Almira cafe de bakıyor bkırköyde shile inerken kemal tancayı geçtikten sonraki sokakta dışardan ev yemekleri yapan bir yere benziyor görünce şaşırma çünkü ben ilk gittiğimde burası değildir herhalde deyip geri dönmüştüm çünkü bu arada Enfal randevuyla çalışıyor sana nosunu özelden atarım bu arada yanında sormak istediğin kişinin resmi olursa iyi olur resimde soruyor çünkü:93:
demekkikısmetini tepmişssin tatlım :)) kesin bir sonuc beklersek sapıtırız valla
beniim geçmişe dair söyledikleri ,bildikleri dikkatimi çekti.. ve sayısal bilgiler kardeş sayısı,ilişki dönemi kaç ay sevgili kaldık,ve evlilik benim için imkansız gibi bişeydi,anlık karar verip evet dedim bunuda söyledi :))
gelecektende bahsetti..ev almayı düşünüyoruz.. onu söyledi hane arayışındasınız diye....
benim eğitimden işimden kariyerimden bahsetti.. bölümümü söylemeden tanıttı işimin nasıl oldugunu...
yani ben falı ikinci kez baktırıyorum etkilendim,tebrik ettim.. 50 dese 50 verirdim
Talya'ya boşu boşuna gitmeyin. Belgin kostak gibi o, isim bulma hevesiyle 10 dakikayı harcıyor. O kadar korkunc seyler soylemisti ki bana, oradan böyle alı al, moru mor çıkmıştım. yanımda abimin eşi vardı, o bana fal bakılırken cıkınca ardindan (falına bakmamıstı sadece yanımda gordu)'' ayyy bu kızcagiza da cok uzuldum, kocasi kesin aldatiyor, dikkat etsin, bir de eşine işleri yuzunden hapis gordum '' dedi. daha evleneli 1 sene olmamis bi de aldatiyomus, ki benim abim salaklkık derecesinde duskundur eşine, kendi halinde isini yoluna koymus efendi bir insandır, cok sukurki evlilikleri hala yolunda ve isleriyle de ilgili bir sıkıntısı yok. kadın felaket tellalı ve bunu marifet sayıyor. ama ehliyetimi kaptırdıgımı bilmişti sasırmıstım. ehliyet sorunu gordum demisti, evet kaptırdım demıstım. ılıskıyle ılgılı hele hıc bılmıyor hakkımda ciddi dusundugunu soyledigi adam kus oldu uctu.[/QUOT
talya ya baktırmadım ona birsey diyemem ama,belgin kostak hakkında söyleddiklerine katılıyorum resmen isim sehir oynarcasına falı bitiriyor hic birsey anlamadım baktıgı fal mıydı yoksa oyun mu oynadık:) olan o kadar parama oldu..
bundan yaklasık 2 hafta evvel elmiraya fal baktırıp burada paylasmıstım sizlerle.bana baktıgı falda bir kac kısa tarih vermişti ve ikiside bir kac gün arayla gercekleşti. gerci fal bakarken kendisi zaten söylemişti tarihler bgir kac gün oynayabilir diye..söyledigi seylerden bir tanesi olasıydı ama digeri hadi canım sende dedirtcek cinstendi!! demiştim de zaten kendisine:) ama oldu ve paylasmak istedim sizlerle..diger söyledikleri icin daha cok umutlandım acıkcası.
Talyayi arkadaşımla denemiştik kötüydü sacmalamisti şükranı denerim ne kadardi
Bu elmira neredeydi?
Ay zaten hepsinde birsey var aman ruhla muhla gelirler donmezler musallat olurlar :S
yerini bilmiyorum canım telefonda baktırdım ama sanırım şirinevler parasını ordaki bir subeye yatırmıstım..
cafede fakat bizim orada oldugu için numarasını almadım.. küçükyalı telekom var,tansaş var ,oradan yukarı çıkıyorsun.. çok kuytu yerde cafe ben dedim bunlar napacak burada meğer fal olayı varmış..ben telefonunu yarın alıp sana veririm.. özelden atarım .. arkadaş olarak ekliyeyim bir daha bulmam zor olmasın seni..
süpersin!!! bende şimdi sırf cevap verdin mi diye bakayım dedim, baktim ki cevaplamışsın.
bakalım oraları bulabilecek miyim.....
süpersin!!! bende şimdi sırf cevap verdin mi diye bakayım dedim, baktim ki cevaplamışsın.
bakalım oraları bulabilecek miyim.....
tktk, küçükyalı tam olarak nerde? biraz tarif edebilir misin? teşekkürler bu arada :))
elmiranın bilgilerini yazarmısınız yada yollarmısınız? nerededir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?