İstanbul'da Fal - Falcılar

frın sokak sanrım avcılara girdiginizde merkeze dogru inerken medıcananın oldugu cadde degıl bır yan paralel sokagı tek yon yolun sonuna dogru ama caddeye gelmeden solda

Arkadaşlar beşiktaş symbol cafe de nihal'in falı çıkıyor mu anı ve geçmişi birebir olarak biliyor. Gelecek hakkında da tutarlı mı =)) söylediği tarihler yakın ama çıkmasına daha var merak ediyorum :)

frın sokak sanrım avcılara girdiginizde merkeze dogru inerken medıcananın oldugu cadde degıl bır yan paralel sokagı tek yon yolun sonuna dogru ama caddeye gelmeden solda

hmm acvılar daha yakın gelior bana memnun kaldıysan bi gdip deniyeyim bende bakalım neler anlatcam kahvemi tarot mu bakıyor

angels burcuya ben de gittim, ben fal baksam ondan iyi bakardım herhalde .Verdiğim paraya yazık. Falla alakan yoksa fal bakıyorum diye çıkmıyacaksın ortaya.

ilk defa burcu için bu kadar kötü yorum yapan birisiyle karşılaşıyorum.yiğidi öldür hakkını yeme demişler ne yalan söyleyeyim gelecek çıkmadı derseniz anlarım ama geçmiş ve an'ı iyi bilir geleceğe dair söyledikleride ufak ufak çıkıyor bana bu kadar kötü demeniz beni şaşırttı burcaya gelene kadar ne berbat falcılar var paraya yazık diyebileceğimiz.siz yenisiniz galiba :)

konuya müdahil olma gereği duydum.biz kimsenin düşüncelerini yargılamıyoruz ki ! siz nasıl beğenmedim çok kötüydü diye yorumunuzu yapıyorsanız bizde iyiydi çok kötü demek haksızlık olur
diye kendi fikirlerimizi yazıyoruz neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamadım

ben beğenmemiştim geleceğe dair söyledikleride çıkmadı verdiği tarihler çokkkktannn geldi geçti

arkadaşlar, fala kesin tövbe ettim. allah'ın izniyle bir daha baktırmayacağım. fal sayfası benim için kapanmıştır.

iyi falcılar:
gemi senem/ sinem (izini kaybettim. on numaraydı.)
gemi dilek
symbol bağdat nesil ve serkan
tilbe cafe gülden
symbol taksim tarık
emine akkaya.(ben gitmedim bi arkadaşım kendisine tvde baktırdıktan sonra gitti ve her şeyini bildi. çok memnun ayrıldı.)

övünç belgin kostak elmira talin emir azad vs.'e asla gitmeyin. kandırılıyorsunuz malesef. rita da yaşlandı bilemiyor artık. bunu da bilin. rita rita diye sormayın. o geçmişteydi. artık bilemiyor. gül de güzel pohpohluyor iyi bi arkadaş gibi. ama iyi bir falcı değil malesef.

son verebileceğim bilgiler bu kadar. ben

son diyeceklerim bunlar. sevgilinizin döneceğini söyledi diye dönecek de değil. bunu unutmayın. boşuna hayal kırıklığına uğramayın, yaşama başlamaya gecikmeyin.
"we can love again but we cannot live again." bu da bize kapak olsun. :)

Son düzenleme:
Öncelikle herkese mrb ben bugün üye oldum :)
Flash tvde rüya yorumlayan ve fal bakan bi bayan var Emine Akkaya anneminde arkadaşı söylediklerinin hemen hemen hepsi tutuyor bana bi kere bakmıştı isim söylemişti.Çok ünlü bir falcı.
Taksimde cadı cafe de bakıyor..

rica ederim cnm sen bilirsin yinede fal işi işte kimi çok iyi der kimi yerden yere vurur :)
belki sende tutarlıydı iyiydi ama bende an'ı bile bilememişti

hmm bende geçmişi ve anı süper bildi =) hatta herkesi tahlil etti neler yaşandığını herşeyi bildi. gelecek içinde tutarlı konuştu tarihler verdi. keşke tutsa

digerlerini bilmem ama elmira beni cok iyi bildi... gecmis tam tuttu ani cok iyi bildi gelecekle ilgili söylediklerinin bazilari cikti digerleri icin beklemem lazim...

merhaba...Emine hanım kaç liraya bakıyor ve ne falı bakıyor? tarot, kahve, su?

merhaba...Emine hanım kaç liraya bakıyor ve ne falı bakıyor? tarot, kahve, su?

emine uçmuş cnm yha 200 milyona bakıyor,herşeye bakıyor dedi asistanı .bu arada bende bilgi vermek istiyorum uzun uzun anlatmıştım bilen bilir.armağan hanımın sölediği şeyler çıkıyor yine hbr veriiim dedim

valla kızlar nişanlımla barıştık çok şükür meryem ablanında sema hanımında dedkleri harfiyen çıktı ...tabi başka konularda var bakalım onlarıda zaman içinde gerçekleştikçe yazıcam ..sema hanım 50 tl ye bakıyo telefonda sanırım tarot bakıyo genel bakıyo teli bende var ama kendisininde sölediği gibi yüzyüze baktırmak daha iyiymiş elektrik olayı :) ama telefonda bu kadar iyi baktıysa en kısa zamanda yanınada gidicem

arkadaşlar paramın heba olmasını istemiyorum. on numara diyeceğiniz bir falcı varmı

kızlar bu melekler kahvesindeki şengül kaça bakıyor? baktırmadığım bir o birde symbol taksimdeki tarık yada mehmet dediniz onlar kaldı :)

kıyaslamasını yaparmısınız..ben fulyadanda memnunum..serkan biraz biliyor ,harfleri tam buluyor ama ötesini bilemiyorum 1 kez gittim..senin oğlunmu var dedi yok dedim.çocuk olayını sordu evlenmedimki hiç dedim.. o zaman oğlun olacak dedi..salla bakalım olmadı olacak..çalıştığım iş için bişeyler dedi çalışmıyorum dedim..o zaman işe girecen dedi alın burdan yakın..bilemezse olacak diyor..verdiği tarihte çok geniş..az karakter tahlili yapıyor ama ne oldu bitti deyat veremiyor..levent ile bahar ve fulya bundan daha iyi bence..dediğim gibi bunlardan daha iyidir memnunum diyorsanız şengül ile tarığı kıyaslarmısınız birde onlara baktırayım..

kızlar merhaba
bugün bakırköy violet cafeye gittim tuğba hanıma fal baktırdım kahve iskambil ve el falı 30 lira ben gayet memnun kaldım hayatımı olup biteni bir çırpıda anlattı hepsi isabetliydi.
aranızda daha önce giden baktıran memnun olan beğenmeyen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…