İstanbul'da Fal - Falcılar

enfal in telefon numarasını banada verebilirmisiniz lütfen.

kızlar, nostradamus zeynep'e gittim önce.bu kadar mı sallanır, bişeyi de tutturamaz mı bi insan...yok böyle bişey...25 liram uçtu gitti.hiç tavsiye etmem.daha sonra dimo cafe fatoşa gittim.o diğer falcılara göre daha iyiydi.tutturduğu şeyler oldu en azından.ama esas oğlanla ilgili bişi söylemedi.memnun kalmadım ondan da...

bundan yaklasık 2 hafta evvel elmiraya fal baktırıp burada paylasmıstım sizlerle.bana baktıgı falda bir kac kısa tarih vermişti ve ikiside bir kac gün arayla gercekleşti. gerci fal bakarken kendisi zaten söylemişti tarihler bgir kac gün oynayabilir diye..söyledigi seylerden bir tanesi olasıydı ama digeri hadi canım sende dedirtcek cinstendi!! demiştim de zaten kendisine:) ama oldu ve paylasmak istedim sizlerle..diger söyledikleri icin daha cok umutlandım acıkcası.

ayyy evet tatlımm kısmetını tepmıstırrrrr bizim opaque
katre de kısmetını tepmıs zatennn
ınsallah sen tepmezsın o kısmetıııniii

Bu elmira neredeydi?

Talyayi arkadaşımla denemiştik kötüydü sacmalamisti şükranı denerim ne kadardi

valla benim bildigim şükran sa seda sayan cıkan hatta reklam icin yemekteyiz e bile katılan hataylı sükran, sa aman da aman:) sakın!! tanırım kendisini fal bakabilmesi icin daha cok fırın ekmek yemesi lazım onun.. iyi kızdır ama o kesinlikle bu işi yapmamalı bu kadar diyorum yani!!!cok sey varda neyse yeri değil..

Ay zaten hepsinde birsey var aman ruhla muhla gelirler donmezler musallat olurlar :S

valla biz 4 arkadas bundan 10 yıl evvel cagırmıstık. resmen yıllarca beni rahatsız etti yada bilincaltıydı bilmiyorum ama, adı bile ürkütüyor aman siz siz olun bulaşmayın ben resmen klinik vakka olmustum o dönem.!!

kızlar önümüzdeki hafta ankaraya gidecegim.. varmı orda bana tavsiye edebileceginiz bir falcı?sanırım bende bagımlı olmaya basladım bu site fena:)

Kızlar bugün şermine gittim,
yalnız bugün dönüo ancak telefondan baktırabilirsiniz.Arkadaşım çok memnun ona bildi her şeyi o accaip memnun bende tersliikler oldu ((baktırdığımız yerde bi kadın bize baktı şerminin enerjisi düştü sora da acelesi vardı otobüsü vardı heyecana kapıldı bi de ben de tıkanıklık varmış bakamadı yani akıcı diildi kesik kesikti dedi engellisin dedi şeker bi kadın geçmişi bildi ama gelecek için diemem bişi ama bana engeleniosun dedi yani tam randımanlı diildi arkadaşım şermin son noktadr dedi o accaip memnun ben tatmin olamadım yani vakit kalmadı çünkü kalkmak zorundaydı fal işte herkese aynı tutmuyo ama gidenlerin hepsi accaip memnun ben yani nostradamus zeynebi tek geçerim en süperi bence ama şermin bildi bilmedi diil çok gelecege gitti o yüzden şimdi 70 milyon para az diil garantör olamam ama ben engelliydim ve aksilikler çıktı ve herkes accaip dio size kalmış ama yinede güzel şeyler dedi çıkar inşallah ben yönlendirmiyorum sizi 70 milyonun sorumlulugunu alamam ama giden herkes şok içinde kaldı bana da geçmişimi herşeyi bildi ama vakit kalmadı en az yarım saat bakıo çok şeker biri size kalmış

pirepirpir, şermin nereye dönüyor? istanbulda değil mi?ne falı bakıyor?

süpersin!!! bende şimdi sırf cevap verdin mi diye bakayım dedim, baktim ki cevaplamışsın.
bakalım oraları bulabilecek miyim.....

süpersin!!! bende şimdi sırf cevap verdin mi diye bakayım dedim, baktim ki cevaplamışsın.
bakalım oraları bulabilecek miyim.....

minibüs caddesi,bağdat caddesindeki tansaş,balıkçı anafen dersanesi,telekomun oldugu aradan yukarı çık.. sakin dükkansız bir yere varıyorsun :) biraz bayırda :) sağda :)bir apartmanın giriş katı :) 5 zero cafe..mulla dan fallar yazıyor zaten ay diyeyim de net sitesi yapsın kendine google map gibiyim yahu :))

elmiranın bilgilerini yazarmısınız yada yollarmısınız? nerededir

kendi fikrimi söylemem gerekirse elmira 60 liranın hakkını vermiyor gelecek tırt geçmiş ve bugün eh yanlış hatırlamıyorsam katre ve angel edalım da beğenmemişti çoğunluğun sesine kulak ver derim 60 lira az para değil

hadi diyelim bana iyi bakmadı, angel'a da iyi bakmadı. arkadaşım memnun kalmıştı ancak 60 liralık bir asla değil dedi. yani ekstra bir şey yapmıyor. o parayı vermeyin yazık gerçekten. symbol tarık daha düzgün bakar üstelik max 20 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…