İstanbul'da Fal - Falcılar

2 mesaj once yazmıstım favorılerımı sengul melekler kahvesınde,detaylı bakıyor 20 dakka falan
Tarık symbolde,mehmet,batuı onlarda taksım symbolde...Roza kaprıs cafede cok ıyı degıldı amadedıgı bıseyı yasadım..Bunlar ın hepsı aynı yerde zaten....

ben memnunum bunlardan ama sizi bilemem tabiii..ama sengul cok ıyı ne dıyımm

iren cafe var maltepede semih var eğer iyi bir elektirkle ona giderseniz iyi fal bakıyor çok iyi bir evliliğim vardı biticek dedi ve nedensiz gerçekten bitti müdavimi oldum. tavsiye ederim. Ama dediğim gibi olumlu olun yanında

cnmmmm :)))saol neyse toparlandım unuttum ama su var herkes dioki tam ver iyi fal baksın alaka yok bu 25lik facılar enerjiyi düşürmüo en azından keyfen gitceksin eglencesine bi kerede 100 vermiştim içime oturmuştu

olumsuz olursak bakamıyormuymuş canım sıkkın,keyfim yok,moralim bozuk ki gittim yanına şu durumda bakamayacak o zaman.

Tarik'i bende begenmistim.. bayagi bayagi gecmisi bilmisti, gelecekle ile herkesin dedigi seyleri soyledi, bi arti birsey goremedim henuz. Hepsine gore Subat donum noktan, islerin duzeldigi zaman vs vs, ee Subat'a birsey kalmadi cok yakinda anlicaz :).. umarim dedikleri olur, gerci pek ters giden birsey yok ama henuz oturmamis seyler var..

Ama suda var bazen iyi bakan falci bile salliyabiliyor yani artik inanip inanmak bize kalmis.

Son düzenleme:
arkadaşlar... Medyum Talya adıyla Kartalda Atalar durğına yakın küçücük bir dükkanda fal bakan Hülya Kartal diye bir kadın var.... ona fal baktıranların varsa acilen yorumlarınızı bekliyorum... benim için yorumlarınız çok önemli... giden varsa lütfen çıktı ya da çıkmadı diye yorum yapsın..

angel bu dediğin melekler kahvesi şengül mü? bugün ben de gittim 9 kişi vardı. hem de geçe kalmayayım diye 4te ordaydım. geçen hafta yine gitmiştim 14kişi vardı. sonra burdan methini duyduğum dilek için kadınlar kahvesine geçtim onda da 9kişi vardı. en az 90 dakika beklersin dedi garson kadın. şaka gb. iki mekanda açcayip kalabalıktı. bu insanların işi yok mu diye düşünüyo insan haliyle. bide hiçbi şeye paramız yok ama falcıya buluyoz yani hayret bişi.allah akıl fikirversin bize yine de şengüle gidicem tabii. ama hafta ortası ve daha erken bi saatte. meraktayım. ayrıca çok sıra olması o falcının iyi olduğu algısını mı yaratıyo acaba bizde ne dersiniz kızlar

bakırköydeki tugba nerde yeri nasıl bakıyor kaç paraya önerirmisin?

Arkadaslar gercekleri duymak istiyormusunuz, ama buna hazirmisiniz gercekten?! Cunku boyle biri ile bugun tanistim ve herseyi pat pat yuzume vurdu, kendi hatalarimi, bulundugum olaylari ve yasadiklarimi saymiyorum bile.. hala etkisinden cikamadim, bu kadar derinlemesine anlatan bir kisi daha yoktur diye dusunuyorum ben! ve asla mutlu olman veya olmaman icin soylemiyor.. yaptigi tespitler tamamen gerceklere dayali, ama yok kalbim dayanmaz yuzlesemem diyorsaniz sakin gitmeyin. Ismi Irmak ve sadece tavsiye ediyorum diyorumm!!!

aynen böle birini arıyorum daha açıklayıcı yazsaydın yaa.kim bu ırmak nerde nsl bakıo kaça bakıo??

Bu falciydan cok umutluydum, ilk defa o olumsuz birseyler soylemisti .. yinede bana dediklerini ciddiye alicam!

nerede şengül?
merak ettim doğrusu

birde gülşah taksimde mi?

Talyaya gecen sene gittim arkadaşımla çok ters bir kadın hiç birşeyde çıkmadı geleceğe daire tavsiye etmem

evet de nerede bakar kaça bakar bilgilerini de yazsaydınız keşke. sarı çizmeli ırmak olmuş bu biraz. mümkünse telini istiyorum özelden

Talyaya gecen sene gittim arkadaşımla çok ters bir kadın hiç birşeyde çıkmadı geleceğe daire tavsiye etmem

harikasın... çok teşekkür ederim... çok ters bir insan evet... geçmişi ve bugünü, isimleri, insanların tiplerini harika tarif etti... ama geleceğe dair söylediği şeyler tam bir felaket senaryosuydu... bir tek "gazozuna ilaç atacaklar" demediği kaldı. faldan sonra kendimi haftalarca küçük emrah gibi hissettim...
içimi rahattlattın, teşekkürler...

evet meleklerdeki şengül....ben dileği begenmemıstım senden medet umuyor o soruyor sen cevaplıyorsun fal ole olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…