İstanbul'da Fal - Falcılar

evet sema hanıma baktırdım genel baktı sıkıntılarımı bildi arkadaşlar dedikleri çıkacakmı bilmiyorum çıkmasını umut ediyorum :) bir takım konular vardı onları bildi yakın zamanda nişanlımın döneceğini söledi bakalımm :) ona güvenim olmadığını söledi tek sorunumuzun bu olduğunu söledi doğruydu meryemde oda dönecek dedi bekliyomm :) dönsün artık :)zaten dönmezse bi daha fala töbe edicem ...

boraydı şengüldü diye kapı kapı dolaşırken uzun zamandır ilk kez bir yerden çıkarken işte bu dedim. epeydir listemde olan ama kalabalıktan hep kapısından döndüğüm dilek'e nihayet gidebildim. ne şanlsı bir gündü ki bomboştu. ilk sıra benimdi. dileke ilk kez gidiyorum. kadınlar kahvesinede.gerçi yıllar önce oradaki uzun saçlı esmer ürdünlü mü suriyeli mi neydi o kadına gitmiştim çok tatmin etmemişti. neyse dilek tam da aradığım gibi bir falcı işte. sevgili angel burada sana sesleniyorum
dilek hem iskambil hem tarot hem kahve bakıyor hem de 3 harflileri var. diyodiyo diye anlatıyor. 4übirarada. üstelik sallamıyor da. geçmişi bugünü bildi. tarihler vererek anlattı, hepsi de yakın zaman. çıkarsa haber veririm. 1de kağıda yazdırması güzel. sonuçta her falcının ne dediğini unutuyorum. gerçi okağıdı 4hafta sonra at dedi ama umarım unutmam

kızlar merhaba. symbol deki levent ve fulya için bir kıyaslama yaparmısınız? bu kişilere giden varmı nasıllar :)
şaşkınbakkladaki başka arkadaşı tavsiye edermisiniz leventten başka?

ben levente baktırmıştım bu forumda pekçok kişi olumlu bahsetmesine rağmen ben memnun kalmamıştım. şu meşhur elektrik meselesi sanırım. fulya da ilk kez baktığında çok iyiydi. sonrakilerde çuvallıyor sanki. cadde symbolde tek önereceğim kişi serkandır. ama angel'in de dediği gibi kısa bakar serkan. nokta atışıdır ama. bi de çok hızlı konuşur. paldır küldür bitiverir fal. symbollerde aklımda kalan tek kişi taksim şubesindeki mehmet. bi de ona baktırıcam. çünkü tarıkı beklerken kızın biri ben sürekli mehmede gelirim demişti. en popüleri tarıkken o kızın niye mehmedi beklediğini merak etmiştim açıkçası. neyse ona da gidince yazarım. umarm yardımcı olabilmişimdir. tabii diğer kızların da görüşü önemli.

Canim sesine geldimmmm:))))dilege baktirdim ben cok soru soruyor herseyi soruyorr....e ben cevapladiktan sonra ne anladim ben o faldann....o yazdirdigi kagidi attim canim verdigi tarihlerin hicbiri cikmadi dediklerinin hic biri gerceklesmedi. Zaten anda ve gecmiste ole secereyi dokecek kafadaki soru isaretlerini giderebilecek bir kadin degil maalesefff....ama neden sevdigini anlayabiliyorummm cunku kadinin yanindan uca uca cikiyorsun sevgililer donuyor yuzuk geliyor yilin aski oluyor :))) falan da filan bana ve arkadasima dedikleri cikmadii insallah sana cikarrr

cevabın için teşekkür ederim nesli..ben 2.5 senedir fulyaya gidiyordum.ilk andan itibaren herşeyimi ve geleceği verdiği tarihleri ile birlikte çıkarıyordu.ilk kahvede buldu sonrakilerde tarotta. ama son yaklaşık 1 senedir çuvalladı tersi çıkıyor..geçen bir arkadaşı götürdüm hiçbirşeyini bilemedi..oyalıyor artık insanı..yine ordaki ismail vardı o da iyiydi ve çok müşterisi vardı..ama yaz dönüşü gitmiş nereye gittiğini söylemiyorlar. ismailin nereye gittiğini bilen varsa yazarsa sevinirim..yine ordan bahar a baktırıyordum.sadece harfleri biliyor bazı şeylerde tutuyor ama yarı yarıya tuturabiliyor.bugün bu forumda okuyunca başka yere gittiğini bir arayayım dedi symbolu..bana okulu var o dönem dönem gelmez bir kaç ay gelmeyecek diye resmen yalan söylediler..halbuki dediğiniz kafeyi aradım yarından itibaren bizde başlayacak dediler..25 tl imiş şimdiki yerde.bana çok geldi öncekinde 18 e bakıyordu..symbolun o şubesi çok falcı kaçırıyor..meryem dediğiniz ordaki meryemmi? hiç baktırmadım nasıl acaba? pek müşterisi yok gibi görünüyor.

caddedeki levente gittim çok uzun bakıyor ama bakarken sıkılıyor gibi.sürekli soru soracaksın ona..yani nasıl olduğunu tam anlamadım yorum yapamayacağım.verdiği tarih bakalım çıkacakmı..serkanı bende duydum yarın gitmeyi düşünüyorum..11 ile 3 arası fal bakıyormuş çok kısa süre değilmi..bu yüzden sizlerin yorumuna ihtiyacım var..

Son düzenleme:
Leventi bende begenmemistim,ani ve gecmisi bilememisti ee baktim olmuyoben anlattim o yorum yaptii:)))serkan a gelince simdi baktim da 3 dakika bakmis bana biranda sepetleyiveriyor cok siradan fal isim biliyor yada bilmeye calisiyorrr...symbolde taksimde mehmet de iyidir tarik populer ama mehmetle tarik. En eskilerden....ben begenmistim mehmeti yanlis dedigim bisi soylememisti bu arada orada batu da iyidir....tabii ben tarik varken digerlerine baktirmiyorum yani tariga 10 defa gittiysem onlara 1 kere gittim ama sonucta tarik olmasa onlara gitmeye devam ederimmm......iyiydiler...

rica ederim cnm ne demek. birbirimize destek adına buradayız nedeolsa. benimbahsettiğim meryem evet nişantaşı symbolde esmer bi kadındı. bu arada bahar hangi cafeye geçmiş, biliyorsan yazar mısın? nişantaşı symbol en kötü yönetilen şubelerden. en iyisi taksim bence. serkana git derim. yani çok falın geldiyse ve çok da uzak değilse oparayıda gözden çıkardıysan ne kaybedersinki? kısa mısa biliyo çocuk, hakkını yemeyelim yani

evet ya, bak sen deyince düüşündüm bi daha. dilek soru soruyor evet ama bana batmıyor o tarz. konuşarak baktırmayı seviyorum bile diyebilirim. ben 1diycem o 3ekliycek filan. sonuçta bu sonu olmayan dipsiz bi kuyu. ama tercihim bilsinbilmesin olumlu insanlardan yana. olumlu yorum yapanları ve yüzlerinde falcı suratı olmayanları seviyorum. sanki 1arkadaşımla kahve içiyomuşuz da fincanı kapamışım gb. anca öyle eğlenceli oluyo çünkü. amatabii sadece bol keseden atmıyor kadın, bildi de yani. eski sevgilimden ne zaman ayrıldığımı adındaki harfleri onun şimdi evli ve çocuklu olduğunu, banatekrar dönmekistediğini, şuan aklımda olan kişinin işini ne zaman tanıştğımızı vs.... bildiği çok şey de var yani. onunla nezaman görüşeceğimize dair tarih verdi, bakalım dediğin gb umarım çıkar. umut teknesi bu dünya

hah ıste dılek aynen ole sankı evde ablanla dertlesıyormussun gibi
bana verdıgı tarıhlerde bahsettıgı son ayrıldıgım sevgılım degıl cok enteresan bır sekılde daha oncekı ayrıldıgım aradı hemde uzun suredır gorusmedıgım halde
yanı tarıhler kısmen tuttu ama kısı tuttmadı...benım ama kısıler fazla oldugu ıcın karısabılıyor,o yuzden cok detay bılen ayırt edıp harf yetmez ısım burc soyleyen falcı yarıyo bana

Levent'im, inci dişlimmmm:) bana öyle bir bakmış ki zamanında dedikleri hala çıkıyor, sonuncusu kaldı çıksın artık. sağı solu belli olmuyor onun

Çıkan fallar:

1- olgu: buradan okuyup gitmiştim. bana bakarken bir şey söyledi özellikle dikkatimi çeken ve ardından saçmaladı olmaz ki böyle bir şey dedim, hiç beklemediğim bir şeydi dün oldu.

2-ayhan: onun da bir dediği çıktı bugün öğrendim.

özetle: az baktırmak işe yarıyor.

baharın nerde çalıştığını dün bu konuya bakıp öğrendim
Symbol Nişantaşındaki Bahar Asmalımescit sokakta Gemi Cafeye geçti. Eskiden Dileğin baktığı yer. İstiklal caddesinden Tünele doğru gidince sağdaki sokak. Orada soldaki cafe en üst kat. Bilgilerinize.
dilek dediğiniz kim nerede çalışıyor yazarmısınız?
serkana yarın gidecektim ama şimdi şüpheye düştüm kafam karıştı.çok kısa bakıp salllıyorsa geleceği ve geçmişi bilebiliyormu peki? neler anlatıyor?

birde nişantaşı sybolden ayrılan ismaili sordum çok müşterisi vardı nerde olduğunu bilen varmı?

taksimde mehmetmi tarıkmı dersiniz

Son düzenleme:
şimdi okuduğum kadarıyla dimo fatoşa , şengüle ve taksim symboldeki tarığa gitmeyecekmişim..kala kala cadde symboldeki serkanla taksim symboldeki mehmet kaldı? :26:
serkan için 5 dk da bitiriyor bilemiyor yazmışlar başka sitelerde.birde orada nesil varmış metheden olmuş burda bilen vardır belki.

Son düzenleme:

sembol serkan...uzun bakmadığı için....kimse kötü yorum yapamıyorum...mevcut durumu biliyor şimdi...hakkını yememek lazım...ama uzun bakmadığı için saçmala olasılığı düşük...ben baktırmıştım...ilkinde gayet mantıklı şeyler söyledi...tabii en fazla 5 dak....söylediği hiç birşey olmadı...hadi dedim 2 kez deneyelim...belki günü değildi diye düşündüm...2.nci kez baktığında...foooss ötesi....birinci de söylediğinin tam tersi şeyler söyledi..

bana ayhanın telini atarmısın
teşekkürler

tam gidecektim şimdi bilmiyor diyince kafam karıştı.acaba lenevtemi gitsem yoksa yine fulyayamı devam etsem?

mrb kızlar uzun zamn oldu giremedim gülün numarasını ve adresini bana mesaj atar mısnız.. bulamıyorumm .. daha önceden gidip memnun kalmıştım bir kez daha gitmek istiyorum ama yeri değişmiş lütfen yardımmcı olunn:)

tam gidecektim şimdi bilmiyor diyince kafam karıştı.acaba lenevtemi gitsem yoksa yine fulyayamı devam etsem?

canım,herkesin yorumları farklı tabii.şimdi şöyle bakmak lazım.bir falcı hakkında..hem iyi...hem kötü diyenler oluyor.ben ortalama yorumlara bakıyorum.genelde kötü deniliyorsa gitmem.bide tavsiyelerine güvendiğim kişiler var bu forumda:)...ama ortalama beğenen ve beğenmiyen var ise,çok istersem giderim.

levent ve serkan için hem beğenen..hemde beğenmeyen var.beğenme oranı oldulça iyi.levent'e bende gittim.ilkinde beğendim,ikinci de...farklı konuşunca...bana tutarsız geliyor..o yüzden gitmedim.ama levent'i öven çok kişi de var!

karar senin!!bazen yorumları okumak..kafa karıştırıyor!

Hasan'nin dedigi aninda cikti diyebilirim. Bana 2 gun 2 hafta sonra konusmam olucagini soyledi, ve iki gun sonra bu gerceklesti. Ve tahmin ettigim gibi oldu. Bakalim bundan sonrakilerde cikicakmi, pek ihtimal vermedigim seyler soylemisti bakalim gorucez..

sentimiento cafe yeşilköy istasyon caddesinde. electroworl ile madonun tam karşısında. waffle house ın sırasında.

bugün olguya gitmeyi düşünüyorum neredeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…