şimdi okuduğum kadarıyla dimo fatoşa , şengüle ve taksim symboldeki tarığa gitmeyecekmişim..kala kala cadde symboldeki serkanla taksim symboldeki mehmet kaldı? :26:
serkan için 5 dk da bitiriyor bilemiyor yazmışlar başka sitelerde.birde orada nesil varmış metheden olmuş burda bilen vardır belki.
nesıl askerdeymıs 1
serkanın fal 5 dakıka bıle surmuyor tatmın asla olmuyorsun yazık gunah parana 2
sengulu ve tarıkı tavsıye ederım 2 sı de cok ıyıdır onları kotuleyen olmadıkıı 3
mehmet de ıyıdır ama tarık varken mehmete gerek yok 4
serkana bugün gittim. evet kısa baktı ama herşeyi bildi.çok şaşırdım.sorularını cevapladıktan sonra 1 saat oturmaya gerek yok bence.harflerin tanamını isimleri biliyor.karakterleri doğru biliyor.gelecekle ilgili verdiği tarihe ise bakacaz artık.ben memnun kaldım.işin ilginç yanı levent ile bazı şeyleri (sorularımın cevabı ve gelecekle ilgili) aynı şekilde söyleyip bilmesi.
kızlar yaa burdan okuyup bi gazla bayram tatilinde gül'e gitmiştim
gül hanım bana boş boş umutlar verdi, gelince süpriz yapacak. süprizi var demişti. süpriz falan olmadı. dediği hiçbir şey çıkmadı. tüm tarihler geçti... belki bu ay değil öbür aydır diye bekledim ama yok yok yok.. gül beni çok üzdü
taksim'e çıkabilesem tarık ve şengül çıkarması yapıcam. belki haftasonu yaparım ama çok kalabalık oluyor ve hava soğuk...
bir de arap melahat'in öğrencisi var. ama kadın fala tövbeli diye bakmıyor... ona aracı yollayıp duruyorum. bir kere daha bana baksın sonra tövbe ettin ne var yani?
of of... ne olacak hiç bilmiyorum...
çok sevindim cnm ya... böylece mahçup olmamış oldum. herkesin faldan beklentisi farklı işte. ben 1saat sakız gibi uzatıp laf kalabalıklığı yapanlardansa serkan gb nokta atışı yapanları tercih ediyorum. verdiğin paraya da değiyor bence. biliyor çocuk sonuçta. umarım dedikleri çıkar sana da.
güle bakılırsa ben de bu ay evleniyodum cnmki ortada damat adayı bile yok hahahahaa. taksime çıkarsan dilek'i öneririm. daha önce denemediysen. şengüle nazaran daha somut şeyler söylüyo. ya da bana öyle baktı. bilemem tabii.
çok sevindim cnm ya... böylece mahçup olmamış oldum. herkesin faldan beklentisi farklı işte. ben 1saat sakız gibi uzatıp laf kalabalıklığı yapanlardansa serkan gb nokta atışı yapanları tercih ediyorum. verdiğin paraya da değiyor bence. biliyor çocuk sonuçta. umarım dedikleri çıkar sana da.
valla sana çıkıyorsa süper derim...umarım istediğin gibi olur herşey...ama bende ve arkadaşımda...%90 kısmı ....tutmayan bölümü oldu...
bir falcı...herkese...aynı gelecekten bahsederse....bu sıradan falcıdır benim için...ve emel hanımda benim için öyledir.tabii denemek isteyen,deneyebilir:)
mrb kızlar uzun zamn oldu giremedim gülün numarasını ve adresini bana mesaj atar mısnız.. bulamıyorumm .. daha önceden gidip memnun kalmıştım bir kez daha gitmek istiyorum ama yeri değişmiş lütfen yardımmcı olunn:)
o parayi bana ver ben iki saat bakiyim
bu bahsettiğiniz emel nerde bakıyor kaça bakıyor merak ettim bende emel diye birine gidiyorum çünki.aynı kişimi acaba
yani begenmedıklerını söylüyor insanlar neden ısrarla savunmaya geçiyorsun ki anlamıyorum...
yok iyi anı olursa,yok enerji işidirr nedir yanıı
burda aylardır yorum yazan insanlar kötü diyor işte niye aksini ispatlamaya çalışıyorsun
çok mu beğeniyorsun devam et o zman gitmeye.....başkasının begenıp begenmemesı senı baglarmı...
Saygili olun burada herkes kendi yorumunu yaziyor ben size birsey soyledim mi begendikleriniz hakkinda once insan olalim
kızlar yaa burdan okuyup bi gazla bayram tatilinde gül'e gitmiştim
gül hanım bana boş boş umutlar verdi, gelince süpriz yapacak. süprizi var demişti. süpriz falan olmadı. dediği hiçbir şey çıkmadı. tüm tarihler geçti... belki bu ay değil öbür aydır diye bekledim ama yok yok yok.. gül beni çok üzdü
taksim'e çıkabilesem tarık ve şengül çıkarması yapıcam. belki haftasonu yaparım ama çok kalabalık oluyor ve hava soğuk...
bir de arap melahat'in öğrencisi var. ama kadın fala tövbeli diye bakmıyor... ona aracı yollayıp duruyorum. bir kere daha bana baksın sonra tövbe ettin ne var yani?
of of... ne olacak hiç bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?