İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynen, birseyler netlesmeye basliyor zamanla o zaman zaten faldan once karar vermis oluyosun, bu sadece suanki merakimizi gidermek icin yapilan birsey. Eglence niyetine, ama kafamizda goruyolar diyorsun, bazilarinada olumsuz seyler soyleyebiliyorlar olmayacaksada, hani demotive edici bi durum. Orda kizcagizin aglamasi cok uzdu beni ve bana dustu motive etmek.. hepsi cikmiyor tatlim hem daha kac kere asik olucaksin sen daha dedimde rahatladi, yasida ufakti... ah zaman gecsede bi kendimiz gorsek degilmi :)

Ruyalarim cikar, ne gorursem oluyo yani.. gorurum bi kac gune ne olucagini

Bu Dilek'i tarif edermisin bu arada?

canım senin bahsettiğin dilek kadınlar kahvesinde heralde bilmiyorum aynı dilek mi?

benim gittiğim dilek 2003 senesinde melekler kahvesinde çalışan, 20'li yaşlarda, siyah ojeli, fal bakarken bir yandan da artan kahve telvelerini parmaklayan, falın sonunda dilek tutturup yüzük parmağımla kahveye batırıp 1'den 5'e kadar sayı tutturup bilme durumuna göre gerçekleşme olasılığını hesaplayan, minyon, esmerce bir kızdı.
değişik bir tarif oldu ama en son 2003 te baktırdığım için aklımda en çok bunlar kaldı napayım, ilginç değil mi yaptıkları
yalnız dediğim gibi 10 numara fal bakmıştı kendisi. uzun vadeli gelecek tutturmuştu bana aldığı para helali hoş olsun :128:

aynı kişi miymiş?

Yok tatlim, oyle biri orda hic gormedim.. sanirim calismiyor artik. Valla Gulsah'tan sasmam ben, ama benim dedigim Dilek'te iyi, gelecekle ilgili calisicagim ortami bildi bide en bilinmeyecek seyi bildi, evimi bi kadinla paylastigimi kadinin kivircik sacli tombis bisey oldugunu.. gelecekle ilgilide cikarsa yazicam

senin kadınlar kahvesi dilek kaç yaşlarında, tarife uymuyor mu? şu an 30'lu yaşlarda olması lazım kendisinin.
ben o dilek diye okuyorum kaç zamandır, bir de yorum yapıyorum eskiden çok iyi baktığına dair :26:

ben Mulla'ya baktrmıstım, o ılıskıyle ılgılı durumu bılmıstı ama evlılıkle ılgılı verdıgı tarıh gecelı 1,5 sene oldu.

Talya'ya boşu boşuna gitmeyin. Belgin kostak gibi o, isim bulma hevesiyle 10 dakikayı harcıyor. O kadar korkunc seyler soylemisti ki bana, oradan böyle alı al, moru mor çıkmıştım. yanımda abimin eşi vardı, o bana fal bakılırken cıkınca ardindan (falına bakmamıstı sadece yanımda gordu)'' ayyy bu kızcagiza da cok uzuldum, kocasi kesin aldatiyor, dikkat etsin, bir de eşine işleri yuzunden hapis gordum '' dedi. daha evleneli 1 sene olmamis bi de aldatiyomus, ki benim abim salaklkık derecesinde duskundur eşine, kendi halinde isini yoluna koymus efendi bir insandır, cok sukurki evlilikleri hala yolunda ve isleriyle de ilgili bir sıkıntısı yok. kadın felaket tellalı ve bunu marifet sayıyor. ama ehliyetimi kaptırdıgımı bilmişti sasırmıstım. ehliyet sorunu gordum demisti, evet kaptırdım demıstım. ılıskıyle ılgılı hele hıc bılmıyor hakkımda ciddi dusundugunu soyledigi adam kus oldu uctu.

Tarotla ilgili benim şahsi kanaatim şöyle:
Her soru sadece 1 kere sorulmalı, verilen cevap gerceklesene kadar o soruyla ilgili bir daha asla açılım yapılmamalı.
Gerçekleşmesi uzun sürebilecek durumlar için ayrı, kısa süreli durumlar için ayrı açılım yapılmalı. Mesela mevcut ilişkiyle ilgili durum nedir dendiğinde orda ölüm, kılıç üçlüsü ...vb gibi ayrılık kartları cıktıgında, o o anlık durumu gosterir soruya bagli olarak, gelecegi gostermez. Soru eger gelecekte ne olacak ise kartlar ayrılık kartıysa o gelecek icin yorumlanır. Aynı şekilde mevcut durumda aile, evlilik kartının cıkmasi evleneceksin anlamina gelmez, gelecekte cıkarsa oyle yorumlanabilir. O yüzden soru dogru sorulmali ve iyi düşünülmeli.
Kartların cok ciddi bir enerjisi var, günde 50 kere açılan desteden kimseye hayır gelmez. Tabi eğer falcı sadece kartları yorumluyorsa. Onların iyi temizlenmesi gerekir, dinşenmesi gerekir yoksa hepsi birbirine karışır. Kartlardan isim bilebilenleri ise tebrik ederim cok ciddi bir is o, o artık o durumda kartları sadece sembol olarak kullanıyordur, kartlar ona artık sadece bır aractır.
Bir de aynı soru icin en basta yazdigim gibi 50 kişiye gidilmemeli, soru sorarken en basta vadesini siz koyun ki, o vade gectiginde gidip tekrar danisabilirisniz. '' Bizim bunla sonumuz ne olacak '' sorusunun cevabı cok afaki bir cevap olur onun yerine '' 2 aylık, 3 aylık veya işte 6 aylık perioddki durum nedir? '' sorusu daha isabetli olacaktır...
Eskiden aşırı ilgileniyordum tarotla, bu yukarda yazdıklarım edindigim izlenimler.

emine hn. Ve serhan nm.nasıl ulaşabilirim banada numaralaranı verebilirmisiniz lütfen.

ıyı kı erken yattık yanıı kk ahalısı döktürmüş dün gece
söylemeden edemiycem kadınlardaki dilek ve pelinnn le kendinizi avutmayın arkadaşlar...kadınlar umut taciri....muhtesem olucak sevgilin dönecek yüzükle gelecek yılın aşkı olucak derler de dururlar kaptırmayın kendinizi sonra üzüntüsü daha büyük oluyorr...

Şu kadar faldan sonra öğrendiğim tek şey fala umut bağlamayın....
herkesin bir derdi var ki bu kadar falcı geziyor ama bu falların gelecek tahminlerinin hepsi bir öngörü..çıkarsa şans çıkmazsa gene şans...
Şu anı ögrenin,geçmişi dilnleyin ama gelecege takılmayınn
En güzeli Oluruna bırakınnn...

arkadaslar selam! ben uskudardaki perihan in numarasini bir turlu bulamadim bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim
bir de gecenlerde rita ya gittik arkadaslarimla,fakat ben baktirmadan geri dondum.2 arkadasima 2 ser dakikalik bakti bu kadar da olmaz dedim baktirmadim,ayni gun 20 tl m kayboldu ajksfdafakjsbf rita nin ah i tuttu sanirim kizlar!

tktk, küçükyalıda nerde bakıyor? Cafede mi bakıyor? tel nosunu gönderir misin?

cafede fakat bizim orada oldugu için numarasını almadım.. küçükyalı telekom var,tansaş var ,oradan yukarı çıkıyorsun.. çok kuytu yerde cafe ben dedim bunlar napacak burada meğer fal olayı varmış..ben telefonunu yarın alıp sana veririm.. özelden atarım .. arkadaş olarak ekliyeyim bir daha bulmam zor olmasın seni..

çok güzel yorumlamışsın inş.bende ayda bir durumuna getirmeye çabalıyorum bana bir tarotçu şöyle dedi siz fal bağımlısısınız her ne kadar kabul etmek istemesenizde öylesiniz bu uyuşturucu kullanan birinin bağımlı olduğunu kabul etmemesi gibi bir şey dedi bugün baktırıyorsunuz iki gün doyuruyo sizi 3.gün nereye gitsem diye düşünüyorsunuz ve gidiyorsunuz paranız mı yok arkadaştan borç alıyosunuz olmadı kkartını kulanıyorusunuz dedi ve çok doğru özetlemiş oldu kendimi model aldım hemen evet aynısı yapıyorum ama artık aynı şeyi tekrarlamak istemiyorum 8 gündür fal orucundayım

merhaba
mulla dediğiniz kişi küçükyalının neresinde?evdemi bakıyor yoksa cafedemi?çok merak ettim

cafede ..küçükyalı tansaş ve telekomun yukarısında ..adnan kahveci caddesi sanırım orası.. tansaşın balıkçıların orada yukarı çıkınca 5 zero diye bir cafe... yıkamacı var az ilersinde halı araba yıkamacı..

ben Mulla'ya baktrmıstım, o ılıskıyle ılgılı durumu bılmıstı ama evlılıkle ılgılı verdıgı tarıh gecelı 1,5 sene oldu.

demekkikısmetini tepmişssin tatlım :)) kesin bir sonuc beklersek sapıtırız valla
beniim geçmişe dair söyledikleri ,bildikleri dikkatimi çekti.. ve sayısal bilgiler kardeş sayısı,ilişki dönemi kaç ay sevgili kaldık,ve evlilik benim için imkansız gibi bişeydi,anlık karar verip evet dedim bunuda söyledi :))
gelecektende bahsetti..ev almayı düşünüyoruz.. onu söyledi hane arayışındasınız diye....
benim eğitimden işimden kariyerimden bahsetti.. bölümümü söylemeden tanıttı işimin nasıl oldugunu...
yani ben falı ikinci kez baktırıyorum etkilendim,tebrik ettim.. 50 dese 50 verirdim

Bende oyle saniyodum, ama valla iki kadini aglatip gonderdiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…