valla bende 3 kere gittim banada çok ütopik bir son dedi fakat hayatta ağzından kesin vakit çıkmaz çünkü yalandan çok korkar emin olmadığı şeyi ki buda hata payı olan zamandır ,bana 15 gün içinde olucak dediği birşey var ;nasıl desem bu şeyin olması hayat tecrübeme göre barac obama nın ABD yi bırakıp bizim memlekete çiftçilik yapmaya gelmesi kadar zor .eğer bu olursa havai fişekleri karstan bile görürsünüz o zaman ilan edicem herkes emine nin kapısının önüne kamp kursun diycem.çok garip ama bende müthiş bir güven uyandırıyo bu kadın elektriği süper olumlu dediği için değil.arkadaşıma olumsuz dedi ama o da süper inandı
valla bende 3 kere gittim banada çok ütopik bir son dedi fakat hayatta ağzından kesin vakit çıkmaz çünkü yalandan çok korkar emin olmadığı şeyi ki buda hata payı olan zamandır ,bana 15 gün içinde olucak dediği birşey var ;nasıl desem bu şeyin olması hayat tecrübeme göre barac obama nın ABD yi bırakıp bizim memlekete çiftçilik yapmaya gelmesi kadar zor .eğer bu olursa havai fişekleri karstan bile görürsünüz o zaman ilan edicem herkes emine nin kapısının önüne kamp kursun diycem.çok garip ama bende müthiş bir güven uyandırıyo bu kadın elektriği süper olumlu dediği için değil.arkadaşıma olumsuz dedi ama o da süper inandı
eğer o meteyse ve kendine güvenip bir yer açtıysa, ben de ptesiden tezi yok petrol ihalelerine giricem, evet aynen böyle, benim gibi girişimci bir kişilik ondan geri kalmamalı...:82:
bende yaklaşık 4 ay önce baktırmştım ona çok eğlenceli biri bol bol gülmüştük ama fala gelince sıradan bi faldı öle çok şaşırtmadı beni sölediklerinin çıkıp çıkmadığı önümüzdeki ay belli olacak
size hiç bir sölediği çıkmadı biraz anlatabilirmisiniz :97:
bende yaklaşık 4 ay önce baktırmştım ona çok eğlenceli biri bol bol gülmüştük ama fala gelince sıradan bi faldı öle çok şaşırtmadı beni sölediklerinin çıkıp çıkmadığı önümüzdeki ay belli olacak
size hiç bir sölediği çıkmadı biraz anlatabilirmisiniz :97:
aynen bendede güven oluşturdu ve çok samimi buluyorum emineyi geçtiğimiz yaz gittiğim bütün falcıların hepsi hayatımla ilgili birşey için bu olay bitmiştir derken o hayır bitn birşey yok dedi ve dediği gibi olmuştu tamamiyle hisleriyle hareket ediyor ve herkese mutlu son çizmiyor bunu kendi çevremden biliyorum umut taciri değil
siz lutfen benim yazilarimi okumayin bu forumda sadece siz yoksunuz ortaya fikirlerimi yaziyorum ilgilenirseniz yada ilgilenmezsiniz siz Emine ye gidin evet ben buldum falcimi coktan bulmayanlara yardimci oluyorum Emelin uzerine kimseyi gormedim bu gune kadar ben cok sansliyim cok sukur
handeciğim kalbime emine hnm tarafından atılan umut tohumlarını sulamaktasın şu anda, heyecan yapıyorum
aylar önce aytenyengaverimiz vardı burada mu cafeyi ve kristal bardaklarını öve öve bitirememişti,
neyseki foyası ortaya çıkınca kayboldu ortalıktan sizin emel tutkunuzda bende reklam hissi uyandırıyor madem müthiş harika bir falcı çok şanslı ve memnunsunuz neden burada bunca sayfayı okuma zahmetinde bulunuyorsunuz aradığınız falcıyı bulmuşsunuz işte ... her mesajınz emel emel emel gitmeyeceğiz boşuna yazmayın artıkın yorulmayın
ne diyosun arkadaşımmmm.aman sabahlar olmasın.katre ciğimin dediği gibi benim iş 15 güne olursa ki artık 14 kaldı artık siz adadığınız koçların kesimine başlayın valla .çok iddalıyım bana dediği çıkarsa ki handecim çok umutlandırdı beni zaten kadına güven sonsuz yemin ederim sizin havada suda olur .olduğu zaman özelden yazıştığım arkadaşlara çıkan olayı söyliycem söz o zaman siz kara verirsiniz
Oncelikle sunu bilmenizi isterim bende cok falci dolastim burada bahsettiklerinizin hepsini taniyorum
siz son bes sayfadir Emineyi ovuyorsunuz herkesin en dogal hakki begendigi insanlari burada paylasmak ......ister gidersiniz ister gitmezsiniz ben Emelin sadece musterisiyim ,ayrica iyi olana iyi demesini cok iyi bilirim burasi herkese acik bir forum polemik meydani degil size yazmadim ortaya yazdim bana cevap yazmak zorunda degilsiniz siz burada 3 5 kisi toplanmissiniz sadece kendi yorumlarinizin dogru oldugunu ispatlamaya calisiyorsunuz ,bende dogru bildigimi yazmaya devam edecegim kusura bakmayin daha iyi fal bakan birini bulursam da yazarim hic supheniz olmasin bana cevap yazmakla asil siz yorulmayin grup olarak
Oncelikle sunu bilmenizi isterim bende cok falci dolastim burada bahsettiklerinizin hepsini taniyorum
siz son bes sayfadir Emineyi ovuyorsunuz herkesin en dogal hakki begendigi insanlari burada paylasmak ......ister gidersiniz ister gitmezsiniz ben Emelin sadece musterisiyim ,ayrica iyi olana iyi demesini cok iyi bilirim burasi herkese acik bir forum polemik meydani degil size yazmadim ortaya yazdim bana cevap yazmak zorunda degilsiniz siz burada 3 5 kisi toplanmissiniz sadece kendi yorumlarinizin dogru oldugunu ispatlamaya calisiyorsunuz ,bende dogru bildigimi yazmaya devam edecegim kusura bakmayin daha iyi fal bakan birini bulursam da yazarim hic supheniz olmasin bana cevap yazmakla asil siz yorulmayin grup olarak
arkadaşım seninde dediğin gibi 3-5 yarın 8-10 öbürsü gün 20-30 vs. ama sen hep 1 sin bilmem anlatabildim mi.sıkıldım valla 1700 küsur sayfadır karalar bağlamışız giden paraların haddi hesabı yok müsadenle bi umutlanalım huzur içinde ya .parazit yapıyosun çık aradan .mümkünse bir başkası emel demeden de yazma şu kadını.syflardır geçmişi olan insanlar emine diyo senden başkası emel demiyo.valla utanmada kalmamış .biz neyin peşindeyiz bunlar neyin peşinde geldiler bana soldan soldan...
sağol arkadaşım inşallah hepimizin dilekleri gerçek olur .sende çok mutlu ol umarım.herkesin bir çaresizliği olmasa kim bu saatte falcı derdine düşer.milletin bi tarafında pireler uçuşuyo malum kaçıncı uykuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?