İstanbul'da Fal - Falcılar

çooook teşekkürler canım ya kaç zamandır arıyodum kendisini, süper zamanlama :)))
telini bana özelden yollarsan çok memnun kalırım inşallah eski formundadır...
bana daha yakın yere gelmiş oley

şöyle düşün,zaten müşterisi çok olan falcıların reklama fazla ihityacı yok...saatlerce beklemeye göz alan kitlesi var....bide diğer tarafta...orta şekerli olup,fazla kitlesi olmayan falcılara...reklam yapmaya daha çok ihtiyac var...bu nedenle,bu falcıları kesinikle çok olumlu tavsiye ediyorlar!!
bora da ..onlardan birisi.
bora gerçekten de çok sıradan bir falcı.biz gittiğimizde...geleceği bırak.karşındaki kişi'yi bile pek doğru analiz etmemişti!

her zmansöylüyorum bir falcı zaten şu an ki medeni durumunu bilir,hislerini bilir,karsındakının hislerini anlatır,burc verır,harf verır yada isim verir gelecek tahmini yapar eee bunları yapamayana zaten falcı demiyoruz..

Bu yüzden agzım acık kaldı,hayatım falıydı aman da çok iyiydi mutlaka gidin demek için amaalesef bunlar yeterli değil.Çünkü zaten normal olanı bu

:26:
cıkmadı. cıkmadı. cıkmadı.

bıkac sayfa once yazmıstım talya ıcın, abım ıcın hapıse gırecek fılan dedı, ayrılacak esınden dedı. nasıl uzuldugumu anlatamam. fala gıdıs amacım abımmıs gıbı kafayı taktım bı de. ki mumkun degıl yanı onun ıcın. bı ısrar bı ısrar. neysekı cıkmadı. ılıskıyle ılgılı dedıklerı de cıkmıyor kı. olumlu da konussa olmuszu da konussa dedıgı gıbı olmuyor olaylar.

canım bir forumda yazılabilecek şeyler vardır, bir de özel olan şeyler... adam yalnızca benim bildiğim şeyleri bildi... ama bunları burda paylaşamam... paylaşabileceklerim herkesin yazdığı şeyler... her falcının elektriği herkesle uymuyor ya da günü ve saatine göre değişebiliyor... belki başkaları memnun değildir... ama ben ve arkadaşım çok memnun kaldık... ki ben fal meraklısı bir tipimdir farklı şehirlere bile giderim yeter ki iyi bir referans alayım...
iyi günler....

benim kardeşim için de eşiyle boşanma noktasına gelecekler dedi, bi hırsızlık olayıyla karşılacakmışım, bişilerimi çalacaklarmış, sevgilim beni aldatacakmış, babam ağır hastalık geçirecekmiş, nasipse yaşarmış falan filan.... insan ister istemez takılıp kalıyo... sanırım çok polisiye film izliyor bu kadın :):)

Yuhhh , bu kadini toplanip dovmek lazim, insanlarla bu denli dalga geciyor diye

evet evet evlılerı ayırıyor, genel anlamda negatıf bı yapısı var, hıc takılma, taaa o zaman bu cocuk senı kullanıyor dedıgı ınsanla 2 sene boyunca cıkmıstım ve sonrasında ılıskı bıtmesı geretıgı ıcın bıttı, aldatma fılan olmadı yanı. dramatik teyze.

Yuhhh , bu kadini toplanip dovmek lazim, insanlarla bu denli dalga geciyor diye

asla ve asla gitmeyin... paranıza ve zamanınıza yazık... üstelik insanın ister istemez içine kurt düşürüyo, hastalık hırsızlık kaza vs. de bahsederek... bence de dövmek lazım bu kadını :):)

bana da ehliyetinle ilgili sıkıntım olduğunu söylemişti... bana tavsiye eden arkadaşa da ehliyetinle ilgili sıkıntı var demiş... ona da evine hırsız girecek demiş...ehliyete ve hırsıza takmış durumda sanırım :)

yaklasık bi 6 aydır forumu takip ediyorum önerdiğiniz bütün falcılara gittim melekler şengül bi melek sevgi sembol mehmet majestik emre hepsi aynı tarihler için aynı yorumları yaptı soktayım :S bu fal işi hastalık olmaya basladı ve ister istemez aynı tarih aynı yorumu duya duya inanmaya baslıosun bu saydıklarıma baktırıp hayal kırıklıgına uğrayan varmı aranızda gerci sembol levent tasula türkan bunlar bana berbat baktılar kimiside onları cok beğenio bu biraz enerji işi ama yorumlarınızı bekliyorum kızlar :80:

şengül'e bi kere gitmiştim o kadar çok oldu ki hatırlamıyorum ama burda giden bi arkadaş çok memnun. bi melek sevgiye yazın gitmiştim, bana dedikleri çıkmadı, çok olmulu konuşmuştu :) majestik emre'ye de bi kaç kez gitmiştim. bi kere gelecekle ilgili bi durumu bilmişti ama tam benimle alakalı değildi.

Tabi elektrik meselesi biraz, umarım size çıkar söyledikleri :109:

ay beni strese sokan hepsinin aynı yorumu aynı tarihi vermesi :18: hiç birinin gelecek yorumları cıkmadı diosan bende ümidi kesicem yoksa fena kitledim kendimi yaaaaa=)

ay beni strese sokan hepsinin aynı yorumu aynı tarihi vermesi :18: hiç birinin gelecek yorumları cıkmadı diosan bende ümidi kesicem yoksa fena kitledim kendimi yaaaaa=)

ya ama elektrik meselesi dedim ya :) Hani bi söz vardır ya "sen işini kışa tut, yaz çıkarsa bahtına diye"
sende çok takılmamaya çalış,kendini şartlama. inş olumlu, seni mutlu edecek her şey çıkar :)

İnş. hepimizin istediği seyler cıkar bildiğin umut taciri bunlar ya paramamı acıyım sürekli umutlanmamamı bilemedim

bak bi de cnm, bi kaç gün arayla bi melek sevgi, kadınlar kahvesi pelin, symbol mehmet'e gitmiştim. hepsi evleneceğimizi vs söylemişti, ama biz ayrıldık. Hepsi aynı şeyi söylemiş dedin ya ordan aklıma geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…