İstanbul'da Fal - Falcılar

bu soruma artı olarak şunu sormak istiyorum lütfen cevaplayınız
symbol tarık mı yoksa meleklerdeki şengülmü (şengül kaça bakıyor ne zamanlar orda)

birde sarmaşık kafede hasan var demiş arkadaş.giden varmı başka kaça bakıyor bir yazamısınız?

çık sık fal baktırmak önceki falı engeller demişler nasıl olur bu doğrumudur :84:

ben falcı yada kafe sahibi olsam en iyi para kazanmanın ve müşteri çekmenin yolu olarak bu site ve internete yazar kendimi överdim..oo süper biliyo şöyle oldu böyle gitti..bence üyelikler alıp kendileri bile yazıyolardır diye düşünüyorum..nasılsa çıkmazsa paranı geri alıyomusun hayır..bile bile kumar gibi bişey işte..

Son düzenleme:

bugüne kdr hiç olmamştı cidden çok parlak bir fikir yapabilirler bunu, teyakkuzda olmalıyız

tugbaya gıttım benn,yanı evet bılemedı dıyemem bıldı kız.... kötü değildi ancak benim fal anlayısıma cok uymuyor yanı ona 30 verıcegıme sengule e 17 verırımm her soruma cevap bulurumm

ıkısı kıyaslanmaz ıkısıde ıyı
bu kadar dusunmeye gerek yok 15 e fal bakıyorlar karsılıklı yerlerı de 2 sınede baktır o gıttıklerınden kat kat ıyıler....

hemtarot hem kahve ıkısıne bırlıkte bakıyor baktırısan banada soylermısn nasıl oldugunu ben cok memnun kalmıstım

Ben de cok memnun kaldım Şeker Abla' dan. Hatta 2-3 kere de gittim.Daha once de yazmıstım zaten,gecmisi bildi tamamen, gelecekle ilgili dediklerinden de 1'i tamı tamına gerceklesti,deirlerini bekliyorum bakalım ama cok cok yakın vadede olcak seyler değil,cıkacaksa da zamanı var yani. Giden olupta yorumlarını paylasırsa ben de cook sevinirim.

mrb kızlar falcılık gelenlikle hislere bağlı bunum gerçeğini bakırköyde ALTINCI HİSTE MEDYUM cOşKuN FAL YILDIZNAME TAROT BAKTIRINDA GERCEK FALCI NEYMİŞ GÖRÜN 1 SAATE YAKIN FAL BAKIYOR PARANIZIN HAKKINI FAZLASIYLA ALIYORSUNUZ

KIZLAR

reklam amaçlı gelen yeni üyeliklere itibar etmeyelim kızlar

şengüle yada tarığa gidecek kim vardı beraber gidebiliriz meraklandım :)

Son düzenleme:
neden burda kimse beni ciddiye almıyor roza yı sordum yaaaaaaaaaaaaaaa ((((

almısın cevabını asagıdaa
sen zaten bılıyorsunda bılmıyenler de duysun dıye anlatayımm
aralıkta ocak ayının 17 sınde ısten ayrılma kararı verıp 25 ınde ayrılcaksın dedı
o sırada gorustugum kısıyle 15 ocakta kesın sevgılısın bebegım dedı bak benım adım roza dedı
annemın ark olecegını soledı yazık kadına dedı
daha birsuru sey tabıı kı hıcbırı cıkmadı
sadece dedıgı tek bısey alakasız bırsekılde gerceklestı...

Son düzenleme:
ya falcı arkadaşlar... madem üyelik alıp zahmete giriyorsunuz.. bari azıcık daha emek verip azıcık daha inandırıcı olun.. böyle olmuyo.. ilk üyelikle gelip bu konuya dalıp "binbir çeşit menüsü ve güleryüzüyle hizmet veren x cafe'de medyum y.. "

böyle gelmeyin yahu... azıcık inandırıcı olun...

senın yazı guzel dı yanlız su falı bıraktım yazısı son cümle çok vurucuydu vayyy dedimm,etkilendimm

ama bırı o yazının uzerıne bıde elmırayı dene yazmıs ya ahahaa orda koptum ıste

senın yazı guzel dı yanlız su falı bıraktım yazısı son cümle çok vurucuydu vayyy dedimm,etkilendimm

ama bırı o yazının uzerıne bıde elmırayı dene yazmıs ya ahahaa orda koptum ıste

ahah sorma yaa amaaaaaa elmira her şeyi biliyooooooo demiş hemen tövbemi bozasım geldi

kızlar bende falı bırakacam inşallah ama son bir deneme yapmak istiyorum
taksim symbol tarık,
melekler şengül ,
kadıköy nostradamus zeynep

(birde yeşilköy gülden varmış uzak gidemem)

bu üçünden birine gidip son merakımı gidermek istiyorum..yazıma bir el atın yawww..iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…