İstanbul'da Fal - Falcılar

yorumlarınıza bakarak söylüyorum bugün sorduğum majestik nerimana gitmemek lazımmış

hasan için herkes iyi dedi ama bir arkadaş çıkmadı dedi. birde ne oluyor ne yapıyor tısrtım şimdi biri beni aydınlatırsa sevinirim. mehtetmeye korkuyorum falanda denmiş. hasanada gitmeyelim o zaman ama açıklayın

nesrin için iyi demişsiniz yine bir arkadaş hiçbiri çıkmadı dedi onuda es geçelim o zaman.

ben bugün geçmişi okurken avcılarmı bağcılarmı ne evde bakan nilüfer iyiymiş yazmışlar hatta giden kızlar olmuş. iyi demişler onu merak ediyorum. yorumlarınızı ayrıntısı ile bekliyorum arkadaşlar.

arkadaşlar burdan yazıyım problem olmaz benim için ama sonra reklam falan yapılıyor deniyor o yüzden özel mesaj atıyım dedim..

ee sımdı bırılerı gıtsın bır kac kısı den olumlu yorum gelırse gıdın bır falcıya yazık gunah zamanınıza ve paranıza
ılk defa duydugunuz ısımlerı yada sadece bır kısı tarafından onerılen kısılerı denemek rısk genelde de sonuc olumsuz
ve son kez yazıyorum gecmıs okuyorsunuz ama 1 ay sonra o kısının aslında kotu oldugunun ortaya cıktıgını okumadan telefon ıstıyorsunuz o nılufer mı dır nedır aman da herkes gıttı kadın komsu teyze cıktı,kımse begenmedı.... ha gene numarasının ıstersen elmakurdu sana seve seve atacaktır

istiklal caddesi rumelihasan içi no48/14 beyoğlu/istanbul CHILI CAFE

not:OZANCANA BAKTIRDIM BEN

Son düzenleme:
yeri nerde bu china nın? özel mesaja gerek yok burdan da yazabilirsin
her gün bakıyor mu? hangi günler hangi saatler orada oluyor?

her gün bakıyor mu bilmiyorum..ben hafta içi gitmiştim..saat 1 gibi ordaydı baktı ben tavsiye üzerine gittim..bir daha gittiğimde ise ozancan vardı ama başkası bakıyordu sedat ama onun baktığı çıkmadı..

chili mi china kafe mi. daha önce china dedin sanırım.
çok teşekkür ederim umarım memnun kalırız :)

canım ben karta bakmadan china dedim aklıma da kalmış öyle sonra adres falan isteyen olunca
kartı vardı bende bakıykm dedim CHILI mış doğrusu yani..

bu arada kızlar kahve falı 15 bakıyor
su falı 30
yıldızname 50

ben kahvefalına baktırdım sadece bilginiz olsun...

Son düzenleme:

daha önce sana önerenler ozancan için kahve falını mı önermişlerdi?

bu bahsettiğin yer anladığım kadarıyla imam adnan sokağın bir alt sokağıymış

valla canım hangi sokak bilemem bende dediğim gibi arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim..
oda baktırmış çıkmış..he illa iyi söylicek diye bir şey yok
diğer arkadaşımda baktırmış ona kötü söylemiş ondan bir cacık olmaz demiş ki
arkadaşımda memnun kalmış

herhangi bilinen bir dukkan varmı sokağın karşısında yanında falan daha kolay bulurum belki

hatırlamıyorum ki canım arkadaş götürdü ama çok değişik bir yerdi..adreste dediğim gibi rumelihan içi bir pasajın içindeydi.pasajın ismi rumelihan demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…