Çok teşekkürler canım... haklısın... belki de kadının negatifliği ürküttü beni... dediğin gibi pozitif olmak lazım... tekrar teşekkürler...Korkma canim, icini ferah tut derim ben, cunku ne falcilar ani ve gecmisi bildiler ama gelecekte fiyasko.. o yuzden sakin aldanma.. bazende negatif seyler soyluyolar tamamen onlara inanman ve bagimli hale gelebilmen icin, hani icinde "aa bak sirf mutlu olmam icin sallamiyor" densin diye.. bu yuzden fazla kafa yorma derim ben.. insan istedigini yasar ve evet maalesef korkularini yenmezse onlarida yasar, bir sekilde kendine cekersin ve istem disi olaylari uzerine cekersin
bu arada arkadaşlar gitmeyeniniz varsa İstiklalde Mangonun karşı tarafındaki İmama Adnan Sokakta Sarmaşık Kafede Hasan var... ben ve arkadaşımı fal baktırdıktan sonra şaşkınlıktan ağzımız açık çıktık...
ikimizinde bugüne ve geçmişe dair şeylerini, sadece kendimizin bildiği özllerimizi bile tıkır tıkır saydı... bir de geleceğe dair söledikleri gerçekleşmeye başladı... kesin sonucu ancak bir kaç ay sonra net söyleyebilirim... ben şiddetle tavsiye ediyorum Hasan'ı.
şuan biyerde çalışmıyormuş isteyene telde bkıyormuş cnm yada biryerlerde buluşarak
valla ben de bulamıyorum, ben bakırköydeyken gitmiştim laf cafede çalışıyordu.oradan ayrılmış.
sonra buradaki arkadaşlardan biri taksim mona lisa cafede dedi ama ordan da ayrılmış. şu an hiç bir bilgi yok. yani anlayacağın şeker hanım kayıp
bu arada arkadaşlar gitmeyeniniz varsa İstiklalde Mangonun karşı tarafındaki İmama Adnan Sokakta Sarmaşık Kafede Hasan var... ben ve arkadaşımı fal baktırdıktan sonra şaşkınlıktan ağzımız açık çıktık...
ikimizinde bugüne ve geçmişe dair şeylerini, sadece kendimizin bildiği özllerimizi bile tıkır tıkır saydı... bir de geleceğe dair söledikleri gerçekleşmeye başladı... kesin sonucu ancak bir kaç ay sonra net söyleyebilirim... ben şiddetle tavsiye ediyorum Hasan'ı.
madem şiddetle tavsiye edilebiliyor ben de şiddetle tavsiye etmiyorum. buradan yine biri yazmıştı arkadaşımla gittik biz de, 1-2 ay önce gibi...oradaki bir kız da ısrarla övdü. fal kısmına gelince...çok çeviriyor falı, "öyle değil şöyle bu olay" diyorum, "ee dinlemiyorsun ki ben de onu demek istedim, sen anlamıyorsun" gibi saçma sapan şeyler söyledi. o kadar falcı gezmişliğim var, hatta ısrarla söylüyorum birine iyi bakabilen diğerine de iyi bakacak diye bir şey yok, benim birebir ne yaşayacağımı söyleyen falcım arkadaşıma tek bir tane bile tutturamadı diye ama bu hasan yok, umut yok...
Merhaba arkadaslar, ne zamandır yazacagım fırsat bulamıyorum. Şeker hanım Avcılar da Calypso Cafe de,telefonunu da aldım, forum kurallarına cok hakim değilim ama sanırım burdan yazamıoruz. Bence de gercekten cok iyi ve cok yakın seyler soyluyor. Bu aralar cok sık gidiyorum kendisinebeklediğim bi soruya cok net bi cevap verdi ve aynen de dediği gibi oldu. Siz zaten biliyosunuz ama duymamıs arkadaslara da siddetle tavsiye ederim.
dediğin gibi kimine iyi tutturuyorlar, kiminde tutturamıyorlar... ama beni ve arkadaşımı şok etmişti... belki de bizimki eşref saatine denk gelmiştir.... :)
teşekkürler... senin de gönlüne göre olsun :)öyle tabii, şanslıymışsınız biz uyuz olup çıkmıştık...gönlüne göre olsun...
:26::26:
BİR DAHA OKUDUM DA YAZDIKLARIMI NE KADAR İHTİYAÇ KRİZİNDEYİM VE HEYECANLANDIM Kİ SEN HESAPLA...
mine iyi bakmıştı. gerçeği hala gelecek ile ilgili birşeyler bekliyorum, ancak daha çıkmadı. bakalım. Tarotta iyidi ve telefonda fal bakma olayını hiç hoş bulmuyorum. seni görmeden hissetmeden nasıl söyleyebilir. bu bana olmaz gibi geliyor. ama elbette bu benim fikrim. eğer sizde telefonu varsa, bana özelden atmanız mümkünmü, çünkü gerçekten iyi bir tarot baktırmak istiyorum. veya tarotta bu işte gerçekten iyi biri varsa tavsiye edebilirmisiniz. sağol.
Nostradamusta bakanlardan hangini tavsiye ediyosunuz? bir de Mine hanımın telefon numarasını özelden atabilirseniz sevinirim.
bildiğim kadarıyla hergün orada... 15 tl ye bakıyor... erkek arkadaşımla aram bozuktu... bozuk olduğunu, neden bozulduğunu ve ne zamana kadar düzeleceğini söyledi.... doğru çıktı hepsi... geçmişe dair ne söylediyse doğruydu zaten...hangi günler orda oluyor ve nekadara bakıyor . mesela neler söyledi.
bildiğim kadarıyla hergün orada... 15 tl ye bakıyor... erkek arkadaşımla aram bozuktu... bozuk olduğunu, neden bozulduğunu ve ne zamana kadar düzeleceğini söyledi.... doğru çıktı hepsi... geçmişe dair ne söylediyse doğruydu zaten...
çok teşekkür ederim...mine'nin numarasını mesaj attım size,orda olgu ve zeynep'i beğeniyorlar
Şengül tarot ve kahve ye aynı anda bakıyor ama tarot agırlıklı genelde bence cok ıyı yolun düşerse deneyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?