İstanbul'da Fal - Falcılar

umutlanin tabi dilerim hepinizin gonlundeki olsun ama saga sola tepki yagdirarak degil ,siz de bir Emine tutturdunuz gidiyorsunuz ayrica utanilacak bir sey yapmiyoruz hic birimiz once saygili olmayi ogrenecegiz insan olarak

son cümlene çok güldüm yaa:)

selam kızlar bende taksimde sarmaşık cafede ki hasana gittim..
kafam çok karıştı..evet bildi ama tam verdiği cevaplardan tatmin olmadım..

Mete çok iyidir.Pinokyo Cafe'de ayrıca Olga var ki o da gerçekten süper !!!

selam kızlar bende taksimde sarmaşık cafede ki hasana gittim..
kafam çok karıştı..evet bildi ama tam verdiği cevaplardan tatmin olmadım..

hasan yoktu ben figene baktırdım. evet şu anki durumu iyi bildi. fakat gelecek konusunda tatmin olmadım ben de. figen hakkında yorumunuz var mı?

ayrıca emelden bahsedilmiş. bakırköydeki emel ise bahsettiğiniz ben de tatmin olmadım. diğer falcıların söylediğine benzer şeyler söyledi. ama yorgundu sanırım. çok mıymıy geldi bana. 3 dakikada ağzından bir cümle çıkıyordu.

Tum yazdiklarimi bir okuyun birde kendi yazdiklarinizi sonra saygidan bahsedelim olur mu ?????????

aaa selin sekerim olurmu yaaa arkadasa secere dökmüş emelll,senın elektrıgın tutmamıstır canımmm

3 ve 5 evet saygı lütfenn

bi de şu kavganıza son verirseniz sevinirim. her falcı her insana iyi bakamıyor. onların da mesleğinin bu olduğunu tıpkı futbolcular gibi bi maç iyi bi maç kötü oynayabileceğini. 5 maç kötü oynadıktan sonra da bazı futbolcuların iyi futbolcu olarak lanse edildiğini unutmayın.

herkesin bu konuda her falcıyı istediği gibi methetme hakkı olduğunu düşünüyorum fakat bunu yaparken kefalet vermemeleridir esas olan. yani "ben kefilim muhakkak size de iyi bakar" iyi niyetli bir davranış gibi gelmiyor bana. bana günü gününe bilen birisine bile ben kefil olmuyorum.

ayrıca her ne kadar falcılar size gelecek güzel olacak derse de siz negatif olduğunuz müddetçe hayatta mutlu olamıyacaksınız. fakat bu çemkirmeler ve anlamsız savaşınız negatiflik veriyor açıkçası etrafınıza.

SARMAŞIK CAFE HASAN bey den ben memnun kaldım ancak dediğim gibi çok kısa bakıyor ama gayet iyidi.

majestic cafe neriman traşş çok eskiden tanırım tipik falcı.

bakırköyde dejavu2 ada yı deneyin lütfen gayyeeettt iyi :)
taksim pinokyo cafe mete kesinlikle deneyin olgayı kesinlikle deneyin.

senin şu emel takıntın çok enteresan...dikkatimi çekti.bir kaç sayfa evelsi de emel emel diye ağzından düşürmedin.çok enteresan.

sen başka falcı arama o zaman .devam et gitmeye

ETOİLE ayyyy bide böylesi yokmu.emel emel miş gitme ozaman arkadaşım sen inanmıyorsan herkez yorum yazıyor.

aaaa selınn mı selımmm mıııı dur burdan baslayalım o zman düzeltmeye madem cemkırıyosun sen bana

adayı senin önerin üzerine denedim. çok beğenmedim açıkçası. ağızdan laf alıyor gibi geldi bana.

starın avrupa kanalında medyum gizem diye bir hanım program yapıyor bilmem denk geldiniz mi?
acaba nerede yaşıyor.ona ulaşmayı isterdim.
gerçekleri gördüğüne inanıyorum.
çünkü bir noktaya bakıp konuşuyor.eli de istemsiz olarak yazı yazıyor.
kesinlikle gördüğüne eminim.
hatta isim veriyor.bilemezsem arayın söyleyin diye de iddialı.
normal konuşanlar atıp tutar genelde. ama normalin dışında hareketler sergileyen insanlara dikkat etmek lazım bu konuda.

neden üzerine alındın ki? kendini kötü niyetli olarak mı görüyorsun?
kavganıza son versenız dedım su an bır kavga yok ama bı problem varsa da bu bız ve su emel meraklısı arkadas arasında bende o 3 5 ın ıcerısındeyımmm cemkırdıgıne gore benım yorumumun ustune demekkı 3 5 e yazdınn

soru sorsum selin mi selim mi dedım nıye cevap vermıyosun arkadasımmm
madem rahatsız oluyosun bızden adam gıbı soru sordum bende gayet sevıyelııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…