İstanbul'da Fal - Falcılar

Sembol Serkan'a bende iki defa baktırdım; 6 ay önce gitmiştim en son, oturur oturmaz ben sana daha önce fal baktım dedi, enteresan...Fil hafızası var sanırım:)

İki baktırdığımda tutarsız şeyler söylemedi, ama farklı şeyler söyledi. Bir de çok kısa olduğu için, insanın hevesi kursağında kalıyor.

Sanırım bir daha gitmem...

serkana bugün gittim. evet kısa baktı ama herşeyi bildi.çok şaşırdım.sorularını cevapladıktan sonra 1 saat oturmaya gerek yok bence.harflerin tanamını isimleri biliyor.karakterleri doğru biliyor.gelecekle ilgili verdiği tarihe ise bakacaz artık.ben memnun kaldım.işin ilginç yanı levent ile bazı şeyleri (sorularımın cevabı ve gelecekle ilgili) aynı şekilde söyleyip bilmesi.

burda herkes gittiği falcıları anlatıyor..bende çok iyi falcı biliyorum dedimm..bu siteye yeni katıldığım için admin nekadar iletişim bilgilerine izin veriyor bilmiyorumm..o yüzden özelden mesaj atın dedimm..
yoksa gizlediğim bişey yok ki kendi telf.bile veriyorum yardımcı olmak için ..benim bahsettiğim falcı medyum deniz karınca 100 tl.suya bakıyor ve çok iyi bakıyor bana söylediği her şeyi yaşadım..kafeler gidip 10 oraya 20 buraya palavra dinlicenize ona gidin dedim.tabiki tercih sizin ..!

nesıl askerdeymıs 1
serkanın fal 5 dakıka bıle surmuyor tatmın asla olmuyorsun yazık gunah parana 2
sengulu ve tarıkı tavsıye ederım 2 sı de cok ıyıdır onları kotuleyen olmadıkıı 3
mehmet de ıyıdır ama tarık varken mehmete gerek yok 4

nesil hala dönmedi mi yahu askerden? :/

kızlar yaa burdan okuyup bi gazla bayram tatilinde gül'e gitmiştim

gül hanım bana boş boş umutlar verdi, gelince süpriz yapacak. süprizi var demişti. süpriz falan olmadı. dediği hiçbir şey çıkmadı. tüm tarihler geçti... belki bu ay değil öbür aydır diye bekledim ama yok yok yok.. gül beni çok üzdü

taksim'e çıkabilesem tarık ve şengül çıkarması yapıcam. belki haftasonu yaparım ama çok kalabalık oluyor ve hava soğuk...

bir de arap melahat'in öğrencisi var. ama kadın fala tövbeli diye bakmıyor... ona aracı yollayıp duruyorum. bir kere daha bana baksın sonra tövbe ettin ne var yani?

of of... ne olacak hiç bilmiyorum...

çok sevindim cnm ya... böylece mahçup olmamış oldum. herkesin faldan beklentisi farklı işte. ben 1saat sakız gibi uzatıp laf kalabalıklığı yapanlardansa serkan gb nokta atışı yapanları tercih ediyorum. verdiğin paraya da değiyor bence. biliyor çocuk sonuçta. umarım dedikleri çıkar sana da.

güle bakılırsa ben de bu ay evleniyodum cnm ki ortada damat adayı bile yok hahahahaa. taksime çıkarsan dilek'i öneririm. daha önce denemediysen. şengüle nazaran daha somut şeyler söylüyo. ya da bana öyle baktı. bilemem tabii.

evet serkan bana da birçok şeyi bildi. 5 cümle söylüyor ama hepsini tutturuyor.. onu da seviyorum...

pis kandırıkçılar... insanların umutlarıyla oynanır mı böyle kolay kolay? ((

kızlar 2 yıl öncesine kadar ayda yılda bir fal baktırıdım. 2 sene öncesi yıkımdan sonra neredeyse her hafta fal baktırdım. burada övülen pek çok falcıya gittim. sonucu söylemem gerekirse o an için beni çok tatmin ettiler ama aradan süre geçince tam bir hayal kırıklığı. şu andaki haytıma bakacak olursak geldiğim noktaya en yakın şeyleri symbol tarık söyledi. benden tavsiyesi.

bu serkan nerde bakıyor nekadara bakıyor .geçmiş ve şimdiyimi anlatıyo sadece neler söyledi.

tesekkur ederim inanin bana her dedigi cıkti bugune kadar cok da arkadasimi goturdum hepsi sok oldular yeterki sakin zamanini yakalayin bazen cok yogun olunca belki farkli olabilir yada gercekten bu is elektrik isi

Gul Yesilkoyde sentemiento cafede calisiyor ama bence isim disinda bir sey bilmiyor farkli tarziyla once belki carpabilir bazi seyleri yanlis soyleyince hemen toparlayip degistiriyor

Saygili olun burada herkes kendi yorumunu yaziyor ben size birsey soyledim mi begendikleriniz hakkinda once insan olalim

Saygili olun burada herkes kendi yorumunu yaziyor ben size birsey soyledim mi begendikleriniz hakkinda once insan olalim

saygılıyız ve ınsanız sadece sızın begendıgınızı herkes begenmek zorunda degıl bunu ıdrak edelım
sızın begendıklerınız begenılmeyınce de hepsının yorumuna bır bahane yazmıssınız
baskalarının begenmesı onemlı mı sız begenıyormusunuz yeterlı degılmı sızın ıcın
acıkcası kusura bakmayın ama o yorumlarına bahane urettıgınız ınsanlar burda yorumlarına deger verılen ınsanlar....
acıklayıcı olmustur umarım

gül umut taciri bende şimdi söz nişan arifesinde olmalıydım gül'e bakarsan.
hangimiz ümitlenmedik üzülmedik ki offff canım yaaa üzülme bu kadar boşver herşey olacağına varır fazla kafaya takmamak gerek...
bende şengüle gitmek istiyorum ama uzak bana havalarda soğuk baharı beklemelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…