arkadaşlar paramın heba olmasını istemiyorum. on numara diyeceğiniz bir falcı varmı
kızlar bu melekler kahvesindeki şengül kaça bakıyor? baktırmadığım bir o birde symbol taksimdeki tarık yada mehmet dediniz onlar kaldı :)
kıyaslamasını yaparmısınız..ben fulyadanda memnunum..serkan biraz biliyor ,harfleri tam buluyor ama ötesini bilemiyorum 1 kez gittim..senin oğlunmu var dedi yok dedim.çocuk olayını sordu evlenmedimki hiç dedim.. o zaman oğlun olacak dedi..salla bakalım olmadı olacak..çalıştığım iş için bişeyler dedi çalışmıyorum dedim..o zaman işe girecen dedi alın burdan yakın..bilemezse olacak diyor..verdiği tarihte çok geniş..az karakter tahlili yapıyor ama ne oldu bitti deyat veremiyor..levent ile bahar ve fulya bundan daha iyi bence..dediğim gibi bunlardan daha iyidir memnunum diyorsanız şengül ile tarığı kıyaslarmısınız birde onlara baktırayım..
bu soruma artı olarak şunu sormak istiyorum lütfen cevaplayınız
symbol tarık mı yoksa meleklerdeki şengülmü (şengül kaça bakıyor ne zamanlar orda)
birde sarmaşık kafede hasan var demiş arkadaş.giden varmı başka kaça bakıyor bir yazamısınız?
çık sık fal baktırmak önceki falı engeller demişler nasıl olur bu doğrumudur :84:
ben falcı yada kafe sahibi olsam en iyi para kazanmanın ve müşteri çekmenin yolu olarak bu site ve internete yazar kendimi överdim..oo süper biliyo şöyle oldu böyle gitti..bence üyelikler alıp kendileri bile yazıyolardır diye düşünüyorum..nasılsa çıkmazsa paranı geri alıyomusun hayır..bile bile kumar gibi bişey işte..
kızlar merhaba
bugün bakırköy violet cafeye gittim tuğba hanıma fal baktırdım kahve iskambil ve el falı 30 lira ben gayet memnun kaldım hayatımı olup biteni bir çırpıda anlattı hepsi isabetliydi.
aranızda daha önce giden baktıran memnun olan beğenmeyen varmı ?
kızlar bu melekler kahvesindeki şengül kaça bakıyor? baktırmadığım bir o birde symbol taksimdeki tarık yada mehmet dediniz onlar kaldı :)
kıyaslamasını yaparmısınız..ben fulyadanda memnunum..serkan biraz biliyor ,harfleri tam buluyor ama ötesini bilemiyorum 1 kez gittim..senin oğlunmu var dedi yok dedim.çocuk olayını sordu evlenmedimki hiç dedim.. o zaman oğlun olacak dedi..salla bakalım olmadı olacak..çalıştığım iş için bişeyler dedi çalışmıyorum dedim..o zaman işe girecen dedi alın burdan yakın..bilemezse olacak diyor..verdiği tarihte çok geniş..az karakter tahlili yapıyor ama ne oldu bitti deyat veremiyor..levent ile bahar ve fulya bundan daha iyi bence..dediğim gibi bunlardan daha iyidir memnunum diyorsanız şengül ile tarığı kıyaslarmısınız birde onlara baktırayım..
hemtarot hem kahve ıkısıne bırlıkte bakıyor baktırısan banada soylermısn nasıl oldugunu ben cok memnun kalmıstım
bugüne kdr hiç olmamştı cidden çok parlak bir fikir yapabilirler bunu, teyakkuzda olmalıyız
neden burda kimse beni ciddiye almıyor roza yı sordum yaaaaaaaaaaaaaaa((((
neden burda kimse beni ciddiye almıyor roza yı sordum yaaaaaaaaaaaaaaa((((
ya falcı arkadaşlar... madem üyelik alıp zahmete giriyorsunuz.. bari azıcık daha emek verip azıcık daha inandırıcı olun.. böyle olmuyo.. ilk üyelikle gelip bu konuya dalıp "binbir çeşit menüsü ve güleryüzüyle hizmet veren x cafe'de medyum y.. "
böyle gelmeyin yahu... azıcık inandırıcı olun...
senın yazı guzel dı yanlız su falı bıraktım yazısı son cümle çok vurucuydu vayyy dedimm,etkilendimm
ama bırı o yazının uzerıne bıde elmırayı dene yazmıs ya ahahaa orda koptum ıste
tarık olsun bari. gençliğini bilirim keratanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?