İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok teşekkürler canım... haklısın... belki de kadının negatifliği ürküttü beni... dediğin gibi pozitif olmak lazım... tekrar teşekkürler...

kızlar hasana daha önce giden deneyimleyen oldu mu, çoğunluğun notuna göre karar vericem. ilkkez duyduğum 1isim sonuçta

15 tl ye bakıyor kahve falına... ama ben kesinlikle tavsiye ederim. bir çok kişiye fal baktırdım ama memnun kaldığım bi kaç isimden biridir Hasan... bence pişman olmazsın baktır derim ben...

Merhaba arkadaslar, ne zamandır yazacagım fırsat bulamıyorum. Şeker hanım Avcılar da Calypso Cafe de,telefonunu da aldım, forum kurallarına cok hakim değilim ama sanırım burdan yazamıoruz. Bence de gercekten cok iyi ve cok yakın seyler soyluyor. Bu aralar cok sık gidiyorum kendisine beklediğim bi soruya cok net bi cevap verdi ve aynen de dediği gibi oldu. Siz zaten biliyosunuz ama duymamıs arkadaslara da siddetle tavsiye ederim.

madem şiddetle tavsiye edilebiliyor ben de şiddetle tavsiye etmiyorum. buradan yine biri yazmıştı arkadaşımla gittik biz de, 1-2 ay önce gibi...oradaki bir kız da ısrarla övdü. fal kısmına gelince...çok çeviriyor falı, "öyle değil şöyle bu olay" diyorum, "ee dinlemiyorsun ki ben de onu demek istedim, sen anlamıyorsun" gibi saçma sapan şeyler söyledi. o kadar falcı gezmişliğim var, hatta ısrarla söylüyorum birine iyi bakabilen diğerine de iyi bakacak diye bir şey yok, benim birebir ne yaşayacağımı söyleyen falcım arkadaşıma tek bir tane bile tutturamadı diye ama bu hasan yok, umut yok...

dediğin gibi kimine iyi tutturuyorlar, kiminde tutturamıyorlar... ama beni ve arkadaşımı şok etmişti... belki de bizimki eşref saatine denk gelmiştir.... :)

şu şeker hanımın telefonunu bana özelden atabilir misin?

:26::26:
BİR DAHA OKUDUM DA YAZDIKLARIMI NE KADAR İHTİYAÇ KRİZİNDEYİM VE HEYECANLANDIM Kİ SEN HESAPLA...

nıye ole dıyosun canım bak sormadım bıle telı nedır dıye ben bole durumlarda sakın kalıyorumm....Gercekten merak ettıgım bısey kalmadı bırde klasık durum arkadaşımıza çok çok harika gelen bana gelmeyebılır ama tabıı sızler gıdın yorumlarınızı yazınn onları merakla okurum meselaa
Sonra eger kurtlar cok kemırırse denerımm ama zayıf ıhtımal artık hevesım yok pek[/QUOTE]

Arkadaslar halise ablaya yillar once gittik,bakirkoyde bahce katinda oturuyor.
Dedigi sheylerin bazilari tutsa bile gelecekte bana ve en yakin arkadasima soyledikleri kesinlikle cikmadi.Cok soru soruyor,iyi bir psikolog!
Yasam tecrubesi cok fazladan ve tahminleri o yuzden iyi tutuyor.
O donem beraber oldugum kisi icin bana 1 yil da 3 kez denedim,hep evlenirsiniz,en gec 2009 da demisti.o donem buna inanmak istedigin icin gidip terapi gibisinledim kadincagizi.
Iki arkadas odedigimize paraya mi,zamana mi aciyalim,bilemedik.
Bir fal meraklisi olarak cok net soyluyorum ki bence degmez.
Ama tabii arkadasimiza tutmus,o baska.soru cevap oynamayi iyi biliyor,boylece iliskinin veya ailenin yapisini hemen kapiyor.
Sevgiler

hangi günler orda oluyor ve nekadara bakıyor . mesela neler söyledi.

bende senin gibi düşünüyordum yani telefonda fal bakma olayı saçma geliyordu ama bir kaç kez baktırınca fikrim değişti mineyi beğeniyorum tarotta önce telefonda baktırdım daha sonra tanışma fırsatımız oldu yine baktırdım ilk falyla hemen hemen aynı şeyleri söyledi tarihler falan tutarlıydı ama zamanı var henüz çıkan birşey yok.kadıköy angels burcuyu beğenirim kahve tarot iyidir oda.

hangi günler orda oluyor ve nekadara bakıyor . mesela neler söyledi.
bildiğim kadarıyla hergün orada... 15 tl ye bakıyor... erkek arkadaşımla aram bozuktu... bozuk olduğunu, neden bozulduğunu ve ne zamana kadar düzeleceğini söyledi.... doğru çıktı hepsi... geçmişe dair ne söylediyse doğruydu zaten...

teşekkür ederiimm salı günü denemek istiyorum ilk defa duydum bunu bakalım umarım güzeldir.karşılıklı elektrik olayınada inanıyorum ben .biçok yer ve kişide baktırdım ama hepsi farklı.umarım bu iyidir bakalım

arkadaşlar geçen hafta beşiktaş symboldeyken bir kızın ağzı açık bir şekilde masasına gelip bora diyorum başka bi şi demiyorum dediğini yazmıştım. birebir tanık olduğum bu manzara üzerine boraya nihayet gidebildim. buradan bazı kızlar bora okadar da mattah bakmıyo ki sıradan 1falcı demişlerdi gerçi. ama ben okızın halini görünce, bi de garsona kimi tavsiye edersindiye sorduğumda tabii ki bora deyince çekince görmedim. ggerçekten de bugüne dair saptamaları iyi ama sadece yogunlaştığınız konuya bakıyo. zaten kendisi de söylüyo. bu kahve falı neye yloğunlaşırsan onu söylerim diyo. geleceğe dair ne iyi ne kötü hiçbi tablo çizmiyo. bir de bi sayı tutturuyo aklından. 2kez denedi, 2sinde de bilemedi. sadece kafamın içindekileri sanırım telepati yöntemiyle bana aktarmış oldu. bildiğim şeyleri duymaya 15 tl verdiğim için kendimi tebrik ediyorum. buarada beşiktaş symbolde serap diye bi kadın başlamış. ben bora en iyisi diye ona baktırdım. serap hiç duymadım. bilen varsa yazsın bi zahmet, bi de onu deneyelim

bu zamana kadar bir çok fal baktırdım hiç biri çıkmadı ya inanıyorumda fala niye çıkmıyor anlamıyorum fallara verdigim parayla neler alırdım kesin güzel bakan beşiktaşta mı şimdi bende istanbuldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…