Benim görümcem Taksimde bir çok falcıya gitti ama hiç biri tam olarak bir şey bilemedi. Genelde geçmişle alakalı bişeyler söylebiliyorlar ancak. Ama Taksim Cafe Majestikte Neriman abla var görümcem sürekli ona gidiyor. Ne dediyse çıkıyor ve kadın su falı bakıyor. Ki herkes su falı bakamaz. En son görümcem sevgilisiyle ayrıydı ve geri dönmesi mümkün değil gibi gözüküyordu. Neriman abla buna " O çocuk sana geri gelecek sen de tekrar dönceksin " dedi. Görümcem hiç inanmadı, o gelmez ben de asla dönmem dedi ama tam Neriman ablanın verdiği tarihte çocuk buna mesaj attı. Ve dediği gibi tekrar çıktılar. Doğru düzgün bir falcı istiyorsanız Cafe Majestik - Neriman. Ama her zaman orda olmuyor önceden arayıp sormanızda fayda var.
Bugün orda olcağını sanmıyorum canım ya :S Pazartesi ve cuma günleri orda oluyormuş
Benim görümcem Taksimde bir çok falcıya gitti ama hiç biri tam olarak bir şey bilemedi. Genelde geçmişle alakalı bişeyler söylebiliyorlar ancak. Ama Taksim Cafe Majestikte Neriman abla var görümcem sürekli ona gidiyor. Ne dediyse çıkıyor ve kadın su falı bakıyor. Ki herkes su falı bakamaz. En son görümcem sevgilisiyle ayrıydı ve geri dönmesi mümkün değil gibi gözüküyordu. Neriman abla buna " O çocuk sana geri gelecek sen de tekrar dönceksin " dedi. Görümcem hiç inanmadı, o gelmez ben de asla dönmem dedi ama tam Neriman ablanın verdiği tarihte çocuk buna mesaj attı. Ve dediği gibi tekrar çıktılar. Doğru düzgün bir falcı istiyorsanız Cafe Majestik - Neriman. Ama her zaman orda olmuyor önceden arayıp sormanızda fayda var.
siz lutfen benim yazilarimi okumayin bu forumda sadece siz yoksunuz ortaya fikirlerimi yaziyorum ilgilenirseniz yada ilgilenmezsiniz siz Emine ye gidin evet ben buldum falcimi coktan bulmayanlara yardimci oluyorum Emelin uzerine kimseyi gormedim bu gune kadar ben cok sansliyim cok sukur
valla bende 3 kere gittim banada çok ütopik bir son dedi fakat hayatta ağzından kesin vakit çıkmaz çünkü yalandan çok korkar emin olmadığı şeyi ki buda hata payı olan zamandır ,bana 15 gün içinde olucak dediği birşey var ;nasıl desem bu şeyin olması hayat tecrübeme göre barac obama nın ABD yi bırakıp bizim memlekete çiftçilik yapmaya gelmesi kadar zor .eğer bu olursa havai fişekleri karstan bile görürsünüz o zaman ilan edicem herkes emine nin kapısının önüne kamp kursun diycem.çok garip ama bende müthiş bir güven uyandırıyo bu kadın elektriği süper olumlu dediği için değil.arkadaşıma olumsuz dedi ama o da süper inandı
arkadaşım seninde dediğin gibi 3-5 yarın 8-10 öbürsü gün 20-30 vs. ama sen hep 1 sin bilmem anlatabildim mi.sıkıldım valla 1700 küsur sayfadır karalar bağlamışız giden paraların haddi hesabı yok müsadenle bi umutlanalım huzur içinde ya .parazit yapıyosun çık aradan .mümkünse bir başkası emel demeden de yazma şu kadını.syflardır geçmişi olan insanlar emine diyo senden başkası emel demiyo.valla utanmada kalmamış .biz neyin peşindeyiz bunlar neyin peşinde geldiler bana soldan soldan...
arkadaşlar daha öncede istemiştim ama cevap alamadm.bu rozanın iletişim bilgilerini bilen varsa gnderebilirmi.
Kızlar en son yazımdan beri 16 sayfa geçmiş hepsini okudum. Allah hepimizin gönlündekileri versin inşallaaah. Aminnn... Değseler bari uğurlarında falcı falcı dolaşıyoruz (m) . Soğanlık Emineye gitmedim ama ilk kez Şengüle ve Mehmete gittim.ertesi gün Tarığa ve Fulyaya gittim. Yorumlarımı daha sonra paylaşacağım. Çok kafam karıştıalışkın değildim eskiden bir kaç ayda bir tek falcıya giderdim. Biraz ara vermeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?