ayyy evet tatlımm kısmetını tepmıstırrrrr bizim opaque
katre de kısmetını tepmıs zatennn
ınsallah sen tepmezsın o kısmetıııniii
slm arkadaslar, bana elmiranın numarasını atan arkadasa cok teşekkür ederim.telefonda baktırdım. Hesabına parayı yatırdıgım an 1 saat sonra bana ranadevu verdi. Acılımı oldukca uzun du yaklasık 1 saat kadar baktı ve gercekten doyurucu bir faldı bilemedigi hic olmadı desem yeridir.. Ben cok begendim elmirayı..herkes de isim cıkartamıyormus ama benimki zor olmasına ragmen pat diye söyledi cok sasırdım.benim bilip ama kabul edemedigim gerceklerle yüzleşmemi sagladı bu adamdan bi cacık olmaz dedi ki ben zaten bunu biliyordum ama işte sevgi ya kabul etmek istemiyordum ama sagolsun elmira öyle güzel anlattıki sanki hep benimle berabermiş gibi.. Cok uzattım ama napayım cok etkilendim!!.fiyat 60 lira ama, her kurusuna deger bence. Bu benim fikrim tabii... Gönül rahatlıgı ile tavsiye edebilirm.amac burda zaten iyi veya kötü falcılarla ilgili tecrübelerimizi paylasmak değilmi...
Kızlar bugün şermine gittim,
yalnız bugün dönüo ancak telefondan baktırabilirsiniz.Arkadaşım çok memnun ona bildi her şeyi o accaip memnun bende tersliikler oldu((baktırdığımız yerde bi kadın bize baktı şerminin enerjisi düştü sora da acelesi vardı otobüsü vardı heyecana kapıldı bi de ben de tıkanıklık varmış bakamadı yani akıcı diildi kesik kesikti dedi engellisin dedi şeker bi kadın geçmişi bildi ama gelecek için diemem bişi ama bana engeleniosun dedi yani tam randımanlı diildi arkadaşım şermin son noktadr dedi o accaip memnun ben tatmin olamadım yani vakit kalmadı çünkü kalkmak zorundaydı fal işte herkese aynı tutmuyo ama gidenlerin hepsi accaip memnun ben yani nostradamus zeynebi tek geçerim en süperi bence ama şermin bildi bilmedi diil çok gelecege gitti o yüzden şimdi 70 milyon para az diil garantör olamam ama ben engelliydim ve aksilikler çıktı ve herkes accaip dio size kalmış ama yinede güzel şeyler dedi çıkar inşallah ben yönlendirmiyorum sizi 70 milyonun sorumlulugunu alamam ama giden herkes şok içinde kaldı bana da geçmişimi herşeyi bildi ama vakit kalmadı en az yarım saat bakıo çok şeker biri size kalmış
elmira nerde bakıyor nasıl ulaşabilirim
adresi veya telefonunu verebilirmisin lütfen
şuşu? hisarüstündeki yer mi? orda kim var?
kim gitti ve önerdi kine?
arkadaşlar az biraz kafa karışıklığı var bi yerde hepimizde;
bende "bazen" kötü bişey duyunca dağılıyorum.
ama unutmayalım bizler falcıya terapi gibi gidiyoruz.tamam falcılar umut tacirliği de yapmasınlar katılıyorum, daa nie dağılıyoruz onu anlamadım...
bi kere her dedikleri çıkmaz/çıkamaz zaten bu insanlar her haltı bilseler kendi bi taraflarını kurtarırlar, yalan mı? bi de hayat sürekli bize seçenek sunuyo, kırmızı hap mı mavi hapmı, gerçeklik mi, hayal dünyası mı? mantık mı duygular mı? falan...
belki bu nedenle fal haramdır olayı vardır...insanları manyaklaştırıyo bu durum azcık...
nie tek birşeye takılıp kalıyoruz ki anlamadım? bizde de var sakatlık ama neyse...
arkadasım ıyı falcı herkese ıyı bakar...ne demek sende tıkanıklık var,ne demek kapalısın ben 70 tl verecem bende tıkanıklık olacak ne bu su borusu mu tıkanıyooo....üzüldüm verdiğin paraya sende tıkanıklık falan yoktur arkadasım bu falcı ole son nokta falan degıl de sıradandır ama sende tutturamamıstır
canım bana erk ark senı aldatıcak yada ıstedıgın kısı dönmeyecek gibi bir şey söylemedii..Yada nişanlınla evlenmeyecen gibi....çok enteresan bır yorum yaptı bır guzel de tarıf ettı...umarım ole bısı olmaz ben faldan medet ummam gelecek ıcın degıl an ıcın gıderım falcıya
((haklısın galiba napalm çok merak ediyodum baktırmasam aklımda kalacaktı napalm saglık olsun ama baya karıştırdı sonra toparladı göya ben izin vermiyomuşum ne bilimmmm baktırmıcam uzun süre enerjim gitti
Elmira ya gelelim asla 60 tl lık fal bakacak kapasitesi yok kadının ne anı bildi ne gecmısı kadın 1 saat bakıyor evet ama ne bakıyor o kadar kart acıp bır burc bır harf bır ısım bılemezmı ınsan bır karekter analızı hıcbırsey yok...bırde ona yardımcı oluyolarmısolmasalar yardımcı ne olacak acebaa
arkadasım tercıh senın ama cidden ben bır bunalım anında aradım ve dedim ki sonunda kızım sen tam bir enayisin ...işte senin gibiler sayesinde bu salak karılar köşeyi dönüyorlar...
geçmişi bilemedi ötesi varmııı...bana dıyor sen 2 kısı arasında kalmısın y yı sececeksın ulen ben o sırada tercıh yapmısım y yı degıl x ı secmısımm...sen neden bahsedıyonnn...........
o paraya gıt arkadasım taksımde sana o paranın 4 te bırıne alasını bakarlar ama gene sen bılırsın tabııı
Kızlar bugün şermine gittim,
yalnız bugün dönüo ancak telefondan baktırabilirsiniz.Arkadaşım çok memnun ona bildi her şeyi o accaip memnun bende tersliikler oldu((baktırdığımız yerde bi kadın bize baktı şerminin enerjisi düştü sora da acelesi vardı otobüsü vardı heyecana kapıldı bi de ben de tıkanıklık varmış bakamadı yani akıcı diildi kesik kesikti dedi engellisin dedi şeker bi kadın geçmişi bildi ama gelecek için diemem bişi ama bana engeleniosun dedi yani tam randımanlı diildi arkadaşım şermin son noktadr dedi o accaip memnun ben tatmin olamadım yani vakit kalmadı çünkü kalkmak zorundaydı fal işte herkese aynı tutmuyo ama gidenlerin hepsi accaip memnun ben yani nostradamus zeynebi tek geçerim en süperi bence ama şermin bildi bilmedi diil çok gelecege gitti o yüzden şimdi 70 milyon para az diil garantör olamam ama ben engelliydim ve aksilikler çıktı ve herkes accaip dio size kalmış ama yinede güzel şeyler dedi çıkar inşallah ben yönlendirmiyorum sizi 70 milyonun sorumlulugunu alamam ama giden herkes şok içinde kaldı bana da geçmişimi herşeyi bildi ama vakit kalmadı en az yarım saat bakıo çok şeker biri size kalmış
Sende bilen tek allahin falcisi yokmu tatlim ya?.. Uzerinde bi guc buna izin vermiyor olabilir, sahsen tirstim diyebilirim.. en iyisi baktirmaman.
ne tıkanıklığı ne engeli yaaww hikaye onun vakti yokmuş belli acelesi var bir iki şey söyliyim 70 liramı alıp gideyim modundanymış bence takılma bunlara bozma moralini boşver
Elmira ya gelelim asla 60 tl lık fal bakacak kapasitesi yok kadının ne anı bildi ne gecmısı kadın 1 saat bakıyor evet ama ne bakıyor o kadar kart acıp bır burc bır harf bır ısım bılemezmı ınsan bır karekter analızı hıcbırsey yok...bırde ona yardımcı oluyolarmısolmasalar yardımcı ne olacak acebaa
arkadasım tercıh senın ama cidden ben bır bunalım anında aradım ve dedim ki sonunda kızım sen tam bir enayisin ...işte senin gibiler sayesinde bu salak karılar köşeyi dönüyorlar...
geçmişi bilemedi ötesi varmııı...bana dıyor sen 2 kısı arasında kalmısın y yı sececeksın ulen ben o sırada tercıh yapmısım y yı degıl x ı secmısımm...sen neden bahsedıyonnn...........
o paraya gıt arkadasım taksımde sana o paranın 4 te bırıne alasını bakarlar ama gene sen bılırsın tabııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?