İstanbul'da Fal - Falcılar

aman şükran sallıyor ya, ezberledigi 4-5 senaryosu var onları anlatıyor kişinin yaşına ve öğrenirse meslegine gore. bugune kadar dedıklerı cıktı ya da bı kısmı cıktı sımdılık dıyebılecegım bır tugba var bakırkoyde, bır sırınevlerde zeynep dıye bır kadın var, bır de kendı tarotcum var. elmira ve mercansa uzun vade için konuştular o yuzden nötr durumdayım şimdilik.

Bakırköyde önerebileceğiniz falcı varmı arkadaşlar

enfal diye biri vardı sanırım onasıl
numarassı varmı
nasıl ulaşabilirim.

elmira nerde bakıyor nasıl ulaşabilirim
adresi veya telefonunu verebilirmisin lütfen

arkadasım ıyı falcı herkese ıyı bakar...ne demek sende tıkanıklık var,ne demek kapalısın ben 70 tl verecem bende tıkanıklık olacak ne bu su borusu mu tıkanıyooo....üzüldüm verdiğin paraya sende tıkanıklık falan yoktur arkadasım bu falcı ole son nokta falan degıl de sıradandır ama sende tutturamamıstır

elmira nerde bakıyor nasıl ulaşabilirim
adresi veya telefonunu verebilirmisin lütfen

Elmira ya gelelim asla 60 tl lık fal bakacak kapasitesi yok kadının ne anı bildi ne gecmısı kadın 1 saat bakıyor evet ama ne bakıyor o kadar kart acıp bır burc bır harf bır ısım bılemezmı ınsan bır karekter analızı hıcbırsey yok...bırde ona yardımcı oluyolarmıs olmasalar yardımcı ne olacak acebaa

arkadasım tercıh senın ama cidden ben bır bunalım anında aradım ve dedim ki sonunda kızım sen tam bir enayisin ...işte senin gibiler sayesinde bu salak karılar köşeyi dönüyorlar...

geçmişi bilemedi ötesi varmııı...bana dıyor sen 2 kısı arasında kalmısın y yı sececeksın ulen ben o sırada tercıh yapmısım y yı degıl x ı secmısımm...sen neden bahsedıyonnn...........

o paraya gıt arkadasım taksımde sana o paranın 4 te bırıne alasını bakarlar ama gene sen bılırsın tabııı

şuşu? hisarüstündeki yer mi? orda kim var?
kim gitti ve önerdi kine?

canim ben bi arkadasimdan duydum.sengul diye bi kadin.bugun gittim.
gitmez olaydim demiycem ama keske gitmeseydim. acikcasi bi sey var sengul hanimda ama ne var
bilmek istemiyorum.fala bakip kagida yazdi kagidida bana verdi.bilinmicek seyleride soledi.
hayatimda ilk kez bir falci karsisinda agladim. kafam ole karisik ve kotu ciktimki ordan.
bildigim ama bilmek istemedigim gercekleri karsimdaki bir insandan duyunca inanin ruh haliniz berbat oluyor. anladimki falcilar beni mutsuz ediyor bagimlilik gibi birsey ama kurtulcam..

Bu gün dayanamayıp 3 hafta aradan sonra fal baktırdım ve o bayıldıgım Şengüle tekrar gittim.....

Kadını tek geçiyorum inanılmaz basarılıydı yine ama bana gelecekle ılgılı ole ıddıalı seyler soyledı kı ınsallah olmaz olmıycak ınanıyorumm kendımı boyle sartlıyorum....

Durdum durdum ayyy abla bitirdin sen benii,abla sen bana ne yaptın dedım dedım durdummm

Çıkmıycak insallah dedikleri ama diyorum ki diğer her yer sinek avlarken onda 18 kisi vardı sırada bos degıl gercekten............

çok sinirlerim bozuldu artık bir daha sanırım fal baktırmıycam

arkadaşlar az biraz kafa karışıklığı var bi yerde hepimizde;
bende "bazen" kötü bişey duyunca dağılıyorum.
ama unutmayalım bizler falcıya terapi gibi gidiyoruz.tamam falcılar umut tacirliği de yapmasınlar katılıyorum, daa nie dağılıyoruz onu anlamadım...
bi kere her dedikleri çıkmaz/çıkamaz zaten bu insanlar her haltı bilseler kendi bi taraflarını kurtarırlar, yalan mı? bi de hayat sürekli bize seçenek sunuyo, kırmızı hap mı mavi hapmı, gerçeklik mi, hayal dünyası mı? mantık mı duygular mı? falan...
belki bu nedenle fal haramdır olayı vardır...insanları manyaklaştırıyo bu durum azcık...
nie tek birşeye takılıp kalıyoruz ki anlamadım? bizde de var sakatlık ama neyse...

canım bana erk ark senı aldatıcak yada ıstedıgın kısı dönmeyecek gibi bir şey söylemedii..Yada nişanlınla evlenmeyecen gibi....çok enteresan bır yorum yaptı bır guzel de tarıf ettı...umarım ole bısı olmaz ben faldan medet ummam gelecek ıcın degıl an ıcın gıderım falcıya

((haklısın galiba napalm çok merak ediyodum baktırmasam aklımda kalacaktı napalm saglık olsun ama baya karıştırdı sonra toparladı göya ben izin vermiyomuşum ne bilimmmm baktırmıcam uzun süre enerjim gitti

an içinde olsa gelecek için de olsa fark etmez sonuçta dağıttı mı? sonuca bak...
haa diğer arkadaşa olduğu gibi bildiğin ama kabul etmediğin bişeyler yüzleştiysen bilmem.
orda da başka bi konu var, korkulu rüya görmektense uyanık kalmak daha iyidir deyip 2 saat komadan sonra toparlanıp geri kalan 30-40 yıl paşa gibi hayat mantığı ile bakcaz olaya artık
yine de her koşulda sadece terapi olduğunu telkin edelim kendimize derim ben...
gerisi size kalmış hanımlar :)

bence kadının adresini öğren hemen bir "pompa" yolla kargoyla.
bi daha kine tıkanıklık olursa açarsın 70 tl tıkanıklıkla gaz ve hazımsızlık yapıo çünkü müşteride de.
hayatının mesajını alacağı için bi dahaki baktıklarına de ona göre bakar :))))
en azından geri kalana bi hizmetin olur ve 70 tl bi ile yarar :))):82:

kıyamam yaaa...ben bile düşününce daraldım

Son düzenleme:

Sende bilen tek allahin falcisi yokmu tatlim ya?.. Uzerinde bi guc buna izin vermiyor olabilir, sahsen tirstim diyebilirim.. en iyisi baktirmaman.

ne tıkanıklığı ne engeli yaaww hikaye onun vakti yokmuş belli acelesi var bir iki şey söyliyim 70 liramı alıp gideyim modundanymış bence takılma bunlara bozma moralini boşver

Sende bilen tek allahin falcisi yokmu tatlim ya?.. Uzerinde bi guc buna izin vermiyor olabilir, sahsen tirstim diyebilirim.. en iyisi baktirmaman.

Bilen falcılarımmm.....Sacmalamayanlar,gecmısı anı bılenler arada gelecek te cıkanlar
Şengül;tarık;yiğit
Burcu:symbol mehmet,batu,belırlı kosullarda Roza,
Sadece o anı ve geçmişi bilen gül...
Tuba...symbol serkan
oooooo bilenler yok degıl kı bu adamlar bosa para almıyorlar yanııı
bunların arasında Yiğit ve Tarık a defalarca gidildi sayısı hatırlanılmıyor artıkkk:)))
Ama hala en iyisi şengül
Diğer saymadıklarım her anlamda tırtttttt...Bir daha gitmeye dahi değmez

@keryenia ayrıca yok güç var yok bakılamıyor bunlar fal bakamayan falcı müsvettelerinin bahaneleri
baktırıp baktırmayacagıma da ıstersen bırak ben karar vereyımm
ben ole sevgılın doncek aman da ask olacak hıkayelerıne kanmıyorum sadce bilen bilir bunun ortası kenarı sagı solu yok

Son düzenleme:

peki taksimde kimi öneriyosun?sen baya tecrübelisin anladığım kadarı ile :).bende sana birini söyliyim ozaman kendi yerini açtı oraya bende hiç gitmedim ama mete ismibuyukparmak kapı sok.no:26 k:1 pinokyo cafe benetton sokağında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…