Merhaba arkadaslar, ne zamandır yazacagım fırsat bulamıyorum. Şeker hanım Avcılar da Calypso Cafe de,telefonunu da aldım, forum kurallarına cok hakim değilim ama sanırım burdan yazamıoruz. Bence de gercekten cok iyi ve cok yakın seyler soyluyor. Bu aralar cok sık gidiyorum kendisinebeklediğim bi soruya cok net bi cevap verdi ve aynen de dediği gibi oldu. Siz zaten biliyosunuz ama duymamıs arkadaslara da siddetle tavsiye ederim.
arkadaşlar geçen hafta beşiktaş symboldeyken bir kızın ağzı açık bir şekilde masasına gelip bora diyorum başka bi şi demiyorum dediğini yazmıştım. birebir tanık olduğum bu manzara üzerine boraya nihayet gidebildim. buradan bazı kızlar bora okadar da mattah bakmıyo ki sıradan 1falcı demişlerdi gerçi. ama ben okızın halini görünce, bi de garsona kimi tavsiye edersindiye sorduğumda tabii ki bora deyince çekince görmedim. ggerçekten de bugüne dair saptamaları iyi ama sadece yogunlaştığınız konuya bakıyo. zaten kendisi de söylüyo. bu kahve falı neye yloğunlaşırsan onu söylerim diyo. geleceğe dair ne iyi ne kötü hiçbi tablo çizmiyo. bir de bi sayı tutturuyo aklından. 2kez denedi, 2sinde de bilemedi. sadece kafamın içindekileri sanırım telepati yöntemiyle bana aktarmış oldu. bildiğim şeyleri duymaya 15 tl verdiğim için kendimi tebrik ediyorum. buarada beşiktaş symbolde serap diye bi kadın başlamış. ben bora en iyisi diye ona baktırdım. serap hiç duymadım. bilen varsa yazsın bi zahmet, bi de onu deneyelim
bildiğim kadarıyla hergün orada... 15 tl ye bakıyor... erkek arkadaşımla aram bozuktu... bozuk olduğunu, neden bozulduğunu ve ne zamana kadar düzeleceğini söyledi.... doğru çıktı hepsi... geçmişe dair ne söylediyse doğruydu zaten...
şengüle bende hiç baktırmadım bi haftasonu gideyim meleklerdemiydi ?
arkadaşlar... Medyum Talya adıyla Kartalda Atalar durğına yakın küçücük bir dükkanda fal bakan Hülya Kartal diye bir kadın var.... ona fal baktıranların varsa acilen yorumlarınızı bekliyorum... benim için yorumlarınız çok önemli... giden varsa lütfen çıktı ya da çıkmadı diye yorum yapsın..
çok teşekkürler... çok teşekkürler.. çok teşekkürler.... :):):26:
cıkmadı. cıkmadı. cıkmadı.
bıkac sayfa once yazmıstım talya ıcın, abım ıcın hapıse gırecek fılan dedı, ayrılacak esınden dedı. nasıl uzuldugumu anlatamam. fala gıdıs amacım abımmıs gıbı kafayı taktım bı de. ki mumkun degıl yanı onun ıcın. bı ısrar bı ısrar. neysekı cıkmadı. ılıskıyle ılgılı dedıklerı de cıkmıyor kı. olumlu da konussa olmuszu da konussa dedıgı gıbı olmuyor olaylar.harikasın... çok teşekkür ederim... çok ters bir insan evet... geçmişi ve bugünü, isimleri, insanların tiplerini harika tarif etti... ama geleceğe dair söylediği şeyler tam bir felaket senaryosuydu... bir tek "gazozuna ilaç atacaklar" demediği kaldı. faldan sonra kendimi haftalarca küçük emrah gibi hissettim...
içimi rahattlattın, teşekkürler...
her zmansöylüyorum bir falcı zaten şu an ki medeni durumunu bilir,hislerini bilir,karsındakının hislerini anlatır,burc verır,harf verır yada isim verir gelecek tahmini yapar eee bunları yapamayana zaten falcı demiyoruz..
Bu yüzden agzım acık kaldı,hayatım falıydı aman da çok iyiydi mutlaka gidin demek için amaalesef bunlar yeterli değil.Çünkü zaten normal olanı bu
benim kardeşim için de eşiyle boşanma noktasına gelecekler dedi, bi hırsızlık olayıyla karşılacakmışım, bişilerimi çalacaklarmış, sevgilim beni aldatacakmış, babam ağır hastalık geçirecekmiş, nasipse yaşarmış falan filan.... insan ister istemez takılıp kalıyo... sanırım çok polisiye film izliyor bu kadın :):)bıkac sayfa once yazmıstım talya ıcın, abım ıcın hapıse gırecek fılan dedı, ayrılacak esınden dedı. nasıl uzuldugumu anlatamam. fala gıdıs amacım abımmıs gıbı kafayı taktım bı de. ki mumkun degıl yanı onun ıcın. bı ısrar bı ısrar. neysekı cıkmadı. ılıskıyle ılgılı dedıklerı de cıkmıyor kı. olumlu da konussa olmuszu da konussa dedıgı gıbı olmuyor olaylar.
benim kardeşim için de eşiyle boşanma noktasına gelecekler dedi, bi hırsızlık olayıyla karşılacakmışım, bişilerimi çalacaklarmış, sevgilim beni aldatacakmış, babam ağır hastalık geçirecekmiş, nasipse yaşarmış falan filan.... insan ister istemez takılıp kalıyo... sanırım çok polisiye film izliyor bu kadın :):)
benim kardeşim için de eşiyle boşanma noktasına gelecekler dedi, bi hırsızlık olayıyla karşılacakmışım, bişilerimi çalacaklarmış, sevgilim beni aldatacakmış, babam ağır hastalık geçirecekmiş, nasipse yaşarmış falan filan.... insan ister istemez takılıp kalıyo... sanırım çok polisiye film izliyor bu kadın :):)
Yuhhh, bu kadini toplanip dovmek lazim, insanlarla bu denli dalga geciyor diye
Talya'ya boşu boşuna gitmeyin. Belgin kostak gibi o, isim bulma hevesiyle 10 dakikayı harcıyor. O kadar korkunc seyler soylemisti ki bana, oradan böyle alı al, moru mor çıkmıştım. yanımda abimin eşi vardı, o bana fal bakılırken cıkınca ardindan (falına bakmamıstı sadece yanımda gordu)'' ayyy bu kızcagiza da cok uzuldum, kocasi kesin aldatiyor, dikkat etsin, bir de eşine işleri yuzunden hapis gordum '' dedi. daha evleneli 1 sene olmamis bi de aldatiyomus, ki benim abim salaklkık derecesinde duskundur eşine, kendi halinde isini yoluna koymus efendi bir insandır, cok sukurki evlilikleri hala yolunda ve isleriyle de ilgili bir sıkıntısı yok. kadın felaket tellalı ve bunu marifet sayıyor. ama ehliyetimi kaptırdıgımı bilmişti sasırmıstım. ehliyet sorunu gordum demisti, evet kaptırdım demıstım. ılıskıyle ılgılı hele hıc bılmıyor hakkımda ciddi dusundugunu soyledigi adam kus oldu uctu.
yaklasık bi 6 aydır forumu takip ediyorum önerdiğiniz bütün falcılara gittim melekler şengül bi melek sevgi sembol mehmet majestik emre hepsi aynı tarihler için aynı yorumları yaptı soktayım :S bu fal işi hastalık olmaya basladı ve ister istemez aynı tarih aynı yorumu duya duya inanmaya baslıosun bu saydıklarıma baktırıp hayal kırıklıgına uğrayan varmı aranızda gerci sembol levent tasula türkan bunlar bana berbat baktılar kimiside onları cok beğenio bu biraz enerji işi ama yorumlarınızı bekliyorum kızlar :80:
şengül'e bi kere gitmiştim o kadar çok oldu ki hatırlamıyorum ama burda giden bi arkadaş çok memnun. bi melek sevgiye yazın gitmiştim, bana dedikleri çıkmadı, çok olmulu konuşmuştu :) majestik emre'ye de bi kaç kez gitmiştim. bi kere gelecekle ilgili bi durumu bilmişti ama tam benimle alakalı değildi.
Tabi elektrik meselesi biraz, umarım size çıkar söyledikleri :109:
ay beni strese sokan hepsinin aynı yorumu aynı tarihi vermesi :18: hiç birinin gelecek yorumları cıkmadı diosan bende ümidi kesicem yoksa fena kitledim kendimi yaaaaa=)
ya ama elektrik meselesi dedim ya :) Hani bi söz vardır ya "sen işini kışa tut, yaz çıkarsa bahtına diye"
sende çok takılmamaya çalış,kendini şartlama. inş olumlu, seni mutlu edecek her şey çıkar :)
ay beni strese sokan hepsinin aynı yorumu aynı tarihi vermesi :18: hiç birinin gelecek yorumları cıkmadı diosan bende ümidi kesicem yoksa fena kitledim kendimi yaaaaa=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?