peki taksimde kimi öneriyosun?sen baya tecrübelisin anladığım kadarı ile :).bende sana birini söyliyim ozaman kendi yerini açtı oraya bende hiç gitmedim ama mete ismibuyukparmak kapı sok.no:26 k:1 pinokyo cafe benetton sokağında.
bence kadının adresini öğren hemen bir "pompa" yolla kargoyla.
bi daha kine tıkanıklık olursa açarsın 70 tl tıkanıklıkla gaz ve hazımsızlık yapıo çünkü müşteride de.
hayatının mesajını alacağı için bi dahaki baktıklarına de ona göre bakar :))))
en azından geri kalana bi hizmetin olur ve 70 tl bi ile yarar :))):82:
kıyamam yaaa...ben bile düşününce daraldım
iren cafe var maltepede semih var eğer iyi bir elektirkle ona giderseniz iyi fal bakıyor çok iyi bir evliliğim vardı biticek dedi ve nedensiz gerçekten bitti müdavimi oldum. tavsiye ederim. Ama dediğim gibi olumlu olun yanında
Bilen falcılarımmm.....Sacmalamayanlar,gecmısı anı bılenler arada gelecek te cıkanlar
Şengül;tarık;yiğit
Burcu:symbol mehmet,batu,belırlı kosullarda Roza,
Sadece o anı ve geçmişi bilen gül...
Tuba...symbol serkan
oooooo bilenler yok degıl kı bu adamlar bosa para almıyorlar yanııı
bunların arasında Yiğit ve Tarık a defalarca gidildi sayısı hatırlanılmıyor artıkkk:)))
Ama hala en iyisi şengül
Diğer saymadıklarım her anlamda tırtttttt...Bir daha gitmeye dahi değmez
olumsuz olursak bakamıyormuymuşcanım sıkkın,keyfim yok,moralim bozuk ki gittim yanına şu durumda bakamayacak o zaman.
Ahahhaaaa super yorummm...e falciya niye gidiyoruz moral bozuk ondan zaten:)))
Bu gün dayanamayıp 3 hafta aradan sonra fal baktırdım ve o bayıldıgım Şengüle tekrar gittim.....
Kadını tek geçiyorum inanılmaz basarılıydı yine ama bana gelecekle ılgılı ole ıddıalı seyler soyledı kı ınsallah olmaz olmıycak ınanıyorumm kendımı boyle sartlıyorum....
Durdum durdum ayyy abla bitirdin sen benii,abla sen bana ne yaptın dedım dedım durdummm
Çıkmıycak insallah dedikleri ama diyorum ki diğer her yer sinek avlarken onda 18 kisi vardı sırada bos degıl gercekten............
çok sinirlerim bozuldu artık bir daha sanırım fal baktırmıycam
aman şükran sallıyor ya, ezberledigi 4-5 senaryosu var onları anlatıyor kişinin yaşına ve öğrenirse meslegine gore. Bugune kadar dedıklerı cıktı ya da bı kısmı cıktı sımdılık dıyebılecegım bır tugba var bakırkoyde, bır sırınevlerde zeynep dıye bır kadın var, bır de kendı tarotcum var. Elmira ve mercansa uzun vade için konuştular o yuzden nötr durumdayım şimdilik.
Ahahhaaaa super yorummm...e falciya niye gidiyoruz moral bozuk ondan zaten:)))
Arkadaslar gercekleri duymak istiyormusunuz, ama buna hazirmisiniz gercekten?! Cunku boyle biri ile bugun tanistim ve herseyi pat pat yuzume vurdu, kendi hatalarimi, bulundugum olaylari ve yasadiklarimi saymiyorum bile.. hala etkisinden cikamadim, bu kadar derinlemesine anlatan bir kisi daha yoktur diye dusunuyorum ben! ve asla mutlu olman veya olmaman icin soylemiyor.. yaptigi tespitler tamamen gerceklere dayali, ama yok kalbim dayanmaz yuzlesemem diyorsaniz sakin gitmeyin. Ismi Irmak ve sadece tavsiye ediyorum diyorumm!!!
oldu cnm oldu=))) o ırmak beşiktaş symbol'de ayhan adıyla fal bakıyordu. o zaman gitmiştim 2 kez. o anı iyi biliyor ben beğenmiştim ama gelecekle ilgili bir iki şey dışında diğerleri çıkmadı. o an söylediği önemli bir detayında gerçek olduğunu sonra öğrendim. ama çok sinir bozucu bir tiptir.
Bu gün dayanamayıp 3 hafta aradan sonra fal baktırdım ve o bayıldıgım Şengüle tekrar gittim.....
Kadını tek geçiyorum inanılmaz basarılıydı yine ama bana gelecekle ılgılı ole ıddıalı seyler soyledı kı ınsallah olmaz olmıycak ınanıyorumm kendımı boyle sartlıyorum....
Durdum durdum ayyy abla bitirdin sen benii,abla sen bana ne yaptın dedım dedım durdummm
Çıkmıycak insallah dedikleri ama diyorum ki diğer her yer sinek avlarken onda 18 kisi vardı sırada bos degıl gercekten............
çok sinirlerim bozuldu artık bir daha sanırım fal baktırmıycam
Talyaya gecen sene gittim arkadaşımla çok ters bir kadın hiç birşeyde çıkmadı geleceğe daire tavsiye etmemarkadaşlar... Medyum Talya adıyla Kartalda Atalar durğına yakın küçücük bir dükkanda fal bakan Hülya Kartal diye bir kadın var.... ona fal baktıranların varsa acilen yorumlarınızı bekliyorum... benim için yorumlarınız çok önemli... giden varsa lütfen çıktı ya da çıkmadı diye yorum yapsın..
Arkadaslar gercekleri duymak istiyormusunuz, ama buna hazirmisiniz gercekten?! Cunku boyle biri ile bugun tanistim ve herseyi pat pat yuzume vurdu, kendi hatalarimi, bulundugum olaylari ve yasadiklarimi saymiyorum bile.. hala etkisinden cikamadim, bu kadar derinlemesine anlatan bir kisi daha yoktur diye dusunuyorum ben! ve asla mutlu olman veya olmaman icin soylemiyor.. yaptigi tespitler tamamen gerceklere dayali, ama yok kalbim dayanmaz yuzlesemem diyorsaniz sakin gitmeyin. Ismi Irmak ve sadece tavsiye ediyorum diyorumm!!!
Talyaya gecen sene gittim arkadaşımla çok ters bir kadın hiç birşeyde çıkmadı geleceğe daire tavsiye etmem
angel bu dediğin melekler kahvesi şengül mü? bugün ben de gittim 9 kişi vardı. hem de geçe kalmayayım diye 4te ordaydım. geçen hafta yine gitmiştim 14kişi vardı. sonra burdan methini duyduğum dilek için kadınlar kahvesine geçtim onda da 9kişi vardı. en az 90 dakika beklersin dedi garson kadın. şaka gb. iki mekanda açcayip kalabalıktı. bu insanların işi yok mu diye düşünüyo insan haliyle. bide hiçbi şeye paramız yok ama falcıya buluyoz yani hayret bişi.allah akıl fikirversin bizeyine de şengüle gidicem tabii. ama hafta ortası ve daha erken bi saatte. meraktayım. ayrıca çok sıra olması o falcının iyi olduğu algısını mı yaratıyo acaba bizde ne dersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?