orda en saglami Gulsah gercektende, ikinciside Dilektir. Gulsah, cunku dedigi seyler aninda cikti , bu kadar hizli cikabilirdi ancak yani ahahaha.. bakalim onun dedigine gore bi hafta on gun icinde arayacakmis benimkisi, aradi aradi aramadi yenisine sans vericem
arkadaşlar bugün ben fal baktırdım.. Mulla bilirsiniz belki kızılderili....
adam herşeyi bildi.. geçmişimi söyledi kaçç kız kardeşim 1 tane abim oldugunu.. geçmişi..
ve geleceği...
ve tarih vererekk..
sevgililik dönemimi ...evlilik dönemimi... kişiliğimi...
geleceği..
süper hakikatennnnn...daha önce taksimdeymiş şimdi bizim mahallede küçükyalıda..
öylesine gideyim dedim hayatımda 2. kez fal baktırdım.. yani inanmayanlardanım fakat söyledikleri şaşırttı beniiiiii...tavsiye ederim... fiyatı da ucuz 20 tl.. su tarot kahve bakıyor...
o vakit bana gadunlar gayfesinun yolu göründü 3 vakte kadar:)
bu bende kriz gibi gelio, hep bu modda değilim ama mood on olmuşken bu siteyi bulmam hayır olmadı sanki...
ay nolcak benim bu durumum, amateme mi yatsam?:18:
fal bağımlılarını alıyolar mı bilen var mi?:2:
in_heaven.. sanada kadinlar kahvesinde bakan falci dogrulari soylemisti oyle degilmi?.. yoksa yanlismi hatirliyorum. Gulsah'in isminin duyulmamasi cok ilginc, yada kimse pek merak edip gitmemis, ama kadincagiz bana oyle bi tip soylediki, dedim bu imkansiz, hee hee diyip kafa salladim, ama ayni gunumu cikar bu kisi karsima? Ayrica cikan baska seylerde oldu ve sahsen favorim bu kisidir :)
in_heaven.. sanada kadinlar kahvesinde bakan falci dogrulari soylemisti oyle degilmi?.. yoksa yanlismi hatirliyorum. Gulsah'in isminin duyulmamasi cok ilginc, yada kimse pek merak edip gitmemis, ama kadincagiz bana oyle bi tip soylediki, dedim bu imkansiz, hee hee diyip kafa salladim, ama ayni gunumu cikar bu kisi karsima? Ayrica cikan baska seylerde oldu ve sahsen favorim bu kisidir :)
bende en son dileğe fal baktırdım.. cart diye nisan evleneceksin dedi.. gerçekten öyle.. :)
söyledikleri tutarlıydı. üstelik ilginçtir yıllardır baktırdığım fallarda hep söylenen şeyleri oda söyledi..
umarım çıkar dedikleri.
Flemenca.. randevuya gerek yok istedigin zaman gidebilirsin yalniz bir cogu 14'ten sonra calisiyor, aman Meryeme gitme, Baris'ada gitme cok yuzeysel bakiyor her ne kadar ileride beni zengin yaptiysada, iliskiminde duzelicegini soylesede ne biliyim bana inandirici gelmedi her soyledigi... digerlerine gonul rahatligiyla baktirabilirsin, ama dedigim gibi Gulsah ve Dilek'tir favorilerim
in_heaven, zaten dilek tut diyorlar degilmi ve o yonde daha cok yogunlastiklarindan olsa gerek ona dair daha cok sey soyleyip, e hadi extradan birseylerde soyleyim diyebilirler.. yani benim kendi sahsi fikrim boyledir. Ama hepsi hayatindaki erkek kim diye sordu, hatta valla hatirlamiyorum sizde uc S harfle baslayan kisiler var dedi aa dedim oha annem ben ve sevgilim.. guzelim dedi onunla siz baglanmissiniz, her ne kadar kafam karisik suan desende bos, evleniyorsunuz, bende ay ama yeni biriyle tanistim filan iyi cocuk dedim.. citir cerez niyetine o kisiyle takilirsiniz ama olmucak onla diye ustune basti! Cunku ben secim yapicam ve ondan yana kullanmicam, ama yavas yavas bu duruma uzulmeye bile basladim, gercekten her yonden cok uyusuyoruz, hayata bakis acimizdan tut zevklerimiz ve ilgi alanlarimiz hersey.. allahim hayirlisi olsun!!
Flemenca.. randevuya gerek yok istedigin zaman gidebilirsin yalniz bir cogu 14'ten sonra calisiyor, aman Meryeme gitme, Baris'ada gitme cok yuzeysel bakiyor her ne kadar ileride beni zengin yaptiysada, iliskiminde duzelicegini soylesede ne biliyim bana inandirici gelmedi her soyledigi... digerlerine gonul rahatligiyla baktirabilirsin, ama dedigim gibi Gulsah ve Dilek'tir favorilerim
in_heaven, zaten dilek tut diyorlar degilmi ve o yonde daha cok yogunlastiklarindan olsa gerek ona dair daha cok sey soyleyip, e hadi extradan birseylerde soyleyim diyebilirler.. yani benim kendi sahsi fikrim boyledir. Ama hepsi hayatindaki erkek kim diye sordu, hatta valla hatirlamiyorum sizde uc S harfle baslayan kisiler var dedi aa dedim oha annem ben ve sevgilim.. guzelim dedi onunla siz baglanmissiniz, her ne kadar kafam karisik suan desende bos, evleniyorsunuz, bende ay ama yeni biriyle tanistim filan iyi cocuk dedim.. citir cerez niyetine o kisiyle takilirsiniz ama olmucak onla diye ustune basti! Cunku ben secim yapicam ve ondan yana kullanmicam, ama yavas yavas bu duruma uzulmeye bile basladim, gercekten her yonden cok uyusuyoruz, hayata bakis acimizdan tut zevklerimiz ve ilgi alanlarimiz hersey.. allahim hayirlisi olsun!!
Ya yok aslinda benim boyle dedigime bakma, daha once falci olmuyacagini soyledi eski bi iliskim icin, ben direttim oldurucamda oldurucamm.. hani o anki hislerim agir basar, hislerime kulak asarim genelde. Inatciyimdir, kolay pes etmem, ama nitekim kadin hakli cikti... yani olmayacagini soyleselerde, istersen ikna etmek icin onume altinlar sersinler yine ben bildigimi okurum.. simdi isime geliyo diye caktirma ... yarin is yerinden biriyle tanisir evlenirsem sasmayin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?