frın sokak sanrım avcılara girdiginizde merkeze dogru inerken medıcananın oldugu cadde degıl bır yan paralel sokagı tek yon yolun sonuna dogru ama caddeye gelmeden solda
angels burcuya ben de gittim, ben fal baksam ondan iyi bakardım herhalde.Verdiğim paraya yazık. Falla alakan yoksa fal bakıyorum diye çıkmıyacaksın ortaya.
Sayın angel_edalim yapmaya çalıştığın nedir anlamadım. Evet Burcuya ben de gittim diğer arkadaş gibi ben de beğenmedim. Burda sadece senin düşüncelerin mi okunacak? 2 sene olacak, hiçbirşeyi çıkmadığı gibi,tarot seansı da felaketti.O andaki şeyleri bile bilemedi. Beni de işsiz güçsüz biri yaptı, yıllardır çalışırım hala çalışıyorum. Ben de bu sitede önerildiği için gitmiştim, seans sırasında da angels cafenin reklam tuzağına düştüğümü anlamıştım :)
Sen çok sevdiysen gitmeye devam et, okusun geleceğini :) Ama başka insanların düşüncelerini yargılayamazsın.
Arkadaşlar beşiktaş symbol cafe de nihal'in falı çıkıyor mu anı ve geçmişi birebir olarak biliyor. Gelecek hakkında da tutarlı mı =)) söylediği tarihler yakın ama çıkmasına daha var merak ediyorum :)
ben beğenmemiştim geleceğe dair söyledikleride çıkmadı verdiği tarihler çokkkktannn geldi geçti
çok teşekkür ederimm umutlanmayayım o zama
rica ederim cnm sen bilirsin yinede fal işi işte kimi çok iyi der kimi yerden yere vurur :)
belki sende tutarlıydı iyiydi ama bende an'ı bile bilememişti
arkadaşlar, fala kesin tövbe ettim. allah'ın izniyle bir daha baktırmayacağım. fal sayfası benim için kapanmıştır.
iyi falcılar:
gemi senem/ sinem (izini kaybettim. on numaraydı.)
gemi dilek
symbol bağdat nesil ve serkan
tilbe cafe gülden
symbol taksim tarık
emine akkaya.(ben gitmedim bi arkadaşım kendisine tvde baktırdıktan sonra gitti ve her şeyini bildi. çok memnun ayrıldı.)
övünç belgin kostak elmira talin emir azad vs.'e asla gitmeyin. kandırılıyorsunuz malesef. rita da yaşlandı bilemiyor artık. bunu da bilin. rita rita diye sormayın. o geçmişteydi. artık bilemiyor. gül de güzel pohpohluyor iyi bi arkadaş gibi. ama iyi bir falcı değil malesef.
son verebileceğim bilgiler bu kadar. ben
son diyeceklerim bunlar. sevgilinizin döneceğini söyledi diye dönecek de değil. bunu unutmayın. boşuna hayal kırıklığına uğramayın, yaşama başlamaya gecikmeyin.
"we can love again but we cannot live again." bu da bize kapak olsun. :)
Öncelikle herkese mrb ben bugün üye oldum :)
Flash tvde rüya yorumlayan ve fal bakan bi bayan var Emine Akkaya anneminde arkadaşı söylediklerinin hemen hemen hepsi tutuyor bana bi kere bakmıştı isim söylemişti.Çok ünlü bir falcı.
Taksimde cadı cafe de bakıyor..
merhaba...Emine hanım kaç liraya bakıyor ve ne falı bakıyor? tarot, kahve, su?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?