İstanbul'da Fal - Falcılar

avcılar dus cafe nesıbe....felaket otesıydııı
bende dayanamadımm e bıseyı de bıl be kadın dedımm,
oda benı kovdu ahahaaa....gecmıste anlatmıstım dıyalogları
burda cok kısı yazdı kadın cok kotu....ama sız belkı baskasına baktırmıssınızdır yada sıze ıyı gelmıstır bılemıyorum....

valla canım esmer uzun saçlı bi kadındı ne biliyim bizim arkdaşlarda bende çok memnun kalmıştık. dediğim gibi yakın geleceği bildi. off önerebilceğin biri varmı peki önümüzdeki hafta ona göre gidek bari

evet evet o ıste
o taraflarda bıldıgım yok taksıme gıdersen symbol de tarık var mehmet var batu var
melekler de sengul var kı benım favorımm
gemıye bahar gecmıs onu da begenıyorlar
cok var ya nesıbe kotu cok...

Sayın angel_edalim yapmaya çalıştığın nedir anlamadım. Evet Burcuya ben de gittim diğer arkadaş gibi ben de beğenmedim. Burda sadece senin düşüncelerin mi okunacak? 2 sene olacak, hiçbirşeyi çıkmadığı gibi,tarot seansı da felaketti.O andaki şeyleri bile bilemedi. Beni de işsiz güçsüz biri yaptı, yıllardır çalışırım hala çalışıyorum. Ben de bu sitede önerildiği için gitmiştim, seans sırasında da angels cafenin reklam tuzağına düştüğümü anlamıştım :)
Sen çok sevdiysen gitmeye devam et, okusun geleceğini :) Ama başka insanların düşüncelerini yargılayamazsın.

ya çok fazla falcı tarotcu falan gitmiorum araştırmıyorumda. bunların fiyatları ortalama nedir peki. bir fal içinde çok uçuk rakamlar ödemek istemiorum açıkçası

şimdiiiiii birr bu sitede önerildiği için gitmişsin 2 sene oldu demıssın bu konu acılalı zaten 1 yıl oldu 2009 un aralıgında acıldı 1 yıl 2 ay yanı burdakı onerıyle gıtmıs olamazsın sanırımmm

ıyı de ben gelecek cıktı demedım kı ıyı oku ıstersen sen bır elestırmeden onceeee..okusun gelecegını falann:)))ben ole seyler yazmadım ıyı oku ıyı yorumla yanlıs kısılere yanlıs cevaplar vermemenı tavsıye ederım ortam gerılmesınn

gelecek cıktı dıyen baska bır arkadas ve o cıktı dıyorsa da cıkmıstır kusuruma bakma

angel cafe sana tuzak kurmus bılemem ben 2 kere gıttım burcu bıldı zeynep kotuydu hemde cok bu kadar...

senı yargılamadık falla alakasız ben daha ıyı bakarım demıssınn kusura bakma ole dusunmuyoruz bız sen ıstedıgını dusun ama bızı baglamaz

ayrıca burcu anı ve gecmısı bıldı burda begenen cok oldu sen begenmeyebılırsın buna ragmen kı falla alakası yok falan yazmıssın sana cevap dahı yazmadım sana gore alakası yok bıze gore varr

senın fıkrın umurumda degıl cunku..... anlatabıldıysem sevınırım...

ya çok fazla falcı tarotcu falan gitmiorum araştırmıyorumda. bunların fiyatları ortalama nedir peki. bir fal içinde çok uçuk rakamlar ödemek istemiorum açıkçası

17.5 ıle 30 arası ıste
taksımdekıler genelde 17.5
bakırkoydekıler 20
arada ıste evde bakanlar falan 25 30 ıstıyoo
bırde 50 ıle 100 arası evde bakanlar var
ıste ole degısıyoo cafeler uygun genelde

Merhaba bende bu konudaki deneyimleirmi sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle İzmirin beğenilen falcısı Belgin Kostak'la başlıyorum. 100 liraya bakıyor. aileden herkesin ismini söylüyor erkek arkadaşımla nasıl tanıştığıma kadar herşeyi söyledi. Şaşırdım açıkçası şu güne kadar gittiğim falcılardan geçmişi en iyi bileniydi ancak gelecekle ilgili söylediği şeylerin bir kısmı çıkmadı.Diğerlerinin çıkıp çıkmayacağını önümüzdeki aylarda göreceğim. Ama dedğim gibi geçmişte olan şeyleri isimler ve tarileriyle bilmesi şaşırtıcı geldi .

Symbol Bağdat Caddesinde ki Serkana da gittim oda isimleirn baş harflerini biliyor fakat gelecekle ilgili dediği hiçbir şey ne yazıkki çıkmadı.Üstelik geçmişide detaylarıyla söyleyemedi yüzeysel ve çok kısa bakıyor çok sıra bekliyorsunuz. Daha çok kişiye bakabilmek için 5 dkda geçiştiriyor.

İyi ya herkes de geleceğini merak ettiği için gidiyor. Madem geleceği bildiğini söylemiyorsun, niye herkese tavsiye ediyorsun. Senin de bi dediğin bi dediğini tutmuyor.

Benim düşüncem hala aynı. Burcuya gidip de insanların paralarının boşa gitmesini istemiyorum, ben böyle düşünüyorum. Burda işinin ehli bi insan arıyor herkez

İyi ya herkes de geleceğini merak ettiği için gidiyor. Madem geleceği bildiğini söylemiyorsun, niye herkese tavsiye ediyorsun. Senin de bi dediğin bi dediğini tutmuyor.

sen ya lı malı bana cevap vermesene ılk oncee
sen daha okudugunu yorumlayamıyorsun,gıttıgın falcıyı nasıl yorumlayacaksın
tavsıye ettım mı ben....bu bırrrrrr
allah bılır kıza fal bıle baktırmadın gelmıs burda ben daha ıyı bakarım dıye yorum yazıp ortalık karıstırıyorsun ıkııııı
gelecek cıktı dıyen hande cıktıysa cıkmıstır sana ne bu ucccccc
ayrıca burcu ıyıdır.... kızım senın derdın neee bu da dörttt
bana cevap yazma buda beşşş
eger foruma falcı aramak ıcın gırdıysen gecmısı oku elbet bırılerını bulursun...kusura bakma senın zevkıne gore yorum yapamıyolruz altın sayfalar degıl burasııı
sana yazmamısım arkadasımla kendı aramda konusmusum nıye bulasıyosun

ısının ehlı derken fal zevk ısıdır doktor degıl bunlar falcı lutfen yanııı
ıhtısas yapıp ustune doktora yapmıyorlar
fal bu cıkar cıkmazzz
ısının ehlı olacak kadar falcı aramak ne bılıyım ısı zevkten cıkarır
bıraz oluruna bırakmak lazımm

bu sarmaşık cafe nerde? kaça bakıyor hangi günler orda

evet,burcu bu forumda çok tavsiye edilmiştir...bu doğru!siz de beğenmek zorunda değilsiniz..bu da doğru!!ama bir konuda hatanız var.bu forum 2 sene evelsi yok idi.yani 2 sene evelsi bu forumdan tavsiye alarak gitmeniz mümkün değil.başka forum ile karıştıyor olabilirmisiniz?????

ayrıca,bende burcu'yu beğenmiştim:)

kızlar sembol tarıktaydım dün sengül mehmet ve diğerleriyle aynı yorumu yaptı fakat biraz daha mantıklı bi tarih verdi ben memnun kaldım deneyin derimmm ayh artık cıksın su fallar yoruldum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…