İstanbul'da Fal - Falcılar

ne çıktı,ne çıktı :) gülün tarihleri geçmişmiydi yoksa tam zamanındamı azıcık anlatıver :)

Gülle ilgili tüm yorumlarınıza katılıyorum şekerler...gülün benim esas oglanla ılgılı verdıgı tüm tarihler gectı
bugun yolum o taraflara düştü bende dedim aylardır gitmiyorum hadi bir ugrayayım...
yaklasık 25 gündür görüşmediğim birisi için sormustum her zamanki gibi arayacak dedi...10 dakıka oldu sanırımm mesaj geldı
ama gül benim eskisinde cok ısrarcı ısın enteresan yanı umıdımı kestım artık umrumda da degıl hayatımda baskaları var ama bende ınanıyorum onun bana gerı donecegıne
gül iyi bir kız ama sonuc söylüyor detay veremıyor...
umarım hepımıze cıkar dedıklerı
ha bu arada sengul un falı cok detaylı sengulun senaryosuna gore bu mesaj bır baslangız eger cıkarsa devamını da yazarım buraya mutlaka ama söyle diyeyim kadının yanından ayrılırken acaba sunu da sorsamıydım demıyosun zaten herseyı sormadan detaylıca anlatıyor...

umarım canım hepimize çıkar söyledikleri hepimiz mutlu sona ulaşırız.
sayende şengülü çok merak etmeye başladım :) götürsene beni

umarım canım hepimize çıkar söyledikleri hepimiz mutlu sona ulaşırız.
sayende şengülü çok merak etmeye başladım :) götürsene beni

gidelim gitmesine ama ben artık gercekten ınandım sık fal baktırınca fallar cıkmıyor....hele ust uste baktırınca....kesınlıkle ayda 1 oda dayanılmıyosa yanıı

Bir kaç gündür takip ediyorum burayı ve üyede oldum sonunda bende biçok şeyi merak edip ve cvp alamayınca delirdiğim için sizlerin biraz rahatlaması yazıcam uzun olucak ama aydınlatıcı bilgilerde vericem :)) ve baştan şunu söliyim ,ya ben oraya gttim çok iyiydi yazanlar yada kötüydü diyenler biz sormadan nerde ve kaça baktırdığını da yazarsa herkes daha mutlu olur .neyse gelelim konumuza : öncelikle kadıköy de gitmediğimiz falcı kalmadı :)bir tane bile önereceğimiz falcı yok (iki arkadaşız bu arada) keza taksimde ve cadde de öyle.beğendiklerimiz ve bi kaç çıkan şeyler ve ii bakanları önericez.gemi den ayrılan dilek iyiydi mesela hatta o zaman ayrıldığım sevgilim ruh haline varana kadar anlattı aramıcak ve konuşmıcak durumda olmamıza rağmen dediği gib aradı ve sölediği bi kaç şey çıktı,onun dışında daha bu akşam taksimde cafe zade ye gttim .evet burda bi çok kişi farklı düşünce de ama ben bundan önce gittiğimde benim arkadaşımla ev tutucağımı istediğim fiyatta bulucağımı ve evin deniz görüceğini 3 .kattan aşağıda oturmıcağım ızı söledi.o zman içimden baya küfretmiştim ama bunlar oldu ve ben şuan o evden yazıyorum :)) bu yüzdendir ki bugün tekrar gittim ve yine olabilcek şeyler söledi ve ben ilgilenenler için sölüyorum her bişiy söylerken ALLAH ın izni ile diyo terapist gibi biraz rahatlıyosun da ,sallamıyor.onun dışında fenerbahçede oya var cafe de bakıyor bizim yakınlarımız çok mennun ama bize söledikleri çıkmadı ,neval var göztepe de evde bakıyor ben gittim ama arkadaşım baktırdı tuzlu baya ama dediklerini soruyorum çıkıyomuş . birde sinepol sinemaları var atatürk caddesinde ataşehire yakın sevim kadının adı baya bişiy bilmişti cafenin adı deniz.üsküdar da perihan var suya bakıyor anlık şeyleri biliyor zaten üç harflileri var ama gelecek fıs.birkaç tane daha var elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım merak ettiğiniz bişiy varsa sorarsınız .şu an bende ruhsal olarak iyi bir dönemde değilim ama şunu söyliyim ALLAH tan hayır isteyin ve içinizi ferah tutun dua edin ve iyi düşünün .ben oğlak burcu olarak bunu daha iyi öğrendim bugün .iyi geceler

Merhaba, siteye yeni üyeyim.Eskilerden bu mesajı buldum, tam benim istediğim gibi biri bu fal bakan. Bu Aysunun numarasını bilen varsa verebilir mi? Hemen bugün gitmeyi düşünüyorum, inşallah numarasını bulurum.:82:

Sengul meleklerdeki mi ? Oysa eğer bende Çok kötüydü

evet meleklerde ki ben 2 ay ara ile 2 kere gittim ıkısınde de bende felaket döktürdü....soracak sorum kalmadı cok detaylı baktı ısım falan da bıldı gercı ısım bılmesıne gerek kalmıyor cok detaylı anlatıyor bende falda 3 kısı cıkıyor o yuzden herkes kolay bakamıyor...şengül tak tak hepsını ayırt edıp anlattı..

şimdi karısıklık olmasın sizin bahsettiğiniz ve begendiğiniz dilek..gemıdekı dilek en azından eskıden gemideymıs sımdı nısantasında kendı yerındeymıs galıbaa...

ancak burada bır arkadasın ısrarla begendıgını soyledıgı dılek ıse kadınlardakı dılek....kı ben kendısını hıc begenmedımm....

Arkadaslar hic zaman kaybetmeyin ve Hasan'a bi ugrayin derim. Kendisi Sarmasik Cafe Taksim'de calisiyor. Kahve fali haricinde su falinada bakiyor. Bir tek onun verdigi gun tuttu diyebilirim. Ayni gunde aradi beni eski sevgilim ve aynen dedigi seyleri soyledi. Nasil olupta bu kadar iyi bildi bilemiyorum, ama bana soyledigi cumleleri sarfetti ve guvendim diyebilirim :). Onun disinda ailevi seylerdende cok bahsetti, oyleki annemin yasadigi seyleri yakin gelecekte olacaklari, beni zaten bildi onu saymiyorum bile, ama diger konustugum cocuk hakkinda soyledikleride cikti. Onunla olan konusmalarimdan adam'a hak verdim.. Yakin zamanda ise basliyacagimi ama egitimimle zit bir is olucagini, gecici olucagini sonra meslegime donucegimi soyledi ve eski sevgilim icinde arkadasiyla is yapmayacagini ileride kendi isini kurucagini soyledi ki konustuktan sonra o isin iptal oldugunu ogrendim. Bana soyledigi uc sey cikti simdiden, dedigim gibi vaktinizi ve paranizi fazla harcamadan bu adama bi ugrayin derim .

eskı sevgılın ne zmandır aramıyordu pekı....bu arda konusmalarınız oluyormuydu nette falan mesela

cafe zadeden kime gittin? İsim söyler misin?:82:

sarmaşık kafe'nin yerini tarif eder misin

Istiklal caddesinde, Mangonun karsisindaki sokak.. tabelasini hemen goruceksin

kızlar, ben avrupa yakasında oturuyorum. Hafta içi karşıda bir işim var caddebostana gidecem. Orada önerebileceğiniz bir falcı var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…