İstanbul'da Fal - Falcılar

bugün taksime gitmeyi planlıorum kızlar önerebileceğiniz biri varmı hepsini denedim gerci ama yine bi sengülmü yapsam :S

Benim görümcem Taksimde bir çok falcıya gitti ama hiç biri tam olarak bir şey bilemedi. Genelde geçmişle alakalı bişeyler söylebiliyorlar ancak. Ama Taksim Cafe Majestikte Neriman abla var görümcem sürekli ona gidiyor. Ne dediyse çıkıyor ve kadın su falı bakıyor. Ki herkes su falı bakamaz. En son görümcem sevgilisiyle ayrıydı ve geri dönmesi mümkün değil gibi gözüküyordu. Neriman abla buna " O çocuk sana geri gelecek sen de tekrar dönceksin " dedi. Görümcem hiç inanmadı, o gelmez ben de asla dönmem dedi ama tam Neriman ablanın verdiği tarihte çocuk buna mesaj attı. Ve dediği gibi tekrar çıktılar. Doğru düzgün bir falcı istiyorsanız Cafe Majestik - Neriman. Ama her zaman orda olmuyor önceden arayıp sormanızda fayda var.

ben dılege gıtmıstım,ama dedıklerı cıkmadı... ondan cıktıktan sonra kendımı kuslar gıbı hıssedııyorum cunku sadece ıyı seyler ve hep olucak dıye anlatıyor ısteklerın

aa bak ona gitmemiştim bugunde ona gidiyim aksam yorumumu yaparım artık ayh manyak oldum iice ama bu sıkıntı baska türlü gecmio yahu:S

iyi pazarlar kızlar..
16 17. sayfalarda bagcılar-güneşlide fal bakan nilüfer hnm diye birinden bahsedilmiş tesadüf gördüm çok da methedilmiş sayfaları sizde bir inceleyin giden bilen varsa yorumlarını paylaşabilirmi??

Canım Majestik kafe nerde tam olarak acaba???

slm kızlar, geçen akşam sarmaşık cafedeki hasana gitme niyetiyle çıkmıştım yola. ancak hasan bey akşam 8de orada olmama rağmen gelmemişti. ben de tam karşısındaki inci cafeye girdim. cafe demeye bin hacet tabii. neyse iki kadın vardı, biri melahat biri binnur. binnur'un adını bu forumdan hatırlıyordum, yabancı gelmedi, gitmişken baktırayım dedim. belki 1saat baktı kadın. ben sıkıldım o sıkılmadı oderece. önce kahve sonra tarot bakıyo. kahvede söylediği isimlerden hiçbirini tanımıyorum, tanışacaklarından biri olabilir dedi. kısmen geçmişi ve şimdiki durumu bildi. mesela diğerleri gb ağzımı yoklama amacıyla ya da soru sorarak başlamadı. ki genelde yaşım itibarıyla bana hep başından nikah mı geçti derler. bu evli olmadığımı bilerek yorum yaptı. taşınacaksın dedi, ki taşınmayı düşünüyorum. ayrıca avukat biriyle bi görüşmen var dedi. allah allah kim acaba derken ertesi gün eskiden tanıdığım avukat bi arkadaşım aradı. elde var1, hade bakalım. kahve sonrası neredeyse 1saat de tarot baktı, uzun uzun falseansı isteyenlere duyurulur. yalnız girerken acayipmutlu ve enerjiktim çıkarken üstümde bi ağırlık vardı, cafenin kasvetinden midir kadının ağırlığı mıdır bilemedim, rahatsız oldum mekanın enerjisinden sanırım. bu arada kahve artı tarot 20liraya baktı, promosyon mu ne varmış

binnuru hiç duymamıştım.başka yorumları da bekliyoruz.

-sarmaşık kafe hasanı çok mehtetmişler
-majezik neriman çıktı şimdide
-birde geçmişi okudum keryenira ve elmakurdumusun nikli arkadaşlar nilüfer diye birinin evine gitmişler memnundular.avcılardamıydı unuttum şimdi..

bu 3 kişi hakkındaki yorumları alabilirmiyim kızlar.

cok sanslısın masallah o kadar sanslısın kı nedense her mesajın altında kadının reklamını yazıyosun aaaaa yoksa sen o musunnn

cok alemsınnn,ama bana dedıklerı de cıkarsa cıddennn dılesın benden ne dılersee ve hepımızın ortak kanısı kadının temız kalplı oldugu kesınlıkle ıyı nıyetlı bırı bende cok ınandım cıksın yada cıkmasınn bana ıyı nıyetlı geldı kadınn

ahahahaaaa sen hep 1 sin süper yorummm

arkadaşlar daha öncede istemiştim ama cevap alamadm.bu rozanın iletişim bilgilerini bilen varsa gnderebilirmi.

roza kaprıs kafefde bakıyor 15 sanırımm ama gıtme canım bence bosuna ınan bana sallamasyon anı bılıyor evettt ama gelecek ıcın bır atıyor bır atıyorrr bırde kısa vadeler 10 gun sonra ısten ayrılıyosunn 5 gun sonra sevgılın donuyo falann gıbııı ama komple yalan yanı herseyyy

o kadar sık baktırma benden sana tavsıye kı ben gunde 4 bıle baktırmıstım zamanında falın cıkmasını ertelıyor bence....ve sımdıden anlatsana su yorumloru merak ettımmm kımler neler dedıı

Ben dün Taksim'de Emel diye birine baktırdım. Orta yaşın üstünde makyajlı, kısa sarı saçları var, mavi gözlü. Daha önce topikte bahsedilmişti sanırım. Baktıranlar nasıl buldu bu kadını? Dediklerinden çıkan oldu mu?

:26::26::26:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…