İstanbul'da Fal - Falcılar

gecen çarşamba günü bende gittim maltepe irencafe deki semih'e tek kelime ile müthişti herkese tavsiye ederim bana çok iyi geldi valla!

olumsuz olursak bakamıyormuymuş canım sıkkın,keyfim yok,moralim bozuk ki gittim yanına şu durumda bakamayacak o zaman.

Okuduğunu anlamayan arkadaşım. Ben moraldan bahsetmedimki. Sadece yanında olumlu olun pozitif enerji vermeye çalışın dedim. Kim olursa olsun karşısında robot gibi durursanız hiçbir elektrik alamaz sizden. Ben bunu anlatmaya çalıştım. Tabiki canın sıkkın olucaktır, keyfin olmayacaktır. Ama en azından karşılıklı etkileşim içinde olursanız farkı göreceksinizdir. Ben bunu anlatmaya çalıştım ama tabiki okunanı anlamayınca insan böyle tuhaf yorumlar yapıyor. Ben burda ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Gereksiz ve saçma yorum yapmadan öncede okuduğunu anla tekrar oku tekrar oku yanlış birşey görürsende sikayet et mesaj silinsinki kimse yanılmasın. Burda sonuçta paylaşım yardım için bulunuyoruz.

Slm, o kafede sadece Semih mi var falcı olarak? Ben geçen sene birkaç kere gitmiştim oraya. Ümmühan diye bir kadına baktırıyodum ve ondan başka falcı yoktu. Acaba ayrıldı mı ordan biliyomusun?

sizi de biraz daha sakin olmaya davet etsek!!!

Herkes okudugunu gayet güzel anladı...Biz de bir sorun yok..ama sizin üslup ta sorun var galiba....

sizi de biraz daha sakin olmaya davet etsek!!!

Walla ne kimseyi aşağıladım nede hakarette bulundum. Burda olmamın amacı paylaşımda bulunmaktır.Dediğim şey gayet açıktı ve yanlış anlaşılması tuhafıma gitti. Gayet anlaşılır konuşuyorum. Ucu açık bir kelimede yokki. Ben sonuçta yorumda bulundum. İyi yada kötü diye eleştiri yapılır kabul edilir. Ama dediğim gibi gayet net anlamlı yazılanların yanlış algılanması beni üzer.

sen ilk önce üslubuna dikkat et ! biz çok falcı gördük, tecrübe ettik yeterince,hiç bir falcının karşısına geçip sırıtmak, pozitif enerji yollamak zorunda değilim falcı değilmi halimden anlayacaktır elbette o bana enerji yollayack motive edecek demogoji yapma hiç mi birşey öğrenemedin semihden olumlu ol pozitif enerji yolla biraz aaaaa

Öğrenilecek çok şey var üslubum gayet modern tartışma kültüründen yoksun hep ben doğruyumdan sıyrılmanız dileğiyle. Kabahat size akıl verende. Dedikodu yapmakta üstünüze yok. Hep negatifsin sonrada tartışırsınız memnuniyetsizlik böyle bişi. Sana zaten kimse sırıt gül demiyor. Tercih sana kalmış. Ne halin varsa gör.

Yukardakı yorum herkese galiba,dedıkodu yapmakta üstünüze yok derken aaa duydunuzmu nazanda dün şunlaymıs yada aaaa lady i dün aliyle görmüşler diye bir üslüpta konusuldugunu hiç hatırlamıyorum ben burda

akıl vermeye gelınce burda kimsenin kimsenin aklına ihtiyacı yok

Herkes sadece tecrübe paylaşıyor yanılmıyorum sanırsam....

neyse işte böyle....

uzun zamandır yine bakmıyorum, nostradamus minehn. ayrılmış diye okudum. Nereye gittiğinden haberiniz varmı arkadaşlar. Varsa lütfen paylaşırmısınız

çok kültürlü,modern ve saygıdeğer arkadaşım bizim kimsenin aklna ihtiyacımz yok senden böyle birşeyde talep ettiğimizi hatırlamıyorum.dedikoducuyuz,kültürden yoksunuz o zaman aramızda işin ne?
bu arada maltepeyi avucumun içi gibi biliyorum bahsettiğin kafeyide,seninde kim olduğunu tahmin ediyorum oranın sahibi ufak tefek bi hanım ismini hatırlayamadım sende onun kankası nazan
seninle daha fazla tartışmayacağım,bu gereksiz tartışmayı sürdürmeyeceğim seninle

mine iyi bakmıştı. gerçeği hala gelecek ile ilgili birşeyler bekliyorum, ancak daha çıkmadı. bakalım. Tarotta iyidi ve telefonda fal bakma olayını hiç hoş bulmuyorum. seni görmeden hissetmeden nasıl söyleyebilir. bu bana olmaz gibi geliyor. ama elbette bu benim fikrim. eğer sizde telefonu varsa, bana özelden atmanız mümkünmü, çünkü gerçekten iyi bir tarot baktırmak istiyorum. veya tarotta bu işte gerçekten iyi biri varsa tavsiye edebilirmisiniz. sağol.

yani telefonunu telefonda baksın diye istemiyorum, ben buluşmak istiyorum. çünkü o şekilde beni görüp hissettiğinde doğrusu söylenir düşünüyorum.

Talyaya gecen sene gittim arkadaşımla çok ters bir kadın hiç birşeyde çıkmadı geleceğe daire tavsiye etmem

tekrar selamlar... bu kadının geleceğe dair sölediklerinden bi iki tanesi gerçekleşecek gibi... daha ileriki vadeler için sölediklerinden korkuyorum. senin için sakıncası yoksa geleceğe dair şeylerde söylediklerinin ne kadarı tuttu paylaşabilirmisin... ya da özelden yazmayı bilmiyorum biliyorsan özelden de yazabilirsin... tabi istersen :) bi de arkadaşına söledikleri de mi tutmadı? kadından çok negatif elektrik aldım... ama sölediği bi iki şey tutunca da tırstım doğrusu...
paylaşımın için teşekkürler...

yazmıstım hıc olmadı anlatacak bırsey yok

Korkma canim, icini ferah tut derim ben, cunku ne falcilar ani ve gecmisi bildiler ama gelecekte fiyasko.. o yuzden sakin aldanma.. bazende negatif seyler soyluyolar tamamen onlara inanman ve bagimli hale gelebilmen icin, hani icinde "aa bak sirf mutlu olmam icin sallamiyor" densin diye.. bu yuzden fazla kafa yorma derim ben .. insan istedigini yasar ve evet maalesef korkularini yenmezse onlarida yasar, bir sekilde kendine cekersin ve istem disi olaylari uzerine cekersin

bu arada arkadaşlar gitmeyeniniz varsa İstiklalde Mangonun karşı tarafındaki İmama Adnan Sokakta Sarmaşık Kafede Hasan var... ben ve arkadaşımı fal baktırdıktan sonra şaşkınlıktan ağzımız açık çıktık...
ikimizinde bugüne ve geçmişe dair şeylerini, sadece kendimizin bildiği özllerimizi bile tıkır tıkır saydı... bir de geleceğe dair söledikleri gerçekleşmeye başladı... kesin sonucu ancak bir kaç ay sonra net söyleyebilirim... ben şiddetle tavsiye ediyorum Hasan'ı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…