İstanbul'da Fal - Falcılar

Söylediği başka ne çıktı? Önceki yazılarda da Armağan diye bahsediliyor bu Armağanlar aynı Armağan mı? Bazısı hiç memnun kalmamış, aynı kişi mi acaba?:44:

Benim arkadaşımla ev tutucağımı istediğim fiyatta bulucağımı ve evin deniz görüceğini 3 .kattan aşağıda oturmıcağımızı söledi.o zman içimden baya küfretmiştim ama bunlar oldu ve ben şuan o evden yazıyorum :)) evim 3.katta en üst kat.aynı armağan mı bilemem.belki bahsettikleri elektirk meselesinden de olan bişiydir.ama bişiye tanık oldum onu paylaşıyım bi kaç ay evvel gitmiştim ben bu armağan hanıma burda yazdıklarım o zman oldu ve de dün gittim 2.kez.neyse anlatcağım şey aylar
önce bana fal bakarken iki kız geldi armağan abla arkadaşımıda getirdim diye kadın almadı kusura bakmayın dedi almadı yani randevuyla çalışan biri .evet biraz pahalı gelebilir bize,boş konuşmuyo yarım saat bakıyor ben sadece kendi hissettiklerimi anlattım ve yukarda baya bi falcılardan bahsettim içinde merak ettiğiniz biri daha olursa yazarım .

Söyledikleri sonradan çıkan böyle evde falan bakan teyzeler olur ya bana öyle biri lazım. Bu falcılar mesela gelecekle ilgili neyi bildiler bu önemli. geçmişi çok yakın zamanı biçoğu biliyo. Cafelerdeki falcıların hiçbirine inanmıyorum. Bilen varsa söylesin lütfen:44:

arkadaşlar giren insanlar bilgi alabilsin diye özetle yazıyorum çünkü bu kadar sayfaları okumak zor. fal biraz enerji işidir ben kendime göre yazıcam

meleklerdeki şengül bana göre iyi. zaten hergün onlarca müşterisi geliyo kötü olsa gelmezler dimi.

kadınlar kahvesi dilek şuanki durumları biliyo evet etkiliyo ama geleceği hep pozitif sölüyoo bide çok emin olarak. benim çıkmadı . geleceği yanlış yorumladı.

angels burcuyuu herkes çok övmüştü benim en büyük hayal kırıklığım o oldu sanırım sanki fal baktırmaya gitmedimde kankamla muhabbete gittim gibi hisseettim oda hep güzel şeler söylüyo iyi dilekler falan filan falla alakası yok bence onuda beyenmedim tabiki.

aynen katılıyorumm....
şengül iyi
dilek umut tacırı.... cok ıddıalı konusuyo ama fosssss
burcuya gelınce o anıı cok guzel bıldı kızda bır yetenek var basarılıydı,guzel anlattıı harf soledı burc soledı karekterlerı bıldı ama gelecek ondada cıkmadı sayılır

angels burcuya ben de gittim, ben fal baksam ondan iyi bakardım herhalde .Verdiğim paraya yazık. Falla alakan yoksa fal bakıyorum diye çıkmıyacaksın ortaya.

neval göztepede kaça bakıyor? Dediği neler çıkmış ki?

Sevim Hanım da deniz cafeden ayrılmış

neval göztepede kaça bakıyor? Dediği neler çıkmış ki?

bi kaç oldu onu arayalı değişmediyse 80 e bakıyor evinde ama yıldızname gibiydi sanırım arkadaşım 1 saatden daha fazla kaldı içerde.anlık ama daha çok uzun vadede olcakları sölüyor.sürekli görüştüğüm bi arkadaşım ve söyledikleri bir bir olduğunu sölüyor kendisi ben o anda param yoktu gidemedim

arkadaşlar sema hanıma telde fal baktırdım demiştim dediği bugün çıktı nişanlım mesaj attı :))) ama ben barışmak isteyip istemediğime emin değilim çok kırgınım ( ama demişti mesajlaşma olacak arayacak görüşeceksiniz mesaj çıktı bakalım gerisi gelecekmi paylaşmak istedim sizinle :)

içinden geleni yap mantıklı düşün artıları fazla ve şuan onsuzluğa hazır değilsen bi şans daha ver.yine de sen bilirsin bu sema hanım telde bakıyor ve 100 milyon demiştin değil mi?

Son düzenleme:
sema telde bakıyormus ne kadar telını atarmısın neye bakıyor

benim arkadaşım bakırmıştı aylar önce o zaman çok beğendiğini söylemişti bi kş gün önce görüştüm dedikleri çıkmış erkek arkadaşından ayrılacaksın isminde ys olan biriyle tanışacaksın demiş dediği gibi şuandiğerinden ayrılmış isminde ys olan biryle brlikte bende düşünüyorum bir ara gitmeyi

yaaaa yapmayınnn üzmeyin beni,bna çıkıyor burcunun söyledikleri

yaaaa yapmayınnn üzmeyin beni,bna çıkıyor burcunun söyledikleri

burcuyu ben cok begenmıstım o zman gercekten daha fıncanı acmadan herseyı bıldı,bır bır anlattıı mesela ornek dedı sen korkuyosun bu ılıskının baslamasından cevreden cekınıyorsun dedı zor bır tespıt ama aynen oleydı,sonra dedı asık olucaksın oldumda yanı yogun bır etkılenme aynı kısıden bahsedıyoruz cok detay verdı burc karekter tıp tarıfı kız ıyı basarılı bır de eskısı ıcın dedı kı ben bu cocugu hıc sevmedım neden dedım bu baskalarının lafıyla hareket edıyor dedı tam da uzerıne bastı ancakkkk ıste benım olaylar bıraz karıstı dedıgı kısıyle pek de mutlu olamadık ama kız gercekten ıyıı

yukarıda bırı yazmıs yok faldan anlamıyo yok paranıza yazık burda ısmı gecen bır cok sarlatana bın basar burcu,kız yeteneklı ayrıca sormadan anlatıyo senden medewt ummuyor bır daha gıdılır yanıı

ben sadece yasadiklarimi anlattim arkadasim size cıkar bana cikmaz burada paylasiyoruz bence her insanin yorumu onemlidir

kızlar ben avrupa yakasında oturuorum. arkadaşımın tavsiyesiyle mimarsinanda evinde kahve falı bakan bir kadına gitmiştim adı serpil. o zaman başka bi sevgilm vardı aynı işyerinden bir erkek ardaşım vardı ama onunda sevgilis vardı. kadın direk onun adını söledi size nikah düşüo dedi çocuklarımızın ismini söledi. wee çocukla sadece arkadştık öle muhabbet edioduk. hatta falcının sölediklerini anlattığımda ikimizde üzüldük af ben ayrılmam ama die =) ama sonra nasıl olduysa oldu ve biz tam 3 sene çıktık. artık faldan mı etkilendik bilemiorum 5 aydır ayrıyız kadın başka hiçbirşeyi bilmedi ama birdahada gitmedim. avcılarda düş cafe tarot bakan bir kadın var adını bilmiorum. kadın hem anı bildi. hem yakın gelecekten tarih verdi ve bildi. bu ayrıldığım çocukla olmıcağını ama onun benim peşimi bir süre daha bırakmayacağını falan söledi. ve dediği gibi aynısını yaşıorum şuan. arkdaşımla gitmiştik tarotçuya ona da sevgilisinin askerliğinin kıbrısa çıkcağını söledi. çocuk şuan kıbrısta asker önümüzdeki hafta başka bi arkdaşımı götürcem bakalım ona neler anlatcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…