Söylediği başka ne çıktı? Önceki yazılarda da Armağan diye bahsediliyor bu Armağanlar aynı Armağan mı? Bazısı hiç memnun kalmamış, aynı kişi mi acaba?:44:
arkadaşlar giren insanlar bilgi alabilsin diye özetle yazıyorum çünkü bu kadar sayfaları okumak zor. fal biraz enerji işidir ben kendime göre yazıcam
meleklerdeki şengül bana göre iyi. zaten hergün onlarca müşterisi geliyo kötü olsa gelmezler dimi.
kadınlar kahvesi dilek şuanki durumları biliyo evet etkiliyo ama geleceği hep pozitif sölüyoo bide çok emin olarak. benim çıkmadı . geleceği yanlış yorumladı.
angels burcuyuu herkes çok övmüştü benim en büyük hayal kırıklığım o oldu sanırım sanki fal baktırmaya gitmedimde kankamla muhabbete gittim gibi hisseettim oda hep güzel şeler söylüyo iyi dilekler falan filan falla alakası yok bence onuda beyenmedim tabiki.
angels burcuya ben de gittim, ben fal baksam ondan iyi bakardım herhaldearkadaşlar giren insanlar bilgi alabilsin diye özetle yazıyorum çünkü bu kadar sayfaları okumak zor. fal biraz enerji işidir ben kendime göre yazıcam
meleklerdeki şengül bana göre iyi. zaten hergün onlarca müşterisi geliyo kötü olsa gelmezler dimi.
kadınlar kahvesi dilek şuanki durumları biliyo evet etkiliyo ama geleceği hep pozitif sölüyoo bide çok emin olarak. benim çıkmadı . geleceği yanlış yorumladı.
angels burcuyuu herkes çok övmüştü benim en büyük hayal kırıklığım o oldu sanırım sanki fal baktırmaya gitmedimde kankamla muhabbete gittim gibi hisseettim oda hep güzel şeler söylüyo iyi dilekler falan filan falla alakası yok bence onuda beyenmedim tabiki.
Bir kaç gündür takip ediyorum burayı ve üyede oldum sonunda bende biçok şeyi merak edip ve cvp alamayınca delirdiğim için sizlerin biraz rahatlaması yazıcam uzun olucak ama aydınlatıcı bilgilerde vericem :)) ve baştan şunu söliyim ,ya ben oraya gttim çok iyiydi yazanlar yada kötüydü diyenler biz sormadan nerde ve kaça baktırdığını da yazarsa herkes daha mutlu olur .neyse gelelim konumuza : öncelikle kadıköy de gitmediğimiz falcı kalmadı :)bir tane bile önereceğimiz falcı yok (iki arkadaşız bu arada) keza taksimde ve cadde de öyle.beğendiklerimiz ve bi kaç çıkan şeyler ve ii bakanları önericez.gemi den ayrılan dilek iyiydi mesela hatta o zaman ayrıldığım sevgilim ruh haline varana kadar anlattı aramıcak ve konuşmıcak durumda olmamıza rağmen dediği gib aradı ve sölediği bi kaç şey çıktı,onun dışında daha bu akşam taksimde cafe zade ye gttim .evet burda bi çok kişi farklı düşünce de ama ben bundan önce gittiğimde benim arkadaşımla ev tutucağımı istediğim fiyatta bulucağımı ve evin deniz görüceğini 3 .kattan aşağıda oturmıcağım ızı söledi.o zman içimden baya küfretmiştim ama bunlar oldu ve ben şuan o evden yazıyorum :)) bu yüzdendir ki bugün tekrar gittim ve yine olabilcek şeyler söledi ve ben ilgilenenler için sölüyorum her bişiy söylerken ALLAH ın izni ile diyo terapist gibi biraz rahatlıyosun da ,sallamıyor.onun dışında fenerbahçede oya var cafe de bakıyor bizim yakınlarımız çok mennun ama bize söledikleri çıkmadı ,neval var göztepe de evde bakıyor ben gittim ama arkadaşım baktırdı tuzlu baya ama dediklerini soruyorum çıkıyomuş . birde sinepol sinemaları var atatürk caddesinde ataşehire yakın sevim kadının adı baya bişiy bilmişti cafenin adı deniz.üsküdar da perihan var suya bakıyor anlık şeyleri biliyor zaten üç harflileri var ama gelecek fıs.birkaç tane daha var elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım merak ettiğiniz bişiy varsa sorarsınız .şu an bende ruhsal olarak iyi bir dönemde değilim ama şunu söyliyim ALLAH tan hayır isteyin ve içinizi ferah tutun dua edin ve iyi düşünün .ben oğlak burcu olarak bunu daha iyi öğrendim bugün .iyi geceler
Bir kaç gündür takip ediyorum burayı ve üyede oldum sonunda bende biçok şeyi merak edip ve cvp alamayınca delirdiğim için sizlerin biraz rahatlaması yazıcam uzun olucak ama aydınlatıcı bilgilerde vericem :)) ve baştan şunu söliyim ,ya ben oraya gttim çok iyiydi yazanlar yada kötüydü diyenler biz sormadan nerde ve kaça baktırdığını da yazarsa herkes daha mutlu olur .neyse gelelim konumuza : öncelikle kadıköy de gitmediğimiz falcı kalmadı :)bir tane bile önereceğimiz falcı yok (iki arkadaşız bu arada) keza taksimde ve cadde de öyle.beğendiklerimiz ve bi kaç çıkan şeyler ve ii bakanları önericez.gemi den ayrılan dilek iyiydi mesela hatta o zaman ayrıldığım sevgilim ruh haline varana kadar anlattı aramıcak ve konuşmıcak durumda olmamıza rağmen dediği gib aradı ve sölediği bi kaç şey çıktı,onun dışında daha bu akşam taksimde cafe zade ye gttim .evet burda bi çok kişi farklı düşünce de ama ben bundan önce gittiğimde benim arkadaşımla ev tutucağımı istediğim fiyatta bulucağımı ve evin deniz görüceğini 3 .kattan aşağıda oturmıcağım ızı söledi.o zman içimden baya küfretmiştim ama bunlar oldu ve ben şuan o evden yazıyorum :)) bu yüzdendir ki bugün tekrar gittim ve yine olabilcek şeyler söledi ve ben ilgilenenler için sölüyorum her bişiy söylerken ALLAH ın izni ile diyo terapist gibi biraz rahatlıyosun da ,sallamıyor.onun dışında fenerbahçede oya var cafe de bakıyor bizim yakınlarımız çok mennun ama bize söledikleri çıkmadı ,neval var göztepe de evde bakıyor ben gittim ama arkadaşım baktırdı tuzlu baya ama dediklerini soruyorum çıkıyomuş . birde sinepol sinemaları var atatürk caddesinde ataşehire yakın sevim kadının adı baya bişiy bilmişti cafenin adı deniz.üsküdar da perihan var suya bakıyor anlık şeyleri biliyor zaten üç harflileri var ama gelecek fıs.birkaç tane daha var elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım merak ettiğiniz bişiy varsa sorarsınız .şu an bende ruhsal olarak iyi bir dönemde değilim ama şunu söyliyim ALLAH tan hayır isteyin ve içinizi ferah tutun dua edin ve iyi düşünün .ben oğlak burcu olarak bunu daha iyi öğrendim bugün .iyi geceler
neval göztepede kaça bakıyor? Dediği neler çıkmış ki?
hımmm hbrm yok ben gideli oluyor 3.4 ay sorsaydın nerde diye eğer hbr alırsam gidenlerden size de sölerimSevim Hanım da deniz cafeden ayrılmış
Istiklal caddesinde, Mangonun karsisindaki sokak.. tabelasini hemen goruceksin
arkadaşlar sema hanıma telde fal baktırdım demiştim dediği bugün çıktı nişanlım mesaj attı :))) ama ben barışmak isteyip istemediğime emin değilim çok kırgınım( ama demişti mesajlaşma olacak arayacak görüşeceksiniz mesaj çıktı bakalım gerisi gelecekmi paylaşmak istedim sizinle :)
sema telde bakıyormus ne kadar telını atarmısın neye bakıyorarkadaşlar sema hanıma telde fal baktırdım demiştim dediği bugün çıktı nişanlım mesaj attı :))) ama ben barışmak isteyip istemediğime emin değilim çok kırgınım( ama demişti mesajlaşma olacak arayacak görüşeceksiniz mesaj çıktı bakalım gerisi gelecekmi paylaşmak istedim sizinle :)
Arkadaslar hic zaman kaybetmeyin ve Hasan'a bi ugrayin derim. Kendisi Sarmasik Cafe Taksim'de calisiyor. Kahve fali haricinde su falinada bakiyor. Bir tek onun verdigi gun tuttu diyebilirim. Ayni gunde aradi beni eski sevgilim ve aynen dedigi seyleri soyledi. Nasil olupta bu kadar iyi bildi bilemiyorum, ama bana soyledigi cumleleri sarfetti ve guvendim diyebilirim :). Onun disinda ailevi seylerdende cok bahsetti, oyleki annemin yasadigi seyleri yakin gelecekte olacaklari, beni zaten bildi onu saymiyorum bile, ama diger konustugum cocuk hakkinda soyledikleride cikti. Onunla olan konusmalarimdan adam'a hak verdim.. Yakin zamanda ise basliyacagimi ama egitimimle zit bir is olucagini, gecici olucagini sonra meslegime donucegimi soyledi ve eski sevgilim icinde arkadasiyla is yapmayacagini ileride kendi isini kurucagini soyledi ki konustuktan sonra o isin iptal oldugunu ogrendim. Bana soyledigi uc sey cikti simdiden, dedigim gibi vaktinizi ve paranizi fazla harcamadan bu adama bi ugrayin derim.
aynen katılıyorumm....
şengül iyi
dilek umut tacırı.... cok ıddıalı konusuyo ama fosssss
burcuya gelınce o anıı cok guzel bıldı kızda bır yetenek var basarılıydı,guzel anlattıı harf soledı burc soledı karekterlerı bıldı ama gelecek ondada cıkmadı sayılır
Sevim Hanım da deniz cafeden ayrılmış
yaaaa yapmayınnn üzmeyin beni,bna çıkıyor burcunun söyledikleri
saygılıyız ve ınsanız sadece sızın begendıgınızı herkes begenmek zorunda degıl bunu ıdrak edelım
sızın begendıklerınız begenılmeyınce de hepsının yorumuna bır bahane yazmıssınız
baskalarının begenmesı onemlı mı sız begenıyormusunuz yeterlı degılmı sızın ıcın
acıkcası kusura bakmayın ama o yorumlarına bahane urettıgınız ınsanlar burda yorumlarına deger verılen ınsanlar....
acıklayıcı olmustur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?