olumsuz olursak bakamıyormuymuşcanım sıkkın,keyfim yok,moralim bozuk ki gittim yanına şu durumda bakamayacak o zaman.
iren cafe var maltepede semih var eğer iyi bir elektirkle ona giderseniz iyi fal bakıyor çok iyi bir evliliğim vardı biticek dedi ve nedensiz gerçekten bitti müdavimi oldum. tavsiye ederim. Ama dediğim gibi olumlu olun yanında
Okuduğunu anlamayan arkadaşım. Ben moraldan bahsetmedimki. Sadece yanında olumlu olun pozitif enerji vermeye çalışın dedim. Kim olursa olsun karşısında robot gibi durursanız hiçbir elektrik alamaz sizden. Ben bunu anlatmaya çalıştım. Tabiki canın sıkkın olucaktır, keyfin olmayacaktır. Ama en azından karşılıklı etkileşim içinde olursanız farkı göreceksinizdir. Ben bunu anlatmaya çalıştım ama tabiki okunanı anlamayınca insan böyle tuhaf yorumlar yapıyor. Ben burda ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Gereksiz ve saçma yorum yapmadan öncede okuduğunu anla tekrar oku tekrar oku yanlış birşey görürsende sikayet et mesaj silinsinki kimse yanılmasın. Burda sonuçta paylaşım yardım için bulunuyoruz.
Okuduğunu anlamayan arkadaşım. Ben moraldan bahsetmedimki. Sadece yanında olumlu olun pozitif enerji vermeye çalışın dedim. Kim olursa olsun karşısında robot gibi durursanız hiçbir elektrik alamaz sizden. Ben bunu anlatmaya çalıştım. Tabiki canın sıkkın olucaktır, keyfin olmayacaktır. Ama en azından karşılıklı etkileşim içinde olursanız farkı göreceksinizdir. Ben bunu anlatmaya çalıştım ama tabiki okunanı anlamayınca insan böyle tuhaf yorumlar yapıyor. Ben burda ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Gereksiz ve saçma yorum yapmadan öncede okuduğunu anla tekrar oku tekrar oku yanlış birşey görürsende sikayet et mesaj silinsinki kimse yanılmasın. Burda sonuçta paylaşım yardım için bulunuyoruz.
sizi de biraz daha sakin olmaya davet etsek!!!
Herkes okudugunu gayet güzel anladı...Biz de bir sorun yok..ama sizin üslup ta sorun var galiba....
sen ilk önce üslubuna dikkat et ! biz çok falcı gördük, tecrübe ettik yeterince,hiç bir falcının karşısına geçip sırıtmak, pozitif enerji yollamak zorunda değilim falcı değilmi halimden anlayacaktır elbette o bana enerji yollayack motive edecek demogoji yapma hiç mi birşey öğrenemedin semihden olumlu ol pozitif enerji yolla biraz aaaaa
Öğrenilecek çok şey var üslubum gayet modern tartışma kültüründen yoksun hep ben doğruyumdan sıyrılmanız dileğiyle. Kabahat size akıl verende. Dedikodu yapmakta üstünüze yok. Hep negatifsin sonrada tartışırsınız memnuniyetsizlik böyle bişi. Sana zaten kimse sırıt gül demiyor. Tercih sana kalmış. Ne halin varsa gör.
uzun zamandır yine bakmıyorum, nostradamus minehn. ayrılmış diye okudum. Nereye gittiğinden haberiniz varmı arkadaşlar. Varsa lütfen paylaşırmısınız
yani telefonunu telefonda baksın diye istemiyorum, ben buluşmak istiyorum. çünkü o şekilde beni görüp hissettiğinde doğrusu söylenir düşünüyorum.
Talyaya gecen sene gittim arkadaşımla çok ters bir kadın hiç birşeyde çıkmadı geleceğe daire tavsiye etmem
tekrar selamlar... Bu kadının geleceğe dair sölediklerinden bi iki tanesi gerçekleşecek gibi... Daha ileriki vadeler için sölediklerinden korkuyorum. Senin için sakıncası yoksa geleceğe dair şeylerde söylediklerinin ne kadarı tuttu paylaşabilirmisin... Ya da özelden yazmayı bilmiyorum biliyorsan özelden de yazabilirsin... Tabi istersen :) bi de arkadaşına söledikleri de mi tutmadı? Kadından çok negatif elektrik aldım... Ama sölediği bi iki şey tutunca da tırstım doğrusu...
Paylaşımın için teşekkürler...
tekrar selamlar... bu kadının geleceğe dair sölediklerinden bi iki tanesi gerçekleşecek gibi... daha ileriki vadeler için sölediklerinden korkuyorum. senin için sakıncası yoksa geleceğe dair şeylerde söylediklerinin ne kadarı tuttu paylaşabilirmisin... ya da özelden yazmayı bilmiyorum biliyorsan özelden de yazabilirsin... tabi istersen :) bi de arkadaşına söledikleri de mi tutmadı? kadından çok negatif elektrik aldım... ama sölediği bi iki şey tutunca da tırstım doğrusu...
paylaşımın için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?