kavganıza son versenız dedım su an bır kavga yok ama bı problem varsa da bu bız ve su emel meraklısı arkadas arasında bende o 3 5 ın ıcerısındeyımmm cemkırdıgıne gore benım yorumumun ustune demekkı 3 5 e yazdınn
soru sorsum selin mi selim mi dedım nıye cevap vermıyosun arkadasımmm
madem rahatsız oluyosun bızden adam gıbı soru sordum bende gayet sevıyelııı
emeli ben de beğenmedim fakat isteyen beğenebilir. bunda bir acaiplik göremiyorum ben.
sorunu da manasız bulduğum için cevaplamıyorum.
mesele seviye değil. seviyesiz olduğunda zaten yonetim mudahale ediyor. mesele iyi niyet kötü niyet.
sen keyfine bak, bu boş savaşına da devam et. herkes elbet bir gün senin gibi düşünür.
binnuru hiç duymamıştım.başka yorumları da bekliyoruz.
-sarmaşık kafe hasanı çok mehtetmişler
-majezik neriman çıktı şimdide
-birde geçmişi okudum keryenira ve elmakurdumusun nikli arkadaşlar nilüfer diye birinin evine gitmişler memnundular.avcılardamıydı unuttum şimdi..
bu 3 kişi hakkındaki yorumları alabilirmiyim kızlar.
ben artık Hasan ı övmeye korkuyorum :) ama ben favori falcım olarak onu seçtim...
çünkü borsa gibi süren bir ilişkim var ve adam ne zaman gitsem kaç gündür aramız iyi ya da kaç gündür aramız bozuk bildi... geçmişi hatasız sıralıyor, geleceğe dair sölediklerinde de büyük çoğunluğu çıktı... asıl sonucu bi kaç ay içinde gerçekleşmesi gereken bi kehaneti var olursa onu da yazacağım...
beni en çok etkileyenlerden biri nesrin oldu.. şuan nerde çalıştığını bilmiyorum ama teli var isteyene özelden atabilirim... 7 aydır ayrı olduğum sevgilim için 10 gün içinde yanında dedi ve yanımdaydı :)
pinokyo Meteye de gittim. beni Hasan kadar özelimi sıralayarak bilemediği için çok etkilemedi ama fena değildi...
kadınlar kahvesinde miydi bir meryem vardı o tam bir palavracı...
tasula türkan da keza aynı şekilde palavracı...
kokoş kafede birine baktırdım o da fena değil ama insanı çarpacak kadar etkileyici değil...
daha önce de yazmıştım Kartalda bi medyum Talya var ki herkese aynı felaket senaryolarını üretiyormuşş, dehşete kapılarak çıkıyorsunuz yanından, hem dünya para hem moralin dibe vuruyor hem de amaaannn kesinlikle gitmeyin vakit kaybıdır...
kadıköy Nostradamusta bi kişye baktırdım adını hatırlamıyorum ama eh işte fena değildi...
ha bir de oradan ayrılmış olan Mine vardı telde de bakan onun da genel olarak geçmişe ve bugüne dair söyledikleri doğruydu ama kehanetlerin doğruluğunu öğrenmem için zaman lazım...
benden bu kadar...
ama arkadaşların sayfalardır yazdıkları gibi, kişinin elektriği, baktırdığınız gün ya da saat falcıları ya da sizi etkiliyor galiba... herkesin favori falcısı farklı olabilir...
forumda en çok övülen isme gitmek en doğrusu kanımca...
ben artık Hasan ı övmeye korkuyorum :) ama ben favori falcım olarak onu seçtim...
çünkü borsa gibi süren bir ilişkim var ve adam ne zaman gitsem kaç gündür aramız iyi ya da kaç gündür aramız bozuk bildi... geçmişi hatasız sıralıyor, geleceğe dair sölediklerinde de büyük çoğunluğu çıktı... asıl sonucu bi kaç ay içinde gerçekleşmesi gereken bi kehaneti var olursa onu da yazacağım...
beni en çok etkileyenlerden biri nesrin oldu.. şuan nerde çalıştığını bilmiyorum ama teli var isteyene özelden atabilirim... 7 aydır ayrı olduğum sevgilim için 10 gün içinde yanında dedi ve yanımdaydı :)
pinokyo Meteye de gittim. beni Hasan kadar özelimi sıralayarak bilemediği için çok etkilemedi ama fena değildi...
kadınlar kahvesinde miydi bir meryem vardı o tam bir palavracı...
tasula türkan da keza aynı şekilde palavracı...
kokoş kafede birine baktırdım o da fena değil ama insanı çarpacak kadar etkileyici değil...
daha önce de yazmıştım Kartalda bi medyum Talya var ki herkese aynı felaket senaryolarını üretiyormuşş, dehşete kapılarak çıkıyorsunuz yanından, hem dünya para hem moralin dibe vuruyor hem de amaaannn kesinlikle gitmeyin vakit kaybıdır...
kadıköy Nostradamusta bi kişye baktırdım adını hatırlamıyorum ama eh işte fena değildi...
ha bir de oradan ayrılmış olan Mine vardı telde de bakan onun da genel olarak geçmişe ve bugüne dair söyledikleri doğruydu ama kehanetlerin doğruluğunu öğrenmem için zaman lazım...
benden bu kadar...
ama arkadaşların sayfalardır yazdıkları gibi, kişinin elektriği, baktırdığınız gün ya da saat falcıları ya da sizi etkiliyor galiba... herkesin favori falcısı farklı olabilir...
forumda en çok övülen isme gitmek en doğrusu kanımca...
bu nesrın pekı 10 gun ıcınde donecek ın harıcınde anı gecmısı falan bıldı mı baska cıkan kehanetı oldumuu...ev de mı bakıyorr
ailemle ilgili şeyleri falan da bilmişti... ama tam net hatırlamıyorum o kısımları ben on gün sonraki barışma kısmına kitlenip kalmıştım :)
geçenlerde bi daha baktırdım aramızın bi süredir bozuk olduğunu, nedenbozuk olduğunu falan bildi şu zamana kadar düzelecek dedi... düzeldi :)
bende genel olarak geleceği tutturdu...
bir de nesrin eskiden inci kafede çalışıyordu oradan ayrıldı..
inci kafenin sahibi eminenin yeğeni bile hala nesrine fal baktırıyormuş :)
evde bakmıyor bakırköy saray muhallebicisine çağırdı beni orada baktı.. ama ben gideli bayağı zaman geçti. bi aramakta fayda var...
ha bu arada kahve içmenize gerek yok boş fincandan bakıyor...
arkadaşım sakın sakın 3 5 arasına 4 olursun mazallah ...hasan a gelince benim ve burdan bir arkadaşın başımıza aynı şey gelmiş yazışırken ortaya çıktı .o kadar midem bulandı ki bütün dedikleri garanti de çıksa kafenin önünden geçmem valla .sakın yanlış olmasın terbiyesiz birşey değil .fakat olay başka yerlere gidiyo
hasan yoktu ben figene baktırdım. evet şu anki durumu iyi bildi. fakat gelecek konusunda tatmin olmadım ben de. figen hakkında yorumunuz var mı?
ayrıca emelden bahsedilmiş. bakırköydeki emel ise bahsettiğiniz ben de tatmin olmadım. diğer falcıların söylediğine benzer şeyler söyledi. ama yorgundu sanırım. çok mıymıy geldi bana. 3 dakikada ağzından bir cümle çıkıyordu.
ETOİLE ayyyy bide böylesi yokmu.emel emel miş gitme ozaman arkadaşım sen inanmıyorsan herkez yorum yazıyor.
figen hakkında bugün hasanı beklerken biri figene baktırmak için gelmişti..o gelenlerde tavsiye üzerine gelmiş..ama nedense bence bu hasanda var bir şey anlatırken çok kafam karıştı...
figen bana fena değildi. ama yine doymadım. hatta yarım saati geçti baktığı fal. ama yine de beklentim karşılanmadı. ben biraz daha gelecek konusunda net cevaplar beklediğim için olsa gerek. o da kaçındı hep işte.
aynı şekilde hasan yok 9 vakte kadar yok 7 vakta kadar 9 gün mü 9 hafta mı ne yani..tatmin olmadım..
çok karışık anlattı ya da ben ço karışık anladım...
ama taksimde china diye bir yer var ozancan diye biri baktı ama kısa baktı ama tam baktı..iyi şeyler söyledi.o zaman sevgilimle ayrıydım şimdide ayrıyım yha neyse..ama dönücek sana dedi bitmemiş bu illişki gör bak dedi dedim bitti inanmam dedim..derken akşamına yaklaşık 2 aydır bana bir cvp vermeyen insan o akşam SENİ SEVİYORUM diye mesaj attı şok oldum..isminide bildi..ve fal bakma yöntemi çok değişikti kağıda yazıyor yakıyor yüzüne bakarak söylüyor.fincanı açıyor ama öylesine yani..
ya o nesrin'e ben baktırmıştım. ayın şu günü şu olay olmazsa ben nesrin değilim demişti. nitekim olmadı. hasan da keza hiçbir şey tutturamadı. bir de biz hasan'ı beklerken yaklaşık 1 saat kadar çok kalitesiz seviyesiz konuşmalara maruz kaldık. kişiselleştirmeyim dedim olayı ancak bir daha ben de adım atmam sanırım.
ahahahah, kavrak:)) 3 5'e 4.olmak=))))) ahahhaa:90:
[/QUOTE]bende baktırmıştım ona ama bana hiç kağıt falan yakmadı
nerede bu china arkadaşım? ozancan'ın methini çok duymuştum bir arkadaşımdan, yine de gitmicem tabii o ayrı ama bulunsun bir köşede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?