kızlar ben avrupa yakasında oturuorum. arkadaşımın tavsiyesiyle mimarsinanda evinde kahve falı bakan bir kadına gitmiştim adı serpil. o zaman başka bi sevgilm vardı aynı işyerinden bir erkek ardaşım vardı ama onunda sevgilis vardı. kadın direk onun adını söledi size nikah düşüo dedi çocuklarımızın ismini söledi. wee çocukla sadece arkadştık öle muhabbet edioduk. hatta falcının sölediklerini anlattığımda ikimizde üzüldük af ben ayrılmam ama die =) ama sonra nasıl olduysa oldu ve biz tam 3 sene çıktık. artık faldan mı etkilendik bilemiorum 5 aydır ayrıyız kadın başka hiçbirşeyi bilmedi ama birdahada gitmedim. avcılarda düş cafe tarot bakan bir kadın var adını bilmiorum. kadın hem anı bildi. hem yakın gelecekten tarih verdi ve bildi. bu ayrıldığım çocukla olmıcağını ama onun benim peşimi bir süre daha bırakmayacağını falan söledi. ve dediği gibi aynısını yaşıorum şuan. arkdaşımla gitmiştik tarotçuya ona da sevgilisinin askerliğinin kıbrısa çıkcağını söledi. çocuk şuan kıbrısta asker önümüzdeki hafta başka bi arkdaşımı götürcem bakalım ona neler anlatcak
avcılar dus cafe nesıbe....felaket otesıydııı
bende dayanamadımm e bıseyı de bıl be kadın dedımm,
oda benı kovdu ahahaaa....gecmıste anlatmıstım dıyalogları
burda cok kısı yazdı kadın cok kotu....ama sız belkı baskasına baktırmıssınızdır yada sıze ıyı gelmıstır bılemıyorum....
valla canım esmer uzun saçlı bi kadındı ne biliyim bizim arkdaşlarda bende çok memnun kalmıştık. dediğim gibi yakın geleceği bildi. off önerebilceğin biri varmı peki önümüzdeki hafta ona göre gidek bari
evet evet o ıste
o taraflarda bıldıgım yok taksıme gıdersen symbol de tarık var mehmet var batu var
melekler de sengul var kı benım favorımm
gemıye bahar gecmıs onu da begenıyorlar
cok var ya nesıbe kotu cok...
Sayın angel_edalim yapmaya çalıştığın nedir anlamadım. Evet Burcuya ben de gittim diğer arkadaş gibi ben de beğenmedim. Burda sadece senin düşüncelerin mi okunacak? 2 sene olacak, hiçbirşeyi çıkmadığı gibi,tarot seansı da felaketti.O andaki şeyleri bile bilemedi. Beni de işsiz güçsüz biri yaptı, yıllardır çalışırım hala çalışıyorum. Ben de bu sitede önerildiği için gitmiştim, seans sırasında da angels cafenin reklam tuzağına düştüğümü anlamıştım :)
Sen çok sevdiysen gitmeye devam et, okusun geleceğini :) Ama başka insanların düşüncelerini yargılayamazsın.
ya çok fazla falcı tarotcu falan gitmiorum araştırmıyorumda. bunların fiyatları ortalama nedir peki. bir fal içinde çok uçuk rakamlar ödemek istemiorum açıkçası
şimdiiiiii birr bu sitede önerildiği için gitmişsin 2 sene oldu demıssın bu konu acılalı zaten 1 yıl oldu 2009 un aralıgında acıldı 1 yıl 2 ay yanı burdakı onerıyle gıtmıs olamazsın sanırımmm
ıyı de ben gelecek cıktı demedım kı ıyı oku ıstersen sen bır elestırmeden onceeee..okusun gelecegını falann:)))ben ole seyler yazmadım ıyı oku ıyı yorumla yanlıs kısılere yanlıs cevaplar vermemenı tavsıye ederım ortam gerılmesınn
gelecek cıktı dıyen baska bır arkadas ve o cıktı dıyorsa da cıkmıstır kusuruma bakma
angel cafe sana tuzak kurmus bılemem ben 2 kere gıttım burcu bıldı zeynep kotuydu hemde cok bu kadar...
senı yargılamadık falla alakasız ben daha ıyı bakarım demıssınn kusura bakma ole dusunmuyoruz bız sen ıstedıgını dusun ama bızı baglamaz
ayrıca burcu anı ve gecmısı bıldı burda begenen cok oldu sen begenmeyebılırsın buna ragmen kı falla alakası yok falan yazmıssın sana cevap dahı yazmadım sana gore alakası yok bıze gore varr
senın fıkrın umurumda degıl cunku..... anlatabıldıysem sevınırım...
İyi ya herkes de geleceğini merak ettiği için gidiyor. Madem geleceği bildiğini söylemiyorsun, niye herkese tavsiye ediyorsun. Senin de bi dediğin bi dediğini tutmuyor.
benim arkadaşım bakırmıştı aylar önce o zaman çok beğendiğini söylemişti bi kş gün önce görüştüm dedikleri çıkmış erkek arkadaşından ayrılacaksın isminde ys olan biriyle tanışacaksın demiş dediği gibi şuandiğerinden ayrılmış isminde ys olan biryle brlikte bende düşünüyorum bir ara gitmeyi
Sayın angel_edalim yapmaya çalıştığın nedir anlamadım. Evet Burcuya ben de gittim diğer arkadaş gibi ben de beğenmedim. Burda sadece senin düşüncelerin mi okunacak? 2 sene olacak, hiçbirşeyi çıkmadığı gibi,tarot seansı da felaketti.O andaki şeyleri bile bilemedi. Beni de işsiz güçsüz biri yaptı, yıllardır çalışırım hala çalışıyorum. Ben de bu sitede önerildiği için gitmiştim, seans sırasında da angels cafenin reklam tuzağına düştüğümü anlamıştım :)
Sen çok sevdiysen gitmeye devam et, okusun geleceğini :) Ama başka insanların düşüncelerini yargılayamazsın.
avcılarda calipso cafede seker hanım ı tavsiye ederim muthis bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?