cok sanslısın masallah o kadar sanslısın kı nedense her mesajın altında kadının reklamını yazıyosun aaaaa yoksa sen o musunnn
arkadaşlar şeker hanımın söyledikleri çıkıyor mu?
arkadaşım seninde dediğin gibi 3-5 yarın 8-10 öbürsü gün 20-30 vs. ama sen hep 1 sin bilmem anlatabildim mi.sıkıldım valla 1700 küsur sayfadır karalar bağlamışız giden paraların haddi hesabı yok müsadenle bi umutlanalım huzur içinde ya .parazit yapıyosun çık aradan .mümkünse bir başkası emel demeden de yazma şu kadını.syflardır geçmişi olan insanlar emine diyo senden başkası emel demiyo.valla utanmada kalmamış .biz neyin peşindeyiz bunlar neyin peşinde geldiler bana soldan soldan...
angel özel mesaj kutun müsaitse anlatacaklarım vardı canım :)
arkadaşım insanlık derken karşındakilere 3 5 takılıyosun demiycen o zaman ne kadar saygı gösterirsen o kadarını görürsün. sen herkese ayrı ayrı alıntı cevabı ver bizede saldırmayın sağa sola dersi ver...bu formun amacı suistimal yapanlara para kaptırmadan umut tacirliğine kurban gitmeden meraklarımızı falla gidermek bu kadar insan tecrübelerini paylaşıyor.bazı özel burdan yazamadıklarımızıda msj dan paylaşıyoruz .3 5 dediklerine emineden denenlerin bazıları olmuş onu söylüyoruz. geçmiş bütün sayfaları tek tek okumuş biri olarak burdan çıkardığım isimler bir elin parmaklarını geçmez.tecrübe yani.burda devamlı yazan yorum yapan tecrübelerini paylaşıp insanlara zaman kazandıran kişileriz. karabatak gibi yokolup yokolup reklamlarda çıkmıyoruz.isim alıp gidip hiç yorum paylaşmayan da var telefeon numarası verip yardımcı bile olmayan var.yardımcı olanlara SAYGI LAZIM ,3 5 E SAYGI LÜTFEN
mete yi ben çok eskiden beri biliyorum ve her daim giderim ancak biz artık kanka olduk :) harikadır herşeyide tutmuştur ama birinide sevmeye görsün bakmaz :) zaten kendi yeri orası yeni açtı su yuda belirli günlerde bakardı ki normal olanıda o dur.bence deneyin arkadaşalar daha öncede yazmıştım mete hakkında size.deneyen varsa burda yorumlarınızı bekliyorum .
selam kızlar bende taksimde sarmaşık cafede ki hasana gittim..
kafam çok karıştı..evet bildi ama tam verdiği cevaplardan tatmin olmadım..
arkadaşım insanlık derken karşındakilere 3 5 takılıyosun demiycen o zaman ne kadar saygı gösterirsen o kadarını görürsün. sen herkese ayrı ayrı alıntı cevabı ver bizede saldırmayın sağa sola dersi ver...bu formun amacı suistimal yapanlara para kaptırmadan umut tacirliğine kurban gitmeden meraklarımızı falla gidermek bu kadar insan tecrübelerini paylaşıyor.bazı özel burdan yazamadıklarımızıda msj dan paylaşıyoruz .3 5 dediklerine emineden denenlerin bazıları olmuş onu söylüyoruz. geçmiş bütün sayfaları tek tek okumuş biri olarak burdan çıkardığım isimler bir elin parmaklarını geçmez.tecrübe yani.burda devamlı yazan yorum yapan tecrübelerini paylaşıp insanlara zaman kazandıran kişileriz. karabatak gibi yokolup yokolup reklamlarda çıkmıyoruz.isim alıp gidip hiç yorum paylaşmayan da var telefeon numarası verip yardımcı bile olmayan var.yardımcı olanlara SAYGI LAZIM ,3 5 E SAYGI LÜTFEN
hasan yoktu ben figene baktırdım. evet şu anki durumu iyi bildi. fakat gelecek konusunda tatmin olmadım ben de. figen hakkında yorumunuz var mı?
ayrıca emelden bahsedilmiş. bakırköydeki emel ise bahsettiğiniz ben de tatmin olmadım. diğer falcıların söylediğine benzer şeyler söyledi. ama yorgundu sanırım. çok mıymıy geldi bana. 3 dakikada ağzından bir cümle çıkıyordu.
binnuru hiç duymamıştım.başka yorumları da bekliyoruz.
-sarmaşık kafe hasanı çok mehtetmişler
-majezik neriman çıktı şimdide
-birde geçmişi okudum keryenira ve elmakurdumusun nikli arkadaşlar nilüfer diye birinin evine gitmişler memnundular.avcılardamıydı unuttum şimdi..
bu 3 kişi hakkındaki yorumları alabilirmiyim kızlar.
senin şu emel takıntın çok enteresan...dikkatimi çekti.bir kaç sayfa evelsi de emel emel diye ağzından düşürmedin.çok enteresan.
sen başka falcı arama o zaman .devam et gitmeye
bi de şu kavganıza son verirseniz sevinirim. her falcı her insana iyi bakamıyor. onların da mesleğinin bu olduğunu tıpkı futbolcular gibi bi maç iyi bi maç kötü oynayabileceğini. 5 maç kötü oynadıktan sonra da bazı futbolcuların iyi futbolcu olarak lanse edildiğini unutmayın.
herkesin bu konuda her falcıyı istediği gibi methetme hakkı olduğunu düşünüyorum fakat bunu yaparken kefalet vermemeleridir esas olan. yani "ben kefilim muhakkak size de iyi bakar" iyi niyetli bir davranış gibi gelmiyor bana. bana günü gününe bilen birisine bile ben kefil olmuyorum.
ayrıca her ne kadar falcılar size gelecek güzel olacak derse de siz negatif olduğunuz müddetçe hayatta mutlu olamıyacaksınız. fakat bu çemkirmeler ve anlamsız savaşınız negatiflik veriyor açıkçası etrafınıza.
SARMAŞIK CAFE HASAN bey den ben memnun kaldım ancak dediğim gibi çok kısa bakıyor ama gayet iyidi.
majestic cafe neriman traşş çok eskiden tanırım tipik falcı.
bakırköyde dejavu2 ada yı deneyin lütfen gayyeeettt iyi :)
taksim pinokyo cafe mete kesinlikle deneyin olgayı kesinlikle deneyin.
aaaa selınn mı selımmm mıııı dur burdan baslayalım o zman düzeltmeye madem cemkırıyosun sen bana
kavganıza son versenız dedım su an bır kavga yok ama bı problem varsa da bu bız ve su emel meraklısı arkadas arasında bende o 3 5 ın ıcerısındeyımmm cemkırdıgıne gore benım yorumumun ustune demekkı 3 5 e yazdınnneden üzerine alındın ki? kendini kötü niyetli olarak mı görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?