İstanbul'da Fal - Falcılar

şu tarihte olacak dememesi daha iyi daha doğru hatta bakalım neler olacak hepimize, senin de gönlüne göre olsun. herkesin gönlüne göre olsun, herkes mutlu olsun, güzel sürprizler olsuuun

canım inşallah inşallah hersey onun söylediği gbi olur senin içinde benim içinmde.ama yine söylüyorum imkansız bir gelecekten bahsetti bana.ama sana sylediği şey çıkarsa işte o zaman bende umutlanırım.

eğer o meteyse ve kendine güvenip bir yer açtıysa, ben de ptesiden tezi yok petrol ihalelerine giricem, evet aynen böyle, benim gibi girişimci bir kişilik ondan geri kalmamalı...:82:

bende yaklaşık 4 ay önce baktırmştım ona çok eğlenceli biri bol bol gülmüştük ama fala gelince sıradan bi faldı öle çok şaşırtmadı beni sölediklerinin çıkıp çıkmadığı önümüzdeki ay belli olacak
size hiç bir sölediği çıkmadı biraz anlatabilirmisiniz :97:

mete hakkında söylediklerine katılıyorum eglenceli sempatık bir insan.ben o na baktırdğımda bana kısa vadeli bir kaç şey söyledi ama söylediklerinden sadece küçük bir detay dışında çıkan olmadı.

aynen bendede güven oluşturdu ve çok samimi buluyorum emineyi geçtiğimiz yaz gittiğim bütün falcıların hepsi hayatımla ilgili birşey için bu olay bitmiştir derken o hayır bitn birşey yok dedi ve dediği gibi olmuştu tamamiyle hisleriyle hareket ediyor ve herkese mutlu son çizmiyor bunu kendi çevremden biliyorum umut taciri değil

sanırım 2007 ve 2008 olmak üzere 2 kez gitmiştim, iki gittiğimde de farklı kişilerden hoşlanıyordum ikisiyle de evlendirdi beni. kısaca hiçbir şey çıkmadı zaten aman aman bir şey de söylememişti. gidilmese iyi olur, bora gibi o da. tutarsa şansına. aaa çıkıyor denir ancak zaman ve para kaybı bana göre. tercih sizlerin tabii...benim meteor deneyimim bu

handeciğim kalbime emine hnm tarafından atılan umut tohumlarını sulamaktasın şu anda, heyecan yapıyorum

aylar önce aytenyengaverimiz vardı burada mu cafeyi ve kristal bardaklarını öve öve bitirememişti,
neyseki foyası ortaya çıkınca kayboldu ortalıktan sizin emel tutkunuzda bende reklam hissi uyandırıyor madem müthiş harika bir falcı çok şanslı ve memnunsunuz neden burada bunca sayfayı okuma zahmetinde bulunuyorsunuz aradığınız falcıyı bulmuşsunuz işte ... her mesajınz emel emel emel gitmeyeceğiz boşuna yazmayın artıkın yorulmayın

handeciğim kalbime emine hnm tarafından atılan umut tohumlarını sulamaktasın şu anda, heyecan yapıyorum

ihihihihih benimde kalbim çok kıpraşmakta yakın tarihte gittim bende iki şey söylemişti birbirine paralel bugün birinin haberini aldım dediği gibi olmuş diğerinide beklemekteyim merakla

Oncelikle sunu bilmenizi isterim bende cok falci dolastim burada bahsettiklerinizin hepsini taniyorum
siz son bes sayfadir Emineyi ovuyorsunuz herkesin en dogal hakki begendigi insanlari burada paylasmak ......ister gidersiniz ister gitmezsiniz ben Emelin sadece musterisiyim ,ayrica iyi olana iyi demesini cok iyi bilirim burasi herkese acik bir forum polemik meydani degil size yazmadim ortaya yazdim bana cevap yazmak zorunda degilsiniz siz burada 3 5 kisi toplanmissiniz sadece kendi yorumlarinizin dogru oldugunu ispatlamaya calisiyorsunuz ,bende dogru bildigimi yazmaya devam edecegim kusura bakmayin daha iyi fal bakan birini bulursam da yazarim hic supheniz olmasin bana cevap yazmakla asil siz yorulmayin grup olarak

canım benim inşallah istediğin şey gerçekleşir ve sende çok çok mutlu olursun :) naçizane bir tavsiyem olacak ; tarihlere takılma derim hatta unut tarhleri sonuca odaklan çünkü tarihler gelip geçtiğinde umutsuzluğa kapılıyoruz

tabiki herkesin en doğal hakkı beğendiğini paylaşmak ve tabiki istersek gideriz istemez isek gitmeyiz size cevap yazmak zorunda kaldım çünkü her mesaj emel emel emel bir kere bahsedin iki kere bahsedin okuyan ilgilenen olursa size geri dönecektir sürekli emelden bahsetmek niye biz kimseye birşey ıspatlama çabası içerisinde değiliz öyle olsaydık sizinle aynı taktiği uygulardık

bir konu da ..bir yanlış anlaşılma olmuş..bunu düzeltmekte fayda var.evet burası forum.evet herkes düşüncelerini paylaşır.ama hayır...kimse 10 kere...aynı kişi'yi gündemde tutmak için tavsiye üzerine tavsiye de bulunur.

sen emel den memnunsan..süper.gitmeye devam et.ama ...forumda ...emel ile ilgili istediğin talebi/ilgiliyi göremeyince 20-30 sayfa sonra tekrar emineee diye haykırma.

arkadaşlar daha öncede istemiştim ama cevap alamadm.bu rozanın iletişim bilgilerini bilen varsa gnderebilirmi.

ahahahhahahahahaaaaaa=))))) sinirlerim bozuldu artık. çok hoş yazmışsın:)

vallahi çok haklısın arkadaşım uğruna falcıya gdenlerin bir tarafında karıncalar pireler uçusuyo ve bizler hala onların derdindeyiz.işte beni en çok kahredende bu ya.

arkadaslar emine ye bende baktirdim beni hic ama hic tanimadigi görmedigi halde telefonda gayet güzel bakti. gecmis ve simdiki zaman cok dogru umarim dilerim sadece kendim icin degil hepimiz icin söyledigi gelecekle ilgili güzel seyler olur:))))))

ama iki dünya birlesse olmaz dedigim kavusmamin imkansiz oldugu sevgilim icin olacak kesinlikle dedi cok umutlanip hayal kirikligina ugramak istemiyorum ama dilerim dedigi olur!

Kızlar en son yazımdan beri 16 sayfa geçmiş hepsini okudum. Allah hepimizin gönlündekileri versin inşallaaah. Aminnn... Değseler bari uğurlarında falcı falcı dolaşıyoruz (m) . Soğanlık Emineye gitmedim ama ilk kez Şengüle ve Mehmete gittim.ertesi gün Tarığa ve Fulyaya gittim. Yorumlarımı daha sonra paylaşacağım. Çok kafam karıştı alışkın değildim eskiden bir kaç ayda bir tek falcıya giderdim. Biraz ara vermeye karar verdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…