inatçı olman iyi iyi çook iyi çünkü insanın kafasını çok karıştırıp umutlandırıyolar. hayal kırıklığı çok kötü birşey
o zaman sen kendi falına kendin bakıyosun zaten :) hakkında hayırlısı olsun canım...
Bu Dilek'i tarif edermisin bu arada?
canım senin bahsettiğin dilek kadınlar kahvesinde heralde bilmiyorum aynı dilek mi?
benim gittiğim dilek 2003 senesinde melekler kahvesinde çalışan, 20'li yaşlarda, siyah ojeli, fal bakarken bir yandan da artan kahve telvelerini parmaklayan, falın sonunda dilek tutturup yüzük parmağımla kahveye batırıp 1'den 5'e kadar sayı tutturup bilme durumuna göre gerçekleşme olasılığını hesaplayan, minyon, esmerce bir kızdı.
değişik bir tarif oldu ama en son 2003 te baktırdığım için aklımda en çok bunlar kaldı napayım, ilginç değil mi yaptıkları
yalnız dediğim gibi 10 numara fal bakmıştı kendisi. uzun vadeli gelecek tutturmuştu bana aldığı para helali hoş olsun :128:
aynı kişi miymiş?
Yok tatlim, oyle biri orda hic gormedim.. sanirim calismiyor artik. Valla Gulsah'tan sasmam ben, ama benim dedigim Dilek'te iyi, gelecekle ilgili calisicagim ortami bildi bide en bilinmeyecek seyi bildi, evimi bi kadinla paylastigimi kadinin kivircik sacli tombis bisey oldugunu.. gelecekle ilgilide cikarsa yazicam
arkadaşlar bugün ben fal baktırdım.. Mulla bilirsiniz belki kızılderili....
adam herşeyi bildi.. geçmişimi söyledi kaçç kız kardeşim 1 tane abim oldugunu.. geçmişi..
ve geleceği...
ve tarih vererekk..
sevgililik dönemimi ...evlilik dönemimi... kişiliğimi...
geleceği..
süper hakikatennnnn...daha önce taksimdeymiş şimdi bizim mahallede küçükyalıda..
öylesine gideyim dedim hayatımda 2. kez fal baktırdım.. yani inanmayanlardanım fakat söyledikleri şaşırttı beniiiiii...tavsiye ederim... fiyatı da ucuz 20 tl.. su tarot kahve bakıyor...
Nasıl yani "içine girip"? Herkesin düşüncelerini mi okuyormuş? Gerçekten bu sayfadan korkmaya başlıyorum. :)
Söyledikleri aynen çıkan hiçbir falcı yok mu? Bakırköy civarında olursa çok iyi olurdu. Kartal filan çok uzak bana. Hem biraz tırstım hem de acayip merak etmeye başladım. :)
pffff, döndük dolaştık yine istikrarsız gelecek tahmincisi kabile reisi oturan boğaya geldik...
özelden attım alabildiniz mi?
Emine hn. Da serhan hn gibi çok pozitif ve iyi enerji veriyor ve ne olursa olsun söylediği sizi üzsede doğrusu neyse onu diyor. Emine hn 20 tl kahve falı evinde bakıyor .fal hikaye motor gibi sayıyor dediklerinin hepsini tutturdu desem yalan değil .ama ikisinin baktığı konuda birtek yerde anlatım fark etti o konuda bende birşey bilmediğimden hangisi doğru görücez yaşayınca .ikiside hemen hemen aynı hatta tamamen aynı şeyleri ve zamanları söylediler şok oldum.
Bu kisiler Kadinlar Kahvesinde calisiyor canim..
Bu kisiler Kadinlar Kahvesinde calisiyor canim..
tktk, küçükyalıda nerde bakıyor? Cafede mi bakıyor? tel nosunu gönderir misin?
çok iyi yapıyorsun cnm, dayan!!! benim de gitmediğim kalmadı 70 kişiden fazla, nerden girdim bu işe anlamadım elimi verdim kol da değil üstelik komple battım içine. ortalama bu 70'den sadece 4'ü tam tersini söyledi diğerlerinden. çok iyi dediklerim uzun vadede tutturdu. bu kadar aynı şeye rağmen geçen 2009 ekim'den beri hep aynı şey, sürekli şu zaman...oluyor mu hayır, eeee?
çok sık baktırmak misal ayda 4-5 kez keyif ve terapi değil bana göre. kendimce!!! bana terapi olmuyor, keyif de vermiyor. hırs yapıyor sürekli gitmek istiyorum ve bir süre snr tarihlere bakıyorum, bekliyorum vs vs. bu bağımlılıktır. parama ruhumu eziyetten başka değil. sabahtan akşama hangi falcıya gitsem diye düşünüyordum. çok şükür artık kafam rahat.
"istediğim şey çıksın diye baktırmıyorum" mottosuyla kendimi frenleyip bu işten sıyrılıcam inşallah.
merhaba
mulla dediğiniz kişi küçükyalının neresinde?evdemi bakıyor yoksa cafedemi?çok merak ettim
ben Mulla'ya baktrmıstım, o ılıskıyle ılgılı durumu bılmıstı ama evlılıkle ılgılı verdıgı tarıh gecelı 1,5 sene oldu.
ıyı kı erken yattık yanıı kk ahalısı döktürmüş dün gece
söylemeden edemiycem kadınlardaki dilek ve pelinnn le kendinizi avutmayın arkadaşlar...kadınlar umut taciri....muhtesem olucak sevgilin dönecek yüzükle gelecek yılın aşkı olucak derler de dururlar kaptırmayın kendinizi sonra üzüntüsü daha büyük oluyorr...
Şu kadar faldan sonra öğrendiğim tek şey fala umut bağlamayın....
herkesin bir derdi var ki bu kadar falcı geziyor ama bu falların gelecek tahminlerinin hepsi bir öngörü..çıkarsa şans çıkmazsa gene şans...
Şu anı ögrenin,geçmişi dilnleyin ama gelecege takılmayınn
En güzeli Oluruna bırakınnn...
gülşah hangi günler çalışıyo biliyomusun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?